Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   okul müdürümüzü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25588)

çilik 04-13-2008 16:50

okul müdürümüzü

aydat parası verilmedi diye bahçe kapılarını tuvaletleri kilitleyen okul müdürümüzü protesto ediyorum..

ENGİNEER 04-13-2008 16:52

okul müdürümüzü

Aidat parasını ben hiç vermezdim...Her Cuma günü İstiklal Marşından önce beni teşhir ederdi Müdür (:

maviinsan 04-13-2008 16:53

okul müdürümüzü

bizim müdür herkesi teker teker odasına çağırıp bir güzel paylamıştı ;D :D
HAtta tehdit bile etti 'diplomanızı yazarken yanlışlık yapabilirim' 'diplomada isminizi yanlış yazarım ömür boyu uğraşırsınız' vs.....

çilik 04-13-2008 16:54

okul müdürümüzü

bende hiç vermedim ama tuvalete girebilmek için bu gidişle vericem galiba :o :o

Hıfz-ı lisan 04-13-2008 16:58

okul müdürümüzü

ben aidat parasını vermedim diye karnemi alamamıştım.. :)

Duygu'Seli~ 04-13-2008 17:10

okul müdürümüzü

Ben annemlere söylemeyi hep unutuyordum..Valla içimde fesatlık falan olduğundan değil..Anlamazdım zaten aidat parası nedir diye ilkokuldayken..Ama her seferinde unutuyordum.. Zaten vermesemde ses edemezlerdi..Korkuyorlardı benden.. ;D Okulun su borularını tıkıyor,hocaların sandalyelerine ayakkabı boyası sürüyor öğrencilere hapşuruk tozu diye biber tozu dağıtıyor ortalığı birbirine katıyordum.. :D çilik sende öyle yap ablacım..Göz dağı ver azcık..Bak nasıl susuyorlar.. ;) ;D ne güzel örnek oluyorum :p :-X

Üç mevsim 04-13-2008 17:26

okul müdürümüzü

Ben yukarıdaki arkadaş kadar cesur ve aksi olamasam da :D annemin 'git okula ver' diye elime tutuşturduğuı parayı bir güzel yerdim. Lisedeyken bir keresinde, aidatı ödemedim diye, Hoca yazılı kağıdımı vermemişti 'siz bilirsiniz Hocam' demiştim. 15-20 dakika sonra kağıdımı vermişti. :D

Çilik sayın müdürünüzü ben de protesto ediyorum >:(

oguzdesouza 04-13-2008 17:30

okul müdürümüzü

Aynen ben de bizim okul müdürünü protesto ediyorum.

Ama ben ne yazık ki parayı verenlerdenim.Dedim babama o kadar baba boşver Tayyip var başta bizim okula bi şey olmaz diye dinlemedi. ;D ;D

çilik 04-13-2008 17:50

okul müdürümüzü

önerin için duygu abla teşekkür ederim ama okul onur kurulu başkanı+okul başkan yardımcısı olunca bütün gözler sende oluyo o nedenle dediklerini maalesef yapamıcam ;D

Duygu'Seli~ 04-13-2008 18:00

okul müdürümüzü

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
önerin için duygu abla teşekkür ederim ama okul onur kurulu başkanı+okul başkan yardımcısı olunca bütün gözler sende oluyo o nedenle dediklerini maalesef yapamıcam ;D

Bende sınıf ve okul temsilcisi,sınıf başkanı ve okul özel ajanıydım canım.. :) ;D ilkokuldada öyleydim lisedede..Daha çok sözün geçer..Zaten bu yüzden korkuyorlardı ya benden.. ;D ben olsam yaparım valla..Müdürümüz bayandı bizim o bile tırsardı benden..Boyuda benden kısa..Böö desen uçacaktı kadın o derece..Hiç sevmezdim de zaten.. ;) ;D sen bilirsin tabi herkez ben gibi beceremez..Sadece ufak bir öneri.. ;D

çilik 04-13-2008 18:02

okul müdürümüzü

senin kadar cesaretli olamam herhalde ablacımmm ama saol yinede

eddie 04-13-2008 18:32

okul müdürümüzü

aidat da ödemediiiim, şartel de indirdiiiim, vana da kapattıııım, sınıf defterine "çakır öldü diye 40 gün tatil" ibaresi de yazdım ama uyarı dışında bi ceza almadım.. tuvalete girmeme ha? hehheheheheheee :D :D :D :D :D etkileyici bi yöntemmiş..

çilik 04-13-2008 18:33

okul müdürümüzü

GERÇEKTEN ÇOK ETKİLİ OLDUĞUNU DA GÖRDÜK Kİ ÇOĞU KİŞİ AİDAT PARASINI VERME KARARI ALDI.
PEKİ ARKADAŞLAAR BU YASAL MI SİZCE

eddie 04-13-2008 18:34

okul müdürümüzü

ona sen aidat diyosun.. onlar okula bağış diyolar bildiğim kadarıyla

çilik 04-13-2008 18:35

okul müdürümüzü

bağış diyorlar ama benim bildiğim bağış zorla olmaz dimi

oguzdesouza 04-13-2008 18:39

okul müdürümüzü

Alıntı:

GERÇEKTEN ÇOK ETKİLİ OLDUĞUNU DA GÖRDÜK Kİ ÇOĞU KİŞİ AİDAT PARASINI VERME KARARI ALDI.
PEKİ ARKADAŞLAAR BU YASAL MI SİZCE

bidiğim kadarıyla yasal değil ama okullarda mecburen almak zorunda kalıyor.Çünkü Devlet kömür yardımından başka yardım yapmıyor.Okullar genellikle kendilerine bir hayırsever bulup okulun gerekli ihtiyaçlarını öyle karşılamaya çalışıyor.Bulamazsa da öğrencilerden para toplayıp öyle halletmeye çalışıyor.

çilik 04-13-2008 18:40

okul müdürümüzü

bizim okul hem mustafa sarıgülden yardım alıyor hem spor salonunu kiraya vermiş oradan para alıyor kantinden alıyor.yinede yetmiyor nasıl iş bu anlamadım

eddie 04-13-2008 18:41

okul müdürümüzü

çilik döviiim mi onları? :D :D
şaka bi yana ayıp ya.. tuvalete almamak ne demek?

çilik 04-13-2008 18:42

okul müdürümüzü

döv abi döv yaaa

Hüdaverdi 04-13-2008 18:43

okul müdürümüzü

Ee yuh daha neler,ilçe milli eğitim bakanlığına şikaye edin fotoğraf veya videoya çekerek.
Aydat parası almak yasak bildiğim kadarıyla.

maviinsan 04-13-2008 18:44

okul müdürümüzü

ilçe yada il milli eğiyim müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz...

oguzdesouza 04-13-2008 18:45

okul müdürümüzü

Alıntı:

bizim okul hem mustafa sarıgülden yardım alıyor hem spor salonunu kiraya vermiş oradan para alıyor kantinden alıyor.yinede yetmiyor nasıl iş bu anlamadım

sizin paralarla müdür arabasını değiştirmesin :D

eddie 04-13-2008 18:45

okul müdürümüzü

Alıntı:

döv abi döv yaaa

tamam okul çıkışı görüşürüm ben o müdürle ;D

çilik 04-13-2008 18:45

okul müdürümüzü

vallah bilmiyorum günahını da almayayımda olabilirde he oğuz

acizane44 04-13-2008 18:48

okul müdürümüzü

Herkesten önce veren bendim galiba parayı ama vermeyenlerde vardı tabiki okul müdürümüz durumu olmayıpta vermeyen öğrencilerin ailelerini okula çağırıp okulu temizletrdi >:(

çilik 04-13-2008 18:49

okul müdürümüzü

ıyyyyyyyyyyyy sizin müdür bizim kinden betermiş

eddie 04-13-2008 18:50

okul müdürümüzü

Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Herkesten önce veren bendim galiba parayı ama vermeyenlerde vardı tabiki okul müdürümüz durumu olmayıpta vermeyen öğrencilerin ailelerini okula çağırıp okulu temizletrdi >:(

sizin okulun müdürü daha terbiyesizmiş

maviinsan 04-13-2008 18:51

okul müdürümüzü

Bİz, okul müdürü ve bikaç öğretmeni mezun olduktan sonra dövmeyi düşünüyoz :D ;D İsteyen katılsın bize,hıncınızı alırsınız ;D :D

çilik 04-13-2008 18:52

okul müdürümüzü

tamam maviinsan ben bari bizimkileri dövemiyorum sizinkileri dövüp hıncımı alıyım

eddie 04-13-2008 18:53

okul müdürümüzü

keleş getireyim mi?

maviinsan 04-13-2008 18:57

okul müdürümüzü

colt yok mu ?

maviinsan 04-13-2008 18:59

okul müdürümüzü

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...21855_COLT.jpg

http://www.serander.net/images_1/surmene4.jpg

eddie 04-13-2008 19:00

okul müdürümüzü

şakayı ciddi sanan olmaz inşallah.. :-X :-X

acizane44 04-13-2008 19:02

okul müdürümüzü

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı

sizin okulun müdürü daha terbiyesizmiş

evet sırf hademelere para vermemek için tuvaleti onlara temizletrdi...

çilik 04-13-2008 21:34

okul müdürümüzü

bizim müdür bunları okusa beni okuldan atar herhalde ;D ;D

politikaci 04-13-2008 21:35

okul müdürümüzü

BEN ŞİMDİ BİZİM OKULLA İLGİLİ PROTESTO EDERİMDEE....BİZİM HOCALAR FLN ÜYEYSE BURAYA BAŞIM YANAR ;) :D

Eşref 04-13-2008 22:38

okul müdürümüzü

Tuvalet cezası mı? :o Ben olsam okul yemeğine musil ilacı atardım. Şenliği gör o zaman.

Kırık_Çocuk 04-13-2008 22:45

okul müdürümüzü

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Ben annemlere söylemeyi hep unutuyordum..Valla içimde fesatlık falan olduğundan değil..Anlamazdım zaten aidat parası nedir diye ilkokuldayken..Ama her seferinde unutuyordum.. Zaten vermesemde ses edemezlerdi..Korkuyorlardı benden.. ;D Okulun su borularını tıkıyor,hocaların sandalyelerine ayakkabı boyası sürüyor öğrencilere hapşuruk tozu diye biber tozu dağıtıyor ortalığı birbirine katıyordum.. :D çilik sende öyle yap ablacım..Göz dağı ver azcık..Bak nasıl susuyorlar.. ;) ;D ne güzel örnek oluyorum :p :-X

Senden korkulur..

sesli34 04-13-2008 22:47

okul müdürümüzü

valla ne orta okulda nede lise de benden aidat adı altın da hiç bir ücret yada rüşvet alamadılar

sonuçta ülkemiz milli eğitime bir ödenek veriyor

bende herzeman sunu söylemistim o para gözlere baskınızı biz öğrencilere deil sizi adam yerine koymayıp beş kuruş vermeyen idareye söyleyin derdim müdür bunu yediremez benide çağırmazdı yanına :D

Hıfz-ı lisan 04-13-2008 22:49

okul müdürümüzü

bizden bu sene zorla alıyorlar önceden karne vermiyorlardı okadar da önemli değildi zaten :D ama şimdi diploma vermeyiz diyorlar..almaya gittiğimde yanımda bulunsun vermeyiz derlerse vericez artık :D :D

All times are GMT +3. The time now is 12:54.