![]() |
A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!
A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!26 Mart 2008 10:51
"İslami mücadele veriyoruz" falan diyerek, her türden alçaklığının mazur görülmesini bekleyen Vakit adlı gazete, manşetten Abdüllatif Şener’e "giydirmiş". Ahmet HAKAN/Hürriyet KONUŞ! İLKESİZ ADAM "İslami mücadele veriyoruz" falan diyerek, her türden alçaklığının mazur görülmesini bekleyen Vakit adlı gazete, manşetten Abdüllatif Şener’e "giydirmiş". AKP’den ayrılmayı ya da AKP’ye karşı mesafe koymayı, dinden ayrılmak ya da dine mesafe koymak olarak algılayan bu çarpık kafa, güya Şener’in bir açığını yakalamış, manşetten infaz ediyor. Peki neymiş Şener’in açığı? Ankara’da Rotary toplantısına katılmak...Şener’in Rotary toplantısına katıldığına dair kocaman fotoğrafları yayınlayıp okurlarına, "Gördünüz mü? Şener Rotaryen oldu" demeye getiriyorlar. ERDOĞAN GİTMEDİ Mİ "İslami mücadele verilirken ilkesizlik mubahtır" anlayışıyla hareket eden bu ilkesiz adamlara şunu sormak istiyorum: Ey ilkesizler! Tayyip Erdoğan, yanına Bülent Arınç’ı da alarak Antalya Belek’teki Rotary toplantısının şeref misafiri olmamış mıydı? Erdoğan böylece "Rotary toplantısını şereflendiren ilk başbakan" unvanını almamış mıydı? Erdoğan ve Arınç’a da şükran plaketi verilmemiş miydi? Bülent Arınç, "Rotary toplantısında pek bir bahtiyar oldum" mealinde sözler söylememiş miydi? Konuşsanıza yahu... Ne susuyorsunuz? http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=311611 |
Sezarın hakkı sezara ahmet hakanı hiç sevmem. ama bu yazısında gerçekten doğru şeyler söylemiş; kedi olalı fare tutmuş yaaani. bu arada vakiti de bu iki yüzlü yayın anlayışından dolayı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Erbakan hakkin yazi yazdi diye ahmet hakana edilmeyen küfür,yapilmayan hakaret, söylenmeye söz kalmamisti hemde dini hassasiyeti olan milli görüscüler tarafindan ancak simdi görülüyor ki ahmet hakan onlarin hosuna gidin bir yazi yazinca adam yazmis be kardesim oluyor ama ayni adam dün erbakan hakkindada yaziyordu be kardesim!..
|
ya milli görüşçüyüz ak partiliyiz cehapesliyiz falan laf kalabalığı bunlar yaa.. ahmet hakan ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana... iki sürü arasındaki iğreti koyun nolcak
|
Alıntı:
|
tabi canım yazısını okuduğuna değmez..
|
konu acılırken amac galiba vakit gazetesinin ikili yayın yaptıgını göstermek için acılmış bu sebeple eleştiri vakit gazetesine buraya basbakanımızı katmayalım,basbakanımız ne yapıp yapmayacagını bizdedn iyi bilir muhakkak eleştirecegiz ama sınırı asmayalım o mevkide ki insandan cok biliyormus gibi yorumlar yapmanında yersiz oldugunu düşünüyorum...
evet olay hmet hakan'ın lanse ettiği gibiyse(ki araştırılması gerekir) vakit gazetesi kendine yakısmayan bi yazı yazmış...kınıyorum... |
Alıntı:
|
Memlekette o kadar eleştirilecek gazete varken, Vakit' i eleştiren zihniyeti ankamak da güçlük çekiyorum. Vakit, belgesiz haber yazpmaz. Aydın Doğan' la ilgili haber yaparken bile karşı Doğan' ı arayıp görüşünü alır ve o görüşüde gazete de yayınlar. Vakit, kısasa kıssas yayın yapıyor. Bazı gazetelerin sesi bir nebze olsun kesildiyse eğer, bu Vakit sayesindedir...
Ayrıca Ahmet Hakan denen mahlukat, HAsan Karakaya' nın kendisi hakkında ortaya çıkardığı ''altını ıslatma'' gerçeğini ortaya çıkarmasını hala hazmedemedi herhalde. Hala da uslanmadı. Düşecek yine Hasan Abi' nin diline... Milli görüşçü arkadaşlar, şimdiler de küfür ettiğiniz Vakit gazetesi, sizin yüzünüzden keskin nişiancılar ve tanklarla basılırken, kalaşniikoflarla gizliden gizliye taranırken, yazarları hergün gözaltına alınırken iyiydi de şimdi mi kötü oldu???? Siz ne kadar da vefazsız adamlarmışsınız yahu. Vakit' e yaptığınız suşlamanın aynısını sizde yapmış olmıyor musaunuz bu durumda?? Acıyorum halinize... |
Bu ahmet hakanhaddini aştı.
abd köpekleri gibi fitneye el attılar. Vakit gibi gazeteyi karalamaya çalışlıyorlar. tv5 sanırım fitne mücadelesi veriyor >:( |
Alıntı:
Kardes ister adina elestiri de, ister özelestiri ama bizlerde bir birey olarak, vakiti seven, okuyan kisiler olarak kendimizce yanlis gördüklerimizi söyleyebiliriz.. Ben vakiti cok fazla abartili, hedef gösteren bazende birilerinin ekmegine yag süren gazete olarak görüyorum simdi söylediklerimi acayim Vakit bazen kartel medyasinin yaptigi gibi bir haberi öyle bir veriyor ki görende sanki kiyamet kopmus saniyor ikincisi aleyhte bir karar ciktigi zaman direkt o karari verenler hedef gösteriliyor, onlarin kökeni ortaya seriliyor bu ne kadar etik onuda tartismak gerekir.. Ücüncüsü camur atana ayni camurlukla cevap veriyorki buda ortaligin camur deryasina dönmesine neden oluyor, hürriyet, milliyet böyle yapiyor diye bizimde böyle yapmamizin anlamimi var, bizim onlardan farkimiz olmayacak mi!.. Bizler vakiti seviyoruz, okuyoruz ancak kendimizce olumsuz buldugumuz yanlarida söylüyoruz eger vakitki ahmet hakan gibi birilerine yaranmaya calisanlara malzeme veriyorsa demek ki ortada bir sorun vardir!.. |
Eğer bu yazıyı yazan A. Hakan dürüst ve tarafı belli olan karakterli bir adam olsaydı bu yazısından dolayı tebrik ederdim fakat insanın takdir edeceği kişinin özü sözü bir olması lazım...
|
Alıntı:
|
Bence Vakit' in yayın politikası doğrudur. Medyamızın islami kesiminde ılımlı yayın yapan gazeteler de var. Onlar dört koldan topyekün saldırırken, en azından bizden biri kısasa kıssas hareket etsin. Tamam eleştirilebilir,bazı yayınlarına kızlabilir. Hatta geçenler de HAsan Karakaya, kendi okuyucusundan gelen eleştriler üzerine bir yazı yazmıştı. Galiba eklemiştim buraya. Onlar, yıllardır müslümanları fişliyorlar. Ana, bacı, çoluk, çocuk demeden herkesi manşet yapıyoriar. Vakit, Abdurrahman Yalçınkaya' nın vefazsızlığını gün yüzüne çıkarmış, çok mu? Ki bu olayı Urfa halkının Abdurrahman Yalçınkaya' ya sersenişi olarak da algılayabiliriz.
Vakit' in hedef gösterdiği iddiaları da tamammen kartel medyasının yalanlarından ibarettir... Vakit, kimseyi hedef göstermiyor. Sadece bir olay da asıl suçlunun kim olduğunu vatandaşın gözüne sokuyor. Bu da gayet doğal. Kartel medyasına karşı yapılan haberlerde ''etiklik'' kavramını aramıyorum... |
Bakiniz belgeli haber yapmak demek haberi abartmak anlamina gelmez..Benim babam yaklasik 10 yildir akit, vakit abonesidir bende köse yazilarini zevkle okurum ama Vakitin gerek mansetleri, gerekse haberleri biraz kiskirtici evet kiskirtici birilerini öyle kiskirtiyorki onlarda vakite karsi her türlü psikolojik savasi yapiyorlar..
Kartelde vakitle yapilan psikolojik savasta eski mahalle dostu ahmet hakani masa olarak kullaniyor yoksa ahmet hakani ahmet hakan yapan camiaya laf atmak onun ne haddine ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kardes Vakitin haberleri insanlari etkilemiyor mu, bilincaltinda o insanlara karsi bir nefret olusmuyor mu eger dediklerim oluyorsa bunun adi psikolojik savas degil hedef göstermedir..
Nasil kartel medyasi hedef gösteriyorsa vakitte hedef gösteriyor bizim mahallenin cocugu oldugu icin ne yapsa dogrudur mantigini asla kabul etmiyorum ama kral ciplaklik yapacagiz diye eyyamcilik yapma gibi bir niyetimizde yoktur.. Vakit gazetesi bizim sesimizdir, bizim gazetemizdir biz ona sahip cikiyoruz onlarda bu emanete zeval getirmemeye calisiyorlar ne diyelim Rabbim yollarini acik etsin.. |
Danıştay saldırısında da Alparslan Aslan' ın cebinden Vakit Gazetesinin Danıştayla ilgili haberinin küpürü çıkınca, kartel medyası günlerce haber yapmıştı. ''Vakit hedef gösterdi, Arslan vurdu.''
Ama sonra anladık ki... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabi ki bu benim görüşümdür... |
Peki nusret kardes bu karsi tarafi daha fazla kamcilamiyor mu? Fizik teki etki-tepki kurularini biliyor musun kardes..
|
Ben Bu Adama dönek Diyorum Hemde O biçim Dönek
|
Mutlaka etki tepkiyi doğurur. Ama bu olacak diye hep susalım mı? Onlar bize her küfür ettiğinde biz onlara gül mü atalım? Yıllardır böyle yaparak kaybetmedik mi? HEp ılımlı olalaım dedik, hep farkımız belli olsun dedik amna onlar hep bu durumu fırsat bilip, her istediklerini yapmadılar mı? Hala da hep onların istedikleri olmuyor mu?
|
Karakterinin tutarsızlığı bu adamın bu tür söylem ve yazılarında mevcut. Çokta kale alıması gerekmeyen bir yazar bence...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kardes sorularima cevap alamadim ama canin sagolsun ;)..bu arada bir habercilik tüyosu vereyim köpegin seni isirmasi haber olmaz ama sen köpegi isirirsan iyi bir haber olur..
Sivrisineklerle ugrasmak yerine batakligi kurutmak daha evladir su anda ergenokon opersyonuda bunu amacliyor batakligi kurutmaya calisiyor, göreceksiniz yakinda hürriyet ve aydin doganinda baglantilari cikacak!.. |
İnşallah o bataklık kuruyacak. Eğer Aydın Doğan' ın bağlantıları da çıkarsa, ki muhtemelen çıkacak, buna en çok sevinen Vakit olacaktır...
Ayrıca, Vakit' le Milli Görüş partilerini bir tutamayız. Eğer değişim ise Vakit de değişmiştir. Önceden milli görüşçüydü. Şimdi ise sağlam bir AK Parti neferi gibi yayın yapmaktadır. Yani gazete Miilli görüşü değil, AK Partiyi destekliyor. AK Partinin değiştiğine inananlar, yani bizler Vakit' inde değiştiğine inanmak durumundayız... |
Kardes vakit degismemistir vakit sadece güce yakin durmaktadir emin ol ki eger iktidarda saadet partisi olsaydi su anda siki bir saadeli olurlardi tabiki sunu söyleyebiliriz vakitte, milli görüsün siyasetinin etkili olmadigini görüp ak partiye meyil etti ama iktidarin gücünüde lütfen gözardi etmeyelim..
Ayrica vakit tamamiyla milli görüsü gözardi etmemistir ara sira onlara bir kac parmak bal calmaktadir ;) |
bu insanlar nelere iftira atmadılar ki ???
susurluk,semdinli,malatya,danıstay,trabzon,hrant dink,atabeyler simdi de ergenekon yurdun dörbiryanında organize olayların hepsinde M. FETHULLAH GÜLEN e onca iftira attılar bunalrı sebebi ne ola ki ??? bu adamların amacı baska bence bunlar ülkede kargasa cıkarmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar...vakit gazeteside bunlara karsı kalemini keskin kılıç gibi kullanarak bunlara cevabını veriyor misyonu cok önemli bu gazetenin.ama bu adamlar olay carpıtma da ustalar dogru ve aleyhindeki cümleleri bile kendi lehlerine cevirebiliyorlar.bu sebeple "dogruyu söylemek farzdır,ama her dogruyu heryerde söylemek farz degildir" düsturunca biraz daha itidalli olunması kanaatindeyim.bence bunu zaman ve simdi de star gazetesi cok iyi yapıyor...unutulmamalı ki bu haberi de ameller niytlere göredir fehvasınca okursak vakit gazetesinin ne demek istedigini anlayabiliriz.(asıl olay basbakan o toplantıya niye katıldı abdullatif sener niye katıldı bunu iyi gözlemlemek gerekiyor diye düşünüyorum) HAKLI DAVAMIZIN HAKKINI SAVUNAN TÜM YAZARLARIN KALEM TUTAN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM... |
Her yigidin bir yogur yiyisi vardir zamanin cizgisi bellidir, vakitin cizgisi bellidir ikisinide amaci aynidir onun icin böyle karsilastirmalar suizana neden acar diye düsünüyorum..;)..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sana cevap vermek haddimizemi kardes biz su testisi kirilmadan önce bir yazi yazalim dedik cünkü senin yazin tetikleyici olabilir ;) |
Duvarda ki bozuk saatin doğruyu gösterdiği an
O haberi ben de çok ciddiye almadım Şener in mason olduğuna da bir haber ile karar vermedim zaten Ama haber5 in derdi Hakan'ın vakit'i giydirmesi değil Vakit'i iktidar yanlısı olmakla suçluyor Kendisi Muhalefet yanlısı ya herkez öyle olsun istiyor |
Alıntı:
Gücü yok dedigin saadet ve benzerlerinin her zaman bir potansiyeli vardir kardes vakitin aboneleride az cok belli o yüzden aci bal, tatlinin yaninda biraz az kalir güzel kardesim..;) |
Alıntı:
Sonuna kadar Vakit... :D :-X |
| All times are GMT +3. The time now is 02:46. |