Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Nedir bu Tayyip düşmanlığı...? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24193)

Benide_Kapatın 03-30-2008 01:42

Nedir bu Tayyip düşmanlığı...?

Farklı farklı haber sitesi ve forumları inceliyorum Başbakanımıza karşı aşırı bir kin var.!

Bu insanları bu şekilde hazımsız ve kindar olmasına sebeb bizmiyiz diye de düşünmüyor da değilim.!

Ve dahi hallerine ve içlerindeki kine acıyorum.!

Tamam bizde Deniz Bey'i sevmiyoruz ama onun hakkında bu kadar kin beslemiyoruz.!

Hatta kendisine espiritüel açıdan yaklaşıyoruz da diyebilirim.!

Tayyip Bey,Sadece Ak Partinin değil Türk Milleti için de büyük şanstır!..

Alın Muhalefet liderlerini soldan sağa,sağdan sola , topunu toplasan bir Tayyip etmiyor işte!..

babahızır14 03-30-2008 10:31

iyi olanlar zaten kaybetmiştirr ama çekilen çile kutsalsa beklen gün gelecek diye düşünüyorum kimler geldi kimler geçti ne yapmışlar ve ne yapıyorlar durmak yok yola devam

maviinsan 03-30-2008 20:07

ÇÜNKÜ onlar hep kaybeden tarafta oldular.Bunun ezikliğini gidermek için saldırganlaşıyorlar...

Muhtar bile olamaz dedikleri adam çıktı başbakan oldu,6 yıldır başbakan...
Milyonları topladılar Abdullah Gül cumhurbaşkanı olmasın diye,Gül köşke çıktı..

ADAMLAR her seçimi kaybetti.Bundan dolayı bir kuyruk acısı var...

merve 03-30-2008 20:12

evet tam bir kuyruk acısı

eddie 03-30-2008 20:13

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
ÇÜNKÜ onlar hep kaybeden tarafta oldular.Bunun ezikliğini gidermek için saldırganlaşıyorlar...

Muhtar bile olamaz dedikleri adam çıktı başbakan oldu,6 yıldır başbakan...
Milyonları topladılar Abdullah Gül cumhurbaşkanı olmasın diye,Gül köşke çıktı..

ADAMLAR her seçimi kaybetti.Bundan dolayı bir kuyruk acısı var...

iyi de çekse muhalefet partisi kuyruk acısı çeker.. vatandaşa noluyo ki.. görmüyo mu tayyip erdoğanla dedeniz baykal arasındaki farkı.. gerçekten de internet dünyasında büyük bir kin var.. ben de anlam veremiyorum niye?

LüGaT 03-30-2008 20:15

Düşmanlık başbakandan çok onun temsil ettiği misyona ve temsil ettiklerine. Azgın azınlığa, "yersiz"lere karşı "yerli"leri temsil etmesine...

Aynı Adnan Menderes ya da Necmettin Erbakan gibi..

merve 03-30-2008 20:18

Birde fazlasıyla kıskançlık var ;)

çatlasınlar :D

ATmaCA53 03-30-2008 20:24

chp iktidara gelememenin sıkıntısını yaşıyarak, hıncını tayyip erdoğandan çıkarmak istiyor, bir söz vardır öfkeyle kalkan zararla oturur, deniz baykal hep chp zarar vermiştir, o chp başında olduğu sürece hem chp hemde türk milletine zarar vermekten geri durmayacaklar, neyse onlar kendi kendilerine zarar vermeye devam etsinler, bizim partimizi kapatanlar yine yepyeni bir parti ile efsane geri dönecektir, HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN, Türkiye için çalışıyor hükümet, ülkeye hizmet vermeye devam edecektir.

RDönmezs 03-30-2008 20:25

Kıskanıyorlar karizmatik liderimizi :D

oguzdesouza 03-30-2008 20:34

geçmişte söylediği sözleri hep koz olarak kullanıyorlar.Yok ülkeyi satcak,yok ülkeye şeriat gelecek v.s.. Tabi kendilerinde Dennis By-kıL gibi büyük bir lider olduğu için Recep Tayyip ERDOĞAN'I çekemiyorlar.

Düşünüyorumda chp'nin başında Tayyip ERDOĞAN gibi bir lider olsaydı eğer davranışları ne olurdu?

nihal.1990 03-30-2008 20:53

arkadaşlar şöyle bir gerçek varki başarılı kişileri kimileri taktir eder kimileri çekemediğinden yerin dibine sokar..muhalefet başta olmak üzere bunlar çekemeyenler gurubuna giriyor..

bırakın istedikleri kadar konuşsunlar,meydanlarda atıp tutsunlar..bizim amacımız bir mi evet..gerisi boşş..biz işimize bakalım..onlarda çekemedikleriyle kalsınlar..

zaten kimse sayın Erdoğan ı sevmek zorunda değil..onu sevenler bize yeter de artar bile..

hiç kimse sevmese bilee bitanecik Tayyip Amcamı ben hep seveceğimmm zaten:) :) :)

ATmaCA53 03-30-2008 21:14

hadi arkadaşlar burdan deniz baykala gönderme yapalım,

AK PARTİ HÜKÜMETİNİ KISKANANLAR ÇATLASIN, BAŞBAKANIMIN KARİZMATİK DURUŞUNU KISKANANLAR ÇATLASIN, BAŞBAKANIMIZIN İCRAATLARINI KISKANANLAR ÇATLASIN, BAŞBAKANIMIZ BU ÜLKE İNSANINI, BAYRAĞINI, ÜLKESİNİ, TOPRAĞINI, MEHMET AKKİF ERSOYU, ATAMIZI, MEHMETÇİĞİMİZİ, DAHA SAYAMADIĞIM DİL, DİN, IRK, MEZHEP AYIRT ETMEMEK SIZIN BU ÜLKE İNSANINI SEVİYOR VE SAHİP ÇIKIYOR BUNUDA KISKANANLAR ÇATLASINDA PATLASIN. :P

hipermuhafazakar 03-30-2008 22:00

Bütün o kinlerini cahilliklerini beyinsizliklerini 2 şey üretiyor !

1. Basın

2. Günahta aşırı gitmeleri, ibadetsizlikleri onların kalbini bozuyor, insanlıktan çıkarıyor.

Daha dünmü ne Erdoğan gene yakındı basından. İcraatları saklamalarından, sürekli faturayı akp'ye kesmelerinden, gerilim çıkarmalarından vs. Zaten gördünüz Ergenekon/gayri milli yapılanması egemen medyayıda kapsıyor. Bunlar darbeyle iktidarı ele geçirmek için psikolojik harp yolunuda kullanmış ve hep onlar perde arkasında ayarlamışlar bunca yıl o insafsız yazıları/manşetleri. Şamil Tayyar'ın Operasyon Ergenekon kitabının ilk 40 sayfasını okuyun tam anlarsınız bunca zamandır basındaki psikolojik terörün kaynağı/sebebini. Bunların gazeteleri çok yüksek tirajlı hepside birbirinin benzeri. Onlar zehirlendiler o AKP'ye kin duyanları.

Koltuk uğruna terörist başını asmayan, Susurluk kazası gibi fırsat faso fiso deyip kapatan hırslı parti liderleri ve onların otomatiğe bağlamışçasına destekçileride orda burda kötü propagandayı ellerindeki tüm imkanlarla yaptılar. Bunlar varken düşmana ne hacet.Kalabalık Onlar ve onlara kapılanlar sonunda bakar görmez/ duyar işitmez/ hayvandanda aşağı hale geliyorlar vesselam.

politikaci 03-30-2008 22:04

çekemiyorlar

Benide_Kapatın 03-30-2008 22:16

Ben sevmemelerini anlıyorum ama bu kini anlamıyorum.

Sevmemeleri normal tabii ki!

Bu kadar kin duygusuyla dolu insanların olmasını kimse sevmek zorunda değil diyerek geçiştirmek yanlış olur.!

Birinci aktör Tuncay ve avane medyasıdır kanaatimce.

Ülkeyi son iki yılda soktuğu hale bakarmısınız Tuncay Özkan'ın!

Herkeste biliyorki Tuncay sadece bir maşa.!

Ama malesefki bu adam siyasetçilere küfretmeyi öğretiyor insanlara başka bir bildiği yok.

dogusel 03-30-2008 22:21

geçmişten ders almayanlar gelecekten bişey çıkaramazlar sadece meydan çığırtkanlığı yaparlar.Kendi yapamayacaklarını başkasına yaptırmaya çalışırlar. Onlarında iktidarını gördük karneyle ekmek mazot alındığınıda gördük.Başbakanımız ülkeyi milletimize adam gibi yaşanır hale getirdi ya onların çok zoruna gidiyor.ONDAN BU KUYRUK ACISI......

Benide_Kapatın 03-30-2008 22:22

Tamamda herkes adam gibi yaşamak istemiyormu zaten.?

İstedikleri gibi yaşıyorlarsa niye kin beslesinler.

eddie 03-30-2008 22:57

belki istedikleri bu değildir hocam.. belki başka dine mensup insanlar (ya da dinsiz insanlar) iktidarda olsun istiyorlardır.. belki beceriksiz olsun biraz, icraata ne gerek var, yepyeni aysunlar yetişsin istiyorladır.. onları da bi dinlemek lazım..

laterna68 03-30-2008 23:02

sadece onlar mı saadetin sitesinde de başbakanımız hakkında neler demişler neler yapmışlar... karşılarında düşman varmış gibi yorum yapıyorlar...
yazık yazık....ben de bazen anlamıyorum nedir bu kin ...sevmemek falan değil... adamlar resmen kin tutuyor... genel olarak türkiye de görüşünü sevmeyenler yaptıklarını, icraatlerinin hakkını veren de yok....

Benide_Kapatın 03-30-2008 23:05

Tamamda bunlar Haçlı İrticasından bahsediyorlar,Şeytanın Kıblesi bunlar diyorlar,

Tarihten dem vuruyorlar ama Osmanlı'yı es geçiyorlar,

Siyonistlere, İsraile, Yahudiler karşılar, ama İslami değerlerle uzaktan yakından alakaları yok,

Çağdaşlaşma diyorlar Batı ya karşılar,

Hal böyleyken biz kendimizi mi anlatamıyoruz anlayamadım gitti!

Yada bu insanlardaki karakter bozukluğu yada şizofren durumu onları bu hale sokmuş..

Kendilerine düşman üretmek yaşam felsefeleri sanırım.!

Tamam üsttekiler rantları tehlikeye girdiği için bu kadar çırpınıyorlar,

Ama ya 32. gün de Genç bakışta izlediğimiz gençler?

eddie 03-30-2008 23:08

onlar da beyni yıkanmış oluyorlar sanırım

maviinsan 03-30-2008 23:10

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı

Tamam üsttekiler rantları tehlikeye girdiği için bu kadar çırpınıyorlar,

Ama ya 32. gün de Genç bakışta izlediğimiz gençler?

Onlar da vatan elden gidyor,ülkeye şeriat geliyor diye gaza geldikleri veya getirildikleri için nefret ediyorlar

Benide_Kapatın 03-30-2008 23:28

Ya hem yahudilere hizmet ediyor diyorlar, hemde şeriat getirecek diyorlar,

Hem kilise onardı diyorlar, hem irana mı benziyoruz diyorlar,

Abi bi karar versiniler önce bence!

maviinsan 03-30-2008 23:32

Alıntı:

HAklısın.Bizi suçlayanlar kendi içlerinde tezatlar.

Bir parti hem laiklik düşmanı hem de islam düşmanı hemde türklük düşmanı olabilir mi??.Olamaz..
HErkes kafsında bir düşman şekli oluşturmuş.Mesela;Adam ülkücü ise onun düşmanı türklük düşmanlarıdır , dinci ise din düşmanlarıdır vs...VE herkes kendi düşman şablonunu bizim üzerimize oturtuyor

laterna68 03-30-2008 23:33

Alıntı:

işlerine nasıl geliyorsa...kiliseyi, inançlı insanları soğutmak için , irana benziyoruz lafından da korkan aklı ermeyenler için...
nerden kimi uzaklaştırsak kar hesabı... ama hesapları hiiiiiiiç tutmaz.... :D
cidden bu ne tezatlıktır böyle :D

oturanboğa 03-30-2008 23:36

Alıntı:

hocam buna çok yönlü siyaset diyolar...çok tehlikeli bu adamlar...ayak takımından ne çıkacağı belli olmuyo ki...bak başımıza bööle adamlar geldi...ülke nereye koşuyo belli değil... :'(

Benide_Kapatın 03-30-2008 23:42

Yerim ben onların çok yönlü siyasetini,

Ulusalcılık,Türkçülük diyorlar, Osmalıyı es geçip Orta Asya dinlerinden bahsedip duruyorlar,Mehmet Akifi İstiklal Marşını Ezanı hor görüyorlar.(hoş görselerne görmeseler ne)

Sanırım vatansever!lerin vatandan anladığı kendi ütopyalarındaki, gibi renksiz bir yer.Sadece kendi yandaşlarının yaşadığı bir toprak parçası.

Bunların hepsini böyle bi yerde toplayacaksın aslıda, alın bu kadar dönüm toprağın üstünde ne yaparsanız yapın diyeceksin.Hepsi kendileri gibi olacak ama.Renk kültür farkı olmayacak.

beyza06 03-31-2008 00:03

Alıntı:

Farklı farklı haber sitesi ve forumları inceliyorum Başbakanımıza karşı aşırı bir kin var.!

Bu insanları bu şekilde hazımsız ve kindar olmasına sebeb bizmiyiz diye de düşünmüyor da değilim.!

Tamam bizde Deniz Bey'i sevmiyoruz ama onun hakkında bu kadar kin beslemiyoruz.!

Alın Muhalefet liderlerini soldan sağa,sağdan sola , topunu toplasan bir Tayyip etmiyor işte!..

size katılmıyorum ne demek topunu toplasan bi tayyip etmiyor.çok büyük insanlara saygısızlık oluyo kusura bakmayın ama.bu ülke için hizmet etmiş insanlara biraz ayıp olmuyomu?

Yâren 03-31-2008 00:12

Muhalefetin sayın Erdoğana böylesine kin duymalarının sebebi tamamen hazımsızlık.Tuzu kuruları temsil eden bu kesim, taşranın sesinin yükselmesine müsade etmek istemiyor.
Sosyal devlet olmak işlerine gelmiyor. Elite kesimin ülkeye herzaman hakim olmasını istiyorlar. Böylesine karizmatik bir lidere tahammül edemiyorlar..
Sayın Erdoğan'nın da geçmişte yenilir yutulur lafları yok değil. Buda önyargılara sebebiyet vermekte

Benide_Kapatın 03-31-2008 00:14

Alıntı:

beyza06 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

size katılmıyorum ne demek topunu toplasan bi tayyip etmiyor.çok büyük insanlara saygısızlık oluyo kusura bakmayın ama.bu ülke için hizmet etmiş insanlara biraz ayıp olmuyomu?

Özür dilerim kaynak vermeyi unutmuşum,

Kaynak:22 Temmuz 2007

beyza06 03-31-2008 00:19

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Muhalefetin sayın Erdoğana böylesine kin duymalarının sebebi tamamen hazımsızlık.Tuzu kuruları temsil eden bu kesim, taşranın sesinin yükselmesine müsade etmek istemiyor.
Sosyal devlet olmak işlerine gelmiyor. Elite kesimin ülkeye herzaman hakim olmasını istiyorlar. Böylesine karizmatik bir lidere tahammül edemiyorlar..
Sayın Erdoğan'nın da geçmişte yenilir yutulur lafları yok değil. Buda önyargılara sebebiyet vermekte

ya arkadaşlar şu karizma yakışıklı laflarını bırakın ya :D...sizene tipinden önemli olan yönetim şekli ya...

eddie 03-31-2008 00:20

Alıntı:

Alıntı:

ya arkadaşlar şu karizma yakışıklı laflarını bırakın ya :D...sizene tipinden önemli olan yönetim şekli ya...

erdoğanın yönetimi de karizma ama..

Benide_Kapatın 03-31-2008 00:22

Alıntı:

Karizmadan anladığınız sadece yakışıklılık mı?

beyza06 03-31-2008 00:31

ya şimdi bişiler dicem ama burada hemen bamlıyosunuz onun için rahatca konuşamıyorum.yanlış anlamayın küfür falan değil.kendi düşüncelerimi sölicem ama biliyorum ki anında bamlancam.olsun diyorum yine de sölicem.gruba daha şimdi girdim.yani kaç konu gezdiysem erdoğanın kişiliği ile işte kıskananlar yok çekemeyenler falan.ya ben icraatları hakkında bi yer bulamadım.garibime gitti doğrusu.

Yâren 03-31-2008 00:38

Alıntı:

Alıntı:

KArizmadan kastımız, liderlik vasfıdır. Bir insana bütün okulları okut, ama yöneticilik ruhu yoksa hiç bir zaman başaramaz...

KArizma dediğimizde aklınıza ne geldi bilemem ama bize göre budur.

Lütfen....
Lütfen.. Ömrünün yarısını ideolojik bir koltukta geçiren liderlerle karıştırmayın.. Koltuk sevdası yüzünden yeni neslin önünde bir baraj gibi duran insanlardan, Yürümeye mecali kalmamış liderlerden bu ülkeye ne fayda gelir?

beyza06 03-31-2008 00:42

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

KArizmadan kastımız, liderlik vasfıdır. Bir insana bütün okulları okut, ama yöneticilik ruhu yoksa hiç bir zaman başaramaz...

Lütfen....
Lütfen.. Ömrünün yarısını ideolojik bir koltukta geçiren liderlerle karıştırmayın.. Koltuk sevdası yüzünden yeni neslin önünde bir baraj gibi duran insanlardan, Yürümeye mecali kalmamış liderlerden bu ülkeye ne fayda gelir?

SENİN ŞU AN SAVUNDUĞUN ADAMI O BÜYÜK İNSAN YETİŞTİRMEDİMİ? KİMİ KASTETTİĞİNİ ANLIYORUM.SANA SORUYORUM ŞİMDİ O İNSANIN HALA NE KOLTUK SEVDASI OLABİLİR?O ZAMAN SİZ ERDOĞAN YAŞLANDIĞINDADA ONU YARI YOLDA BIRAKIRSINIZ BEN BUNU ANLADIM S,DEDİKLERİNİZDEN.HAAHHH BU YAŞLANDI HADİ BAŞKA BİRİNİ BULALIM.YA ALLAHINIZI SEVERSENİZ AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR.

Necip Fazil 03-31-2008 00:49

Tayyip Erdoğan'a karşı bir hazımsızlığın ve düşmanlığın olduğu aşikardır. Bunun en büyük nedenlerinden biri, yaptığı icraatları açık ve net bir şekilde halkla paylaşmasını bilmesi, hitabeti sayesinde, derdini halka en güzel şekilde anlatarak sempati toplamasıdır. Ama şuda aşikardır ki, Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan her türlü hakaret ve iftira, Tayyip Erdoğan'a sevgi olarak dönmektedir.

VesseLam

Yâren 03-31-2008 00:50

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Lütfen....

SENİN ŞU AN SAVUNDUĞUN ADAMI O BÜYÜK İNSAN YETİŞTİRMEDİMİ? KİMİ KASTETTİĞİNİ ANLIYORUM.SANA SORUYORUM ŞİMDİ O İNSANIN HALA NE KOLTUK SEVDASI OLABİLİR?O ZAMAN SİZ ERDOĞAN YAŞLANDIĞINDADA ONU YARI YOLDA BIRAKIRSINIZ BEN BUNU ANLADIM S,DEDİKLERİNİZDEN.HAAHHH BU YAŞLANDI HADİ BAŞKA BİRİNİ BULALIM.YA ALLAHINIZI SEVERSENİZ AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR.

Merdivende bir basamaktı desem kızarmısın bana :D

Sayın Erbakanın, ısrarla Milli görüşün başında durma ısrarı nedir. Nedir bu gelenekcilik ısrarı. Din eksenli radikal islamcı bir parti, laik devlet düzeninde ne kadar prim görür sence?

Biz burada okulda profosorlük yapmaktan, veya camide vaaz vermekten bahsetmiyoruz, koskaca bir ülkeyi yani 70 milyonluk Türkiye'yi yönetmekten bahsediyoruz. Bu işler sadece akılla olmuyor, bedensel performans ister.Bu ülkenin geleceği sandalyeden yönetilmeye bırakılamaz. Bakın sayın Ecevit gitmeden neler yaptı memlekete.Ülkeyi kaç ay hastahaneden yönetti?

beyza06 03-31-2008 00:57

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Lütfen....

Merdivende bir basamaktı desem kızarmısın bana :D

Sayın Erbakanın, ısrarla Milli görüşün başında durma ısrarı nedir. Nedir bu gelenekcilik ısrarı. Din eksenli radikal islamcı bir parti, laik devlet düzeninde ne kadar prim görür sence?

Biz burada okulda profosorlük yapmaktan, veya camide vaaz vermekten bahsetmiyoruz, koskaca bir ülkeyi yani 70 milyonluk Türkiye'yi yönetmekten bahsediyoruz. Bu işler sadece akılla olmuyor, bedensel performans ister.Bu ülkenin geleceği sandalyeden yönetilmeye bırakılamaz. Bakın sayın Ecevit gitmeden neler yaptı memlekete.Ülkeyi kaç ay hastahaneden yönetti?

İNANIN GARİP GELMEDİ BASAMAK FALAN DEMENİZ. .............

beyza06 03-31-2008 01:01

[quote=Necip Fazil ]
[i]Tayyip Erdoğan'a karşı bir hazımsızlığın ve düşmanlığın olduğu aşikardır. Bunun en büyük nedenlerinden biri, yaptığı icraatları açık ve net bir şekilde halkla paylaşmasını bilmesi, hitabeti sayesinde, derdini halka en güzel şekilde anlatarak sempati toplamasıdır. Ama şuda aşikardır ki, Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan her türlü hakaret ve iftira, Tayyip Erdoğan'a sevgi olarak dönmektedir.

BENİM NASAI Bİ HAZIMSIZLIĞIM OLABİLİR ERDOĞANA SADECE YÜZÜNÜ GÖRMEK BİLE SİNİRLERİMİ BOZMAYA YETİYOR.YA HALKA NASI NET ALLAHINIZI SEVERSENİZ.NASI GÜZEL Bİ DİL BAHSETTİĞİNİZ ANANIDA AL GİT DEMESİMİ:D BEN ONA HAKARET FALAN ETMİCEM SADECE MEERAK ETTİĞİM ŞEYLER VAR ONUN İÇİN GİRDİM SİTEYE.BİŞİ SORACAM BU ARADA NEDEN İNSANLARIN FİKİRLERİNİ RAHATCA PAYLAŞMALARINA İZİN VERMİYOSUNUZ HEMEN BAMLIYOSUNUZ.YANİ BURASI SADECE AKP YE AİTSE TARTIŞMAK İSTEMİYOSSANIZ BİLELİMDE ÇIKALIM YANİ.

All times are GMT +3. The time now is 20:35.