![]() |
böyle bir cocuk istermiydiniz...
Anne, babam bana ''Tepemin tasını attırma!'' dedi. İnsanların tepesinin tası mı var?
-Öf, lütfen git başımdan! Sular kesik zaten... -Suları bıçaklamı kesiyorlar? -Hayır... Lafın gelişi, öyle denir... -Laf bir yerlerden mi geliyor? -Kafa ütüledin ama... -İnsanların kafaları tıpkı pantolonlar, gömlekler gibi ütülenebilir mi ? -Aaa! Komşular yetişin! Bu cocuk beni bakırköy'e gönderecek! -Bakırköy, gercekten bakırdan mı? -Peki, peki... Bak şimdi sana anlatmaya çalışayım: Kullandığımız kelimelerin... yani... şey... Yani, her kelimenin anlamını araştırmamız gerekmez... Yani dilin yapısı öyle... -Anne dilini cıkarırmısın? -Nedenmiş o ? -''Dilin yapısı öyle.'' demedin mi ? Görmek istiyorum, neden yapılmış dil ? bööh.. böyle bir cocuk istermiydiniz... |
:D :D
Çocuk olsunda soru sorsun belli bir dönem böyle davranırlar ama o zamanlarda bile hala tatlıdırlar. yirim onları :-[ |
çocuk bu tabi sorucak asıl gıcık olan anne adam gibi cevap vermiyo bebeye 8)
|
http://img233.imageshack.us/img233/1658/41015627zt6.gif
Gülmeye ihtiyacım vardı tamda http://img233.imageshack.us/img233/1658/41015627zt6.gif +1 |
emeğine sağlık güzel olmuş :-*
|
:D
|
tabikide hayır....yav çocuk değilmi hepsi aynım bunların...bende bir yigen var resmen beni çıldırtıyo...yaramazmı yaramaz...canvarmı canvar tabikide :D
|
maşallah zehir gibi çocuk :D
|
oyy oyy oyyy ben bole bilmiş çocukları çok severimmm sorduğu sorulara mantıklı cevaplar verdikten sonra hiç bi problem kalmazzz :)
|
uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli :D
..ben meraklı kişileri hiç sevemişdir o başka :D şaka bir yana tabii kide bir dönem çocuklar böyle oluyor demek ki... :) |
Çocukların soru soruş tarzları bile, bilinçaltlarına belli bir zaman diliminde yerleşmiş bir birikimin tezahürünü gösterir. Çocuğun bunları niye sorduğu konusu, çocuktan çok ebevenlerin kendi muhasebelerini ortaya koyma adına yeter sebeptir, bence... çocuğun yönlendirilmesi, onun hamurunun yoğrulması gibidir. Karakter şeklillndirici her uygulamanız, onun kişiliğini belirleyici rol oynar...
Bu bakımdan çocuk aslında sizin bir sanat eseriniz olarak da nitelendirilebilir veya sizin sanatınızdaki ustalığınız... Paylaşım için teşekkürler... |
güzelmiş emeğine sağlık :-*
|
Gerçekten çok güzeldi sağolasın..
:) |
Çoçuk ne yapsınnnnn anne ne yapsınnnnnnn dilimiz böyle hangi tarafa çeksen oraya gidiyo..çoçuğa açıklama yapmakta zor..ama buda çok zekiymiş canımmmm :D
|
boğarım ben o çocuğu :D :D
|
emeğine sağlık güzeldiii :D :Dbir ayrıntıyı da atlasalar olmazzz çocuk işte! ;) ;) :D
|
teşekkür ederim
|
Boşuna dememişler çocuk bu.... ;)
|
çocuklar belli dönemlerde soru sayılarını en uç noktasına kadar kullanıyolar işte....gerçekten zor bir durum ama ....yine de çocukları çok seviyorum :D :D :D
|
Çocuk fazla akıllı olmayacak fazlası zarar :)
|
All times are GMT +3. The time now is 21:16. |