Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Aysun Kayacı kimden yardım istedi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25036)

Hıfz-ı lisan 04-06-2008 19:08

Aysun Kayacı kimden yardım istedi

Aysun Kayacı gözyaşları içinde isyan etti
'Ceviz Kabuğu' programına bağlanan manken Aysun Kayacı, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek yardım istedi

Manken Aysun Kayacı, 2 hafta önce NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' adlı programda "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi? AKP'yi ayak takımı iktidara getirdi." demişti. Dün gece Kanaltürk'te Hulki Cevizoğlu'nun 'Ceviz Kabuğu' programına telefonla bağlanan Aysun Kayacı, gözyaşları içinde şunları söyledi:
"Lütfen beni ülke düşmanı olarak göstermesinler. Artık hiçbir şey söylemeye cesaretim yok. Bana 'teneke kafalı, edepsiz, mahluk' dediler. Ne cevap vereceğimi bilemiyorum. Konuştukça her şey çok daha kötüye gidiyor. Lütfen, profesörler, hocalar birileri bana yardım etsin. Çünkü korkuyorum. Ben söylemek istediklerimi söylemeyi beceremiyorum."

ENGİNEER 04-06-2008 19:13

Rüyasına her gece çobanlar giriyodur...Koyunlar ve inekler felan....Deliricek yakında:)

Benide_Kapatın 04-06-2008 19:18

Ah be manken kız!

Kim gelirse gelsin sanki senin gelirinde zerre kadar değişme olacak.!

Profesörler aylık 2-3 bin liraya talim ederken sen beş on saniyelik reklamınla yüz binler aldın!

Profesörler konuşmazken sana ne oluyo ki?

mesudum47 04-06-2008 19:29

meeeee meeee

Abrek 04-07-2008 01:09

AK Parti'ye oy verenlere 'Ayak takımı' benzetmesi yapan ve 'Benim oyum çobanla eşit olmamalı' diyen Aysun Kayacı, 'Lütfen yardım edin, çok korkuyorum' diyerek gözyaşı döktü.
06 Nisan 2008 18:00
Yazı boyutunu büyütmek için
'Ceviz Kabuğu' programına bağlanan manken Aysun Kayacı, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek yardım istedi

Manken Aysun Kayacı, 2 hafta önce NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' adlı programda "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi? AKP'yi ayak takımı iktidara getirdi." demişti. Dün gece bir TV kanalında Hulki Cevizoğlu'nun 'Ceviz Kabuğu' programına telefonla bağlanan Aysun Kayacı, gözyaşları içinde şunları söyledi:

"Lütfen beni ülke düşmanı olarak göstermesinler. Artık hiçbir şey söylemeye cesaretim yok. Bana 'teneke kafalı, edepsiz, mahluk' dediler. Ne cevap vereceğimi bilemiyorum. Konuştukça her şey çok daha kötüye gidiyor. Lütfen, profesörler, hocalar birileri bana yardım etsin. Çünkü korkuyorum. Ben söylemek istediklerimi söylemeyi beceremiyorum."

sumeyra 04-07-2008 01:35

Ben söylemek istediklerimi söylemeyi beceremiyorum."

[/quote]

iyi yorum yapmış çok haklı doğru söze ne hacet

CeVHeR 04-07-2008 01:42

Konular birleştirilmiştir...

sesli34 04-07-2008 01:57

beter olsun insallahhhhh

sumeyra 04-07-2008 02:00

Alıntı:

sesli34 Nickli Üyeden Alıntı
beter olsun insallahhhhh

amin de denmez ama ne yapsak :(
bıyık altından derler ya bişiler bırıldanalım ;D

AkSa- 34 04-07-2008 02:03

yardımı yanlış yerden istemiş.aç ellerini kaldır semaya dogru ne dileyeceksen ondan iste ;)

Yâren 04-07-2008 02:03

Onlar timsah gözyaşları..

Parayla ölçülemeyecek değerde iyi reklam yaptı

RDönmezs 04-07-2008 21:08

Beceriksiz sus ozaman..
sen ancak zekeriya beyaz profundan yardım istersin.. sus ve konuşma bu dediklerinin başka bi açıklaması yok..

All times are GMT +3. The time now is 23:06.