![]() |
SAADET PARTİSİ
AK PARTİ FORUMDA BAŞKA PARTİ VE İDEOLOJİLERİN REKLAMLARI,PROPAGANDALARI YAPILAMAZ..!!!!!!!
|
Alıntı:
|
ne diyemÜ; edep ya hu 2 dan başka aklıma bir şey gelmiyor.
burayı seviyeyi düşüren konu ve yazılarla ve açıklamalarla doldurmamanız dileğiyle. |
Bir dönemler seçim otobüslerinde mehter marşlarıyla dolanan bu Saadet Partisi;
Bugün rap sesleriyle sokaklarımızı inletiyor.. Yazık,yazık.. |
Alıntı:
siz kendinizi ne zannediyorsunuz ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız..Ayrıca sen neden kaçtın yine farklı nickle girdin |
Bugün bayrak asımında tüm çirkinliklerini ortaya koyan parti..
Cami önlerinde siyaset yapan parti. |
Bu yerel secimlerde; Saadet ve diğer partilere gereken cevabı sandıktan çıkan sonuçlar vericek.
|
Alıntı:
|
Saadet Partisini Olsun Erbakan Olsun Bunlardan Siyasetci Çok Güzel Olur. Siyaseti Kendilerine Göre Cevirerek Yapıyolar. Mualefet Olduklarında İMAM HATIPLER BENIM ARKA BAHCEM dir Diyen Kişi Sonra Kuran Kursu Aciyorum Demeye Başladı. RECEP TALİP ERDOGAN icin Benım Ögrencım diyen Kişi Şimdi 1 Ton Laf Söylüyo. Eger Senin Ögrencinse Yaptıgı Yanlışlar Senin Yanlışındırki Ne Senin Ögrencın Nede Yaptıgı 1 Yanlış Var.:güzel: Kaldırdıgı Parmagın Ne Anlama Geldigini Biliyomu Acaba ???
|
SAADET VAR MI ?.... OY YOK ....
SAADET VAR MI ?.. KARDEŞLİK YOK.... SAADET VAR MI ?....SES YOK...... SAADET VAR MI ?...KISAKANAN YOK.... SAADET = CHP =MHP.... KISKANANLAR CATLASIN AK PARTİ ALACAK OYU BİLİYORMUSNUZ % 56 |
ben bu seçimde saadet partisini rakip olarak görmüyorum farkındaysınız
sayın başbakanımızda konuşmalarında ciddiye almıyor.onun için biz işimize bakalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ipinizi çekmeye az kaldı.. |
evet elhamdülillah bu seçim iyi çalıştık ve %5.5 oy aldık bu bir başarıdır akape ne oldu %39 %8 oy kaybetti bu onlar için sonun başlangıcı %55 alacak arkadaşlar gece rüyanızda almışsınzıdır.....................ALLAHU EKBER
|
Bu Seçimde SP CHP'ye çalıştı. Oyları bölerek resmen chp'ye zemin hazırlayarak ve belediyeleri kazandırdı, Başarılı oldular.. Artık daha rahat uyurlar.
|
Alıntı:
|
Ya ne yüzle dolaşıyorsunuz anlamıyorum... Oy oranınız bell, seçmeniniz belli. CHP gibi kemikleşmiş bir kesime sesleniyorsunuz artık. Açılma imkanınız yok, halka hitap etme imkanınız yok. Bundan sonra yapacağınız en hayırlı iş sola destek yerine Ak Parti'ye destek olabilir... Onu da yaparsanız...
|
Alıntı:
|
el mücahidin isimli arkadaş... burası ahır değil... kimse forumu ahıra çevirmeye uğraşmasın... Üslubuna dikkat et. embesilli membesilli konuşma. dilmena arkadaşımız değiştirmiş düzenlemiş mesajını bir daha bu tip bir uslup içinde olmayın.
|
Alıntı:
|
ya bu şahıs hala burda mı. adam demediğini bırakmadı dünden beri. hala nasıl burda tutuyorlar anlamıyorum. üslubu da zaten belli..
|
dikkatimi çekiyorda SP lilerden başka siteye girip çamur atan yok bir chp li girse hadi dersin ama chp liler bile sizin gibi siteye girip laf atmadılar ama nedense sizde hastalık haline geldi kapıdan kovulup bacadan çıkıyosunuz insanda bir nezaket olur ama sizde yok
|
davamıza güveniyruz elhamdülillah sizin oda yok.
|
Alıntı:
|
espiri yapmadmn cnm.
|
Alıntı:
|
neresi komik ya konuşmak için konuşma.
|
Saadetliler Değişik yerlerde chp ye destek verdiği söyleniyor ha ben bizim burada gözümle gördüm ama sadece buraya özgüdür dedim. ama arkadaşlar diğer yerlerdede chp ye destek olduklarını söylediler
eğer böyleyse Sol gömleğiniz hayırlı olsun.. |
aman ne halleri varsa görsünler o onların görüşüdür ne yapalım :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dava dava diyosunuz hani dava öyle bişey göremiyorum ben sizin dava dediğiniz şey sanırım chp lileri desteklemek oy uğruna kendinize onları kullandırtmak yemişim sizin bu dava sevginizi... |
sen onları nerden duyduysan yanlış dumuşun gülüm.,
önce bir araştır. ona bakarsak sizde yahudiyle işbirliğ yapıyorsunuz. |
Bu SaP'ları hala kaale mi alıyorsunuz arkadaşlar??..
Bunlara CHP vs. değil tek dertleri AK Parti.. Oyları bölmeyin felan geçin bunları BİZDEN görmeyin artık. Saygı amenna ama sevgimiz felan kalmamalı. Kalmadı da. İşte bugünkü Milli Gazete'leri. Hani derler ya ''yüzüne tükürsen Yarabbi şükür'' diyecek.. Aynı o tabir: http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/sdsac1a4c.jpg Görüyorsunuz değil mi sıralama biçimlerini?.. Oy oranına göre olmadığından neye göre olacak? Hangi partiye ılımlılarsa ona göre sıralayacaklar, işte son sırada bakın kim var?.. İşte bu sıralama onların hangi partiye yakın olduklarını gösteriyor. AMA NEDENSE 'FARK VAR' DİYEMİYORLAR... MGF'DE NEDENSE ÜYE ALIMINI KAPATMIŞ... Arkadaşlar da mecburen burada 'vaziyeti çaktırmama' derdindeler. Hoş görelim;1 AMA KAALE ALMAYALIM. HERKESE 'ÇAPINA GÖRE' MUAMELE. 1 tane il belediyesi olan partinin (o da hala bağımsız veAK Parti'nin ELEDİĞİ kişi) mensubuna laf mı yetiştireceğim??? |
bunu söylemek istemezdim ama hakkaten senin çok zoruna gitmiş urfayı almamız.Şu milli gaztedeki Sizin sonda yazılmanız da çok zoruna gitmiş gibi görünüyor.
|
Evet "Fark Var"... % 39 - %6 :) Milli Gazete'ye hastayım zaten ya :) %1'den %2'ye çıksa "%100 oy artışı var" der bunlar ya bu kadar da eziklik olamaz... Dediğiniz gibi, yüzüne tükürsen Yarabbi şükür der bunlar :)
|
valla urfanın alması neden zorumuza gitsin çoğu yerde birinciyiz siz bi kendinize bakın fakıdedenizede iyi bakın :D
|
fark var derken oy oranını kastetmedik zaten zaten böyle bişe olamaz çünkü bu slogan seçimden önce çıktı.İşbirlikçilerle aramızda farkvar
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 03:57. |