Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Sizce fenerbahçe ronaldinho'yu alabilecekmi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24923)

politikaci 04-05-2008 17:25

Sizce fenerbahçe ronaldinho'yu alabilecekmi

Sizce fenerbahçe ronaldinho'yu alabilecekmi?

politikaci 04-05-2008 17:27

bence alamaz :D

merve 04-05-2008 17:39

Anketi açma amacın dalga geçmek olsada ben fikrimi belirteyim...

Bence alır ;)

Hüdaverdi 04-05-2008 17:41

Alır alır,anca maketini alır :D
(bence alamaz,başları göğe değse,Kızıldenizi ortadan ikiye ayırsalar yine alamazlar)

politikaci 04-05-2008 17:42

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı

Bence alır ;)

yooo niye dalga geçiyimki hem gelirsede gelir.fenerin maliyet bakımından alacak gücü var ama ronaldino gelirmi?

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 17:46

bi tane aldı neydi adı ronaldomudur her neyse onu. aldı ama adam 35 yaşlarında. bundan sonrası ne yapsın avrupada. bu elemanınsa daha önü açık kimse satmaz fenere boşa hayal kurmayın...

oguzdesouza 04-05-2008 17:47

Amacım dalga geçmek değil diyorsun ama anket seçeneklerinden ve yorumlarından sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

politikaci 04-05-2008 17:49

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Amacım dalga geçmek değil diyorsun ama anket seçeneklerinden ve yorumlarından sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

bence alır
bence alamaz
kararsızım
ilgilenmiyorum
alamaz ama alsa iyi olur
bunda ne var?

merve 04-05-2008 17:57

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bence alır ;)

yooo niye dalga geçiyimki hem gelirsede gelir.fenerin maliyet bakımından alacak gücü var ama ronaldino gelirmi?

Alacak gücümüz olduğunu sende biliyorsun o zaman anketi "ronaldinho Fener'e gelir mi??" diye açsaydın daha isabetli olurdu bence...

politikaci 04-05-2008 18:01

Alıntı:

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bence alır ;)

Alacak gücümüz olduğunu sende biliyorsun o zaman anketi "ronaldinho Fener'e gelir mi??" diye açsaydın daha isabetli olurdu bence...

tmm düzeltiyim ozmn sorun yok

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 18:04

boşuna tartışıyorsunuz, anket gayeet normal. ve hiç bir kural ihlali yok, şu forumda övülmeyi bildiniz gibi eleştirilmeyide bilin. aksi taktirde burada durmanızın manası nedir?

merve 04-05-2008 18:05

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
boşuna tartışıyorsunuz, anket gayeet normal. ve hiç bir kural ihlali yok, şu forumda övülmeyi bildiniz gibi eleştirilmeyide bilin. aksi taktirde burada durmanızın manası nedir?

Ben kural ihlali var demedim zaten..

oguzdesouza 04-05-2008 18:07

Alıntı:

tabi ki de eleştirileceğiz ama şu da vardır ki bizim bölümümüzde bize aşağılayıcı hiç bir hareketi müsade etmeyiz!

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 18:10

aşağılayıcı mesajı ben göremedim, öyle bir mesaj varsa kusuruma bakma. yanlız bir yönetici senin yaptığını yapamaz o şekil bi mesaj varsa siler ve üst kademesine durumu bildirir, gerekli ceza işleminide üst kademe uygular. sen bu şekilde tartışma içine girdikçe bu işin içinden kimse çıkımaz, haksızmıyım?

oguzdesouza 04-05-2008 18:12

Alıntı:

aşağılayıcı mesajı ben göremedim, öyle bir mesaj varsa kusuruma bakma. yanlız bir yönetici senin yaptığını yapamaz o şekil bi mesaj varsa siler ve üst kademesine durumu bildirir, gerekli ceza işleminide üst kademe uygular. sen bu şekilde tartışma içine girdikçe bu işin içinden kimse çıkımaz, haksızmıyım?

zaten bizim yapabileceğimiz en büyük iş konu kilitlemek ya da silmek olacaktır.Başka bir iş tabi ki de düşmez bize.

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 18:15

işin zor kısmıda bu zaten, önemli olan bunu yapabilmek. herkez kafasına göre ceza uygulasa şu sitede bi allah kulu kalmaz. bu iş böyledir, önce gönüllü olmalısın. ondan sonra işin işinden çıkabilirsin ancak.

politikaci 04-05-2008 18:17

ya arkadaşlar tmm yeter tartışmayın artık. bi ronaldinho sitenin huzurunu bozucak nerdeyse
oğuzdesouza abicim istersen kitle yani bilsem böle olcanı valla açmazdım

Düş Sokağı Sakini 04-05-2008 18:19

hayır tartıştığımızı kim söylediki. ben tartışmıyorum buna emin olabilirsin. sadece gördüğüm bi yanlışı dile getirdim o kadar. (daha yazmıcam konu benim yüzümden kitlenmesin, iyi günler)

mesudum47 04-05-2008 18:20

fenerbahçe onu alabilecek güce sahip olabilir... ama bence ilerde gelse bile şimdi geleceğini zannetmiyorum...

roberto carlos geldi ama daha önce aynı teklifler yapılsaydı gelirmiydi zannetmem...

oguzdesouza 04-05-2008 18:28

Alıntı:

hayır tartıştığımızı kim söylediki. ben tartışmıyorum buna emin olabilirsin. sadece gördüğüm bi yanlışı dile getirdim o kadar. (daha yazmıcam konu benim yüzümden kitlenmesin, iyi günler)

yok niye sizin yüzünüzden kitlenecek? Olur mu öyle şey?

Konu sadece politikaci ile benim aramdaydı. O da biliyor gerçi ;) :)

Lütfen yorumlarınızı çekinmeden yazın,aşağılama olmadığı sürece konu kilitlenemez...

Kırık_Çocuk 04-05-2008 22:20

Fenerbahçede onu alacak para var ama Milano ya gideceği kesin gibi...

RDönmezs 04-06-2008 19:21

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
(bence alamaz,başları göğe değse,Kızıldenizi ortadan ikiye ayırsalar yine alamazlar)

6s demiyor fb diyor :D fener carlosu aldıysa alayını alır ;) carlosu alarak dünyada adını duyurdu.. 6s ne alıyor çocuk lincolnu oda yatıor :D

EpiVaTeS 04-06-2008 19:22

Şükrü Saracoğlunu satarsanız belki ayakkabısını alırsınız.... ;D ;D ;D

mesudum47 04-06-2008 19:23

eminim öyledir carlos da fenere hayrandı ve real in bütün çabalarına rağmen ordan ayrıldı....

Nagihan 04-07-2008 18:20

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

Carlos için de benzer seyler soylendi ama sonucta aldık.Ronaldinho yu da alabilir.Ama hemen alacagını sanmıyorum..

All times are GMT +3. The time now is 16:43.