![]() |
"Başörtülüleri Hazmedemiyorum " (video muhakkak izleyin )
http://www.vidomodo.com/vidomodo/video.php?id=393
o kafalarına zaten pırıl pırıl başörtüleri takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini HAZMEDEMİYORUM .. !! döndüremeyeceğimizi anlayınca da bursu kestik .. (Şimdi Bunlar Atatürkçümü,Laikçimi veya Dinsizmi?) Yorum bekliyorum Dinkardeşlerim ve sözde Atatürkçüler.) |
başımda örtümle yanınızdan alnım açık başım dik yürüyorum hazmedemiyorsanız gelin çıkın karşıma da durdurun bakalım >:(
Birileri bu pisliklere dur demeli insanmısınız siz be >:( ayıp ayıp zavallı bide çıkmış senin neyine siyaset diyor yahu siz hangi devirdesiniz çözemedim. >:( Ne Atatürkçüsü be kardeşim Atamızı tekellerine aldılar edepsizler. Bunlar düpedüz şapşal başka açıklaması yok ne laik ne Atatürkçü ... >:( >:( |
Allah belanızı versin.. >:( Dilerim o başörtüleri kabirde boynunuza dolanıpta sizi boğar.. Yüzde 47'ye temizlikçi kadınlar deme gafletine düşen bu edepsizlerin hesabını belki biz veremiyoruz ama emin olun Rabbimin adaleti yolundan şaşmaz..Hazmedemiyorlarmış.. ;) Siz bu hazımsızlığınızla daha çok karın ağrısı çekersiniz..İnsanlıktan nasibini almamış,yerli misyonerler..Rabbim bir insan bu kadar mı düşer..Sen bizi düşürme.. :(
|
Alıntı:
|
biz onun kırmızı kafasını hazmediyoz ama.....fazla hoşgörülüyüz yaaa...
|
Başörtülü bir kız görünce hayran hayran bakıyorum..Hele birde okuyorsa...Bayılıyorum...
|
Bu arada lütfen konuşma salonunu dikkatle izleyin..Ne kadar çoklar öyle değil mi..?.. :-\ oturacak yer yok ayakta kalmışlar vay annesini.. :P Yüzde 47de ne oluyormuş..Bana bakın yüzde 47'ler..Salonu görün ve kendinizden utanın(!) :P :P :-X :-X BİR AVUÇ AZINLIK BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞA ASLA TAHAKKÜM EDEMEZ SAYIN KIRMIZI KAFALAR...Sizi sizi gönderene havale ediyorum..O sizi ıslah etsin..Yoksada kahrolun.....
|
ben normalde kambur yürüyen bi insanım ama bu haberi izlediğimden beri dışarda baya bi başım dik yürümeye başladım...varsa böyle kadınlar iyice gıcık olsunlar,,hazımsızlıktan patlasınlar diye...
annem bile beni dik yürütememişti,,bu kadın başardı görsem teşekkür ederim valla ;D |
80 yasina gitmis kokonolar tabiki hazim sorunlari olmasi normaldir 8)..
Sözüm ona bunlar cagdas, sözüm ona bunlar medeni!..bizim agirdaki sari öküz bunlardan daha medeni! |
alma başörtülünün ahını
çıkacak ahenste ahensteeeeeeeeeee ya bunlar öbür tarafı hiç mi düşünmezler? |
aa öyle deme ama Ahmet abi bunlar elit elit ... :D
biz cahall kalmışık başımızda örtü göğsümüzde iman dilimizde Kur'an ... Ne yapalım şimdi nasıl elit olarız aa yada kokoş mu desek ??? ??? :D :D sarı öküze haksızlık etmeyelim :D |
ezan,,,hadi ezan,,,,ama şimdi bi de Kuran okunmaya başlandı....
emine şenlikoğlu laikliğe dinsizlik deyince ayaklanmıştı laikler bize dinsiz mi diyosun sen diye....ne şimdi bu?dinsizlik hafif olmuş...sonuçta o da bi inanç...ama bunlar resmen islam düşmanı olmuşlar.laiğiz diye de geçiniyolar... |
Evet sari öküzden özür dilerim o güzide hayvani bu kokoslarla karsilastirdigim icin!..Öküz, möküz ama insanogluna faydali bunlarin birakin topluma kendilerine bile faydalari bak..
Sunlara bak hepsi anneannem yasinda yürüyen cenazeler isi gücü birakmis, ezanla, basörtüsüyle ugrasiyorlar!.. Yemisim sizin cagdasliginizi ben! |
bunlar tam cehennem odunu valla
|
Alıntı:
|
ne bunlar pekii
|
E döndüremeyince bursuda kestik.
ALLAH dan utanmaz korkmazlar ,siz kimi döndürmeye calışıyorsunuz; ALLAHIN kullarını Muhammedim Ümmetlerinimi? Hz Bilal ve diğerleri ,ne işgenceler cekti hangisi dinden vazgecti.. Hepsi bizler için birer sınav dinkardeşlerim ... İşte bunlar dinsizler Atatürkçüyüm laikçiyim diye Atatürkün arkasına saklanmış, din kardeşi,dinkardeşe vurdurmaya calışan günahkarlar...Dinsizler... Ne Mutlu bize ,mevlam yüce ALLAHIM bizlere nasip etmiş bu güzel dini Hamd ALLAHA. Ben bu dava uğruna din uğruna Bilal Habeşi Olmaya razıyım, İslam garib olarak başladı, tekrar başladığı gibi garib hale dönecektir. Gariblere ne mutlu! (Tirmizi2631). |
Alıntı:
|
demek ki imansız olmak böyle bişey
|
http://www.youtube.com/watch?v=UietV...eature=related
ne kadar ugrasirlar ise ugrassinlar onlara verilecek en güzel cevap budur tahminimce ne güzelde okuyor insanın içi eriyor |
Alıntı:
|
Bunlar önceden bir takım zihniyetleri bu kadar açık seçik ortaya koyamazlardı..Bu ne resmen renklerini belli ediyorlar...
Bu kadar adilik rezillik kendini bimezlik olamaz...Şu ülkeye bir gram yararı olmayan insanlara haram bu sözler... Şu an elime verseler yemin ediyorum dayanamaz döverdim... |
Alıntı:
|
ellerine sağlık kardeş
|
sanki daha önce verilmişti konu.. çünkü oturanboğanın yorumunun aynısını yaptığıma eminim.. kardeşmiyiz ne?
|
Alıntı:
ama şunu untmamak gerekir bunlar masa birileri tarafından yönlendirilen içlerinde nam şöhret güç sevgisi olan insanlıktan ve kulluktan uzak kalmış kendi çaplarında büyük ama islam gözünde şirk ten öte gidemiyen aciz kullar kimliklerinde dinlri slem yazan ve ancak sadece münafık lıkla yetinen asıl amaçları islem dinine fitne ve fesat karıştırmak olan bu dünya mahluklarına en güzel cevabıda kabe imamı nın bir duası vermiştir buyrun aglamazsanız bisey demiyorum http://www.youtube.com/watch?v=RO1qT...eature=related |
Üniversiteler bunlara mı emanet ?
3-5 çapulcu kendini aydın sanan kadın nefret dolu bakışlarla, ağıza alınmayacak sözlerle bizleri yerin dibine sokuyor adeta!! Resmen siyaset yapıyorlar...Din devlete karışamaz ama devlet dine karışabilir değil mi?? Gözünü sevdiğim Laikliğe bak sen...Bizim laikliğimiz de bu kadar işte... Sığ kafalardan sığ yorumlar çıkıyor ve bu yorumlar ordu, yargı ve üniversite muhteşem üçlüsünden çıkınca başörtüsü serbestisi sanki azınlığın bir dayatmasıymış gibi gösteriliyor !! Bir insana dinsiz demek çok tehlikelidir...Çünkü onun gerçekten imanlı olup olmadığını anlayamayabiliriz... Ama bu tipler çıkıpta inkar ederse, ben onun imanından şüphe ederim !! %47 inkarcılardan çıksaydı Türkiye halkıyla beraber hızla gelişmekte olan, seçmenlerinin bilinçli olduğu bir ülke olucaktı yani...Buna sadece gülünür... Bu insanlar artık dayatmalardan uzak, rahat bir nefes alarak gerçekten demokrasiyle yönetilmeyi, din ve vicdan hürryetinden eksiksiz yararlanmayı istiyor... Sözde değil özde DEMOKRAT !!! Biz halk olarak isteklerimize cevap vericek partileri seçerken, üstelik bu parti yolsuzluk yaparak bütçeyi cebine indirmeyen bir partiyken, neden halkın istekleri gözardı ediliyor her seferinde... Neden halka sen misin onu seçen ben de bir güzel indiririm... Sen misin onu seçen, ben bir kapatma davası açayım da sen gör !! şeklinde tokatlar atılıyor.... Bunlar haddini bilmiyor...22 Temmuz da net cevap verildi... NE ÇAĞLAYAN, NE TANDOĞAN İNADINA ERDOĞAN !!! |
İnkar edenlerin örneği bağırıp çağırmadan başka birşey işitmeyip ( duyduğu veya bağırdığı şeyin anlamını bilmeyen ve sürekli ) haykıran bit hayvanın örneği gibidir...Onlar sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler; bundan doayı akıl erdiremezler...Bakara 171...
|
Alıntı:
Yüreklere feyz veriyor bu dua :'( Emeğine sağlık.sağolasın... |
Alıntı:
ama bu konu vardı :-\ |
bunlar başörtüsüne destek verenleri %47 diyor yani ak partinin aldığı oy oranı ama baş örtüsünü destek veren bu ülkede %75, 80 arasıdır. ama bunu görmezden geliyolar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ee şey.. konuyu sabote etmek gibi olmasın ama:
http://www.akpartiforum.com/index.ph...4282#msg294282 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani illaki kapatalim diyorsunuz konuyu öyle mi 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 12:21. |