Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   DTP’liler Kuran-ı Kerimleri parçaladı..! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23726)

Benide_Kapatın 03-26-2008 15:12

DTP’liler Kuran-ı Kerimleri parçaladı..!

Sınırötesi harekatı protesto etmek için yapılan gösterilerde en önde emekli bir imamı elinde Kuran’ı Kerim’le yürüten DTP’liler Yüksekova’da Kuran-ı Kerimleri parçaladı. Nevruz kutlamalarını bahane eden grup Yüksekova’da bastıkları bir dernekte Kur’an-ı Kerimleri parçalayarak üzerine bira şişesi bıraktı. “Bize zarar veriyorsunuz” diyerek saldırılan dernek darma dağın edilirken, dernek görevlisi de dövüldü.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde izinsiz Nevruz kutlaması yapan DTP'liler ile polis arasında meydana gelen çatışmadan sonra kentteki gerginlik artarak devam ediyor. Dün de 50 kişilik bir grup Yüksekova Mustazaflar ile Dayanışma Derneğinin binasını basarak tahrip etti. Derneğin içindeki eşyaları kırıp döken grup dernekteki Kur’an-ı Kerimlere de ağır hakaretlerde bulundu. Kur’an-ı Kerimleri parçalayıp üzerine bira şişeleri bırakan grubun bu tavrı büyük tepkiyle karşılandı.

http://img147.imageshack.us/img147/3313/40933638ej1.png

BİZE ZARAR VERİYORSUNUZ DEDİLER
Önceki gün Dernek binasına molotofkokteyli ve taşlarla saldıran grup, dün de sabah saat 10.00 sıralarında tekrar Mustazaf Der’e saldırıp, dernek Başkanı Abdullatif Durna’yı darp etti. Durna’yı tehdit eden gurup, daha sonra içerdeki eşyalara zarar verdi. Gözü dönmüş saldırganlar, “bize zarar veriyorsunuz, hesap vereceksiniz” diye bağırarak hınçlarını yere fırlattıkları Kur’an-ı Kerimlerden almaya çalıştı. Saldırganlar kinlerini yere savurdukları Kur’an-ı Kerim üzerine bira şişesi bırakarak gösterdi.
Dernekteki çirkin saldırılardan sonra sokağa çıkan saldırganlar, sonra yine bu derneğin üyeleri tarafından işletilen işyerlerine gidip, taşlı- sopalı saldırıda bulundu. Marketlere ciddi maddi hasar veren saldırganlar market görevlilerini de yaralayarak kaçtı.

http://img147.imageshack.us/img147/8885/53357186lc0.png

8 SUTUN

-----

Türkiyede bunları ortaya çıkaranların fikir babaları ile İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek 'lerin babaları aynı değilmi..

Sonunuzu Başlattınız..!

GÜLE GÜLE

Abrek 03-26-2008 15:15

bunları yapanın hebsinin allah belasını versin

Beritan 03-26-2008 15:16

resmen tüylerim ürperdi
bu ne şerefsizliktir bu
hatta din kıtlığı inşallah o yırttıkları kuran verir cezalarını
insan bile diyemiyorum insanlıktan nasiplerini alamamışlar >:(

angelep 03-26-2008 16:45

Bunu yapanlar insan değil >:( hayvan hakareti bile övgü kalır... >:(
Acınacak halde zavallılar kuyruklarına basılmış gibi kıvranan lanet PKK itlerinin yandaşları
>:( >:(

CeVHeR 03-26-2008 16:52

Bunları, cehennemin en pis ve en alt kademesi bile kabul etmeyecek...

yolcu44 03-26-2008 16:58

Islah olmaları mümkünse İnşaAllah ıslah olurlar. Yoksa Yüce Allah'ın Kahhar sıfatı tecelli ederse...

"El-Kahhar Celle Celalühu"

TÜRK IRKI 03-26-2008 17:01

.... kansız soysuz hayvan kırmaları Allah (c.c) topunuzun sonunu azap eylesin cehennem olun.

politikaci 03-26-2008 17:08

şaşmadım zaten bir ülkenin bütünlüğünü bölmeye çalışanlar nasıl müslüman olabilir?

ENGİNEER 03-26-2008 17:08

Bir insanın yapabileceği en büyük zulüm budur!

mavera 03-26-2008 18:44

Dün haberleri izliyordum dtp li emine ayna kürtler ramazan bayramindan, kurban bayramindan vazgecebilirler ama özgürlük bayrami olan nevruzdan asla deyince bende bu söz üzerine onlardan vazgecmeyenleri siddetle kiniyordum diye dizeler döküldü dudaklarimdan...

tayyipleyiz 03-26-2008 18:44

Bu düşmanlığın nedeni ne acaba... Aslında doğuda dindar insan çoğunluktadır ama. Bu düşmanlık sanki provakasyon gibi geldi bana...

Benide_Kapatın 03-26-2008 18:47

PKK lılar ermeni vs de kandırılan DTP liler malesef cahil kürtler.

Hangi dava da kendi esnafının işyerlerini yağmalamak,taşlamak kendi belediyesinin kaldırım taşlarını sökmek var..

Dağda pusu kur , mayın döşe..

Şehirde yüzünü kapa bez parçası aç..

Malesef yığınla bunların peşinden gidiyorlar..

İnanılacak gibi değil..

Beritan 03-26-2008 18:48

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Dün haberleri izliyordum dtp li emine ayna kürtler ramazan bayramindan, kurban bayramindan vazgecebilirler ama özgürlük bayrami olan nevruzdan asla deyince bende bu söz üzerine onlardan vazgecmeyenleri siddetle kiniyordum diye dizeler döküldü dudaklarimdan...

işte bunlar müslüman olabilirmi sizce
bunlar kürtlere bile alan daraltıyorlar
ben kürdüm amam ermeni değil yani elhamdulillah müslümanım ki bu yapıları sadece dinsizlik olarak görüyorum
benim köyümdede bu böyledi değişen bişey yoktur
yan kürtse pkk demek değildir

mavera 03-26-2008 18:49

Arkadaslar neden ermeni lafini bir asagilama, bir kücük görme olgusu olarak kullaniyorsunuz sizde bu irkcilik degil midir?

maviinsan 03-26-2008 18:50

Pkk marksist.Yani dini afyon olarak görür...
Dtp ise pkk'nın siyasi kolu...

Ancak doğu halkı dindardır.Ve dindar kürtler pkk ya bulaşmazlar...İŞte bu yüzden dtp dindarlara saldırıyor.

HAtta Leyla Zana'nın kocası 'Kürtlerin asıl dini Zerdüşlüktür,Kürtler islamı kabul ettikleri gün bitmişlerdi' demişti.

Beritan 03-26-2008 18:51

Alıntı:

Arkadaslar neden ermeni lafini bir asagilama, bir kücük görme olgusu olarak kullaniyorsunuz sizde bu irkcilik degil midir?

abi lütfen sen müslüman kürtlere laf atılıyo farkında değilmisinben tabiki ermenileri kçümserim

yolcu44 03-26-2008 18:51

Bakın benim bugüne kadar tanıdığım bütün kürtler vatanına bağlı insanlar. Dinini çok güzel yaşayan kişiler. Benim aslım da kürt, annem ve babam da kürt. Genelleme yapmayın arkadaşlar. Ayrıca fazla derinlere de inmeyin.

Beritan 03-26-2008 18:52

bende ona kızıyorum
one öyle kürtlere saygısızlıktır bu gerçekten çok kırıldım

mavera 03-26-2008 18:52

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

abi lütfen sen müslüman kürtlere laf atılıyo farkında değilmisinben tabiki ermenileri kçümserim

Kardes yukarida ben tepkimi verdim bu konuda tavizsiz oldugumu bilirsin..bir kürdü, pkk li olarak gören zihniyet benide onlarla ayni kefeye koyabilir..

Beritan 03-26-2008 18:54

hudaverdi ne diyosun allahını seversen sen kime dostsun ozaman

mavera 03-26-2008 18:54

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı

enteresan ama bende bir kürdüm eğer aynı kefeye koyuyosan ne diyim sana

dikkatini çekerim,pkklı kürt diyorum,demin sadece kürt yazdım ama dtplilerin zaten pkklı olduğu aşikar.pkklı yazmaya gerek yoktur diye düşündüm.pkklı değilsen lafım sana değil,pkklı isen lafı üstüne alabilirsin.Bizim ailedede kürt var,dikkat ederim bu yüzden laflarıma her zaman.Kürt düşmanlığı yoktur asla bende,pkklı kürt,türk,yunan,arap düşmanlığı vardır.

Neden özellikle kürt kelimesini kullaniyorsun..Pkk nin icinde kürt olmayanlarda var bu yazim seklin bile bir gönderme kardes ki bu irkciliga girer ;) neden dhkpc li türk yada tikko cu türk denilmiyorda pkk li kürt deniliyor!

tayyipleyiz 03-26-2008 18:58

Bu tür genellemeler herkesi rencide edici nitelikte olmaktadır. Acizane kanaatim, sorunu masaya yatırmak ve onu sorgulamak olmalı...
Bir etnik topluluğun böyle bir davranışa neden olacağı kanaatinde değilim.

Benide_Kapatın 03-26-2008 18:58

Önce bi imam Kuranı kerim taşıyordu mitingde,

Bikaç gün önce Said Nursi resmi taşıyorlardı,

Sonra dini bayramlardan bile vazgeçeriz dediler,

Sonra bu olay,

Fethullah Gülen posterlerini falan görürseniz hiç şaşırmayın.

Provake etmeye ve yukardaki isimleri PKK ile irtibatlandırmaya çalışacaklardır.

KONUNUN BOYUTUNU LÜTFEN DEĞİŞTİRMEYELİM...

Beritan 03-26-2008 19:03

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Bu tür genellemeler herkesi rencide edici nitelikte olmaktadır. Acizane kanaatim, sorunu masaya yatırmak ve onu sorgulamak olmalı...
Bir etnik topluluğun böyle bir davranışa neden olacağı kanaatinde değilim.

evet mesela ben çok kırıldım benim soyum sopum kürt bu beni rencide etmez hatta gurur duyarım
ve laf atılması yani o adi örgütle bir tutulması beni çok üzer ve kırar

Hüdaverdi 03-26-2008 19:06

mavera haklısın,direk pkklı diyim o zaman.
sitedeki kürtler kırılmasın alınmasın benim dile getirmek istediğim pkk yandaşlarıydı.
dediğim gibi benim ailemdede kürt vardır.

Benide_Kapatın 03-26-2008 19:09

Özetleyelim

Türkte olsak Kürtde olsak çok çalışmamız gerek bunlara papuç bırakmamak için.

Özellikle Kürt kardeşlerimiz daha duyarlı olmalı bu konuda.

Genel olarak gözlemlediğimiz olay Kürt kardeşlerde biliyor ki PKK ve DTp şuan en çok onlara zarar veriyor.

Dolayısıyla bu pisliklerin temizlenmesinde onlar daha duyarlı olmalı ve KORKMAMALI...

Beritan 03-26-2008 19:12

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Özetleyelim

Türkte olsak Kürtde olsak çok çalışmamız gerek bunlara papuç bırakmamak için.

Özellikle Kürt kardeşlerimiz daha duyarlı olmalı bu konuda.

Genel olarak gözlemlediğimiz olay Kürt kardeşlerde biliyor ki PKK ve DTp şuan en çok onlara zarar veriyor.

Dolayısıyla bu pisliklerin temizlenmesinde onlar daha duyarlı olmalı ve KORKMAMALI...

korkmak yok sadece böyle dışlanması kürtlerin :-\
herneyse konuyu bozmıyim
yani size katılıyorum kısacası

Akmehmet_Akif 03-26-2008 19:46

BAŞBAKANIMIZ HAKLI DTP Yİ KAPATMAMAKLA.KAPATILIRSA HERKEZ AYAĞA KALKAR.AMA BİR 4 SENE SONRA KÜRT KARDEŞLERİMİZDE DTP NİN KÜRT SAVUNUCUSU OLMADIĞINI ANLAYACAKLAR.VE PKK YA DESTEK VERDİĞİNİ DTP NİN ZATEN YEREL SEÇİMDE AZALACAK.

Saltuk Buğra Han 03-27-2008 00:13

Bunlara bölücü desek çok daha yerinde olur.Elbetteki vatanını seven kürtlerde vardır.Bunların kimileri gerçekten üzerinde yaşadığı ve vatanı olarak kabul ettiği Türkiye Cumhuriyetini sever.Kimileride hayal ettiği sözde kürdistanı.İyi ayırt etmek gerekir.

Akmehmet_Akif 03-27-2008 18:49

BUNLARI ALLAH İNŞALLAH KENDİLERİNE DÜŞÜRÜRDE BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRÜRLER >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

YavuzSultanSelim 03-27-2008 18:52

kendi kendilerine bayram uydurup kendi kendilerini cehenneme sürükleyen pis yaratıklar

baran-ı_vuslat 03-27-2008 19:29

bu kadar da olmaz ki yani.neki bu.bu bir insanlığın haya.utanç insanı insan yapan şeylerden mahrum yapan şeylerden bi tanesi.ALLAH ıma şükrediyorum .Allah ım iyiki bu topraklar üzerinde müslüman olarak doğdum.biz bütün dinleri hatta hak din olma özelliğini kaybetmiş dinlere bile saygılıyken bu ne?iştye bunlar ......

POLAT 03-27-2008 19:33

PKK olduğu için normaldir dini imanları yokki onların

Allahın izniyle en yakın zamanda cezalarını görecekler köklerini kazıyıcaz

merve 03-27-2008 19:36

Böyle birşey olamaz, olmamalı. Bu nasıl yapılabilir???

Bu yapılanın açıklaması nedir??? Gözlerime inanamıyorum, bunu yapanların insan oldugunada inanamıyorum!!!

Allah ıslah etsin...

ofluhanife 03-27-2008 19:37

YA YOK BÖYLE BİŞE YA OLABİLİRMİ AMA ŞUNU DA UNUTMAMAK LAZIM ŞEREFSİZLERİN HAKKIN DA BİR KİŞİ VEYA ÖRGÜT BİR ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞIYORSA BU KİŞİNİN NE DİNİ NEDE İMANI VARDIR YA...DİNİNE İMANINA İNANAN kere bu ÜLKEYİ BÖLMEYE UĞRAŞMAZ... >:( >:( >:(ŞEREFSİZ NAMUZSUN DİNSİZ KİTAPSIZLAR...SÖYLEYECEK LAF BULAMIYORUM YA YOK BÖLE BİŞE >:( >:( >:(

Kırık_Çocuk 03-27-2008 19:44

Alıntı:

Bu zırtapoz kimdir Kürtlerin adına konuşuyor...?? Bunlar kendini ne görüyor ne sanıyor ? Birkaç bin devrim destekçisi komünist özentisi zavallı genç ve zavallı kandırılmışlardan oluşan bireylerin oylarıyla ayakta duran bir vekil nasıl böyle konuşabilir??
Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 20-30 milyon Kürt var diyorlar.Varsa hepsi sana neden oyunu atmıyor..Hadi madem atmıyor sen onlar adına nasıl konuşuyorsun.Sana bu yetkiyi kim veriyor?...

ayrıca Nevruz 15bin yıllık geçmişi olan bi bayramdır farklı şekillerde dünyanın heryerinde kutlanır..Sen bunu nasıl kendine mal ediyorsun?

sumeyra 03-27-2008 19:52

Bu aşırılıkları bize pek zarar vermez
Aralarında bulunan hakiki müslümanları yani taraftarlarını uzaklaştırır buda bizim işimize gelir.
Kur'an-ı kerimi yere atarak ve saygısızlık yaparak bu dine zarar veremezler.
Bu iğrençliği yapan şaşkınlar ya neye tepi vereceklerini bilmiyorlar yada birilerinin kuklası olmuşlar.

Bu kişilere ıslah olmaları için dua edilmez beddua edilir.
Taksimatı adil olan Rabbim haklarındaki cezayı layıkıyla verecektir.
Rabbim sana havale ediyorum.

maviinsan 03-28-2008 09:46

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 20-30 milyon Kürt var diyorlar.Varsa hepsi sana neden oyunu atmıyor..[/b]

Türkiyede yaklaşık 10 milyon Kürt var.Bunların sadece 2 mlyona yakını dtp'ye oy veriyor.Gerisi AK partili :-*

Akmehmet_Akif 06-18-2008 02:12

ALLAH BELALARINI versin demiyorum.Bu şerefsizler için Rabbimin adını karıştırmayacağım.Bunlar inşallah cenennemin en pis yerine giderler.

Eşref 06-18-2008 02:38

Alıntı:

Benide_Kapatın Nickli Üyeden Alıntı
PKK lılar ermeni vs de kandırılan DTP liler malesef cahil kürtler.

Maalesef güzel kardeşim seninle aynı fikirde değilim. Bunlar "Cahil Kürtler" değil. Bilakis son derece eğitimli, biliçli teröristler. Sadece terörist diyorum çünkü bunların ne insanlığı ne soyu nede milliyeti vardır. Bunlara Kürt diyemezsiniz. Türk diyemezsiniz. İnsan diyemezsiniz.Dediğiniz vakit onlar amacına ulaşır. Onlar cahili kandırır. Zehirlerini akıtır ve bizi bize düşman eder.

Ne dtp ne pkk. Bunlar asla Kürt kardeşlerimizin hak savunucuları değillerdir. Onların sözlerine bakmayın. Onların düşüncelerine aldanmayın. Terörist asla ben teröristim demez. dtp der. pkk der. Kürt savunuculuğu der. Özgürlük der. Demokrasi der. Ve terörüne haklı bir zemin oluşturmaya çalışırki insanları kandırıp beslenebilsin. Bugün müslüman olarak bizleri Usama Bin Ladin ne kadar savunuyorsa; bu guruplarda Kürt kardeşlerimizin hakkını o kadar savunabilir.

Kur'an-ı Kerim'i parçaladıklarını zanneden o teröristlere acımıyorum bile. Sadece Rabbime şükrediyorum. Cehennemi yarattığı için.

All times are GMT +3. The time now is 16:01.