![]() |
REFERANDUM İÇİN SÖZ VERİYOR MUYUZ ??????
ARKADAŞLAR BAŞBAKANIMIZ İÇİN AK PARTİMİZ İÇİN MİLLETİMİZ ÜLKEMİZ İÇİN İKİ ELİM KANDA DA OLSA GİDİP OYUMU KULLANICAĞIM DİYE SÖZ VERİYOR MUSUNUZ ?
|
tabiki ne demek ALLAHIN izniyle
|
Elbetteki oyumu vercem bu ülke imansızlara kalmıcak tekbir sesleriyle kazanıldı ve ilelebet öle devam edecek..
|
HAZİRAN ayında inşaallah ak partimizi bu engellemelerden kurtarmak için referandumumuz var............
milyonlar HAZİRAN da hazır bulunsun.... işte şimdi görecekler milletin egemenliğini...... işte şimdi görecekler KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU !! |
19 mayıstan sonra olursa söz
Yoksa vermem 8) |
İNŞAALLAH!!!GİDER OYUMUZU VERİRİZ.BAKSANA BAYKAL ŞİMDİDEN KORKTU!!!YOK 'LAİK'LİĞİ OYLAMAYA ÇALIŞIYORLAR FALAN DİYE SAÇMALAMAYA BAŞLADI!!!SEÇİMLERDEN ÖNCE DE YA ATATÜRK KAZANACAK YA ATATÜRK KAYBEDECEK FALAN DİYE SAÇMALIYORDU!!!
|
ALLAH'IN İZNİYLE İNŞAALLAH KOŞA KOŞA GİDER OYUMU VERİRİM VE HERKES DE GÖRECEK AK PARTİNİN OYLARI ÇOĞALIYORMU AZALIYORMU :-* :-*
|
Oy kullanmayacağım demek zaten başlı başına bi tezat tır!
Tepki olsun diye böyle diyen varmı bilmiyorum.! Forumda da varsa oy kullanmayacağım diyen foruma yazmasınlar magazin sitelerine takılsınlar.! Vatandaşlık görevimiz oy kullanmaktır. Demokrasi eninde sonunda y-e-r-l-e-ş-e-c-e-k...................... |
ben akp için veya tayip erdpğan için değil... inancım ve ALLAHın yolu ilahi kelimetullah için hayırlı gördüğüme zamanın gelince gerektiği gibi oyumu kullanacağım...
allah azze ve celle... |
ARKADAŞLAR ALLAH IN İZNİYLE GÜZEL GÜNLERE AZ KALDI...
BU SON ÇIRPINIŞLARI....BU REFERANDUMDA KULLANDIGIMIZ OYLAR GENEL SEÇİMLERDE Kİ VERDİĞİMİZ OYLARDAN COK COK DAHA KIYMETLİ OALCAK EMİN OLUN... TÜM DÜNYAYA BU ÜLKENİN ASIL SAHİPLERİNİN KİM OLDUGUNU GÖSTERECEGİZ.. REFERANDUM TÜRK MİLLETİNE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.. |
Alıntı:
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır... |
Ben daha 18imi dolduramadım o yüzden kullanamıyorum ama ablam doldurduğu halde seçimlerde oy kullanamamıştı, referandumda oy kullanmasına katkı sağlayacağım... SÖZ!!!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu işin şakası gerçekten yok.! |
Alıntı:
|
bende kullanamam daha ama oy toplamaya çalışırım merak etmeyin
|
Referanduma geniş katılımın sağlanması konusunda ciddi bir çalışma yapmamız gerektiğini düsünüyorum artık olay daha farklı bir boyuta girdi su anda...
|
Yurtdisindan sadece o gün oy kullanmak icin gelecegim..Bu sarki asla burada bitmeyecek..
|
yA Allah'ım yaaa..yine miii.?????????
senelerdir oy kullanmanın hevesiyle yaşıyorum..yine ay farkından kaybediyorumm :( :( :( |
Görevimiz
|
Alıntı:
bakın eğer bu ise niye bu zamana kadar dğinilmedi bu konuya saadeti kötülemekten ibret alınmadı tabi o 5 yıldızın anlamının ne olduğu aşikardır. |
Kesinlikle evet. >:(
|
Alıntı:
|
Ne zaman ki ? Anlamadım bir şey.
Olduğu vakit elbet vericem. Kaçarı yok bu işin. |
arkadaşlarımızı bilgilendirmek için birkaç şey yazmak istiyorum...
bildiğiniz üzere anayasa mahkemesi ak partimizin kapatılma davasını kabul etmiş durumda... yani süreç şuan dan itibaren başlamış bulunuyor... ve bu sürecin sonunda hepimizin hatta kundakta ki bebelerin de bildiği üzere maalesef yüzde 99.9 ihtimalle ak partimiz kapatılacak... bunun bilincinde olan sayın başbakanımız ve kurmayları bu durumdan kurtulabilmek ve haksızlıga dur diyebilmek için anaysa değişikliğine gidiyor... ve yine maalesef MALUM bazı sebeplerden dolayı chp nin dümen suyuna giden mhp ak partimize bu değişiklikte destek vermediğinden dolayı... sayın başbakanımız sözü egemenliğin gerçek sahipleri olan milletimize bırakıyor... inşaallah süreç istedigimiz gibi ilerlerse haziran ayı içerisinde özgürlük için sandıklar sonuna kadar açılmış olacak... işte bu noktadan sonra iş bize yani milletimize kalıyor... |
Alıntı:
Arkadaşımın da başlığına destek mahiyetindedir, yanlış anlaşılmasın.! ;) |
Referandum olursa ilk defa oy kullanabileceğim.
|
iki elim değil saçım adedinde başım olsa ve hepside kanda olsa yine gidecem yine gidecem (Mevla'ya büyük konuşmadan tabi onun izni ile)
|
ÖLÜCEMİ BİLSEM O OYU KULLANIRIM
|
tabikide sorulurmu hiç
yine sandık ve okul başkanı olucaz seçim sandıkta kazanılınır. herşey HAK namına herşey AK PARTİ için |
referandum gelmeden kapanırsa ne yapcaz
|
yüzbinlerce
söz |
Alıntı:
|
oy kullanamazsam siyasilerden birşey talep etme hakkım olmaz.. ayrıca elimden gelen herşeyi yapacağıma yemin etmişken niye kullanmayım?
|
en büyük tehlike bızı yanıltacak olan şey !! '' nasıl olsa referandumdan bizim istedigimiz sonuc cıkacak ben gitmesem de olur benim bir oyumlamı sonuc değişecek anlayışıdır''
haziran da referandumumuz var şimdiden hepimize hayırlı olsun.... unutmayın verdiğiniz oylar tarihin altın sayfalarında yer bulacak... |
söz
|
başbakanım üzülmeyin sonuna kadar yanınızdayız....
:-* |
SORULACAK SORUMU :)NEDEN BURDAYIZ ( tabiki destek için ) :D
|
Kanımızın son damlasına kadar yanındayız BASBAKANIM
|
biz tabikide vercez ama arkadaşlar etrafımızdakileride lütfen uyaralım medyayı öyle bi kullanıyolar ki herkesi inanadırmak için ellerinden geleni yapıyolar akpartiyi karalamaya çalışıyolar biz de boş durmayalım aman boşver demeyelim her yerde her
ortamada doğru bildiklerimizi anlatmaktan çekinmeyelim |
All times are GMT +3. The time now is 02:53. |