![]() |
fenerbahçe yi protesto ediyorum
17 temmuz gecesi bildiğiniz gibi regaib kandiliydi ama fenerin sözde 'fenerbahçeliler günü' herşeyi berbat etti sambacı bilmemneci kızlar getirdiler... >:( anladık fanatiksiniz madem güzel bişe yapıcaksınız bir gün erteleyin kimseden de tepki çekmeyin...müslüman bi ülkede yaşıyoruz ve bu tür durumların göz önünde bulundurulması gerekiyor..!!
|
müslüman bir ülkede yaşıyoruz evet ama bazıları müslüman kimliğini kaybetmiş malesef onların ayıpı demmeki müslümanlıktan anlamayler
|
Bunu yapanlar LAİK insanlar ;) Hemde çok LAİK ;)
|
ya evet çok laikler(!) bağdat caddesindeki tarihi camide ezan okunurken uyarılara rağmen AZİZ bey hiiç tınlamadı bile >:( >:( >:(
|
BENDE Bİ FENERBAHCELİ OLARAK KINIYORUMM >:( >:(
|
teşekkür ederm bi fenerli olarak kınaman hoşuma gtti çünkü çoğu fenerli bunu yapmıyo
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR FENERBAHÇELİLER GÜNÜ 19 TEMMUZDU AMA KUTLAMA ŞEKLİ HİÇ HOŞ DEĞİLDİ BİR FENERBAHÇELİ OLARAK UTANDIM. >:(
BİR GÜN HERKES AKPARTİLİ OLACAK |
ayıp etmişler.. :-\
|
hakkaten bu sefer ayıp etmişler...
|
biz bi ramazanda fenerbahce-sakaryaspor macına gıttıktı kadıkoye. ramazan ayındaydık. ve bızden baska oruçlu kimse yoktu.herkes normal gün de gibiydi. oranın insanı öyle zaten.din le bı alakaları yok
|
Ben de Fenerbahçeliyim
ayıp etmişler doğrusu Aziz Beye hiç yakıştıramadım eğlenceleri takip etmedim ama gerçekten camide ezan okunurken uyarılara rağmen tınlamamışsa Aziz Yıldırım'ı kınıyorum müslümanların değerlerine sahip çıkmadığı için yuh |
bu olaya bende çok tepkiliyim bende fenebahçelyim ama yakıştırmadım klüp yönetimine saygısızlık ve cahillik bence
|
Alıntı:
|
Eğer Fenerbahçe Spor Kulübü camiası kutlamalarda böyl densizlikler yaptıysa hiç kimsenin hoşuna gitmez. Ama bütün taraftarları katmayın bunun içine o kutlamalarda olsun onbin kişi Fenerbahçe camiası milyonlardan oluşuyor. O yüzden laflarımızı dikkatli seçelim ve yazalım. Bunların hepsi böyle gibi laflar hiç hoş değil. Günahımızı alıyosunuz. Protesto eden arkadaşda daha kandilişn tam tarihini bilmiyor bende onu protesto ediyorum. 17 temmuz değil 19 temmuz kandildi....
Biri de yazmış bunların hepsi laik ayıptır ya. Fenerbahçe sadece kadıköy den ibaret değildir. Bunu iyi bilesiniz.... |
Ayıp ettin Fener bu sefer fazla ayıp ettin.
FENERBAHÇE'yi şiddetle KINIYORUZ |
Alıntı:
|
bende bir fener'li olarak kınadım olmamalıydı bizim örf ve adet bu şekilde üç aylarda regaip kandilinde yalnış olmamalı ama tüm takımlar aynı durumda olsalardı yaparlardı çümkü 100 yıl olması sebebi ile
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
walla kötü oldu.ben böyle bi şey beklemio dum.bunda hata yönetimindir.BÜYÜK BAŞKANDAN BUNU BEKLEMEZDİM
|
firdevs kardeşim sen fenerbahçe'yi protesto etsen bile ben senin miraç kandilini kutluyorum fenerbahçe'li olarak....
|
Bende bunu yazmayan çizmeyen basını kınıyorum >:(
|
pek önemli bisi olduunu sanmıyorum isteyen istediği sei istediği gün kutlar
Kutlu dogum haftasını da sadece 23 nisanda kutlamanın yanls olmadığı gibi nasıll? |
feneri bu duyarsızlığından dolayı bende pretosto ediyorum
|
aslında bu ülkemizde son zamanlarda sıkça rastlanır bir durum oldu...çaktırmadan manevi değerlerimiz aşağılanıyor ve göz ardı ediliyor....
" önce ahlak ve maneviyat "diyenler her zaman kabul görmüyo... |
fenerbahçeyi degil!kandil akşamı oldugu halde, bu kararı alan yönetimi kınıyorum!sonrada kutlamaya katılanları kınıyorum.
|
Alıntı:
|
mesajlrı okumadım ama herşey için protesto edebilirim feneri..
tam destekle arkasındayım ne için protesto ediyosak :D |
bende protesto ediyorum bir galatasaraylı olarak eğer kendi taraftarlarım veya klubüm böyle bişi yapsaydı onlarıda protesto ederdim resmen saygısızlık 1 gün önce yada sonra yap kardeşim kutlamanı alkollü karılı kızlı felan ayıp yaniii >:( yazıkk...
|
All times are GMT +3. The time now is 05:30. |