![]() |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Lincoln coştu
Ligde oynadığı ilk 15 maçta 3 gol atan sambacı, Alman hocasız 'ikide iki' yaptı. PRANGALARI KIRDI G.Saray'da Lincoln'ün tekrar gollerine başlamasının sevinci yaşanıyor. Sezon başında büyük ümitlerle alınan Brezilyalı yıldız, ligde forma giydiği ilk 15 maçta sadece 3 gol atarken performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Beşiktaş maçında kadro dışı kaldıktan sonra bir daha toparlanamayan sambacı, Kalli gittikten sonra patladı. SIRA GELDİ FENER'E Lincoln, Feldkamp'sız çıktıkları Gençlerbirliği deplasmanında attığı kritik golle takımına 3 puan kazandırırken, Belediye zaferinde de 1 gol, 1 asistle başrol oynadı. Galatasaray, sambacının gol attığı Ç. Rize (4-0), A.Gücü (1-0), G.Birliği (3-2 ve 1-0) ve Belediye (3-0) maçlarını kazandı. Lincoln, gözünü şimdi Fenerbahçe derbisine dikti. |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Ancak Rize'ye coşar...
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
e iyi madem :D
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Fener maçında bekliyoruz..Önemli olan maç fener maçı bugüne kadar önemli maçlar da lincoln pek sahada görünmüyordu .... :-X
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Feldkamp gittikten sonra Lincoln kendine geldi buna katılıyorum :-* ... Beşiktaş maçı öncesi Lincoln kadrodan çıkarılınca Feldkamp araların da sürekli bir sorun oldu :-\... Ama büyük futbolcu "profesyonel" futbolcu böyle olmamalı ... ÖRNEK = HAKAN ŞÜKÜR .... 8)
Lincoln hiç bir zaman benim gözüm de yıldız futbolcu olmadı bu gidişle olmayacakda .... :-X |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Hiç merak etmeyin Gs'li arkadaşlar bu lincoln ali sami yende febe'ye karşıda çoşacaktır biraz geç oldu ama sonu güzel olacak .... :D |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
masallah diyelimde yine sakatlanmasin :D
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
atıcak fenere 1 tane bence..
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
insallah :'(
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
niye ağlıyorsun kardeşceğizim :D :D :D atarrr....babam ruyasında fenerin yendiğini görmüş sabah sabah anlatıyo :D :D :D moralleri bozdu...malum rüyaların tersi çıkarmış
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
lincoln volkana pek yaklasmasa bari
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
Sana katiliyorum :-;D :D |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Kavga dediğin iki taraflı olur. Benim seyrettiğim Lincoln kaçıyor, Volkan kovalıyordu... :-X
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Hımmm şimdi olaya bütünüyle bakmak gerekir...
Niye kovaladı mesela... |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
nusret abicim sen gerçekten lincolnun küfür etdiğine inanıyormusun tarafsız bakarsak...lincolnun küfür etmesi için hiçbir sebep yok...volkanın tekme atmasının seebi bence sinir ve hırstı yani..2 kişi kırmızı kart yedi ve mağluplar haksızlığa uğradıklarını düşündü ve lincolnde biraz cıvık mutluluk hareketleri yapınca vurdu
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Lincoln dediki ben ingilizce bilmiyorum, o yüzden ingilizce küfür edemem...
Sonra Fanatik gazetesi Galatasaray sorumlusu çıkıp dedi ki; ben Lincolnle ingilizce röportaj yaparım... Ki ingilizce küfür edebilmek için, ingilizce bilmeye gerek yok sanırım. Sonra Galatasaraylı Barış çıkıp da Lincoln Volkan' ın annesine küfür etmedi dedi. Volkan'ın iddia ettiği de annesi değil kız kardeşiydi... Ayrıca, hiçbir insan durup dururken o denli sinirlenmez... Bütün bunları üst üste koyunca, evet tarafsız olarak söylüyorum ki Lincoln Volkan' a küfür etti... |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
fenevliler tir tir titriyordur :D
LİNCOLN...LİNCOLN...LİNCOLN...LİNCOLN... |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Ne olursa olsun mac esnasinda volkanin yaptigi dogru degil. Adami kac metre kovaladi yavv :D
Herkes etrafinda toplanmis engellemeye calisirken volkan hale dovecem diye ugrasiyor :D |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Lincoln' den kedi bile korkmaz... :D
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
volkan futbolcumu,manken mi yoksa boksör mü belli değil :D
nasıl yedi Chelsea den 2 tane :D |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Huyum kurusun :D
---- Türkiye'yi temsil konusuna girmicem sonra çıkılmaz bir hal alıyor ;D |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
Fenerbahce yendiginde burda turkler yendi diye konustular.. Turklere iltifat edilmesi pek alisilmis bisey degil de.. |
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Yahu bize boksör değil futbolcu lazım.Banane kovalamışsa ya da kaçmışsa.Çok büyük marifet kovalaması, büyük futbolcu...Alkışşş alkışşşşş...
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
insallah fener macida bizim, tabi fenerin Kasap futbolculari adamlari sakatlamazlarsa...
|
LİNCOLN COŞTU !!!!!!!
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 03:36. |