![]() |
Özeleştiri:Neyi oyladıklarını bilmeyen vekillerimiz!
Bu konuda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben açıkçası çok çok üzüldüm.
Tamam Genel Kurul salonuna önerge okunduğu sırada girmiş olabilirler, o anda acele ile oy kullanmış olabilirler, Ama Başbakanımızın bu gayr-i ciddi durumu değerlendirmesini istiyorum ben. |
haklısın.hata yaptılar..Bizim milletvekilimiz neye el kaldırdığını bilmiyor yani.sırf muhalafet teklif etti diye reddettiler.Başbakan bunları değerlendiriyor diye düşünüyorum.Bir dahaki seçimlerde aday gösterilmezler...
|
Hayır muhalefet kabul oyu verdi diye onlar ret vermişler, şaşırdım kaldım.!
|
FAruk Çelik çok kızmıştı
|
Benim bu olayda içim sızladı!
Ne diyeceğimi hala bilemiyorum açıkçası! Acilen bu durum düzeltilmeli |
Alıntı:
|
hata değil bu..hata bir olur iki olur ama üç olduğunda bunda kasıt vardır..sizce oradakiler oyladıkları yasaları düşünerek mi oyluyorlar? bu yasaların ab den bize geldiğini hanginiz itiraf edecek merak ediyorum?
düşünmeden ab dayatması olan bu yasaları onayladıklarını size ispat edeyim..çok basit t.c tarihinde en hızlı kanun değiştiren parti hangi parti..elbetteki akp..amaç ne bunda fakir fukaranın yararı var mı?olsan ekmeğe suya PİRİNCE %130 zam gelmezdi..piyasa sürekli krize gitmezdi..amacıda siz söyleyin artık benim dilim yoruldu.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bana bu soruları cevaplarmısın Sayın Atatürkçüyüm... |
Bu ülkeyi darağacına çıkacak kadar sevip, bu ülke için canını dişine takarak çalışanlar hep 'vatan haini' veya 'vatanı satıyor' diye hakarete uğramışlardır. Menderes'ten Erdoğan'a...
Biz sizi süpürüp yok etmeyi düşünmüyoruz, ama maalesef (!) sizleri etkisizleştireceğiz kardeş hiç kusura bakmayın. |
Alıntı:
Ne demek satmak, adam gibi yorum yapacaksan yap! Atatürk'ün ismini alıp foruma gelmek mi! marifet ! Atatürk yaşasaydı senin zihniyetine tükürdü, Atatürk'ü bu kadar ucuz mu! Atatürk ben size tabu bırakmıyorum diyor siz hala 1950 lerde yaşıyorsunz.! Gericiliğin ve yobazlığın kalesi oldunuz artık! Tiksinti uyandırıyorsunuz kendinizden, Milleti halkı vatandaşı sevmeden, onlara hakaret ederek vatansevercilik oynayıp duruyorsunuz.. Hep diyorum Atatürk düşmanı denize tam dökememiş! Ecnebi artığı ve beslemeleri içimizde.... |
O milletvekilleri zaten böyle oldukları için sorgulamadan , bilmeden itaat ettikleri için aday gösterildiler ve inanın birdahaki dönemde de gösterilirler. Sadece olay o kadar aleni şekilde yaşandığı için fırça yerler.
Bazı milletvekillerinin "el kaldırırken vicdanım sızlıyor" dedikleride doğrudur ... Aslında öz eleştiri yapmanız gereken o kadar çok şey varki ama bu kadar gözler önünde olmadığı için dile gelmiyor. Öz eleştiri güzel bir gelişme , saygı duydum , mutlu oldum. |
All times are GMT +3. The time now is 18:38. |