![]() |
TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN....
bu ükede başbakan olmak basittir her lisemezunu başbakan olur ama seven ve sevilen gönüllerin başbakanı olamaz bilirim adnan menderesi bilrim turgut özalı ve yine bilirim RECEP TAYYİP ERDOĞANı. İnsan gönlü İSTANBUL surları gibidir zor feth edilir onuda başaran RECEP TAYYİP ERDOĞAN (nacizane) 4 lüğüm .Seninle ışık buldu karanlık ümitler .Kalplerde saklı kalan engeller seninle birlikte kalktı .Başbakanım bilirsinizki mısıra sultan olmak zindandan geçer iftiralardan geçer .Yakupu ağlatan kenanmıdır yoksa yusufmudur .Eyy gönüllerin YUSUFU unutmaki her zindan medreseyi yusfiyedir .EYYY GÖNÜLLERİN BAŞBAKANI DUALARIMIZ SENİNLE... .ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN NE DERSİNİZ YANLIŞMI AMA?? |
Haklısın arkadaşım herkes başbakan olamaz..
olanlarda ya asılır yada öldürülür yada hapise atılır ama yılmazlar pes etmezler başa gelir hesap sorarlar rabbim yardım etsin bizlere.. |
düzeltme yapıyorum 6 oklar da ve güvercinin kanatlarını gördük hizmetleri bırakın TÜRKİYEYİ ANKARA sınırları dışına bile çıkamadı işbank sadece onların hesabına çalıstı türk dil kurumu geliri onlara kaldı koltukları eskidi müdürleri eski ama onlar hala ordalar ve başbakan olmaya çalısıyorlar işte liderin farkı burda belli oluyor
yolun açık olsun başbakanım |
+doğru be gardaş,benim bizim başbakanımız ne çileler çekiyor bizim için. biz yıkılmayız biz tayipçiyiz
|
Zindanlardan geçip başbakan olduğu doğrudur.
Ama ben raslasaydım başbakana şöyle sorardım. Acaba senin zindana girdiğin gerekçeleri terketmek, yani haklı ideallerini terkedip "seni sen yapan" bütün değerleri terkedip siyaset yapmak ne kadar etik ve ne kadar doğru? |
Alıntı:
Ayni basbakanin partisine bugün ayni gerekceyle dava aciliyor, lütfen haricten gazel okumayalim!.. |
Hariçten gazel okumadımki.
Bizzat başbakanın n üzeri bilmem kaç kere dediği "ben değiştim" sözlerinden ve bu sözleri haklı çıkartıp herkese ıspatlayan icraatlarını bildiğim için bu soruyu sormak istedim. |
Alıntı:
|
Yanlış anladın galiba.
Ben niye değişti diye sormadım. Zaten kendi değişimi kendini ilgilendirir. Benim merak ettiğim, onu zindana sokan "ideali" terkettikten sonra o mirasla, tekrar siyasete çıkıp fakat ona tamamen zıt yönde ilerlemesi. Ve bunu ne kadar etik bulduğudur. |
Alıntı:
|
Bugün sahiplenmediği bellide, zindana girmeden önce o "idealin" yılmaz bekçisi olduğunu defalarca söyledi ve bizde işittik kulaklarımızla.
Halkın Tayyip Erdoğan yana tavır koymasında bile bir fikir vardır. Acaba halk neden Tayyip Erdoğan demiştir? Onu bu ideali yüklenecek kişi olarak algılamamışmıdır? Bu algılamanın temeli de milli manevi değerler değilmidir? Ve Tayyip Erdoğanın defalarca itiraf ettiği ve gerçekleştirdiği değişimin mihenk noktasıda bu değilmidir? Elbette öyledir. |
Alıntı:
Fakat sanıyorum değişime direnmeyi yanlış gördüğünü söylüyorsun. Konumuz o değil, yalnız cümlelerindeki bozukluk içersinde farkettiğim "değişim kaçınılmazdır" sözüne katılmıyorum. Hele ki içersinde insanın kendine özgü en temel değerleri ve inancımızın bize emrettiği en hassas değerler varsa. |
paylaşım için çok teşekkürler emeğine sağlık
|
Alıntı:
bilmem anlatabildim mi ;) |
Siyaset kulvarı değişikliğe uğrama yolunda olmasa idi, vay haline bu ülkenin demememiz içten bile değildi hani. Bu değişime ayak uyduramayan siyasetçilerin de halk tarafından tasfiyesine şahit olmadık mı? Halk bir döneme imza atmış! nice siyasileri sildi. Halk artık farklı bir yönetim, farklı bir siyasi hareket bekliyordu. Bu yeniliğe imzayı da en iyi şekilde son seçimlerde attı. Yükselen merkezde durabilen, ötekileştirmeyen bu hareketi müteveccih olmayan bir ruh ancak kucaklayıcı değil ve çağ dışı diye niteleyebilir. Kulvar kayması ideallerin belkide yeni bir reforma uğramasıdır. Ama bu idealler daha büyük mefkurelere de hadef olabilir. Sevgilerimle...
|
Alıntı:
Fakat halkın seçim kriteri konusunda bir noktada haklısın. Nedenmi? Ben arada sırada AKPlilerle konuşurken onlara "Türk topraklarından kalkıp Irakı bombalayan Amerikan uçaklarını ve onlara izin veren AKP hükümetini hatırlatırım. Onlarda bir güzel "oh oluyor!" der. Yada ne bileyim, AKPnin çıkardığı ve milli değerleri dejenere eden AB uyum yasalarını hatırlatırım. "Olabilir bunlar normal!" derler. O nedenle önce ahlak ve maneviyat demediği aslında dedirtilmediği bir gerçektir bu halkın. Fakat sadece bir unutmadır bu. Hatırlayınca gerçek kimliğini özüne dönecektir bu büyük millet. |
sevgili arkadaşım amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil ben 7 yaşından itibaren siyasetin içindeyim refah döneminden AK PARTİ ye kadar ben erbakan hoca kurbanıyım imamhatipler arka bahçemiz dedi imam hatipler giremedi askeriyede bizim adamlarımız var dedi nurcu abiler işsiz kaldı
kimse inandığı değer verdiği haklardan vaz geçmez ama herşeyin bir mantıklı yolu vardır... belki vereceğim örneğin konusuyla bir anlamı varmı bilmem ama şunu demek isterim eskiler ulaşımda deveyi kullanırmışlar sen şimdi deveyi ankara da istanbul da bine bilirmisin imkanı yok ozaman çağa ayak uyduran ve avrupadaki eski kimlğimizi geri getiren insana hakaret bari sözleri söylemek için ağzımıza alırken bir kez daha düşünmemiz lazım |
Alıntı:
Artik sunu farkederin agzinizla kus tutsaniz bu halka yaranamazsiniz cünkü siz samimiyet sinavindan kaldiniz o yüzden böyle populist söylemlerle ancak kendini avutabilirsin.. Kimin ne oldugunu, olmadigini herkes cok iyi biliyor, kimin gizli ajandasi var onuda sen söyleyiver 8) |
daha siz partinir adını doğru düzgün yazamıyorsunuz hatırlatayım partimizin adı
AK PARTİ YANİ (ADALET VE KALKINMA PARTİSİ) Lisanslı ve tescilli ismidir Bilgilerinize |
2001 yılını unutma her gece 12 den sonra zam fiyatları açıklanırdı
resmi kuran kursları bile kapatılıyordu arkadasım daha recai kutanın ihaleye fesat karıştırmasını unutmadık günlüğü 10 dolardan bu hesabı kim soracak |
Alıntı:
Diğer yandan bugün AKP ile ilgili kapatma davasındaki iddiaları sen okumadın sanırım. Şimdi senin mantığına göre Tayyip Erdoğanda yanlış yapmış. Çünkü parti hakkında bir sürü suçlama var. Sen kimliğini AB uğruna verilen tavizlerde arayamazsın arkadaş! AB uğruna vermedik taviz bırakmamacasına kanun çıkaramazsın. AB başbakakanları başbakanın sırtını sıvazlayıp istedikleri kanunları çıkartması, dik duruş değil, raydan çıkmadır. Bu ülkenin tek siyaseti, tek onurlu duruşu Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya idealinden geçer. Yani kurulu D-8i çalıştırmaktan ve sömürü ülkelerinin karşısına çıkarmaktan geçer. Bütün dünyanın beklediği büyük Türkiyeden geçer. İşte onurlu ve şahsiyetli duruş budur. |
Alıntı:
Kusura bakma yaptığın şaka pek komik değildi ama gene güleyim bari. Bak şeker kardeşim. Recai Kutanın enerji bakanlığında yaptığı faydalar o kadar büyüktürki enerji yolsuzluklarının olmadığı tek dönem belkide onun dönemidir. Bu konuda açılmış hiçbir dava olmamıştır. Hadi bunları bilmeyebilirsin. Recep Tayyip Erdoğanın başbakan olduğu ilk günlerde DSİ ile ilgili bir büyük organizasyonda Recai Kutana verilen üstün hizmet plaketinidemi bilmiyorsun. Onun başarılarını bu AKP hükümeti bile tescillemiş. Ekonomik göstergelerle ilgili sana resmi rakamları da veririm. Bugünkü AKP hükümetine dair. Fakat ana makro göstergelerde Ecevit dönemini bile aratan rakamları gördüğünde dudakların uçuklar. |
"İşte onurlu ve şahsiyetli duruş budur.""
Bu cümlen bile kendin gibi düşünmeyen, senin olduğun kulvarda olmayanları ötekileştiren, basit gören bir zihniyet ifadesi... Senin misyonunda çok tanıdığım var ama onlar da senin gibi düşünmüyorlar inan...Bu pencere sana bişey katmaz, bakış açını arttır ki , başkalarını da kabullenmeyi, hoş görmeyi başarabilesin... sevgilerimle... |
Alıntı:
Aynı zamanda değişimden önce Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Arınçın kendinin kilitlediği ve o uğurda mücadelesini verdiği gerçektir. Bu başkasını ötekileştirmek değil, ötekileşmeye yani kimlikten kopmaya çaredir. Bunu terkettiğimiz anda yani onurlu ve şahsiyetli duruşu kendi özünde değil, başkasının bize ait olmayanın değerlerinde aradığımızda ötekileşmenin içine düşeriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu cümle tektipleştirmektir bana göre.Kendi kimliğinden olmayanları da aşağılamaktır. Bizim misyonumuz da senin ki kadar onurlu ama biz seni dışlamıyoruz, yaradandan ötürü seviyoruz, misyonunu evrensel kriiterlere göre yenilemessen sen dışlanırsın, uani kendi kendini tecrit altına alırsın. "Bize ait olmayan" tabirin senin görüşündür. Ben senin gibi düşünmeyeblirim belki ama bu beni ne serefsiz nede onursuz kılar. Yunusun dediği gibi "Koyun Kurt İle gezerdi Fikir Başka Başk olmasa.".. |
anladığım kadarıyla arkadaşımızın derdi başka törpülenmiş duyguları var haralde çok bastırılmış
lütfen at gözlüğünü çıkaralım dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor sana bu konuda uzmanlık alanımolan bir psikiyatriciği önere bilirim. Dalında uzman kusura bakma ama bu konuda yardımcı olabilrim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kelimeleri tam anlıyalım
mesela yaşar nuride kitaplarında yazıyor namaz kılmayın diye ayetler var ama o ayetin aslı içkiliyken, namazsızken namaz kılmayın işte kelimelerin yenmesi veya sadece bir cümleye adepte olunca insanlar kendi kalitelerini düşürüyorlar onun için dikkatlice okuyalım bilgilerinize sevgili kardeşlerim |
Alıntı:
Sözleriniz aynı sekılde burda yazıyor dıger düşüncelere saygı her zaman olacak ancak zorlugu hıssedınce söylemleri degıstırıp kendı benlıgınden ödün verilmeyecek...Zaten bu zamana kadar o kadar cok hosgörü sergıledınz ki bi baktınız 40 yıllık cızgınden sapmıssın...Olur nede olsa devır degıstı... Bu arada cok mutavazınz...Sözleriniz hakıkaten cok büyük... |
Alıntı:
Çünkü olsaydı sana faydası olurdu :D |
benim bastırılmamış duygularım yok bir şeyleri aklamak için suçlamayla değilde fikir sunarak sonuç sunarak yaklaşmak lazım
zaten partimizin kapatılma nedenide başörtülü ablalarımızın şeref sancağını açmamasıdır. Ama bu insanlar saadet te dursaydılar aynı hareketleri yapsaydılar milli görüş olurdu dimi zaten benim zoruma giden bu tür iftiraları saldırıları yapan bir kardeşim yani filistindeki el hamas ve el fetih gibi chp yapsa bu kadar zoruma gitmez olsun böyle olacakki AK lar ortaya çıksın herşey zıtlığıyla bilinir nediyeyim ben sana ben sana psikolog demedim psikiyatri dr. önerdim ilaçlı tedavi uygulayacak. onların ilaçlarıda yeşil veya kırmızı reçeteyle verilir. Zaten psikiyatri dr. olsa ne yazar tedavi yanıt vermedikten sonra |
Alıntı:
|
Milli Görüş bir Baskadır bence bu olusum hiç tutmadı.Çünkü hakkı deil batılı temsil edior.ABD usaklığı ile bir yere gelinmez biz doğruları anlamadık daha geçmişimizi unuttuk vesselam bizde yok olmaya mahkumuz.Allah ıslah etsin bizi
|
bakış açısı dedimya bakış açısı
senin bardağı nasıl ve nerden gördüğün önemli olan senin kalbindeki karayı AK edememki zorla demekki olay psikiyatriyide geçmiş durum vahim ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. İstersen gel bir dua edelim de ülkemiz daha güzel bir hale gelsin ne dersin... |
Alıntı:
|
konumuz türkiye
amacımız hizmet bizler milletin lideri değil hizmetkarıyız kapımız halka açıktır vatandaşlarımız bütün yollarla bize ulaşabilirler basbakanımızın bir sözü var eger partimin kapatılması ülkemin milletimin yararına olacaksa hemen kapatilsin bilmem bu kelimeler sana birseyler hatırlatıyormu eğer bir projen fikrin varsa söle ... gibi vurkac yapma |
All times are GMT +3. The time now is 23:23. |