![]() |
chp forum sayfası !!!istatiski bilgiler :)))
Aktüel Bilgiler
Şuan Boardumuzda: 8 (1 Kayıtlı ve 7 Misafir üye bulunmaktadır.) Online rekorumuz: 17 Üye ile (10 July 2007 Saat 15:00) gerçekleşmiştir. CHP Gençlik Forum İstatistikleri Konular: 240, Mesajlar: 429, Üyeler: 504, Aktif Üyeler: 63 Son kayıt olan Üyemiz, cumhursv |
bu üyelerden biriside benim geriye kaldı 503 üye :D :D :D
|
Simdi neye varmaya calisiyoruz ben anlamadim :-X :-X
|
Toplam Üye Sayısı: 5136
Toplam Mesaj Sayısı: 250707 Toplam Konu Sayısı: 24184 Toplam Kategori: 19 Çevrimiçi Kullanıcılar: 80 En çok çevrim içi: 834 - Mart 14, 2008, 11:45:59 pm Bugün online olan üye sayısı: 90 Bugün Online Olan AK Üyelerimiz: 147 Toplam sayfa görüntülenmesi: 7949711 Ortalama günlük kayıt: 20.73 Ortalama günlük atılan mesaj: 1138.97 Ortalama günlük açılan konu: 107.63 Toplam bölüm : 287 Son üye: akmehmet Ortalama günlük çevrim içi üye: 50.89 Erkek Bayan oranı: 2.4:1 Ortalama günlük sayfa görüntülenmesi: 29552.83 bu da bizim forum nereye varmak istediğimi nasıl anlatayım ki komik geldi sadece :D !!! |
hangi site bu? chpgencliği mi?
|
Destek olalım bari o siteye :D
kardeş site yapalım :D |
chpgenclik'in forum sayfası
|
Niyeki madem bir konu aciyorsun anlatta bizde bilgilenelim..Kardes amacimiz gövde gösterisimi yoksa sanalda bile onlari eziyoruz demeyemi getiriyoruz kaldiki sanirim yanlis forumu arastirdin benim üye oldugum bir forum sitesinde yeterince üye ve konu var ;)
|
Alıntı:
|
galiba sen yanlış siteyle karşılaştırmışsın öteki(chpgencligi.com) forumlarına girmeni bi tavsiye ederim mesela şu anda 66 kişi forumda görünüo..
|
Alıntı:
|
Ben chpgencliğine üye olmuştum.Maviinsan takma adıyla. Sadece 1 cümle yazdım ve banladılar...
'BİR ULUSALCI OLARAK AB YE KARŞIYIM' diye bir başlık açılmış.Bende 'Baykal'da Ab taraftarı' dedim.Direk banladılar. Adamlar bu kadar hoşgörüsüz yani...Oysa bizim forumda onca muhalif var.Hakaret etmediği müddetçe kimse uzaklaştırılmıyor... :-* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben daha birsey yazmadim oralarda dolaniyorum gecen bizim gazete cikan haberle ilgili konu acmislar ama orada bir cok kisi bu forumdaki nickini ifsa etmis iyi olmustu o baslik 8)
|
bence gereksiz bir konu ne yani burdan bi kişi merak edip gidip üye olsa ALLAH muhavaza bide takılsa :-X
|
oguzdesouza'nın verdiği sitede dini konular bölümü baya zengin,girin bakın derim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
demek siz kendi içinizdekileride ötekileştirdiniz :D yahu burada ugrasacagınıza kendi arkadaslarınıza yardım edin bari !!!!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Su da içmesinler,mağlum barajlarla bilmemneyse akpliler ulaşıyor şirketlerden vergi alınıyor :) ---- oguzdesouza iyice bak tam orada kocaman ayrı özel bir bölüm açmışlar :D adamlar valla islam aşkıyla yanıyor,peygamber aşkıylada tutuşuyor(!) ---- laik bir site olduğu için din bölümü açmamışlardır Allah bilir :D Ama siyasi simgeye yer vermişler :) |
Alıntı:
Mesajlar: 45.867, Üyeler: 4.091 [color=orange][b]Toplam Üye Sayısı: 5136 Toplam Mesaj Sayısı: 250707 Toplam Konu Sayısı: 24184 baktım kardes kıyaslıyorum simdide :D |
asimow resmen reklam yapıyosun
|
cidden din bölümü var mi hic dikkatimi cekmedi ama yakinda fethullah gülen hakkinda özel bir bölüm acacaklar gibi duruyor üc kelimelerinden biri Fethullah Gülen!..
|
Kemalistler.net adlı site de böyle
|
Alıntı:
Keşke müeddeb bir ifade kullanasaydın, sevgi ve saygılarımla... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
anketler bölümüne girmenizi tavsiye ederim. Konu şu; CHP, YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLABİLİR Mİ?
yapılan yorumları görseniz adamlar daha başarabileceklerine inanmıyor.Eee daha ne olsun :D :D :D |
Alıntı:
niye actım bu konuyu biliyormusunuz ??? bıktım bu kemalistim deyip te pervasızca iftira atanlardan artık anlasınlar ne olduklarını bizim onlara ne kadar toleranslı davrandıgımızı cok olmamıza ragmen hala onların iftiralarına ne kadar anlayısla karsılık verdiğimizi ,hiç düşünmüyorlar mı acaba onlar bizim yerimizde olsalardı bu kadar anlayışlı olabilirlermiydi ??? |
Alıntı:
|
anketi girdim,din düşmanı resmen bunlar,pardon din düşmanı değil hristiyan dini aşıkları adamlara bak coca cola diyor öh
|
Alıntı:
|
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Onları da bu siteye taşıyarak olmadıkları kadar popüler hale getirdiniz ya... :D
|
Alıntı:
|
boş insanlar topluluğu :D
|
ALLAH RIZASI İÇİN BİR ÜYE :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
| All times are GMT +3. The time now is 18:55. |