![]() |
"Kim bu ufaklık? {15}" (Dildade)
15. ufaklığımız forumun eski üyelerinden,kendi halinde sessiz ve sade bir kız çocuğu..Bakalım bulabilecekmisiniz..Kolay gelsin..
http://img262.imageshack.us/img262/9...seliiiitq1.jpg Not:Kuralları okumadan geçmeyin.. ;) Kural: 2 cevaptan fazla cevap verenler konudan uzaklaştırılacaktır..Doğru söyleseler dahi hediye artıları verilmeyecektir.. :) Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar..Cevap veren üyeler üyenin doğru kişi olup olmadığını öğrenmek için''doğru mu cevabım,bildim mi?'' diye üst üste mesaj atmasınlar cevaplanmayacaktır..Kurallara uymayanların cevapları dikkate alınmayacaktır.. ;) |
"Kim bu ufaklık? {15}"
hıfz-ı lisan .... ::)
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
ha_lee
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
Kardelen- Saklıkent diyor ve haklarımı bitiriyorum :-\
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
feyza
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
Ayşe Berra olabilir mi?
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
Esra ÖZDEMİR
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
1 hakkım sumeyra
2 hakkımise ümmü seleme |
"Kim bu ufaklık? {15}"
eski üyelerdense
1 merve 2 saklı kent diyorum |
"Kim bu ufaklık? {15}"
Alıntı:
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
ha_lee-Kardelen
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
:( Yalçın abimiz cevabı bildi.. Onu tebrik ediyoruz.. ::) artıları en kısa sürede verilecektir.. :( :-[ :-[
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
Alıntı:
|
"Kim bu ufaklık? {15}"
Alıntı:
|
Dolunay başkan dediki dedi eğer dedi Ayşegül dedi bilirse dedi ona aferin de dedi ama artı verme dedi..Bir sürü artısı var dedi ne gerek var dedi sana veririz gerekirse dedi onu tınlama sen dedi.. ;D ;D bende dedimki ama başkanım dediim Ayşegül abla dedim bana kızıyor dedim,sonra dedim beni dedim rezil ediyor forumda dedim..Oda dediki o konuşur konuşur dedi sonra da unutur dedi.. ;D ;D ;D havada bulut Ayşegül abla artıları unut.. ;D ;D Hem bu günlerde artılarımız azaldı..Yani bilerek değil gerçekten tamamen duygusal abla.. :-\ ;D ;D tamamen duygusal.. ;D ;D ;D
|
Ne kadar çabuk tanındım yaaaaaa :o
|
Alıntı:
Allah kuru iftiradan saklasın. -1 duygu 8) |
Alıntı:
|
Alıntı: