![]() |
Nisan 1 Şakası Değil Gerçek! :)
http://www.antu.com/images2007/uploa....jpg?0.1390852
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasını yarın akşam Fenerbahçemiz ile oynayacak Chelsea takımı dün gece İstanbula geldi. Chelsea takımını bir sürpriz bekliyordu kendi takımından tatmin olamayan ve içindeki eziklik duygularını bastıramayan bir grup Galatasaraylı karşılamaya katıldı, Galatasaray taraftarları bu zihniyette gittikleri sürece daha bir çok karşılama törenin de yer alacaklarını unutmasınlar. www.antu.com |
gs ile Chelsea kardes klüp ondan böyle seyler olur 8)..Yok madem karsilamaya gidiyorsun mavi, beyaz giyinde bir ise benzesin!..
|
EVET HEM İKİSİDE 1905 DE DOĞMUŞLAR SANIRIM
|
ÖLÜMÜNE CHELSEA
:-* :-* :-* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
OĞUZDESOUZA ABİCİM BU SÖZÜN BİRAZ AĞIR OLDU ZATEN MUTSUZUZ GS OLARAK
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eferim düzeltmişsin oguz ;)
|
Hiç kimse darılmasın kızmasın. Ben bir Beşiktaşlı olarak orada bulunan kişileri (ister gsli olsun ister bjkli) kınıyorum! Kınıyorum! Kınıyorum! Yazıklar olsun size! >:(
|
Alıntı:
şaka tabide yani ayıp etmişler kınamak demiyelim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
He tamam siz olayin gavur kismina takildiniz yoksa misirin el ahly takimi olsaydi sorun olmazdi hem onlarda müslümanda var bak anelka, diarra ellerinden öper esrefcigim 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hakkaten de şaka gibi...
normalde böyle şeyleri fenerliler yapardı ama nedense diğer takımları tutanlara birşey oldu onların vasıflarını göstermeye başladılar... bence de böyle şeyler güzel hareketler değil... yok madem bunu yapacaksınız fenerli olun en doğrusu olur.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hakkaten de şaka gibi...
normalde böyle şeyleri fenerliler yapardı ama nedense diğer takımları tutanlara birşey oldu onların vasıflarını göstermeye başladılar... bence de böyle şeyler güzel hareketler değil... yok madem bunu yapacaksınız fenerli olun en doğrusu olur.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
KINIYORUM.ŞİMDİ GS GİDİP DEPLASMANDADA ONLARA DESTEK VERRİR.
|
Alıntı:
|
Bir galatasarylı olarak sadece kınıyorum onları...Yaptıkları çok saçmaydı...Zaten Chelsea takımı oyuncuları da şaşkın şaşkın baktılar...İnsan bu kadar mı kıskanç olur ya...Sonuçta Türkiyeyi temsilen Fener oynuyor, galatasarayın şuan Fener taraftarı olması gerekirdi...
|
Alıntı:
Tıpkı fenevlilerim uefa maçında bizim rakiplerimizi desteklemesi gibi. Kan davası gibi görebilirsin.Buda renk davası,arma davası,forma davası ;) |
Biz bütün aile koyu FENERBAHÇEliyiz ama Beşiktaş yada Galatasaray yabancı bir takımla oynasa biz tek yürek olup onları destekliyoruz...
Onlar bu şekilde davransalarda ben aynı şekilde devam edeceğim... |
şu sefillere bak :D adamın resmini çekiyorlar :D kıro nette resimi var bul bak neye gittin oraya :D
|
Çok şükür ki Türk milleti olarak kendi kendimizin kuyusunu kazmamıza rağmen Fenerbahçe kazanmasını bildi.
|
önce bi hediye sonra koz ver koz ver
chelsea battı :) |
CHELSEA Karşılamaya gidenler artık ellerinde mendille uğurlaymayada gitsinler dimi ama http://img515.imageshack.us/img515/5350/60515509wj7.jpg eeee siz karşıladınız biz uğrladık :D |
yahu 9 yabancı 3 türk olan bir takımı neden destekleyim ki....? ben türk takımını desteklerim yabancıyı değil hem o 3 türk de yabancı türkler :D :D fener patrikanesi neden var bilir misiniz çünkü türk futbolcusu yok...Bırakın bu takım sevdasını türkün türkten başka destekçizi yoktur 2-2 daha 4 eder bu kadar basit....Yaşasın Chelsi fenere inat...... :D :D :D :D :D :D
|
[quote=mesudum47 ]
hakkaten de şaka gibi... normalde böyle şeyleri fenerliler yapardı ama nedense diğer takımları tutanlara birşey oldu onların vasıflarını göstermeye başladılar... bence de böyle şeyler güzel hareketler değil... evet bi gs beklemezdim olsun adı üstünde 1 nisan :D :D[quote=Ümmü_seleme ] Alıntı:
yok madem bunu yapacaksınız fenerli olun en doğrusu olur.. evet bende katılıyorum :D :D |
bende kınıyorum.... öyle kuru kuru karşılamak olmaz... bi çiçek bi tatlı falan.. sonra al götür bi hamama.. rahat etsin lamapardım, drogbam... :D
sonra da stada gidip hep destek tam destek.... :D ben şahsen kınamıyorum.... :D |
All times are GMT +3. The time now is 19:05. |