Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   d,e,f,g (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=167)
-   -   Duyguseli (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23699)

RDönmezs 03-26-2008 10:58

Duyguseli

Duyguseli;

(+) hastası vermiyeni sanaldan dövüyor :D
espirik :D
enerjik :D
hareketli :D
hep gülen :D
anlayışlı, yardım sever arkadaşımız..

Hıfz-ı lisan 04-05-2008 12:42

Duyguseli

Tatlı ,şirin KIZ ÇOCUĞU :D

eddie 04-05-2008 15:16

Duyguseli

+larla barışık, + vermeyi de almayı da hiç problem yapmayan, forumdaki istisnasız herkes tarafından sevilmeyi başarabilen nadide şahsiyet..

EpiVaTeS 04-05-2008 15:17

Duyguseli

+ başka işi gücü olmayan bi kardeşimiz işte ne yapalım.... :-X :D ;D

Hüdaverdi 04-05-2008 17:53

Duyguseli

Fanatik Galatasaraylı
+1 holiganı :D

Duygu'Seli~ 04-05-2008 18:02

Duyguseli

http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/9.gifhttp://www.ismetiyye.com/Smileys/default/-).gif Ay canım kardeşlerim..Çok duygulandım bak..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/agla2.gifhttp://www.ismetiyye.com/Smileys/default/gul4.gif

maviinsan 04-05-2008 18:14

Duyguseli

yazılarında gülücükleri (smileyleri) çok sık kullanan üye

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 18:17

Duyguseli

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
+larla barışık, + vermeyi de almayı da hiç problem yapmayan, forumdaki istisnasız herkes tarafından sevilmeyi başarabilen nadide şahsiyet..

istisnasız kısmını çıkartmanda yarar var bence. ben kendisi ile konuşmuyorum. daha geçen tartıştık.

Duygu'Seli~ 04-05-2008 18:19

Duyguseli

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

istisnasız kısmını çıkartmanda yarar var bence. ben kendisi ile konuşmuyorum. daha geçen tartıştık.

Ben sizinle tartıştığımı hatırlamıyorum arkadaşım.. ;)

acizane44 04-05-2008 18:21

Duyguseli

Galatasaray hastası tanıyabildiğim kadarıyla... :-\

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 18:22

Duyguseli

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hımmm ben neden öle hatırlıyorum ki. neyse öyle olmayabilirde. ama neden bilmiyorum ben sizinle anlaşamıyorum sanırım...

Duygu'Seli~ 04-05-2008 20:23

Duyguseli

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hımmm ben neden öle hatırlıyorum ki. neyse öyle olmayabilirde. ama neden bilmiyorum ben sizinle anlaşamıyorum sanırım...

Ben size nedenini söyleyebilirm ama.. ;) Eleştirilmeye açık bir insan değilsiniz..Bir konuda ufak bir uyarıda bulunduğum için sadece sizi kasıt olarak gördüğümü düşünüp yorum yaptınız..Ben görevim ne ise onu yapıyorum oysa ki..Ayrıca benimle anlaşmak zorunda değilsiniz..Ama insanları sürekli kırıcı ve küçümseyici o çok bilmiş tavırlarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz..Herkesin sabrı ve tahammülü bir olmayabilir..Bir başkası ses etmeyebilir ama ben ukalalıktan hiç hoşlanmıyorum bilmenizi isterim..

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 20:28

Duyguseli

Alıntı:

Ama insanları sürekli kırıcı ve küçümseyici o çok bilmiş tavırlarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz
Alıntı:

Bir başkası ses etmeyebilir ama ben ukalalıktan hiç hoşlanmıyorum bilmenizi isterim..
Alıntı:

Eleştirilmeye açık bir insan değilsiniz..
işte bu şekilde düşündüğünüzü hissettiğim için sizinle anlaşamıyorum. bana heerangi bir eleştiri yapmadınızki yaptınız eleştiriye açık olayım. ayrıca ukalaca bir kelimmede sarf etmedim, sadece anlaşamadığım biri dedim. ve yine kimseyi küçük görmüyorum, çok bilmişte değilim. hatta bu sitedeki insanlardan dahada az şey biliyor olabilirim. her insanın ilgi alanı farklıdır. bu sonuca nerden vardıızı çok merak ediyorum?

Duygu'Seli~ 04-05-2008 20:43

Duyguseli

Bu şekilde düşündüğüm için benimle anlaşmadığınız doğru değil..Size bir konuda(ki ben genele yapmıştım) uyarı yaptığımdan beri tavırlarınız bu yönde..Benimle anlaşamayacağınızı düşünmeniz bundan dolayıdır..Yapılan uyarı ve eleştirilere açık değilsiniz..Oysa ben orda bulunan herkesi kırmadan güzel bir şekilde uyarmıştım..Şimdide burda gelmiş arkadaşımın yorumuna laf söylüyorsunuz..Arkadaşımda herkesi değil genel olarak,gözlemlediği kadarıyla öyle olduğunu ifade etmiş..Sağolsun,Allah razı olsun.. Arkadaşımın yorumuna ''ben kendisiyle konuşmuyorum,geçen tartıştık'' lafınızda yine yaptığım uyarıdan dolayı böyle düşündüğünüzü gösteriyor..Yani ben bir yerlerimden uydurmadım..Bu lafınızda bana göre bir ukalalıktır..ukalalık artı yalan..Çünkü ben sizinle hiç bir yerde tartışmadım..Ufak bir uyarıdan sonra size cevap dahi vermedim ki tartışma olsun.. ;) bir insanı tanımadan onunla anlaşıp anlaşamadığınız kanısına nerden vardınız bende onu merak ettim..Ufak bir uyarıdan dolayı bu kanıya varıyorsanız eğer evet siz eleştiriye ve uyarıya açık olmayan kendini beğenmiş bir insansınız..Ben şimdiye kadar kimliğimle(şunun şusuyum bunun busuyum lafıyla) değil fikirlerimle bir yerlere geldim..Kimliği ile övünen insanlardanda lafımı asla esirgemedim..Ben kendime göre zaten özel bir insanım..Birilerinin kimliğiyle özel olma kaygısını asla duymadım..Bir anlatsam ben kimim.. ;) neyse geçelim.. konuyu uzatmasak güzel olacak..Merak etmeyin elimden geldiğince sizden uzak durabilirim.. :) madem haz etmiyorsunuz size bu iyiliği yapabilirim.. ;)

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 20:45

Duyguseli

peki...

RDönmezs 04-07-2008 23:49

Duyguseli

şşşttt ikili tartışma olmasın "Duyguseli" üzerine yorum yapalım..

mavera 04-07-2008 23:57

Duyguseli

mavera: :-X :-X
duyguseli : ++ :( :(
mavera: ??? ???
duyguseli : ++ :'( :'(
mavera: + ;)
duyguseli: :-*

Sapphire 04-07-2008 23:59

Duyguseli

daha pek tanımadığım iyi biri

Duygu'Seli~ 04-08-2008 01:08

Duyguseli

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
mavera: :-X :-X
duyguseli : ++ :( :(
mavera: ??? ???
duyguseli : ++ :'( :'(
mavera: + ;)
duyguseli: :-*

??? ??? ::) ::) ::)

CeVHeR 04-08-2008 01:13

Duyguseli

Beni unuttu... :-X ::)

Yâren 04-08-2008 01:16

Duyguseli

Gıcık :D

KAmusal mışş 04-08-2008 01:20

Duyguseli

İlk geldiğim gün imzasıyla ''Allah Allaaah bu artı işi ne acaba?'' diye düşündüren ve bundan sonraki her görüşümde üzerimde oluşturduğu psikolojik

mahalle baskısıyla :D beğeni artır butonunu kullanmama sebebiyet veren, sevimli ,cana yakın üye :D

Duygu'Seli~ 04-08-2008 01:22

Duyguseli

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Beni unuttu... :-X ::)

Kim kimi unuttu acaba..? ;) :)

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Gıcık :D

??? Sağol sağol..Çok yaşabüyük büyük abimiz.. :D

Duygu'Seli~ 04-08-2008 01:24

Duyguseli

Alıntı:

KAmusal mışş Nickli Üyeden Alıntı
İlk geldiğim gün imzasıyla ''Allah Allaaah bu artı işi ne acaba?'' diye düşündüren ve bundan sonraki her görüşümde üzerimde oluşturduğu psikolojik

mahalle baskısıyla :D beğeni artır butonunu kullanmama sebebiyet veren, sevimli ,cana yakın üye :D

??? ??? vermeyenler utansın..Seni örnek alsınlar.. :D
Ay burası sözlük anlam meal sorulmuş kendimi dürtüp kendime geliyim.. :( :D

Duyguseli: Çok geveze artı her lafa cevap yetiştiren.. ;D ;D ;D

Beritan 04-08-2008 01:39

Duyguseli

şeker..anlayışlı...tatlı...
canım tatlımı çekmiş ne...benzetmelerime bak :D

Sukût-u_Hayal 04-12-2008 14:32

Duyguseli

Elimde olsa bir seferde 100 artı vereceğim :P , sevimli , sempatik forumun neşe kaynağı olan vazgeçilmez üye :-X ....

Duygu'Seli~ 04-12-2008 19:54

Duyguseli

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
şeker..anlayışlı...tatlı...
canım tatlımı çekmiş ne...benzetmelerime bak :D

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Elimde olsa bir seferde 100 artı vereceğim :P , sevimli , sempatik forumun neşe kaynağı olan vazgeçilmez üye :-X ....

Yazmıyayım konuyu kirletmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum..Mahçup ettiniz beni kızlar.. :-[ ::) teşekkür ederim.. :-[ ::) ::)

Kırık_Çocuk 04-12-2008 20:01

Duyguseli

Alıntı:

Ben size nedenini söyleyebilirm ama.. ;) Eleştirilmeye açık bir insan değilsiniz..Bir konuda ufak bir uyarıda bulunduğum için sadece sizi kasıt olarak gördüğümü düşünüp yorum yaptınız..Ben görevim ne ise onu yapıyorum oysa ki..Ayrıca benimle anlaşmak zorunda değilsiniz..Ama insanları sürekli kırıcı ve küçümseyici o çok bilmiş tavırlarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz..Herkesin sabrı ve tahammülü bir olmayabilir..Bir başkası ses etmeyebilir ama ben ukalalıktan hiç hoşlanmıyorum bilmenizi isterim..

hehheeh +1111111 :-*

Duygu'Seli~ 04-12-2008 20:03

Duyguseli

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hehheeh +1111111 :-*

::) ::) ::) ::) ::)

Kırık_Çocuk 04-12-2008 20:05

Duyguseli

öyle öyle vercem o +111111 hepsini :)

Duygu'Seli~ 04-12-2008 20:07

Duyguseli

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
öyle öyle vercem o +111111 hepsini :)

Harbi mi kırık..? :o ;D bak moralim bozuktu iyi geldi eğer doğruysa tabi daha çok mutlu olacağım.. ??? ::) ::) ::)

Kırık_Çocuk 04-12-2008 20:08

Duyguseli

alıntının son cümlesi hatırına o sayıyı tamamlamayı umuyorum merak etme sen ;)

All times are GMT +3. The time now is 12:20.