Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23420)

Hüdaverdi 03-24-2008 02:02

Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...!

Bugün star ana haberinde ankaradaki dtp mitinginde kullanılan çocukların haberi vardı.
Ne gariptir bu sünnetsizler (star haber ekibi) pkk yandaşları ile geçen ay aynı meydanda yapılan (Ankara - Sıhhiye) başörtüsü eylemine katılanlar bir tutmaya çalıştı.

dtp mitinginde çocuklar kullanılmış.
Geçen ay yapılan başörtüsü eyleminde de çocuklar kullanılmış!
Bu tür haberleri atv,kanal d ve diğer kartel türevlerinde görmek mümkün ama ne gariptir cumhuriyet mitinglerindeki çocukları ekrana taşıyıp; ''işte türkiyenin geleceği,işte atanın evlatları'' diye haber yapıp,zorla (3-4-5-6 yaş) istiklal marşını okutulan çocuklarla övündüklerini dile getiriyorlar.

dtp mitinglerinde kullanılan çocuklar kullanıyorda,başörtüsü mitinglerinde çocuklar kullanıyorda,cumhuriyet mitinglerindeki çocuklar kendi istekleriyle mi gidiyorlar mitinglere ?
Anne ve bablarına ''hadi kalkın türkiye laiktir laik kalacak sloganı atalım,baba banada bir tane ay yıldı bayrak ve şapka al hadi bakalım hadi'' mi diye akıl mı veriyorlar ?

Bunu bazı zihni kara kişilere söyleyince ''ufacık çocuklar evde nasıl kalacak tabi anneleriyle babalarıyla cumhuriyet mitinglerine gidecekler'' diye çem çem çemkirirler.Hatta ''ağaç yaşken eğilir'' demeyide eksik etmezler.
Ama başörtüsü eylemindeki çocuklara gelince hemen ''kulanılıyor'' demeden geri kalmazlar.Sanki bu çocuklar evde tek başına kalacak yaşta,karınları acıkınca yumurta kırıp yicek yaştalar.

Özeeliikle kartel basını (zürriyet,çamhuriyet ve türevleri) bu konu üzerinde çok durur,10 yaşındaki çocuğu 6 yaşında olarak ahber yaparlar.
cumhuriyet mitinginde ''kullanılan'' bebeleri ise baş tacı ederler.

Protesto etmemk elde değil.
Nefret kusmamak elde değil.

murat kurt 03-24-2008 02:04

star,atv,kanal d vs...

+10000

sesli34 03-24-2008 02:05

star,atv,kanal d vs...

bu konuda haklısın ama ne garip yobazlar bizleri kör zannediyor

YavuzSultanSelim 03-24-2008 02:05

star,atv,kanal d vs...

çok güzel bir konuya değinmişsin.

Cumhuriyet mitingindeki Başörtülü vatandaşlarımızı nasıl kullanıp attıklarını ve şimdi onlara küfürettiklerini görmezden geliyolar

Benide_Kapatın 03-24-2008 02:10

star,atv,kanal d vs...

ATV dede varmıydı bu olay?

nar 03-24-2008 02:16

star,atv,kanal d vs...

ATV'yi bunların dışında tutmak gerekir.Çalık grubuna geçtikten sonra bu tarz olayların içinde görmedim doğrusu.Farklı bir yayın anlayışı içerisine girdiler, Mehmet Barlas da buna katkıda bulunuyor bence.

Diğerleri konusunda ise hemfikirim...

Hüdaverdi 03-24-2008 02:17

star,atv,kanal d vs...

Zamanında yaptıkları için onuda yazdım,şuan için öyle bir haber yapmadılar yeni kadrolarıyla.
Sağa solu belli olaz yinede.
Güvenim yok.

Benide_Kapatın 03-24-2008 02:23

star,atv,kanal d vs...

Kardeşim çok güzel konuya değinmişsin vesselam...

++1

Şunuda ifade edeyim ki bu nevruz gösterilerinin ve kargaşanın çıkarılmasını kimlerin organize ettiğini de anlamanızı ümid ediyorum.

Ülke yönetilemez hale getirilmek isteniyor.

Ve birşeylere zemin hazırlanıyor.

Allah idarecilerimize sabır güç ve kuvvet versin.

sadakte 03-24-2008 02:24

star,atv,kanal d vs...

ölü Gibi Ol öfkede Asabiyette demiş Mevlana Hazretleri ... bize sadece sabretmek düşer.. biz Türklerin ortak özelliğidir her yerde adaletsizliklere gelmişizdir..

gül_34 03-24-2008 02:24

star,atv,kanal d vs...

paylaşımın için saol hüdaverdi kardeşim bir + da benden :)

Hüdaverdi 03-24-2008 02:25

star,atv,kanal d vs...

Benim gıcık olduğum taraf dtp mitinglerindeki pkk yandaşları ile başörtülüleri bir tutmaları.
Yoksa istediği kadar başörtülüler çocukları kullanıyor desinler çokta tın ;)

parabol 03-24-2008 12:41

star,atv,kanal d vs...

Bir olayı protesto edeceksen her iki taraftan bakacaksın...Diyeceksin ki "hiç birşeyden habersiz küçücük çocuklar kullanılıyor...Ayıptır!!" ama nerdeee bunlar haberci değil ki hepsi şak şakçı...rezil bunlar!!

Eşref 03-24-2008 13:06

star,atv,kanal d vs...

ATV Çalık gurubuna geçerek kendisini kurtarmıştır. Benim Çalık gurubuna güvenim tamdır. Ama Show, kanalD, Star özellikle de KanalTürk'ün derhal kapatılması lazım. Bunlar TV kanalı bile olamaz. Resmen beyin yıkama makinesi gibi çalışıyorlar. Amaçları ülkeyi karıştırmaktan başka birşey değil. >:(

Feyza 03-24-2008 13:08

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
ATV Çalık gurubuna geçerek kendisini kurtarmıştır. Benim Çalık gurubuna güvenim tamdır. Ama Show, kanalD, Star özellikle de KanalTürk'ün derhal kapatılması lazım. Bunlar TV kanalı bile olamaz. Resmen beyin yıkama makinesi gibi çalışıyorlar. Amaçları ülkeyi karıştırmaktan başka birşey değil. >:(

O zaman tv5 de kapatalım. Kapatılmaya karşıyım beğenmiyen izlemesin ama ben genellikle show haber de takip ederim acaba haber yorumları nelerdir diye. Kanal D haberide izlemek istiyorum fakat şu M. Eli Birandın konuşmalarına tahammül edemiyorum, hayır birşey değil günaha sokuyor insanı :)

RDönmezs 03-24-2008 13:16

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

O zaman tv5 de kapatalım. Kapatılmaya karşıyım beğenmiyen izlemesin ama ben genellikle show haber de takip ederim acaba haber yorumları nelerdir diye. Kanal D haberide izlemek istiyorum fakat şu M. Eli Birandın konuşmalarına tahammül edemiyorum, hayır birşey değil günaha sokuyor insanı :)

dimi abla birandı görünce 2 dk sonra televizyona yumruk atasım geliyor :D

Eşref 03-24-2008 13:22

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Alıntı:

Ben de kapatılmalara karşıyım ama televizyon bizim toplumumuz için en önemli eğitim kaynağı durumunda. Toplumu istediğii gibi şekillendirebilecek bir güç bunlar. Özgürlük, bu kadar ciddi zararlar verecek bir düzeye ulaşırsa ciddi kararlar almanız şarttır. Örneğin hiçbirimiz insanların hapse düşmesini istmeyiz ama hapishanelerin varlığı da zorunludur. Kendi huzur ve refahımız için ya kapatılmalı yada kapatılmasa da ATV gibi başka kişilere satılmalı.

Feyza 03-24-2008 13:27

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ben de kapatılmalara karşıyım ama televizyon bizim toplumumuz için en önemli eğitim kaynağı durumunda. Toplumu istediğii gibi şekillendirebilecek bir güç bunlar. Özgürlük, bu kadar ciddi zararlar verecek bir düzeye ulaşırsa ciddi kararlar almanız şarttır. Örneğin hiçbirimiz insanların hapse düşmesini istmeyiz ama hapishanelerin varlığı da zorunludur. Kendi huzur ve refahımız için ya kapatılmalı yada kapatılmasa da ATV gibi başka kişilere satılmalı.

size katılmıyorum zaten zararlı programlar için RTÜK gerekli ceza işlemlerini yapıyor. Bir TV kanalını izleyip yada izlememek kişisel bir tercihtir. sizin bu konuda bencilce davrandığınızı düşünüyorum.

Eşref 03-24-2008 13:32

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

size katılmıyorum zaten zararlı programlar için RTÜK gerekli ceza işlemlerini yapıyor. Bir TV kanalını izleyip yada izlememek kişisel bir tercihtir. sizin bu konuda bencilce davrandığınızı düşünüyorum.

Görüşünüzüe saygım sonsuzdur. Fakat düşüncem o ki kapatılmalara bu kadar karşı çıkışınızın sebebi AKP'ye açılan kapatılma davası. Zamanında Refah Partisi'de kapatıldı. Peki neden? Bu kapatılmaların zeminini hazırlayanlar işte bu kanallardır. Yani siz gerekeni yapmayınca yılan büyüyor büyüyor ve dönüp sizi sokuyor.

Feyza 03-24-2008 13:38

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Görüşünüzüe saygım sonsuzdur. Fakat düşüncem o ki kapatılmalara bu kadar karşı çıkışınızın sebebi AKP'ye açılan kapatılma davası. Zamanında Refah Partisi'de kapatıldı. Peki neden? Bu kapatılmaların zeminini hazırlayanlar işte bu kanallardır. Yani siz gerekeni yapmayınca yılan büyüyor büyüyor ve dönüp sizi sokuyor.

Hayır ben herzaman kapatmalara ve yasaklara karşıyımdır. Cezalar dozunda olmalı, Ben istediklerimi yapıcam diye başkalarının yapmasını engellememek gerekir diye düşünüyorum. Yılan meselesine gelince unutmayın ki onlarda sizin yılan olduğunuzu düşünüyor. 28 şubat sürecini kimse alkışlamıyor tabiki fakat fikir alışverişinde bulunduğumuz konu şu anda o değil.

Eşref 03-24-2008 13:50

star,atv,kanal d vs...

Zaten bahsettiğim şey 28 Şubat sürecini başlatanlar, alt yapısını hazırlayanlar bu kanallardır demek istiyorum. En sonunda Refah'ı bitirdiler. Şimdi aynı şeyleri AKP için yapıyorlar. Muhtemelen yakında AKP'de kapanacak. Sonra yeni bir parti. Onu da kapattıracaklar. Daha sonra peki? Daha sonrası tıpkı Refah gibi olacak. Bunu tahmin etmek zor değil. Biraz düşümek yeterli.

Biz iyi niyetliyiz. Sizde iyi niyetlisiniz. Amacımız da belli. Hepimiz özgürlüklerden yanayız. Kapatılmalara susturulmalara karşıyız. Ama bizim iyi niyetimizi bu kanallar kötüye kullanıyor. En basidinden türban konusunu bile öyle bir anlattılar ki izleyen ülke elden gitti dedi. Ülkemizde durduk yere kaos yaratıyorlar. Yani bunların yaptıkları tartışmasız bir suç. Sizce suç değil mi? Eğer sizce de suçsa hani bunun cezası?

Feyza 03-24-2008 14:02

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Zaten bahsettiğim şey 28 Şubat sürecini başlatanlar, alt yapısını hazırlayanlar bu kanallardır demek istiyorum. En sonunda Refah'ı bitirdiler. Şimdi aynı şeyleri AKP için yapıyorlar. Muhtemelen yakında AKP'de kapanacak. Sonra yeni bir parti. Onu da kapattıracaklar. Daha sonra peki? Daha sonrası tıpkı Refah gibi olacak. Bunu tahmin etmek zor değil. Biraz düşümek yeterli.

Biz iyi niyetliyiz. Sizde iyi niyetlisiniz. Amacımız da belli. Hepimiz özgürlüklerden yanayız. Kapatılmalara susturulmalara karşıyız. Ama bizim iyi niyetimizi bu kanallar kötüye kullanıyor. En basidinden türban konusunu bile öyle bir anlattılar ki izleyen ülke elden gitti dedi. Ülkemizde durduk yere kaos yaratıyorlar. Yani bunların yaptıkları tartışmasız bir suç. Sizce suç değil mi? Eğer sizce de suçsa hani bunun cezası?

Tabi ki suç bunun cezasını halk veriyor fakat anlamıyorlar. Ben artık bu son olaylardan sonra hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağına inanıyorum. Birilerinin foyası meydana çıkıyor dahada çıkıcak.
Yukarıda da yazdığım gibi ben show haberi takip ederim diğer kanallarıda, kötü olmayınca iyinin kıymeti bilinmez....

Eşref 03-24-2008 14:12

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Alıntı:

Tabi ki suç bunun cezasını halk veriyor fakat anlamıyorlar. Ben artık bu son olaylardan sonra hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağına inanıyorum. Birilerinin foyası meydana çıkıyor dahada çıkıcak.
Yukarıda da yazdığım gibi ben show haberi takip ederim diğer kanallarıda, kötü olmayınca iyinin kıymeti bilinmez....

İnşallah dediğiniz gibi olur. Halk 2. seçimde %47 ile bunlara inanmadığını gösterdi. Demek ki artık daha bilinçliyiz. Ama ben yine de bunlardan korkuyorum. Oturup izlediğim zaman bu kanalları bazen ben bile acaba? diyorum. Anlattıkları o kadar inandırıcı o kadar gerçek gibi ki. Halkımızın işi gerçketen çok zor. Erbakan Hocaızın bir sözü var: " Yanlışın en tehlikelisi, doğruya en yakın olan yanlıştır. Çünkü, doğruyla karıştırılması ve insanların daha kolay aldatılması ihtimali taşımaktadır." İnşallah bu kanallar yüzünden bizde doğruyu yanlışı karıştırmayız.

eddie 03-24-2008 14:14

star,atv,kanal d vs...

sıkı kanka kanallar.. Allah muhabbetlerini artırsın bize de malzeme çıksın..+1
ama bunlara inanıp doğruyla yanlışı karıştıranlar çok.. belki biz bile doğruyla yanlışı karıştıryoruzdur..

hipermuhafazakar 03-24-2008 20:10

star,atv,kanal d vs...

O kanallar AYDIN DOĞAN'IN..YANİ STATÜKO'NUN..YANİ MİLLİ DEĞİLLER..Ondan bu yabancılıkları karışıklık çıkartıcılıkları

Üç mevsim 03-25-2008 18:41

star,atv,kanal d vs...

Refah Partisi, konjönktür bağlamında bir temel oluşturup, altyapıyı kurarak , dengelerie göre hareket edip ve zamanla da o dengeleri lehine çevirebilecek bir hareket olamadı. Şartları, tabiatı gereği olamazdı da. Ak Parti bunu başardı, onun için Refah Partisi gibi yıkılmayacağız ve yolumuza devam edeceğiz.

Ortak cephenin başını çeken (önem sırasıyla) Doğan Medya, Çukurova Medya, Ciner Medya gibi kurumları kapatmaya kimsenin gücü yetmez. Ancak bir yandan bunların önüne konjönktürel dengeyi sürüp bunları pasifleştirerek diğer yanda halkın değerlerine ve demokrasiye inanan basın yayın kuruluşlarını aktifleştirebiliriz. Nitekim bu başarıyla yapılıyor.

Türkiye'nin en büyük haber ajansları halkın yanında
İhlas -Cihan
Zaman - Yeni Şafak - Vakit - Türkiye - Bugün - Taraf
Sancak Grubu: Star Gazetesi - 24
Çalık Grubu : Sabah Gazetesi - ATV
Kanal 7 ve Samanyolu bugün ilk 7'nin içinde.
TRT zaten tarafsız.
Türkiye'nin en çok tıklanan haber sitesi haber7.com'un yanı sıra etkili ve geniş bir internet medyası
Yakında Kral Tv'nin satışı var. Albayrak Grubu, Kral Tv'yi almayı düşünüyor

Karanlığa küfretmek yerine mumları alevlendireceğiz.

lazkızı--61 03-25-2008 18:50

star,atv,kanal d vs...

ağzına sağlık çok güzel anlattın onlara az bile+1

oguzdesouza 03-25-2008 18:54

star,atv,kanal d vs...

Taraf gazetesi kimin ???

maviinsan 03-25-2008 18:55

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Taraf gazetesi kimin ???

Ahmet Altan'ın

Hüdaverdi 03-25-2008 19:05

star,atv,kanal d vs...

sabah gazetesini hep aydın doğanın sanardım ve şaşırıdım haberlerine 'aydındoğan gazetesi nasıl olurda bunalrı yazar' diye :D

maviinsan 03-25-2008 19:10

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
sabah gazetesini hep aydın doğanın sanardım ve şaşırıdım haberlerine 'aydındoğan gazetesi nasıl olurda bunalrı yazar' diye :D

sabah gazetesi vaktiyle azgın azınlığın elindeydi.Ama sahibinin tmsf ye olan borcu yüzünden devlet el koydu ve sattı.ŞU anda demokrat ellerde :-*

Hüdaverdi 03-25-2008 19:16

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sabah gazetesi vaktiyle azgın azınlığın elindeydi.Ama sahibinin tmsf ye olan borcu yüzünden devlet el koydu ve sattı.ŞU anda demokrat ellerde :-*

Bende şaşıyordum haberlerine baya,kartel basını diye suçluyordum :D
Filistin haberiyle ve sonra ayzarlarıyla başlamıştı şaşkınlığım,aydın doğan imanamı geliyor demiştim ama yanılmışım :D

hipermuhafazakar 03-25-2008 20:45

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Alıntı:

Sabah eskiden AZ TRUVA ATLIĞI YAPMADI..Özellikle 28 şubat gibi bu millete çok büyük ihanette..Yine F.Gülen hakkında yalan haber-manşet atma konusunda Cumhuriyet'e kafa tutacak cinstendi.

Eşref 03-26-2008 00:52

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Sabah eskiden AZ TRUVA ATLIĞI YAPMADI..Özellikle 28 şubat gibi bu millete çok büyük ihanette..Yine F.Gülen hakkında yalan haber-manşet atma konusunda Cumhuriyet'e kafa tutacak cinstendi.

Ağzından bal damlıyor kardeşim. Sabah'ın TMSF'ye devredilip ardından ÇALIK gurubuna satılınca bayram yaptım resmen. Çalık gurubu çok kaliteli bir gurup. Aynı zamanda Ahmet Çalık'la hemşeriyim. :D Üzüldüğüm tek nokta var. Star TV, Uzan'dan alınıp TMSF'ye devredilince de çok sevinmiştim. Ama Star Doğan gurubuna satılınca şaşkına döndüm. Keşke başkasına satılsaydı. Kendi ellerimizle Doğan canavarını beslemiş gibi olduk.

gökçe 03-27-2008 14:18

Kanal D Haberi Ve MEHMET ALİ BİRAND'I Protesto Ediyorum!!!!!!!!!!!!

BU ÜLKEYİ SİZ BİZ DİYE AYIRMAYA ÇALIŞANLARI PROTESTO EDİYORUM.MEHMET ALİ BİRAND'DA BUNLARDAN BİRİ.ONUDA PROSTESTO EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eddie 03-27-2008 15:39

ben de ben de..

Akmehmet_Akif 03-27-2008 18:43

HAKLISINIZ.M.A.BİRAT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN SONRA ORTADA KIRİZ VAR DİYİP DURDU ZATEN HÜRRİYET,POSTA,MİLLİYET,KANALD,STAR TV,VATAN,CNT TÜRK D SAMART FALAN DOĞAN GURUBUNU HEP HÜKEMTE LAF ATIYORLAR.İFTİRA ATIYORLAR.

maviinsan 03-27-2008 18:44

Onun haberlerini izleyince sanki memleket elden gidiyor sanıyor insan >:(

politikaci 03-27-2008 18:44

evet bende protesto ediyorumm

merve 03-27-2008 18:45

Bende Mehmet Ali Birandı protesto ediyorum!!! >:( >:( >:( >:(

YavuzSultanSelim 03-27-2008 18:47

eskiden çok severim ama çok güzel satmış kendisini. ne biçim ojektif haber programı bu.?

All times are GMT +3. The time now is 08:49.