![]() |
Geri dönüyoruzzz
kocaeli malatyaya 4-0yenildi pazartesi Antalyayı yenersek %90 SAKARYA mız super lig de bekle bizi süper lig
|
Geri dönüyoruzzz
antalyayı yenemesseniz kim çıkıcak
KARŞIYAKA VEYA ALTAY ÇIKSIN :) |
Geri dönüyoruzzz
siz cikin bizde zaten düşüyoduk :D :D :D :D :D
|
Geri dönüyoruzzz
Evet bir sakaryali, sakaryasporlu olarak Sakaryamizi süper ligde görmekten gurur duyacagim..Türkiyenin futbolcu tarlasi olan, Türk futboluna bir cok yildiz armagan eden sakarya insallah asansör takim olmaktan cikar eski sasali günlerine döner..
Gurbetteki Tatanga ;) |
Geri dönüyoruzzz
şimdi ksk çıkmıyomu
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
evet hiç hatırlamıyorum eee napalım memleketimin ilçemin takımı ..da taraftarları çok aşırı fanatik
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
gecen haftaki istanbil belediye, ankara beledyie macina iki belediye otobüsü taraftar gitmis iki takiminda topu topu birer otobüs taraftari vardi olimpiyatta varin gerisini siz hesap edin.. |
Geri dönüyoruzzz
ben zaten sadece izmire büyük takımlar gelsin die istiyom....mesela altayı daha çok severim geçen sene finalde kaybetti
|
Geri dönüyoruzzz
Bende izmirin enistesiyim o yüzden izmire ayri bir sempatim vardir, izmirden bir takimin olmamasi o sehrin ayibidir!..
|
Geri dönüyoruzzz
ben svmiyom burayı chp kaynıyo :)
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
gavur demiyimde çünkü bende burdayım
|
Geri dönüyoruzzz
ooooooooooooo tatangalar oleyyyyyyyyyyyyyyy tatangalar oleyyyyyyyyyyyy lay lay lay layl şampiyonsun sakaryaaa
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
Sakaryamiz süper lig seni bekliyor.. |
Geri dönüyoruzzz
ERCİYES'in gelme ihtimali varmı Mete?
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
ESES te geliyor gümbür gümbür :-*
[i]ES-ES-ES-Kİ-Kİ-Kİ-ES-Kİ-ES-Kİ-ES |
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
Hadi ya,uzun süredir puan tablosuna bakmıyordum,demin eses sitesinden baktım 5. sırada puanlar birbirine yakın eskiydi sanırım.
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
2 ay kadar önce ligte 21 takım olcağını okumuştum,federasyonun böyle bir açıklaması vardı,eğer böyle bir şey olursa -ki sanmam- esesin şansı çoğalır :-*
|
Geri dönüyoruzzz
http://img138.imageshack.us/img138/7254/skorew8.jpg
PAZARTESİ GÜNÜ: SAKARYASPOR VS ANTALYASPOR biz lideriz.LİDER BİZİZ |
Geri dönüyoruzzz
bu maci aldik mi biz garantiliyoruz artik ondan sonra yesinler birbirlerini, kocaeli cikmasinda kim cikarsa ciksin ;)
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
hic bir zamanda olamazlar ;)
|
Geri dönüyoruzzz
|
Geri dönüyoruzzz
İlk 2 takım giriyor,3 ve 4 aralarında maç mı yapıyordu nasıldı unutmuşum resmen :-\
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
Bakalım eses ne yapacak,inş çıkar oda,eskilerin kralı :-*
|
Geri dönüyoruzzz
http://img138.imageshack.us/img138/7254/skorew8.jpg
şuraya bak ya Karşıyaka ile Altay'ın çıkma ihtimali sıfır >:( |
Geri dönüyoruzzz
Mehmet şu anda Eskişehir ve Erciyes maç yapıyor...Konu aç istersen (:
Yenicez sizi (: |
Geri dönüyoruzzz
evet su anda ya tamam, ya devam diyecekler gönlüm eskisehirin yenmesinden..eskisehir sehir olarakta, taraftar olarakta süper lig takimidir ayrica süper lige bir tane kayseri takimi yeter ;)
|
Geri dönüyoruzzz
Alıntı:
|
Geri dönüyoruzzz
Eskişehir attı.. 1-0
|
Geri dönüyoruzzz
evet eskisehir almali..gönlümden gecen üclü sakarya,antalya, eskisehir hepsi potansiyel olarak süper lig takimi ah birde izmirden bir takim olsa ne iyi olacak su oftas, ankaraspor, ibb,genclerbirligi, kasimpasa gibi takimlarin ne isi var süper ligde...
|
Geri dönüyoruzzz
Vay bee..Güzelim Erciyesi kimse tutumuyor ama kazanacak inşallah eminim (:
|
| All times are GMT +3. The time now is 10:28. |