![]() |
Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamız & Recep Tayyip ERDOĞAN
Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamız & Recep Tayyip ERDOĞAN http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/154.jpg - http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/166.jpg http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/178.jpg - http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/202.jpg http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/265.jpg Hep Geç Kalmış :D http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/296.jpg - http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/299.jpg http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/303.jpg - http://adnandemirturk.com/resim_arsi...slides/462.jpg Devam Edecek |
ah ah beykoz çayırındaki mitinglerde aynı geldiklerini hatırlarım kişi temelinin üstündedir ;)
|
ne güzel resimler :)
|
:-*Allah razı olsun kardeşim.
|
bayıldım ya resimlere.....
ah...ah...ah.... o zamanlarda yarışırlardı..... şimdide...YARIŞIYORLAR.... :D |
Alıntı:
Cümlemizden Kardeşim... Selametle... |
KENDİ KOYDUĞUM FOTOĞRAFLARI KALDIRIYORUM. AMACIM SADECE DİĞER KONULARDA AKP VE MİLLİ GÖRÜŞCÜLER ARASINDAKİ İYİCE GERİLEN ORTAMI YUMUŞATMAKTI. AMA YANLIŞ ANLAŞILDI. SELAM VE DUA İLE....
(NOT:HAKK_DAVA ABİMDENDE KALDIRMASINI RİCA EDİYORUM. SAYGILARIMLA...) |
İştee Özlenen tabloo desem nasıl tepki alacagım bilmiyorum....Buraya bu resımlerı ekleyen kardesımden Allah Razı olsun...
|
Güzel günlermiş...Erbakan Hoca aslında çok zeki ve iyi bir insandı ama niye böyle oldu bilmem...
|
Ağlıycam be öff ne koydunuz bu resimleri :'(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şu resimler varya bana engüzel doğal harikadan daha güzel görünüyor bu resimlri görmenin mutuluğu gözlerimi dolduruyor
tekrar Allah razı olsun kardeş |
sevgili hocam Allah sana hayırlı ömürler versin,seni başımızdan eksik etmesin..
|
sabah sabah ağlıyom yav nerden çıktı bunlar...çok güzel ya.Allah razı olsun...Allah erbakan hocamızı da tayyip erdoğanı da başımızdan eksik etmesin
|
Kim neyi özlüyor? Madem özlüyor ne işi var AK parti bünyesinde..
Ayrılmış 2 siyasi lideri aynı karede göstermenin bir anlamı yok. Defalarca fikirlerde ayrı düştüklerie gösterdiler, Sayın erdoğan gömlek değiştirdim dedi sayın Erbakanda Ak partiye oy vermek cehenneme bilet almak demektir dedi. Şimdi bunlar olmuşken nasıl özlenen tablo yorumu yapılıyor? Sizin lideri ben yarattım diyorlar, bizde alkışlıyoruz.. Yoksa cidden takiyyemi yapıyor sayın Erdoğan |
Alıntı:
|
Hey gidi günler...
Bir zamanlar, bu dava her taraftan gelen saladırılara karşı tek vücuttu. Ta ki, siyonist şebekeleri, Milli Görüş içindeki birilerinin makam, mevki koltuk hırsını farkedene kadar. ********* Bu arada Erbakanın AKPnin ekonomi politikalarını IMF'nin dediği gibi "ekonomininiz cehenneme gidiyor!" sözünü yanlış yansıtıp, AKPye oy verenlerin cehennemlik olduğunu iftira eden zavallılara yazıklar olsun diyorum. AKPYe oy veren herkesin, Türkiyeden kalkan ABD uçaklarınca Irakta bombalanıp ölenlerin üzerinde vebali vardır. Çünkü bunu bilerek AKPye oy vermişlerdir. O nedenle yanlıştadırlar. Fakat "AKPye oy veren cehennemliktir" diyen Milli Görüşe iftira etmiştir. Lütfen akıllı davranın. |
Allah razı olsun. Özledik bu tabloyu. İnşallah Hocamızla Sayın Erdoğan'ın siyasi kaderleri aynı olmaz.
|
Alıntı:
Komplo teorileriyle ayakta durmaya çalışan bir ideoloji davası.. Oysaki bu ülkenin gerçeklerini göremediğinizi söylemek zorunuza gitmekte. İslam ırkcılığı yaparak ülke menfaatlerini hiçe saymak, globallikten çıkıp arap eksenli bir ülkeye dönme hayali sizce ne kadar Türk milletine hitap ediyor? |
Alıntı:
Millî Görüş, Türkiye'nin kendi insan ve ekonomik gücü ile kalkınabileceğini, öz değerlerini koruyarak, arkasına tarihinin verdiği kuvveti alarak daha hızlı adımlarla yürüyebileceğini savunur. |
Olayin siyasi boyutuna hic deginmeyecegim bu konuyu diger konularda yeterince tartisiyoruz ama bilinen bir gercek varki Sayin Erdogan, Erbakan hocayi cocuguna ismini koyacak kadar cok seviyordu...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
siz iyi huylu propagandaya devam edin. bütün bu önyargılar bu fotoğraflar yüzünden zaten. Boynuz kulağı geçti diye yerden yere vurulan sayın Erdoğan, yeri geldiğinde övünç kaynağı olarakta gösterilebiliyor. |
nedense bu resimler bana hiçbirşey hissettirmedi 8)
|
seçimlerden sonra sayın erbakana sinir olmaya başladım....
|
Alıntı:
|
Ama ben olumsuz birsey yazmadim ki sadece tanidigim bir arkadasin o kelimeyi hangi niyetle söyledigini belirttim ayrica burada yazdiginiz bir kac mesajla sizi tanimak gibi bir durum yok..
Ben sizin hakkinizda suizandada bulunmadim sadece temennide bulundum yoksa ben ne bileyim siz hangi amacla yazdiniz biz öyle birileri gibi niyet okuyamiyoruz!... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama ben tartismayi seviyorum 8)..kardes herhalde benim üslubumun sertligini siz tartismaya yoruyorsunuz, size simdi tam milli görüscü düsmani görünüyorum degil mi benim esim ve kayinbabam asiri derecede milli görüscüdür, esim son secimde oyunu sp ye vermistir, ona bir kere bile niye o partiye verdin dememesimdir.. Benim sorunum sp yada milli görüs degil benim sorunum buraya gelip pravakatörlük yapanlarla, kendilerinin hak, bizlerin batil oldugunu idda edenlerle yoksa basimizin üstünde yeriniz var.. Ben sizleri seviyorum, Yaradandan dolayi... |
Alıntı:
|
Anlasilan alinganiz..Benim mesajimda kastettigim siz degilsiniz ki yok siz olsaydiniz yine ciddiye almaz, görmezden gelir, cevap vermezdim..
Sizi ciddiye alip, ciddi cevap verdigime göre aciklama geregi duyduguma göre sizi bahsettigim kategoriye sokmuyorum.. Neyse eger yanlis anlasildiysa özür dilerim amacimiz kimsenin kalbini kirmak, sevkini kirmak, onu rencide etmek degil Siyaset gibi her an degisebilecek bir konudan dolayi bir insani kirmak huyum ve haddim degildir.. Selametle.. |
Alıntı:
|
Neyse gidene, kal deme gibi bir durum yok ama helallik konusu kesinlikle gözümden kacmistir..Eger bir hakkim varsa helal olsun, biz dünyalik isler nedeniyle ahiretimizi yakmayanlardaniz..
Hersey olacagina varir kardes ancak eger gercekten davanda samimiysen kalir, mücadeleni en iyi sekilde savunursun bakiniz bu sitede birilerinin banlanmasina,dislanmasina her daim karsi ciktim, her daim farkli görüslerin burada yer almasini savundum ben onlarinda fikir beyan etmesini savundum.. Ancak birileri alinacak diye, birileri kirilacak diye bana, partime veya baskanima yapilan hakaretelri, iftiralari görmezden gelemezdim.. Sizi tanimiyorum, hangi konularda tartistigimizi bile hatirlamiyorum ama eger gercekten davanizda samimiyseniz "bana ragmen" burada kalir bu mücadeleyi verirsiniz... |
Eskiden beraber olsalarda,Ne kadar başbakanımızı yetiştirmiş olsa da bu fotoğrafların yayınlanması bence yanlışş.
|
Alıntı:
çünkü o zamanlar bu fotoğraflar gurur meselesiydi yani başbakan bile bu fotoğraflara bakınca ne günlerdi be diyodur |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 12:54. |