![]() |
İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz?
|
Oradan kimseye güven olmaz dedim ancak tanışırsın huyunu suyunu çözersin epeyi bir yıl devam ederse olur..
|
büyük konuşmamak gerek :-*
|
oradan kimseye güven olmaz demek. ahlaklı insanlara hakaret olur. sonuçta onlarda kullanıyor bu illeti ve olurda rastgelirse neden olmasın...
|
Bencede büyük konuşmamak gerekir.Bazen güvenmem dediğiniz insan 1 yıl sonra eşiniz olmuş olabilir ::)
|
bencede büyük konuşmamak gerek herşey kısmet....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence siklardaki ordan kimseye guven olmazi degistirmek lazim. diger iki secenek evete ciktigi ve o tek secenek hayira ciktigi icin onu secmek zorunda kaldim. ama guven olmaz diye bir sonuca vardigimdan degil, benim terchim olmadigi icin
|
büyük konuşmayayım ama ben karşıyım. zaten internette kızlarla tanışıp sohbete girmeyi amaç edinen erkekler pek sağlam papuç erkekler değidir. mesela senin msn ni kız msn si diye eklemiştir öyle tanışmışınızdır ama senden başka bir çok kızla da msn de konuşuyordur böyle birine nasıl güvene bilirsiniz ki? zaten oturaklı doğru düzgün erkekler öyle msn de tanışıp kızlarla konuşmazlar. yada yeni arkadaş edinme çabaları yoktur. bu benim şahsi fikrim.
|
Güzel bakış açıları ALLAH herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah
|
msn'den yeni kız arkadaş edinme çabaları olan veya durup durduk yere kişinin fotografına aşık olabilen erkekten veya bayandan ne beklenir ki,yarın daha güzelini görmeyecegi ne malum ???
ayrıca sıklarada cevap veremedim.hayır sıkkı için "orada kimseye güven olmaz " sıkkını işaretlemem gerekiyordu onu da bu forumda ki arkadaslar aklıma geldiği için işaretleyemedim ... saygılarımla... |
Herşeye teknoloji (sanal) el atıyor..bir bu kalmamıştı oda oluyor yavaş yavaş..alınan haberlere bakılırsa..
Sen gözünün önünde kişilerin düşünce ve karakterini çözemiyorsun kaldı ki net ortamında biriyle tanışıp evleneceksin.. :-X :) |
Alıntı:
benimde anlatmak istediğim buydu :-* |
zaten insanlar internet ortamında kendi karakterleri değil ideal karakterleri yansıtırlar.
|
Kesinlikle hayır... Çok kesin konuşuyorum belki ama asla internetten tanıştığım biri ile evlenmem , insanlara güvenmek konusun da sıkıntı çeken biriyim bu şekilde tanıştığım birine asla güvenmem !!! .....
|
Neden olmasın kısmet meselesi kısmetimizin karşımıza nerden çıkacağını bilemeyiz ki sonuçta nette karşımızda konuştuğumuz kişide insan ve ben çevremde gördüm net üzerinden tanışıp evlenen kişileri gayet mutlular ...herşey kader kısmet meselesi diyorum ben ALLAH herşeyi hepimizin gönlüne göre versin .... |
Alıntı:
|
Bu konuda fazla konuşmak yersiz ancak daha bugün bu konuda uzun uzun biriyle konuştuğum için söyleme ihtiyacı duyuyorum..Kader ve kazanın önüne geçilmez şüphesiz..(bu konular fazla irdelenmemeliymiş tabii kide) insan iradesinin rolü muhakkak vardır :-*
Sonumuz Hayırlısı.. :) |
Güzel bir konuya değinilmiş, bence neden olmasın,
internetten başka forumlardan tanışıpta görüştüğüm çok efendi,seviyeli kültürlü, kendi ile barışık, interneti sadece bahsedilen amaçla kullanmayan meslektaş bay bayan arkadaşlarım var. Bu arkdaşlar internette tanıştığım için güvensiz olamaz. Ayrıca bu şekilde tanışan etkinlikler yapan birsürü insan var, Bu insanlarla bir vesile ile görüşüp tanışılıyor ve sonra arada internet diye birşey olmuyor, Sonuçta neden olmasın diyorum.. Kader ve kısmet.. Ama arkdaşlık siteleri vs vs şeklinde olanlara karşıyım tabii ki.. |
ben de nacizane yorum yapayım ::)
bir tanıdık hocam vardı sıkılmış nete girmiş ve bu islami grup odalarında bir kızla tanışmış ve sonra buluştular şuan evliler ;D başka bir arkadaşaım daha var buluştular olmadı :( yani karışık işler bu işler öyle mantıkla açıklanamaz tamamen KISMET |
Yorum yok... ::)
|
Aslında bunu olabileceğine ihtimal veremiyorum bana inandırıcı gelmiyor.Netten ne kadar tanıyabiliriz ki..ama bir yandan da düşünüyorum sonuçta eğer kısmetinde varsa ve doğru insansa bu şekilde de karşımıza çıkabilir amannn ne biliyim pek karışık işler bunlar :D
|
ASLA
|
internette nasıl güvenirler birbirlerine anlamıyorum....yani evlenenleri duyuyorum...sonra aralarında korku meselesi olmazmı....acaba başka biriyle neden yapmasın diye bir korku olmazmı....ben büyük konuşmiyim ama Allah korusun böyle bişey yapmam heralde
zaten eşim çok sık nete girse heralde çıldırırım yani evin yokmu neden hep net derim...ben evlenirsem evimde net istemem....yada nete girecek kadar güvendiğim biri olması lazım bende kolay kolay güvenmem...demekki et değil hiçbiyerde milete güvenmem ;D |
İnternette tanışıp evlenmek ... Herhalde en çaresiz, evde kalmış, kokuşmaya başlamış yada işinden gücüden, yalancı dünyalığından sağına soluna bakmaya dahi vakti olmayan insanların uğraşı olsa gerek ...
İnterneti en güzel şekilde kullanmanın yolu, söz veyahutta nişan yapmış insanların, fikirlerini daha iyi ölçebilmeleri için internet yolu kullanmalarıdır. Böylece anlık gaflardan ve hatalardan kurtularak, ölçüp, tartıp konuşmanında yolu açılmış olur. VesseLam |
Anketi görünce aklıma nete yaşanan şahit olduğum bir olay geldi..Anlatayım dinleyin..Özellikle hanım arkadaşlarımın ibret alması dileğiyle.. ;) :)
Bizim ilçenin forumu var..Kimileri iş ilanı veriyor,kimileri iş arıyor,kimileri makale şiir yazıyor..Bir şekilde vakit geçiriyorlar..Her neyse.geçen gün bir konu açılmış..forumdan tanışan bir erkekle kız aşklarını ilan etmişler..ikiside seviyoruz diye her sayfada haykırıyorlar..Her neyse yöneticiyle konuşuyoruz bunlar manyakmıdır dedim daha bir hafta olmuş tanışlı aşık olmuşlar..Üstelik CİDDİ(!) düşünüyorlarmış.. ;) yönetici özel mesajlara bakmış Erkek olanı başka arkadaşlarına mesaj çekiyor..''Oğlum gezi düzenleyip forum kızlarını çağıralım,güzel kız tavlarız..''diye mesajlar atıyor..O an kızın hali aklıma gelince şok oldum..Hem acıdım hem oh olsun dedim..Kız saf saf hala her yere seni seviyorum yazmış.. :( erkekte özel mesajlarla erkek arkadaşlarıyla kız geyiği yapıyor..Kız ise evlilik hayalleri içinde saf saf herşeyden habersiz duruyor yerinde.. Velhasıl kelam..Kimseye hakketen pek güven olmuyor açıkçası..En yakın arkadaşlarımızın bile bazen bilmediğimiz yönlerini görebiliyoruz..Herşeyin başı güven..İnternet ortamındada bu güven ne derece sağlıklı sağlanabilir bilemiyorum..Aslında öyle bir şeyede ihtimal vermiyorum..Kısmette varsa her yerde çıkar karşımıza bir şekilde..Allah bilir..Ama bazıları o ortamı kendileri yaratıyor diye düşünüyorum..Nette tanıştığı kızlara asılanlar mı dersiniz,erkeklerle laubali şekilde konuşup kendini düşüren kızlar mı dersiniz artık bilemiyorum.. ;) bazen yazdığım kelimeleri silip on defa düşünüyorum acaba yanlış mı yazdım diye..Düzeni bozuk bir zamandayız..Ben internet ortamında herkesin gerçek kişiliğini yansıttığınıda sanmıyorum..OLanlar vardır gördüm ama bir çoğu farklı kimlikler arkasına gizlenmiş sahte kişilikte insanlar..Kısacası siz siz olun,görmeden iyice bir tanımadan kimseye güvenmeyin..Bana bile güvenmeyin hatta.. :) |
Ayrıldıktan sonra da birbirlerinin msn plus ta kayıtlı konuşmalarını okur okur ağlarlar :D
Güleyim mi ağlayayım mı ?? :o |
konu başlığından sapıyor sanırım (: başlık tanıştığınız biri. kimse görmeden görüşmeden evlenin demiyor :D evet güvenilmesi gerçekten zor, çoğu kişi kız tavlamaya yada muhabbetine yapıyor bu işi. örnek; duygu arkadaşımızın yazdıkları. ama peşin hükümlü olmakta gerçeklere ters düşer, kimse tanımadan yola çıkmaz, ama bir yerlerden başlama meselesi varya buna bazen internet vesile olabiliyor.
ayrıca çaresiz ve evde kalmışlıkla pek alaka ilişkilendiremedim ben. genelde onlar tv proğramlarına katılıyorlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama dediğin gibi güvenmek zordur....Sonuçta hiç tanımadığın biriyle konuşuyorsun kafana göre sallamak kolaydır :D Neyse bu şekilde evlenenler de var çevremde...Allah mutluluklarını daim etsin...Beni şaşırtan da çok iyi evlilik sürmeleri :o |
Benimde var çok tnıdığım netten tanışıpta şuan evli ,nişanlı olan arkadaşlarım ALLAH herkesi mutlu etrsin inşallah
|
Mutlu olduktan sonra internet olmuş normal olmuş ne farkeder ki önemli olan tanışmak....
|
Neden olmasın :)
Çok nadir rastlanan bir durum ama olabilir ;) |
olmaz olmaz dememek lazım
gönül bu normalde de olur internettede |
Aslında forumdan evlenirim ben...Çünkü burada insanların yazdıklarına bakarak belli bir süre sonra onun karakteri hakkında bilgi edinebiliyosun...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sen bul ben vericem sana hemde 5 tane. 1 ini peşin verdim bak ;D
|
Ya ben onu lafın gelişi demiştim ama artını hemen vereyim Duygu... (:
|
All times are GMT +3. The time now is 12:13. |