![]() |
Başbakan'ın Bilgisayarındaki Dosyalar
AK Parti'ye açılan kapatma davası sonrasında birçok kişi başsavcıyı eleştiren hatta hakarete varan görüşlere yer vermişti. AK Parti muhalifleri ise paylaşım sitesi Youtube üzerinden harekete geçti. Kapatma öncesi ve sonrasındaki gelişmeler AK Parti muhaliflerine esin kaynağı oldu. Hükümetin kapatma davası nedeniyle zor günler geçirmesini fırsat bilen bir muhalif mizahi bir video hazırladı.
Başbakan Erdoğan'a ait olduğu varsayılan bir bilgisayarda yapılan işlemlerin canlandırıldığı videoda AK Parti'nin çıkmazdan kurtulmak için son çare olarak referandumu gündemine alması alaylı bir dille eleştiriliyor. http://www.youtube.com/watch?v=B-25gQt3KZU |
KENDİLERİNİ AVUTUYORLAR.
|
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
|
Alıntı:
|
Bence komik olduklarını sanıyorlar la havla vela kuvvate illa billahil aliyyül azim.... >:(
|
bunların hepsi paranoyak insanlar
|
işleri güçleri yok işte böyle kendilerini komik duruma düşüren videolar hazırlıyorlar..
|
Alıntı:
|
Katılıyorum
|
İnsan veya zümre çaresiz kaldığı zaman avunacak şeyler arar, bunlar da artık kendilerini bile alaya alabiliyorsa durum onlar için vahim konumda demektir... Vah, vah... :-X
|
hem de ne vah vah.. :P
|
cumhuriyet halkın kendi kendini yönetmesi değil miydi?ben mi yanlış hatırlıyorum?bu cumhuriyetçiler niye bu kadar halktan korkuyolar acaba?paranoyak olmuşlar,,,belli etmeye yer arıyolar
|
Videoyu ekleyen kişinin sayfasına baktığımda çok şaşırdım açıkçası. Hem kendi eklediği, hem de favorilerine eklediği videolar gayet güzel(ing. olanları anlamadım, o ayrı :-\). Bir de dindar biri gibi geldi bana, şöyle bir not düşmüş de:
" Bekarım. Dinine bağlı bir eş arıyorum. (Ankara inşaat mühendisi) " |
Alıntı:
|
Espri yapmaya çalışmış galiba :D
|
Alıntı:
|
Yav bunlarda kafa yok valla :D
ala ders almamışlar nelerle uğraşıyorlar.Boş insan anca uğraşı bu tür salaklıklar. Kendilerini pankart,miting ve bu tür şeylerle tatmin etmeye çalışıyorlar. Neyse,orayada yazdım bişi :D |
>:( >:( >:( >:( çok kızdım cidden Ak parti kapanırsa bu rahatlığı hizmeti mumla arıycaklar bunuda bilsinler şimdi geçsinler dalgalarını :-X çok gülmüşler yorumlarda öyle yazıyor SON GÜLEN İYİ GÜLER :-* :-*
|
28 şubattan ders almadınızmı diye bir yazı vardı.Yapan adam safını belli etmiş.darbe yanlısı bir solcu...
|
İroni yapıyor da olabilir :D
|
bu ne yaa şeriat felan setup.exe programını bile yapmışlar :D :D
|
| All times are GMT +3. The time now is 19:32. |