![]() |
Ak Partiyi Niye Seçtiniz?
BEN AK PARTİYİ DOĞRU PARTİ OLDUĞU İÇİN SEÇTİM SİZ NİYE SEÇTİNİZ???
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Ben ideolojimden dolayı sectim...
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
yaptığı politika kusursuz olduğu için
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Akıllı insanları bir araya topladığı için.!
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Canım sıkıldığı için!
Hoş geldin aramıza :-* |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
anlatamam görmen lazım :)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
ne giydiğime ne taktığıma değil bana insan olduğum için değer veren bir parti. ;)
iyiki seçmişim :) |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
:-* :-* aynen katılıyorum... |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
hitabında bile milletini nekadar sevdiği ve değer verdiği aşikar bakmasını bilen görür duymasını bilen duyar hastayım aziz milletim demesine durmak yok yola devam .
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Niye secmeyelim ki!
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
başka seçecek adam gibi partimi var ki ;)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
BERABER YÜRÜDÜĞÜMÜZ İÇİN BU YOLLARDA
BERABER ISLANDIĞIMIZ İÇİN YAĞAN YAĞMURDA VE BANA HER ŞEY ONLARI HATIRLATTIĞI İÇİN.!!!! |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
FİKİRLERİME UYDUĞU İÇİN SEÇTİM.demokratik bi ülkede yaşıyorsak özgürce kardeşce yaşamamız lazım we bu huzur ortamını AK PARTİNİN sağlayacağına inandığım için AK PARTİ diyorum.
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
DOGRU VE AKILI İNSANLARIN OLDUGU İÇİN :-*
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
AK olduğu için. ;)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Çünkü AK Parti;
-Türkiye'nin ideolojik yapısına tam olarak uygun bir partidir. -Gençlerin umudu, geleceği ve yarınlarıdır. -Hak'tan aldığını Halka dağıtır. -Türkiye için kendini feda, asla durmadan ilerlemeyi hedefleyen bir Genel Başkanı vardır. -AK PARTİ Gelecektir, Geleceğe umuttur. AK PARTİ TÜRKİYE'DİR. TÜRKİYE de AK PARTİ' YE EMANETTİR. |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
AK parti türkiyenin gelecegine hizmetler verecegine inandigim için vedeçok açıklıliklada söyleyebilecegim karizmatik bir genel başkanı vede hizmete sınırtanımayan bir cizgide mucadele vermesi vede ülkemizi seven bir parti olmasından insan hakları vede özgürlüklere daima savunan bir parti oldugu için seçtim
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
DOĞRU VE DÜRÜST OLDUĞU İÇİN ENGELLİNİN YANINDA OLDUĞU İÇİN
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
neden mi çünki kadrosunda Recep Tayyip ERDOĞAN, Abdullah GÜL, Bütlent ARINÇ ve daha niceleri gibi kalitesinden asla ve asla taviz vermeyen insanlar olduğu için... AK PARTİ olduğu için... Allah onları başımızdan eksik etmesin....NE YAPARLARSA YAPSINLAR BİZİ ASLA Y-I-L-D-I-R-A-M-A-Y-A-C-A-K-L-A-R... ÇÜNKİ BİZ AK GENÇLİĞİZ..... hürmetler.... :-*
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
türkiye sevdalilari oldugu icin
dertleri ülkeyi muasir medeniyetler seviyesine cikarmak oldugu icin kimin ne giydigine ne yedigine karismadigi icin fakir garib gurabayi kolladigi kol kanat gerdigi icin kendilerini, milletin efendileri degil, hizmetcileri gördükleri icin sözde, nüfusta, degil! imanda gercek müslüman olduklari icin türkiye tarihinde, ilkleri, enleri, rekorlari bize yasattigi icin AKParti bir dünya markasi oldugu icin hortumlari kestigi, yolsuzluklarin üzerine gittigi, hirhizlarin (ergeneconilerin) kabusu oldugu icin kisacasi HERSEY TÜRKIYE icin AKPartiyi sectim veee, yola devaaaaaaaaaaaamm. |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
BEN AK PARTİYİ;
HALKIN PARTİSİ OLDUĞU İÇİN, İSTİKRARI SAĞLADIĞI İÇİN, İÇE KAPANMAYIP TÜM DÜNYAYLA DİYALOG İÇİNDE OLDUĞU İÇİN, ÜLKEMİZİ KALKINDIRACAK PROJELER YAPTIĞI İÇİN, PARAMIZIN DEĞERİNİ KAZANDIRDIĞI İÇİN ( 6 SIFIR ATARAK), AYRIM YAPMADIĞI İÇİN, ŞEFFAF OLDUĞU İÇİN SEVDİM. DAHA SAYAMADIĞIM YANİ SAYMAMIN ÇOK UZUN OLACAĞI İCRAATLARI YAPTIĞI İÇİN SEVİYORUM. ARKASINA BÖYLE BİR NESİL BÖYLE BİR GENÇLİK ALAN BİR LİDER ASLA YANLIZ KALMADI, KALMAYACAK, KALMAZDA. SAYIN BAŞBAKANIM SENİNLE ÇIKTIK BU YOLA SENİNLE DEVAM EDECEĞİZ GEREKİRSE BU CANI BU YOLDA FEDA EDECEĞİZ AMACIMIZ; BU ÜLKEYİ SEVEN YÜREKLERDE KÜL OLMAKTIR... |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
AKP BAŞKANI SN. TAYYİP ERDOĞAN OLDUĞU İÇİN.SN. TAYYİP ERDOĞAN'IN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA YAPTIĞI İŞLERİ AZ ÇOK BİLİYORUZ.BEN TAKDİR ETTİM.VE BAŞBAKAN OLDUĞUNDA DEVLETİNE YİNE İYİ HİZMET VERECEĞİNDEN EMİNDİM.YANILMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
recep tayyip erdoğan daha deneyimli, daha iyi siyasetçi olduğu için, istihdam ve gelecek için güzel adımlar atan, bölgelere yaptırım uygulanması doğuya yapılacak yaptırımlar olacak olması, recep tayyip erdoğanın dürüstlüğü, karizmasıda bu ülke için gelecek nesillere bir örnek olacağı için ben ak parti diyorum. ;D 8) :-* :-X
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Dürüstlük, insanları tanıma, ve icraat tan ötürü!
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
BAŞARILI BİR POLİTİKA TEMİZ İNSANLAR İCRAAT VAR TURKİYEDEN DUNYADA SES GETİREN BİR PARTİ AKPARTİ...
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
[size=10pt][size=10pt]AK PARTİ TEK PARTİ OLDUGU İÇİN SEÇTİM...[/size][/size]
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Turkiye icin!
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Her şey Türkiye için
Her bir akı karadan Seçtik memleket için En zorlu güzergahtan Geçtik memleket için Hak olan doğrumuzu Duyun bu çağrımızı Herkese bağrımızı Açtık memleket için Rütbemiz, şanımızdan Damarda kanımızdan Kendi öz canımızdan Geçtik memleket için Baba bildik devleti Aziz bildik milleti Biz şahadet şerbeti İçtik memleket için Kınamadık elleri Hoş tuttuk gönülleri Taş atana gülleri Saçtık memleket için Her şey bu millet için Her şey Türkiye için Ugur abimiz demisti niye secmemız gerektıgını ;) |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
AK PARTİ... Türkiyenin Taşı toprağıdır...
AK PARTİ... Saygıdır... AK PARTİ... Türkiyenin gönül birliğidir... AK PARTİ... Türkiyenin yüz Akıdır... AK PARTİ... Işıktır... AK PARTİ... Türkiyenin ortak sesidir... AK PARTİ... AYDINLIK TÜRKİYENİN GÜVENCESİDİR... |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
AK PARTİ Türkiyenin oy birliğidir :-*
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
başlığı gördüm geçtim ama iyisimi yazim dedim ::)
ben halen seçmedimki nedeninide diyim :-[ |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
seçmedim ki ;D
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
r.t. erdoğan ı (Recep Tayyip Erdoğan'ı) taa iatanbul bbb den beri takip ediyorum adam gibi adam oldüğü için
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
benim ak partiyi seçmemin sebebi:dinine sahip çıkan doğru düzgün politika yapan ülkemizin iyiliği için çalışan ve ülkemiz de birçok hizmet yapmış ve a.b younda çok iyi adımlar atmış dış ülkelerle yeni reformlar
ve dış ülkelerle diyoloğ sağlamıştır.Başbakanımızın mehmet akif i çok sevdiği ve hep onun sözlerini kullanması ve ekonomide çok iyi yollar kat etmesi.El çok elahmdülillah bizim aile bir tarafa sıkışmamıştır.Eskiden milli nizama özala ve ak parti ye vermiş tir ama verdiklerinde en çok Özalda ve Ak parti de oylarının karşılığını almışlardır. |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Ben FBI ajanıyım Ak Parti'yi yok etmek için gönderildim 8)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
ak partiyi secmicektim de neyi sececektim ki? akli basinda herkes akpartiyi secer :)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
seçmedim :D
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
sözümüz seçenlere :-* :)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Seçmiyenlerde elbet bir gün anlarlar iyi düşündükleri zaman ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 21:52. |