![]() |
www.uniyorum.net
Merhabalar,
Sözün gücünü göstermediği yerde sadece gücün sözü geçer akçe eder. Sesini zulüm adına yükseltenler, bağırarak mütehakkim olmaya çalışanların aksine birşeyler söylemek istedik, "söylenecek sözümüz var" dedik... Sözlerimize katılsanız da katılmasanız da acizane kurduğumuz; genç kalemlerin ve günümüz aydınlarının yazılarından müteşekkil sitemizi ziyaret etmeniz bizleri sevindirecektir: ---->> http://www.uniyorum.net/ <<----- Bilgisayarınızın "sık kullanılanlar" menüsüne ekleyiniz, sitemizde buluşmak aramızda "söz" olsun. Ziyaretlerinizin sürekli olması dileğiyle. Teşekkürler... |
www.uniyorum.net
site çok güzel hazırlanmış. sanırım hazır ama olsun :)
hayırlı olsun. gereken ilgiyi görür inşallah |
www.uniyorum.net
Teşekkürler kardeşim site çok güzel sık kullanılanlara ekledim saolasın.. +1 :-*
|
www.uniyorum.net
Alıntı:
İnşallah hayırlı olur. |
www.uniyorum.net
sık kullanılanlara ekliyemem babam kızar ::)
|
www.uniyorum.net
Alıntı:
|
www.uniyorum.net
Çok güzel ve anlamlı bilgilerle dolu bir site olmuş.Emeği geçenlere teşekkürler. İnşaAllah takip edeceğiz.Sağolun paylaştığınız için.
|
www.uniyorum.net
Alıntı:
İnşallah sizin gibi bir dolu takipçimiz olur da yaptığımız işin "boş" olmadığına kani oluruz. Ümmü selemeyi kaybettik ama o da aklında tutsun artık :) Siz de sağolun... |
www.uniyorum.net
Çok güzel bir site olmuş, elelrinize yüreğinize sağlık. Sık kullanılanlarımdaki özel klasörüme eklemiş bulunmaktayım. Şu dönem yoğunluktan çok sıkı bir takip içerisinde bulunamayacağım ama en yakın zamanda ciddi bir takipçiniz olacağım inşallah... ;)
Başarılarınızın devamını canı gönülden diliyorum. |
www.uniyorum.net
Tavsiye eden ''Lügat'' ise ilgilenmeye ve takip etmeye değer... :-*
|
www.uniyorum.net
Çok güzel paylaşımların olduğu nadide bir site.
|
www.uniyorum.net
Ayşe Berra ve Dildade Hanım, Allah razı olsun...
Nusret kardeş, eksik olma, sağolasın. |
www.uniyorum.net
Ben daha bu başlığı görmeden üye olmuştum zaten..
Ama yorum falan yazılıyormu pek anlmadım sitenin düzenini.. Yanlız cidden dolu ve yararlı bir site tebrikler.... |
www.uniyorum.net
Alıntı:
Henüz yorum yazılmıyor. Aslında çok da düşünmüyoruz ;) Böyle portal tadında kalması daha hoş oalcak gibi. Beğeniniz için teşekkürler, acizane uğraşımız... |
www.uniyorum.net
Öncelikle hayirli olsun kardes..
Senin güzel yazilarinla dahada bir güzel olmus site, insallah firsat buldukca takip edecegiz ;) |
www.uniyorum.net
çok faydalı bir site.. hakettiği ilgiyi görür umarım
|
www.uniyorum.net
Gerçekten güzel bilgiler veren bir site bende ekledim sık kullanılanlara izninizle...Buaralar bazı sıkıntılarımdan dolayı her nekadar aktif olamazsamda ilerleyen zamanlarda isterim bende bazı yazılarınızda bulunmak...Allah ım utandırmasın
|
www.uniyorum.net
Hayırlı olsun
|
www.uniyorum.net
Mavera abi, öztürk, eddie, acizane44, ibrahim44 beğenileriniz/ güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Elimizden geldiği kadar profesyonelce, çizgisi olan bir çalışma yürütmek istiyoruz, henüz başlangıçtayız, umarız daha güzel olur. Allah'a emanet... |
www.uniyorum.net
Ellerinize sağlık kardeşlerim, gençleri düşünmeye teşvik edici güzel bir site olmuş. Sitenin hazır olmasının benim nazarım da bir önemi yok, önemli olan içeriğidir, içerik çok hoştur. İnşallah hayırlara vesile olur.
|
www.uniyorum.net
Alıntı:
|
www.uniyorum.net
Öncelikle hayırlı olsun.. sık kullanılanlara ekledim..faydalı paylaşımlarınızdan faydalanabilmek temennisiyle... :)
|
www.uniyorum.net
Alıntı:
|
www.uniyorum.net
teşekkürler
|
www.uniyorum.net
Rica ederiz, faydalı olabilmek dileğiyle.
|
www.uniyorum.net
Sitenin yorumlar kısmına bakabildim, güçlü kalemler var sanırım ... Daim olur inşaallah ... İstifademiz duası ile ... :)
|
www.uniyorum.net
çok sevdim bu siteyi :) dolu dolu ...Allah yardımcınız olsun :)
|
www.uniyorum.net
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince...
|
www.uniyorum.net
Hayırlı olsun kardeşim. Samimi dostluklarla bir amaç uğruna, bir dava uğruna atılmış her adım büyük bir haberin işaretcisidir inşaallah. Allah yardımcınız ve dahi yardımcımız olsun.
|
www.uniyorum.net
Alıntı:
İnşallah hocam. ;) |
www.uniyorum.net
Hayırlı olsun..Bize düşen görevde bu siteyi sürekli takip edip,herkese bu siteden bahsetip yaygınlaştırmak.Allah Razı Olsun..
|
www.uniyorum.net
Alıntı:
|
www.uniyorum.net
Maşallah kardeşim gün geçtikçe daha bir yükseliyor sitenin çıtası.
|
| All times are GMT +3. The time now is 16:21. |