![]() |
TÜSİAD, iktidara sahip çıktı;İçimize sindiremiyoruz
TÜSİAD, iktidara sahip çıktı
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) AKP hakkında açılan kapatma davası ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Demokratik yaşamın vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilerin, seçmenden aldıkları oyun düzeyi ne olursa olsun, kapatılma talebi ile karşılaşmaları, bir asıra yakın çoğulcu parlamenter rejim deneyimi olan Türk demokrasisi açısından kabul edilemez..” Haber7 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burada Ak Parti' nin adı geçmiş mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin muhalefet edecek bşka birşeyiniz yok mu? PApağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. BAzı şeyleri anlayabilmeniz için at gözlüklerinizi çıkarıp, olaylara öyle bakmanız gerekmekte. O gözlükleri çıkartmadığınız sürece, ne kadar anlatsak boş olur... |
Alıntı:
|
Ne demek, nasıl aynı şeyleri tekrarlıyoruz. İktidarımızın ilk iki senesini saymaz isek eğer, yaklaşık 5 yıldır, Saadetliler aynı şeyleri tekrarlıyor. YAhu kardeşim, bu millet at gözlüklerini çıkardı. Siz de çıkarın artık be. Gücün yoksa sözün geçmez. Hele bir dünyada güç ve söz sahibi olalım. GErisi ondan sonra gelir. Boş kahramanlık yapıp, işleri daha içinden çıkılmaz hale getirmenin hiç kimseye faydası yok...
|
Alıntı:
dogru Akp her secim yaklastigi zaman yeni bir senaryo yaziyor ve basarili da ;) |
[/quote] ;D kardesim ben akp hep ayni seyi tekrarliyor gibi söz kullanmadim tam aksine sen bizim papagan gibi ayni seyleri kulandigimizi idda ediyorsun. [/quote] Ben sana, bizim için ''aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz'' dedin demedim. İyi oku... |
Alıntı:
Bu davayı da biz açtırdık değil mi? Ama haklısın Yargıtay Başsavcısıyla gönül bağımız var. Ak PArtinin aldığı oy oranına kılıf uydurmak için gerçekten çok komik oluyorsunuz... |
Alıntı:
[/quote] Ben sana, bizim için ''aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz'' dedin demedim. İyi oku... [/quote] Alıntı:
bak nusret kardes konu tusiat in Parti kapatilmasinakarsi cikmasi yok akp ye destek veriyor vermiyor konu o degil ,konu neden Refah ,ve fazilet döneminde Darbe ve Partilerimizin kapatilmasi icin cirpinan tusiat Sadece Akp döneminde Parti kapatilmasina karsi cikiyor ?,akla haliyle su soru geliyor Tusiat memnunmu akp den ;) |
Tüsiad Ak PArti' den memnun olabilir ki ülkenin birçok kesimi Ak PArti' den memnun. Her ne kadar siz aksini iddia edip her seçimde yanıldığınızı anlamasanız da...
Ayrıca Tüsiad' ın ve Tüsiad' a üye olan şirketlerin bu memleketin ekonomisi için ne gibi bir anlam ifade ettiğini kavrayabiliyor musun?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sizin zamanınızda ekonomi ne haldeydi şimdi ne halde at gözlüklü arkadaşım. Dava açılır açılmaz borsanın düştüğünü, dövizlerin fırladığını görmüyor musun? Bu dava yüzünden 22 Milyar dolar kaybımız var okumuyor musun?
Ak Parti'nin kapatılma davası bu kadar etkili oldu, kapatılırsa-Allah korusun- neler olabileceğini hayal edebiliyor musun? Saadet yada diğer partiler tek başlarına iktidar olabilecek mi zannediyorsun? Zannediyor musun ki CHP nin de buluncağı bir koalisyon bu ülkeye istikrarı yeniden getirebilecek? Ama dur sen bunları hiç düşünmüyorsun ki. Değil mi? Ülkenin ne hale geleceği umrunda mı senin? Ak parti iktidardan insin yeter, başka derdiniz de yok, siyasetiniz de. Bize anlatır mısın Ak Parti kapatılırsa ne yapacaksın? İşssiz güçsüz kalacaksınız. Yazık size, çok yazık. |
Alıntı:
|
sanki biraz mecburi olduğu için söyledi gibi oldu. Çünkü en geç açıklamayı TUSİAD yaptı.Önceden kendilerini ilgilendirmeyen bir konuda bile en önce bunlar açıklama yapardı.Ayrıca bütün Dünya'da kapatılmaya karşı olunca mecbur kaldılar..
|
Jakobenlerin olusturdugu Tüsiad her ne kadar ak partiyle fikri yönde ters düssede ak partinin alternatifinin chp yada mhp oldugunu düsününce kötünün, iyisidir diyerek günü kurtarmaya calisiyor..
|
Lafı dolaştırarak temize çıkmaya çalışıyorlar
Tabi bu durumdan karları olmasa sesleri çıkmaz Hiç samimi bulmadım |
Ülkemizin sınırlarını aşıp, uluslararası bir olay haline gelen bu davanın avrupadan da destek buunca, bu kadar sözbirliği olan bir konuda Tüsiadın aksi bir tutum izlemeye cesaret edebileceğini sanmıyordum...
|
Bu Ak partinin denge politikasının, akıllı siyasetin eseridir bana göre. Bu çevrelerin sanmam ki demokrasi vs gibi entellektüel çabaları olsun.Diktator bir rejimde daha zengin olacaklarını bilseler onu desteklerler, şeriatı bile bunun için desteklerler.Ak partiye karşı duramamalarının sebebi istikrarlı ekonominin onların da işlerine geliyor olması, nasıl gelmesin ki...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Oysa simdi düzene girmis bir ekonomi demokratlasma yolunda önemli atilmis bir türkiye, iyi bir hükümet var ve en önemlisi bu hükümetin alternatifi yok ama birileri cikiyor sirf ak partinin önünü kesmek icin istikrara, ekonomiye, demokrasiye resmen kursun sikiyor!.. |
nusret abi değmez boşa ellerini yorma bunlar için..
nato mermer nato kafa |
Alıntı:
|
Siyasi bilgiden yoksun oldugun icin ne desek bostur ;)..28 subat süreciyle, ülkenin demokratlasma adina büyük adimlar atildigi bir zamani karsilastirmak bile abestir..
Kaldiki o zaman tüsiadin rp nin kapatilmasina karsi durmasi gibi bir durum olamazdi bu onlarin askeri karsisina almalari anlamina geliyordu bunuda yapmayacaklarini sende, bende biliyoruz.. Simdi ise askerin etkin olmadigi, ak partinin secim zaferinin askere yikildigi bir dönemde tüsiad askeri korkusu olmadan cikip görüslerini söyleyebiliyor.. Tüsiad rp nin alternatiflerini gördügü icin kapatilmasinda bir sakinca görmemistir ama ak parti sonrasini kestiremedigi icin su andaki istikrar ortaminin bozulmamasi adina kerhende olsa ak parti kapatilmamalidir diyor.. |
Alıntı:
Pars.yorumlara devam kardeşim.. |
tusiad böyle konuşuyorsa bir bildiği vardır
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel paylasimlarinizi bekliyorum kardes.. |
Mavera abime laf söyletmem kardeşim.O seni,beni bilgi ve düzgün konuşmada 10 a katlar 100 le çarpar.
|
Alıntı:
meğer ilim gerideymiş illa EDEP illa EDEP |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaman degisiyor, konjoktürde degisiyor Türkiyede siyaset kendi haline birakilmiyor en son kapatma örnegindede gördügümüz gibi bir cok kez dis müdaheleye maruz kaliyor aslinda bunu en iyi sizleirn bilmesi gerekiyor... böyle bir ortamda siyasi gercekler ve degerlendirmeleri nasil bir kritere oturtabiliriz güzel kardesim.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:03. |