![]() |
partimizin zaferi
arkadaşlar ben ahmetli/manisa ak genciyim partimizin zaferini kutlamak için geldim.bizlere ve ülkemize hayırlı olsun.herkese selamlar
|
partimizin zaferi
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
İYİ FORUMLAR VE İYİ PAYLAŞIMLAR DİĞER PARTİLER İÇİN GÜL KAMPANYAMIZ VAR SİZDE BİR GÖNDERME YAPABİLİRSİNİZ TIKLAYIN http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=4888.0 |
partimizin zaferi
hoşgeldiniz ayağınız uğurlu geldi inşallah iyi forumlar
|
partimizin zaferi
Manisalı KArdeşşşş :D Bendensin. HoşGeldin...
|
partimizin zaferi
hoş geldin manisalı kardeşim ;)
|
partimizin zaferi
hoş geldiniz...
|
partimizin zaferi
HELAL OLSUN BU KADAR ÇALIŞMAYA BU KADAR OY HAK EDİLDİ
|
partimizin zaferi
harıka bırgun bız kazandık cok mutluyum balkonumuzu bayraklarla donattım son ses ak sarkılar butun mahalle aklı ve akıllı :D
|
partimizin zaferi
aslında zaten kimin alacağı belliydi.bence.bu arada R.Tayyip Erdoğan'a oy verenlerden allah razı olsun.... :)oylar ona helal olsun... :)
|
partimizin zaferi
hoşgeldiniz
seçim sonuçlarının vatana millete hayırlı uğurlu olması dileğiyle |
partimizin zaferi
hoşgeldin kardeşim saol allah iyinin yanında oldu
|
partimizin zaferi
hoşgeldınız......
|
partimizin zaferi
hoşgeldinn bizde bayram yapioduk :D :D
|
partimizin zaferi
Selamün aleyküm ak kardeşlerim :)ben de yeniyim...zaferimzi kutlamak için katıldım...İNŞAALLAH DURMAK YOK YOLA DEVAM...OYLAR HELAL OLSUN BAŞBAKANIMIZA....... ;)
SELAM VE DUA İLE AK PARTİDE KALIN... ;) |
partimizin zaferi
HOŞGELDİN GÜZEL KARDESİM...ÜYELİĞİN HAYIRLI OLSUN..
SELAM VE DUA İLE... |
partimizin zaferi
hoşbuldummm kardeşim :)Allah razı olsun......
|
partimizin zaferi
HOŞGELDİN CANIM ABLAM ARAMIZA AKTİF KATILIM VE PAYLAŞIMLARINIZI BEKLERİZ İNŞAALLAH SELAMETLE KALIN..
|
partimizin zaferi
milletimize hayırlı olsun.Cok mutluyum.Millet kararını verdi....
saygılarımla |
partimizin zaferi
hoşbuldummm canımmm benim sayende gördüm burayı Allah razı olsun bitanem...inşaallah paylaşımlarda bulunurum ben de ;)
selam ve dua ile.... |
partimizin zaferi
biraz önce başka bir yerde yazdım.
Bu sefer milletindir! Aptal ve despot insanlara karşı yapılmış bir tokat operasyonudur. Ben halkımı tebrik ediyorum.. |
partimizin zaferi
hoşbuldum kardeşlerim bir kez daha iktidar olmanın sevincini yaşayacağız.ne kadar şükretsek azdır.gün bizim günümüz.doya doya sevinelim.herkese mutlu geceler.
|
partimizin zaferi
hoşgeldiniz
|
partimizin zaferi
selamünaleyküm kardeşlerim...partimizin zaferi hepimizin zaferi..Türk milleti bize bir şans daha verdi..bu kez her şey daha iyi olacak..ama durmak yoook çalışmaya devam önümüzde bir seçim daha var..önümüzde Çanka'ya var.duamıza ve çalışmaya devam Allah yanımızda olsun
|
partimizin zaferi
Selam Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
türkiye'nin tek iktidar partisi ak parti yine yoluna devam ediyor tebrik ediyorum herşeyyyyy türkiye için....... |
partimizin zaferi
aramıza hoşgeldiniz ebru hanım ve gençtoplum
iyi forumlar ve iyi paylaşımlar sevgilerle.. |
partimizin zaferi
hoşgeldiniz partimizin zaferini tek topicte toplayalım
Kutlama topiğı http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=4949.0 |
partimizin zaferi
Teşşekür ederim dolunay..güzellikleri paylaşırız inşallah
|
partimizin zaferi
aramıza hoşgeldiniz.hayırlı olsun.
|
partimizin zaferi
şükürler olsun
partimiz yine tek başına iktidar |
partimizin zaferi
http://www.youtube.com/watch?v=eEPzVYBY68w
YENİDEN TÜRKİYEM EL ELE YENİDEN YÜRÜYELİM YENİDEN TÜRKİYEM HERŞEY TÜRKİYE İÇİN |
partimizin zaferi
BU ZAFER HEPİMİZİN HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN..... BAZI KESİMLER GÖRDÜ HALKIN MUHTIRASI NASIL OLUYORMUS... YETER KARAR MİLLETİNDİR DEDİK MİLLETİMİZ KARARINI VERDİ FAZLA SÖZE GEREK YOK DURMAK YOK YOLA DEVAM.....
BU ARADA BEN ALİ İLKAY ARANIZA KATILMAKTAN ONUR VE KIVANC DUYUYORUM.... |
partimizin zaferi
SLAMLAR SAOL
|
partimizin zaferi
hoşgeldin kardeş
|
partimizin zaferi
akp66 video çok güzel olmuş ben seçim gecesi partide sonuçlar açıklanırken heyecandan ağlamıştım.şimdi de çok duygulandım.ellerinize sağlık...
|
partimizin zaferi
gerçekten güzel bir video duygulanmamak elde degil... eline sağlık....
|
partimizin zaferi
Alıntı:
|
partimizin zaferi
HOŞGELDİNİZ GÜZEL KARDEŞİM...
ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN.. SELAM VE DUA İLE... |
partimizin zaferi
oguzdesouza manisalılar çoğalıyor demişsin fakat biz manisalılar maalesef birbirimizi tanımıyoruz.ben ahmetlide oturuyorum.sen manisanın içindemisin?arkadaşlarla tanışıp partimiz için daha fazla çalışmalar yapabiliriz.malum önümüzde yerel seçimler var.ahmetli bu konuda çok pasif kalıyor.ben bu konuda bütün manisalı arkadaşlardan yardım talep ediyorum.selamlar
|
partimizin zaferi
hoşgeldin ;)
|
Ynt: partimizin zaferi
Ahmetli'ye yerel seçimlerde başarılar.. Ben de manisadayım...
İnşallah Ahmetli DP nin çöküşünden sonra sağda birleşerek CHP nin elinden belediyeyi alır. 2004 sonuçları üzerinden analiz yaparsak bu sonuç çıkıyor.. http://img207.imageshack.us/img207/7379/adszyc4.png |
All times are GMT +3. The time now is 14:23. |