![]() |
HEP BİRLİKTE HİKAYE YAZALIM
Arkadaşlar el birliği ile bir hikaye yazmaya ne dersiniz!Olay şu.. herkes baştan itibaren konuyu okuyup hikayenin kaldığı yerden 1-2 kelime ekleyecek. Bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak. Evet ben başlıyorum... Genç adam yaşadığı şokun etkisi ile hızla koşmaya başladı....
|
karşıdan hızla gelen arabayı farketmiyordu delice koşuyordu
|
Hiç bir şeyi görmezken birden duyduğu acı firen sesiyle kendine geldi....Etrafına baktı amaçsızca , yüz ifadesinden bir şey çıkarmak imkansız gibiydi...Arabanın içinden adamın bağıra çağıra küfür ettiği belliydi hiç bir tepki vermedi...peşinde biri varmışcasına koşmaya devam etti....Sonunu düşünmeden, nereye gittiğini bilmeden , soğuk rüzgar yüzüne tokat atarken o koşmaya devam etti.....
|
neden sonra kendine geldi..
.elinde bir mektup vardı... baktı baktı hatırlamaya çalıştı..... |
o ara mektubun arasından bir fotoğraf düştü ve ardından şu kelimeler ağzından...:)
Resmine baktığım güzel kız genç kız Unuttum unuttum unuttum seni Eski bir albümde durursun yanlız Unuttum unuttum unuttum seni bilemem aradan gçti kaç sene Memlektin nere kimsin adın ne? Hatırla diyerek bakma yüzüme Unuttum unuttum unuttum seni....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
Dili unuttum desede kalbi farklı şeyler söylüyordu...gözleri doldu resime bakarken..resmi tekrar zarfa koydu ve postaneye doğru koşmaya devam etti...ona ait yazıları ve resmini geri göndererek seni unuttum diyecekti ona..
|
ama hayır diordu içindeki ses o daha bir çocuk... :)
|
Postaneye gitti...Mektubu tam gönderecekti ki parasının olmadığını farketti...
Napmalıyım diye düşündü...! Hırsızlık yapacaktı... Onu mektubu göndermek için en yakında ki Halk Bankasını soymaya karar verdi... |
Tam bankanın kapısından girecekken vazgeçti sen uğruna hırsızlık yapacağım biri değilsin dedi :D en iyisi el açıp dileneyim daha iyidir derken...bankaya hırsızların girdiğini gördü..napcam dedi kendisi plan yaparken başkaları bankayı soymaya kalktı...polisi aradı ama polisin olaydan sonra geleceğini biliyordu..hemen kareteye giderken kara kuşak sahibi arkadaşlarını aradı...onlar gelince hep beraber bankaya girip onları devredışı bıraktılar...o artık bir kahramandı, gazetelere manşet olmuştu,meşhurdu...artık banka tarafından ödüllendirilmiş ve gazetelerde boy boy resmi çıkan bir kahramandı..paraya ihtiyacıda yoktu
|
Parası vardı ama bu seferde çok havalanmıştı...
İçinden ''o bana layık değil pis fakir'' diye geçirdi! Mektubu yırtıp attı.Hemen parasıyla bir tane Porshe aldı ve Beşiktaş sahilinde dolaşamaya başladı.O ilerlerken bir yandan da teröristler İstanbul'da eylem için mayın döşüyordu...İlermeye devam etti...Sahilde giderken yolda pk.k tarafından döşenmiş mayına çarptı... Arabası hurda haline gelmişti! Kendisininse bir kolu kopmuş, karaciğeri paramparça olmuş, tek gözüyse yukarıda ki Yıldız Teknik Üniversitesi'nin kampüsüne fırlamıştı... |
:D yerde hareketsiz çaresiz birileri tarafından farkedilebilmenin istemiyle kısık kısık inliyordu içinden dualar ediyor ölmek istemiyorduu ;) koluda olmasa gözüde olmasa bu hayatı bırakıp gitmek istemiyordu :D
|
Ambulans geldi hastaneye götürdüler..neyse uzun zaman sonra iyileşti.Ben ne yaptım Rabbim diyip tövbe etti..ben nasıl insanları böyle küçük gördüm dedi..artık namaza başlamıştı..sen Poshe araba alırsın haa.işte böyle olursun dedi..artık şükrediyodu ...göz nakli için başvurmuştu hastaneye sonuç bekliyordu..eski günlerini çok arıyodu
|
ama aradıgı o günler bi daha hiç gelmeyecekti biliyordu başında kara bir bulutun oldugunu düşünüyordu önce sevdigi kız sonrasında arabası kolu gözü bu kadar kayıp tak etti canına son çareyi kendine kurşun döktürmekte buldu belki böylece kurtulabilirdi bu kara buluttan :D
|
Kurşuncuya gitti..Kurşun döktürdü ve hemen evine gitti...Sürekli başına belalar geliyordu..Neden acaba diye soruyor ama anlam veremiyordu?
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye düşünürken bir rüyaya daldı....Rüyasında ak sakallı bir dede altılı oynamasını söylüyordu... Hemen hipodrıma gitti... |
Ama sonra vazgeçti...para değil önemli olan maneviyettı..bak ne kolu vardı şimdi ne gözü bunları parayla alabilirmiydi...
Birden aklına geldi...aman tanrım bunca kayıptan sonra askerlikte yapamayacaktı...halbuki çocukluktan beri hayali vatanı görevini en iyi şekilde yapmak kalleşlerle göğüs güğüse çarpışmaktı...Ama şimdi çürüğe çımıştı tüm hayalleri yerle bir olmuştu...O an karar verdi gönüllü olarak kendini bu ülkeye adayacaktı...belki bir gözü yoktu ama öteki gözü vardı...bir kolu yoktu ama diğeri hala yerindeydi...karar verdi belkide sakat olması ona en büyük kamufilajı sağlayacaktı kimse onun istihbarattan olacağına ihtimal vermeyecekti.....Hemen Büyükanıtı aradı..... |
büyükkanıt komutanım diye başladı söze ve başından geçenleri bir bir anlatacaktı ki o da ne telefon dııııt dııııt evet telefon yüzüne kapanmıstı sinirlendi sinirden delirecek gibiydi bir kez daha hayal kırıklıgına ugramıstı işte
|
Ve telefonu yere fırlattı sinirden.. ;) ;D
|
Oda ne?
Telefon parçalanınca içinden pırlantalar saçılmıştı... Etrafta kimse yoktu...Tek kolu olmadığı için yavaşça topluyordu..Tek gözü olmadığı içinse pırlantaları bulmak adına sürekli etrafından 360 derece dönüyordu... Pırlantaları topları ve hemen satmaya karar verdi... |
tam pırlantaları satmaya gitmek üzere ayaga kalkmıstı ki sürekli etrafında 360 derece dndügü için başı dönmüş sendelemişdi ve işte dengesini saglayamadı ve yere yapıstı yere yapışması bişey degil zaten zar zor topladıgı pırlantalar şimdi herbir yere savrulmus durumdaydı şimdi onları nasıl tekrar toplayacaktı
|
ve öldü..büyük buluşmaya gitmişti
|
Alıntı:
|
taam işte..büyük buluşmaya gitti..amel defterini mi alıyodu neyi alıyodu orda..işte oraya geldik..o adam peyda olcak şimdi
|
Yaklaşık 1 gün sonra yoldan geçen biri onu buldu...Ne olur ne olmaz götüreyim diyerek aldı ve hastaneye götürdü...
Doktor baktı ve ''bu adamda ışık görüyuorum'' diyerek kalp masajı yapmaya başladı..Kimi zaman ellerini bırakıp balyozla kalbine masaj yapmaya başladı..deli gibi vuruyordu doktor...En sonunda 28 saat aradan sonra yaşama döndürmeyi başardı... Bu bir mucizeydi... |
peyda olan adam bakakaldı...ama bu ölüydü dedi içinde..neyse biz işimize bakalım...sıradaki gelsin dedi...hortlayan genç de gözlerini açmıştı artık
|
genç adam kendine gelince başından geçenleri doktora anlattı... doktor işinin ehli çatlak bir adamdı.... uzun uzun düşündü ben bu adamı tekrar hayata nasıl bağlarım diye... ilk iş göz nakli sonra protez bacak hemen işe koyuldu...
|
doktor öyle bi çatlakki adamın kolu kopuyo ama doktor protez bacak takıcak :D o derece çatlak yani işte bu doktor işe koyulacakkoyulmasına ama diger yandanda bu adam ugursuz sansızın teki taktıgımız göze proteze yazık olmasın diye düşüncelerde....
|
ve sonra adama evlenme teklif etti(doktor bayanmış) evlendiler...adam hayata geri döndü...mutlu mesut yaşadılar
gökten 3 göz düştü.... |
ya hikayeyi bitirmesine oynamıyoruz burda devam ettir adamı öldürdün olmadı şimdide evlendiriyon bu sefer engineer de yok adamı mahkemeye verip boşatacak hikayeyi bitirme bi aaaaa
|
doktor kadın değil zaten adam.... ve taburcu olur hastaneden.... yeni bir başlangıç yapmak ister hayatında... önce oturuğu mahalleyi değiştirir.... sonra yarım bıraktığı okuluna devam etmek için başvuru yapar.... artık kendini derslerine verir...
|
Hayata mucizevi şekilde geri dönen genç derslerine ağırlık vermenin mutluluğu içerisindeydi..KPSS sınavlarından derece yaparak yükselmeyi umut ediyordu..Nede olsa zekiydi çevikti aynı zamanda da ahlaklıydı.Ondan iyisini mi bulacaklardı.Üstelik iş tecrübe isterdi ve kendisinin ölmekten dirilmeye, sakatlanmaktan, bombalamalara kadar birçok konuda hayat tecrübesi vardı...
Sınavlar hızla yaklaşıyor ve genç günde 5000 bin soru çözüyordu.Soru çözmekten artık yorulan tek gözünün dinlendiriyor aradasırada masaj yapıyordu. Nihayet sınav geldi... |
deli gibi çalışmıştı sınavda çıkan soruların hepsini dogru yapacagına %100 emindi lakin trafik sıkışık olmayıp sınavı kaçırmasaydııı :D
|
O gördüğü sadece rüyaydı aslında şöyle olmuştu. Aksilik bu ya genc adam stres atmak için girdiği akpartiforumun sözlü oyunlar bölümüne kendisini öyle bir kaptırdı ki bütün gece o oyundan bu oyuna mesaj attı durdu.Ancak sabaha karşı aşırı yağmurdan elektrikler kesilince kendisine geldi.Saati kurdu ve yattı. Uyandığında saatin çalmaktan pili bitmiş ve sınavı da kaçırmıştı. Sadece günde 5000 soru çözdüğüne yandı. Ani bir karar aldı: Artık dünyadan elini eteğini çekecek kendini akaforuma adayacaktı. :)
|
(bu kadar talihsiz adam olamaz(: )
Adam baktı ki KPSS kaçtı çarenin gayrimeşru yollardan para kazanmak olduğuna karar verdi..Esmer boylu posluydu..En iyisi mafya olmaktı...Hemen gibi bi silah aldı ve mahallenin mafyası olan ''Kıllı Zinnur'' lakaplı kadına başurdu... Kıllı Zinnur onu mafyaya tek bir şatla kabul edecekti... |
Eğer bana artı verirsen seni mafya yaparım..Paraya para demezsin dedi..Sevinçle bu teklifi kabul etti..Sonra....... :-X
|
Sonrası Allah Kerim'di
|
Ve Allah Kerim diyerekten ve Kıllı Zinnur'a artısını vererekten çıktı yola..Hazırlanmaya başladı.. :-\ ;D
|
(
Alıntı:
artık milletten haraç +ları topluyor elebaşına veriyordu parada kazanmaya başlamıştı ki forum yönetimi talihsiz genci banladıı.... |
Ama o yılmadı yılmayacaktı da .Bildiği yoldan yoluna devam etti.
|
Şimdi düşündümde aslında oturanboğa bu adamı öldürmekte haklıymış (:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:23. |