![]() |
Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...!
Bugün star ana haberinde ankaradaki dtp mitinginde kullanılan çocukların haberi vardı.
Ne gariptir bu sünnetsizler (star haber ekibi) pkk yandaşları ile geçen ay aynı meydanda yapılan (Ankara - Sıhhiye) başörtüsü eylemine katılanlar bir tutmaya çalıştı. dtp mitinginde çocuklar kullanılmış. Geçen ay yapılan başörtüsü eyleminde de çocuklar kullanılmış! Bu tür haberleri atv,kanal d ve diğer kartel türevlerinde görmek mümkün ama ne gariptir cumhuriyet mitinglerindeki çocukları ekrana taşıyıp; ''işte türkiyenin geleceği,işte atanın evlatları'' diye haber yapıp,zorla (3-4-5-6 yaş) istiklal marşını okutulan çocuklarla övündüklerini dile getiriyorlar. dtp mitinglerinde kullanılan çocuklar kullanıyorda,başörtüsü mitinglerinde çocuklar kullanıyorda,cumhuriyet mitinglerindeki çocuklar kendi istekleriyle mi gidiyorlar mitinglere ? Anne ve bablarına ''hadi kalkın türkiye laiktir laik kalacak sloganı atalım,baba banada bir tane ay yıldı bayrak ve şapka al hadi bakalım hadi'' mi diye akıl mı veriyorlar ? Bunu bazı zihni kara kişilere söyleyince ''ufacık çocuklar evde nasıl kalacak tabi anneleriyle babalarıyla cumhuriyet mitinglerine gidecekler'' diye çem çem çemkirirler.Hatta ''ağaç yaşken eğilir'' demeyide eksik etmezler. Ama başörtüsü eylemindeki çocuklara gelince hemen ''kulanılıyor'' demeden geri kalmazlar.Sanki bu çocuklar evde tek başına kalacak yaşta,karınları acıkınca yumurta kırıp yicek yaştalar. Özeeliikle kartel basını (zürriyet,çamhuriyet ve türevleri) bu konu üzerinde çok durur,10 yaşındaki çocuğu 6 yaşında olarak ahber yaparlar. cumhuriyet mitinginde ''kullanılan'' bebeleri ise baş tacı ederler. Protesto etmemk elde değil. Nefret kusmamak elde değil. |
star,atv,kanal d vs...
+10000
|
star,atv,kanal d vs...
bu konuda haklısın ama ne garip yobazlar bizleri kör zannediyor
|
star,atv,kanal d vs...
çok güzel bir konuya değinmişsin.
Cumhuriyet mitingindeki Başörtülü vatandaşlarımızı nasıl kullanıp attıklarını ve şimdi onlara küfürettiklerini görmezden geliyolar |
star,atv,kanal d vs...
ATV dede varmıydı bu olay?
|
star,atv,kanal d vs...
ATV'yi bunların dışında tutmak gerekir.Çalık grubuna geçtikten sonra bu tarz olayların içinde görmedim doğrusu.Farklı bir yayın anlayışı içerisine girdiler, Mehmet Barlas da buna katkıda bulunuyor bence.
Diğerleri konusunda ise hemfikirim... |
star,atv,kanal d vs...
Zamanında yaptıkları için onuda yazdım,şuan için öyle bir haber yapmadılar yeni kadrolarıyla.
Sağa solu belli olaz yinede. Güvenim yok. |
star,atv,kanal d vs...
Kardeşim çok güzel konuya değinmişsin vesselam...
++1 Şunuda ifade edeyim ki bu nevruz gösterilerinin ve kargaşanın çıkarılmasını kimlerin organize ettiğini de anlamanızı ümid ediyorum. Ülke yönetilemez hale getirilmek isteniyor. Ve birşeylere zemin hazırlanıyor. Allah idarecilerimize sabır güç ve kuvvet versin. |
star,atv,kanal d vs...
ölü Gibi Ol öfkede Asabiyette demiş Mevlana Hazretleri ... bize sadece sabretmek düşer.. biz Türklerin ortak özelliğidir her yerde adaletsizliklere gelmişizdir..
|
star,atv,kanal d vs...
paylaşımın için saol hüdaverdi kardeşim bir + da benden :)
|
star,atv,kanal d vs...
Benim gıcık olduğum taraf dtp mitinglerindeki pkk yandaşları ile başörtülüleri bir tutmaları.
Yoksa istediği kadar başörtülüler çocukları kullanıyor desinler çokta tın ;) |
star,atv,kanal d vs...
Bir olayı protesto edeceksen her iki taraftan bakacaksın...Diyeceksin ki "hiç birşeyden habersiz küçücük çocuklar kullanılıyor...Ayıptır!!" ama nerdeee bunlar haberci değil ki hepsi şak şakçı...rezil bunlar!!
|
star,atv,kanal d vs...
ATV Çalık gurubuna geçerek kendisini kurtarmıştır. Benim Çalık gurubuna güvenim tamdır. Ama Show, kanalD, Star özellikle de KanalTürk'ün derhal kapatılması lazım. Bunlar TV kanalı bile olamaz. Resmen beyin yıkama makinesi gibi çalışıyorlar. Amaçları ülkeyi karıştırmaktan başka birşey değil. >:(
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Zaten bahsettiğim şey 28 Şubat sürecini başlatanlar, alt yapısını hazırlayanlar bu kanallardır demek istiyorum. En sonunda Refah'ı bitirdiler. Şimdi aynı şeyleri AKP için yapıyorlar. Muhtemelen yakında AKP'de kapanacak. Sonra yeni bir parti. Onu da kapattıracaklar. Daha sonra peki? Daha sonrası tıpkı Refah gibi olacak. Bunu tahmin etmek zor değil. Biraz düşümek yeterli.
Biz iyi niyetliyiz. Sizde iyi niyetlisiniz. Amacımız da belli. Hepimiz özgürlüklerden yanayız. Kapatılmalara susturulmalara karşıyız. Ama bizim iyi niyetimizi bu kanallar kötüye kullanıyor. En basidinden türban konusunu bile öyle bir anlattılar ki izleyen ülke elden gitti dedi. Ülkemizde durduk yere kaos yaratıyorlar. Yani bunların yaptıkları tartışmasız bir suç. Sizce suç değil mi? Eğer sizce de suçsa hani bunun cezası? |
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
Yukarıda da yazdığım gibi ben show haberi takip ederim diğer kanallarıda, kötü olmayınca iyinin kıymeti bilinmez.... |
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
sıkı kanka kanallar.. Allah muhabbetlerini artırsın bize de malzeme çıksın..+1
ama bunlara inanıp doğruyla yanlışı karıştıranlar çok.. belki biz bile doğruyla yanlışı karıştıryoruzdur.. |
star,atv,kanal d vs...
O kanallar AYDIN DOĞAN'IN..YANİ STATÜKO'NUN..YANİ MİLLİ DEĞİLLER..Ondan bu yabancılıkları karışıklık çıkartıcılıkları
|
star,atv,kanal d vs...
Refah Partisi, konjönktür bağlamında bir temel oluşturup, altyapıyı kurarak , dengelerie göre hareket edip ve zamanla da o dengeleri lehine çevirebilecek bir hareket olamadı. Şartları, tabiatı gereği olamazdı da. Ak Parti bunu başardı, onun için Refah Partisi gibi yıkılmayacağız ve yolumuza devam edeceğiz.
Ortak cephenin başını çeken (önem sırasıyla) Doğan Medya, Çukurova Medya, Ciner Medya gibi kurumları kapatmaya kimsenin gücü yetmez. Ancak bir yandan bunların önüne konjönktürel dengeyi sürüp bunları pasifleştirerek diğer yanda halkın değerlerine ve demokrasiye inanan basın yayın kuruluşlarını aktifleştirebiliriz. Nitekim bu başarıyla yapılıyor. Türkiye'nin en büyük haber ajansları halkın yanında İhlas -Cihan Zaman - Yeni Şafak - Vakit - Türkiye - Bugün - Taraf Sancak Grubu: Star Gazetesi - 24 Çalık Grubu : Sabah Gazetesi - ATV Kanal 7 ve Samanyolu bugün ilk 7'nin içinde. TRT zaten tarafsız. Türkiye'nin en çok tıklanan haber sitesi haber7.com'un yanı sıra etkili ve geniş bir internet medyası Yakında Kral Tv'nin satışı var. Albayrak Grubu, Kral Tv'yi almayı düşünüyor Karanlığa küfretmek yerine mumları alevlendireceğiz. |
star,atv,kanal d vs...
ağzına sağlık çok güzel anlattın onlara az bile+1
|
star,atv,kanal d vs...
Taraf gazetesi kimin ???
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
sabah gazetesini hep aydın doğanın sanardım ve şaşırıdım haberlerine 'aydındoğan gazetesi nasıl olurda bunalrı yazar' diye :D
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
Filistin haberiyle ve sonra ayzarlarıyla başlamıştı şaşkınlığım,aydın doğan imanamı geliyor demiştim ama yanılmışım :D |
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
star,atv,kanal d vs...
Alıntı:
|
Kanal D Haberi Ve MEHMET ALİ BİRAND'I Protesto Ediyorum!!!!!!!!!!!!
BU ÜLKEYİ SİZ BİZ DİYE AYIRMAYA ÇALIŞANLARI PROTESTO EDİYORUM.MEHMET ALİ BİRAND'DA BUNLARDAN BİRİ.ONUDA PROSTESTO EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ben de ben de..
|
HAKLISINIZ.M.A.BİRAT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN SONRA ORTADA KIRİZ VAR DİYİP DURDU ZATEN HÜRRİYET,POSTA,MİLLİYET,KANALD,STAR TV,VATAN,CNT TÜRK D SAMART FALAN DOĞAN GURUBUNU HEP HÜKEMTE LAF ATIYORLAR.İFTİRA ATIYORLAR.
|
Onun haberlerini izleyince sanki memleket elden gidiyor sanıyor insan >:(
|
evet bende protesto ediyorumm
|
Bende Mehmet Ali Birandı protesto ediyorum!!! >:( >:( >:( >:(
|
eskiden çok severim ama çok güzel satmış kendisini. ne biçim ojektif haber programı bu.?
|
All times are GMT +3. The time now is 08:49. |