Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Baykal benimle tartışsın (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=257)

semazen-muhammet 07-06-2007 12:40

Baykal benimle tartışsın

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Ertuğrul Günay, CHP lideri Deniz Baykal'ı canlı yayında tartışmaya davet etti. Baykal'ın Edirne'de Başbakan Erdoğan'ı canlı yayında tartışmaya çağırdığını hatırlatan Günay, “Başbakan çok yoğun. Bir taraftan seçim çalışmalarını yürütüyor diğer yandan devleti idare ediyor, uluslararası önemli toplantılara katılıyor” dedi.

ve deniz baykal'a meydan okudu

tuncel 07-07-2007 12:45

Baykal benimle tartışsın

sayın baykal napıcak sanki çıkıp kendini rezil edecek! sayın melih gökçek'in emin çölaşanı rezil ettiği gibi.

subcomandante 07-07-2007 15:52

Baykal benimle tartışsın

haha melih gökçek çook rezil etti cnm öyle belgelerle geldiki adamı bitirdi :D
o değilde erdoğan niye açık oturuma çıkmıyor fransada sarkozy ile royal çıktılar...

adnanyüce 07-08-2007 04:08

Baykal benimle tartışsın

ya sımdı acık oturuma cıkmıyor ama cıkacak ınsan varmıkı ??? bı dusunelım yanı baykal mı? uzan mı? agar mı? kımle cıksın yaa bunlar kımkı yalancı lar hepsı laflarını yutan ınsanlar? bunlarla cıkmasına gerek yok erdogan bunlarla aynı karede bulunsa bunların derecelerı yukselır ya:):)osmanlı yabancı devletlerın padısahlarını kendı vezırlerı ıle kıyaslandırırlar bılırsınız...sımdıde aynı durum...ama gazetecılerın aydınların programına katılıyor...

yasinkirac 07-08-2007 04:21

Baykal benimle tartışsın

Alıntı:

subcomandante Nickli Üyeden Alıntı
haha melih gökçek çook rezil etti cnm öyle belgelerle geldiki adamı bitirdi :D
o değilde erdoğan niye açık oturuma çıkmıyor fransada sarkozy ile royal çıktılar...

sayın başbakanım milletin önünde zaten açık oturuma katılmayacagını o kişilerin seviyelerine inmeyecegini çok önceden söylemişti

semazen-muhammet 07-09-2007 01:42

Baykal benimle tartışsın

adnan abi gerçekten çok güzel açıklamişsin allah razı olsun bu arada subcomandante melih gökçek çok güzel rezil etti bak ogünde sonra emin çölaşanın adı duyulmuyo nerde bu adam 22 temmuzdan sonrada seni burada göremeyecez kaçacak delik arayacaksın....

emin çölaşan diyor ki benim bir tane yazıma sansür yapıldığını göstersinler ben bırakacam gazeteciliği diyor Melih Gökçek gösteriyor SANSÜR yapıldığını gazeteciliğe hala devam ediyorsa tükürdüğünü yalamış oluyo

seyid 07-09-2007 10:26

Baykal benimle tartışsın

tayyibimin böyle boş insanlarla uğraşacagı boş zamanları yok ama suna emin olun ki eger cıkarsa böyle bir acık oturuma yanına alacağı bir canta belge baykalın sonu olur buna emin olun

Feride 07-09-2007 13:12

Baykal benimle tartışsın

sanırım baykal kendi reytingini yükseltmek için erdoğanla tartışma programına çıkmak istiyor. yani Türkiye'nin en güçlü partisinin genel başkanıyla tartışma yapmak istemesi en doğal hakkı!

subcomandante 07-09-2007 13:46

Baykal benimle tartışsın

arkadaşım burası onu tartışma yeri değilde...
o sansür değildir bütün yazarlara yapılan mizanpaj açısından kesmedir haa dediki bi kere yaptılar bıraktım yalvardılar özür dilediler falan filan her neyse konuyu uzatmayak...

pRoff 07-09-2007 20:02

Baykal benimle tartışsın

Tayyip amca mitinglerde 38-13 BY-kal a fark atıyo! Baktı ki BY-kal miting yapacak kalesi kalmadı bari Tayyip ' i meşgül edeyim diyor ;D

unnamed 07-10-2007 15:30

Baykal benimle tartışsın

arkdaşlar baykal ınki sadece laftan ileri gitmez 70 sene boyunca hep laf sölemiş bu adam bunlar icraata dökemezler hiçbişey

altan akdeniz 07-10-2007 17:55

Baykal benimle tartışsın

onun seviyesine inmek istemiyordur

ozlemania 07-10-2007 20:01

Baykal benimle tartışsın

Baykal'a sonuna kadar katılıyorum ama gülmekten ;D ;D ;D

Fahrenheit 07-10-2007 20:02

Baykal benimle tartışsın

Alıntı:

ozlemania Nickli Üyeden Alıntı
Baykal'a sonuna kadar katılıyorum ama gülmekten ;D ;D ;D

hahaha :D

merve 07-10-2007 20:04

Baykal benimle tartışsın

özlem ne güzel söylemişsin öyle :D

yorumunun altına imzamı atarım ;D

Hasan ERBEK 07-10-2007 20:21

Baykal benimle tartışsın

BENİMLEDE TARTIŞSIN.BİŞE BİLMEZKİ O HERİF ;D ;D ;D

gauche34 07-10-2007 23:43

Baykal benimle tartışsın

bence başkan tartışmaya 23 temmuz sabahı baykala o zaman gel bakalım neyi tartışmak istiyorsan şimdi tartışalım diyecek.ama tabiki baykalı bula bilirse!

subcomandante 07-11-2007 00:33

Baykal benimle tartışsın

yalnız arkadaşım şu son dediğin pel olmadı unutmaki baykal 3 kasımdan sonra türk siyasetinde hiç olmamış bir şey olan galip partiyi gitti tebrik etti...
99daki hezimetten sonrada istifa etmişti...buda bi ilkti...

Feride 07-11-2007 13:39

Baykal benimle tartışsın

önüne gelen erdoğanla tartışmak istiyor. şimdi de mehmet ağar bunu dile getiriyor.: ) hiç biri dikkate değer değil. başbakan en doğrusunu yapıyor

merve 07-11-2007 15:25

Baykal benimle tartışsın

birde onlara vakit ayıramaz Başbakanımız!!!

davetlere bakarsak Cem Uzan da her çıktıgı programda çagırıyor Başbakanımızı ama...

onlarla oturup konuşmak zaman kaybı ;)

semazen-muhammet 07-11-2007 16:23

Baykal benimle tartışsın

ertuğrul günayla tartışsa parti kapanır herhalde zamanında chp nin sekreterliğiğni yapmış bir adam bütün kirli çamaşırları serer ortaya ama zannetmiyorum baykalın onunla tartışacagını korkar baykal

kopeli53 07-11-2007 17:35

Baykal benimle tartışsın

yaa benim aklıma en son yapılan konuşma geldide...
baykal sormuştu başbakana kaçaklar diye...
sonra başbakan cvp verdi.
KAÇAK KİM BAYKAL..
sonra bi baktım suspus program bitene kadar ağzını açmadı adam...
şimdide gene kalkmış programa çıkacak...
bu adamdan herşey beklenir...
korkuyorum milletide mahkemeye verecek bana oy vermiyolar diye ;D ;D ;D

pont 07-11-2007 19:31

Baykal benimle tartışsın

başbakanımız,parti liderleriyle tartışmayarak en güzelini yapıyor.çünkü kimle tartışsa,başbakanımızı sevmeyenler ona yönelir.uğur dündarın 2002 seçimleri öncesi yaptığı programda Erdoğan ile baykal açık oturumdaydı.baykal bu sayede ana muhalefet oldu bence

duman 07-12-2007 13:43

Baykal benimle tartışsın

Deniz baykal ne zamandan beri adam gibi tartışma yapabiliyor. 2002 seçimlerinden önce Recep Tayyip ERDOĞAN' la yapmış olduğu tartışmada tutarsız söylemleriyle vede anlatım kabiliyetinin düşüklüğü ile ekranda bayağı sırıtmıştı. Ben şahsen genel başkanımızın karşısına çıkacak olanların belli bir kritere sahip olmasını istiyorum.

gauche34 07-12-2007 23:42

Baykal benimle tartışsın

bizler baykalı ve çıraklarını TBMM de 4,5 senedir nasıl tartıştıkları gördük.r.tayyip erdoganın boş vakti yok zaten.tartışacak bir adam sıfatınada koymuyo ki!

Esra KAÇ 07-13-2007 00:22

Baykal benimle tartışsın

Başbakanımızın boş işlere ayıracak zamanı yok.
Zaten ayırmak istesede karşısında ayırmaya değer insan yok

murselyavuz 07-13-2007 15:33

Baykal benimle tartışsın

ya aslında arkadaşlar ben isterim ki, gerek Ağar, gerek Uzan, gerek Baykal Gerekse Başbakanımız çıksın bir açık oturuma bu ülke için önümüzdeki yıllarda neler yapmayı planladıklarını,
bunları nasıl ve hangi kadroyla yapabileceklerini anlatsınlar!

şu an AK Parti haricinde diğer partilerin mitinglerine göz attığım zaman hepsi aynı ağızdan konuşuyor...
hepsi AK Parti iktidarına ve başbakanımıza yükleniyor...
hiçbirinin ağzından boş vaatler harici adam akıllı bir proje duymadım şimdiye kadar...

kimisi ağzına Cumhurbaşkanlığını takmış, kimisi mazotu,
kimisi ev hanımlarına şu kadar maaş vereceğim
tabi adamda 4 tane hanım olunca nasıl köşeyi döneceğini anlkamış...
zeki adam
insanların çalışmasına gerek yok
4 tane bayanla evlenince zaten gelir 2.000 YTL :)

şaka bir yana da...
gerçekten Ak Parti haricinde bir proğramı olan parti yokken, kiminle neyi tartışacak Başbakanımız?

selahattin_ay 10-02-2007 20:32

Baykal benimle tartışsın

Alıntı:

adnanyüce Nickli Üyeden Alıntı
ya sımdı acık oturuma cıkmıyor ama cıkacak ınsan varmıkı ??? bı dusunelım yanı baykal mı? uzan mı? agar mı? kımle cıksın yaa bunlar kımkı yalancı lar hepsı laflarını yutan ınsanlar? bunlarla cıkmasına gerek yok erdogan bunlarla aynı karede bulunsa bunların derecelerı yukselır ya:):)osmanlı yabancı devletlerın padısahlarını kendı vezırlerı ıle kıyaslandırırlar bılırsınız...sımdıde aynı durum...ama gazetecılerın aydınların programına katılıyor...

mutis demissin ...
onlarin derecesine yukseltmenin bir anlami yoktu

akzeinebu 10-02-2007 22:48

Baykal benimle tartışsın

Baykal kendi konuşsun kendi dinlesinn ;D zaten hoş birbirlerini yemekten başka bişiye bakamıyolar baykal koltuk sevdasından olsa gerek gözü başka bişi görmüyoo :D

All times are GMT +3. The time now is 17:19.