![]() |
SON DAKİKA HEBERİ LİVERPOOL CHELSE MAÇI
MAÇTA 42.DAKİKADA Kuyt GÖLÜ ATARKEN.94 DAKİKADA ACAYİP ŞEKİLDE RİSE TOPU KENDİ KALESİNE ATTI.
http://www.hizliresim.com/2008/4/23/108.jpg http://www.hizliresim.com/2008/4/23/118.jpg KAYNAK:BİZARI SAMANYOLU HABER |
petr cech in hatrına seyrettim maçı.. güzeldi..
|
vay avanak sen büyük takımın futbolcusu ol get kalene gol at... :D
|
ŞAMP LİGİ ŞAMPİYONU FENERBAHÇE :D :D
|
petr cech oynamasaydı liverpoolu tutcaktım ama...
yav bu chelsea de amma ballı..bi deividi atar kendi kalesine bi rissesi...ohhh gel babam gel...ne güzel |
Alıntı:
BİZ 2 UEFA 1 SEPER KUPA VE DEPLASMANDA BARÇAYLA BERABERE KALAN SÜPER KUPADA BARÇAYI 3-0 YENEN TAKIMI GOLLERLE DİZDİK.3 PENALTI KURTARDIK.SİZ BURALARA HAYATINIZDA GELEMESSİZ.SİZ İNAT OLSUN DİYE CHELSEYİ BİLE DESTEKLEDİNİZ.MAÇ ÖNCESİ SENİN ALTINDA CHELSE YAZIYORDU.BİZ SİZİ DESTEKLEDİK.AMA UEFA FİNALİNDEDE.SİZ FENER ÇIKMASIN DİYE CHELSE Yİ KUTLAMAYA GİTTİNİZ. http://www.hizliresim.com/2008/4/23/244.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O ZAman liğ deyilmiş basit takımlar ülkesini bilmediğim takımları elemişsiniz.o maçlar elemeli ğidiyor.liğ deyil ama
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bana da liverpool geçer gibi geliyo ama gönlüm chelsea den yana.. petr cehc, drogba yeter |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://www.hizliresim.com/2008/4/23/763.jpg
http://www.samanyoluhaber.com/haber-99099.html KAYNAK:SAMANYOLU HABER |
vikipedi adresinden bak bi kardeşim kaç çeyrek kaç yarı final varmış :-*
|
ben son dakikada chealsea atar dedim
attılar Liverpool elenir Chealsea ikinci maçta liverpoolu yener.... |
Alıntı:
|
Sezon Derece Teknik Direktör Not
Süper Kupa (1) 2000 Şampiyon Mircea Lucescu Real Madrid karşısında 1-1 eşitlikten sonra altın gol uygulamasıyla kazanmıştır Şampiyonlar Ligi 1962-63 Çeyrek Final Gündüz Kılıç AC Milan tarafından 1-3 İstanbul'da, 0-5 İtalya'daki sonuçlarla elendi 1969-70 Çeyrek Final Toma Kaleperoviç Legia Varşova tarafından 1-1 İstanbul'da, 0-2 Polonya'daki sonuçlarla elendi 1988-89 Yarı Final Mustafa Denizli Steaua Bükreş tarafından 1-1 İstanbul'da, 0-4 Romanya'daki sonuçlarla elendi 1993-94 İlk Sekiz Rainer Hollmann Manchester United'ı 3-3 ve 0-0'lık skorlarla eledi 2000-01 Çeyrek Final Mircea Lucescu Real Madrid tarafıdan 3-2 İstanbul'da, 0-3 İspanya'daki sonuçlarla elendi UEFA Kupası (1) 1999-00 Şampiyon Fatih Terim Arsenal karşısında 0-0 eşitlikten sonra penaltılarla 4-1 kazandı. Kupa Galipleri Kupası 1991-92 Çeyrek Final Mustafa Denizli Werder Bremen tarafından 2-1 Almanya'da, 0-0 İstanbul'daki sonuçlarla elendi allll biz bi çeyrek finalle en büyüğüz demiyozz akmehmet e |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
(Ben chelsea maçından sonra değil 2-3 yıl önce söylüyordum Fener'in yakın zamanda avrupada başarılı olacağını. Bugün cimbom avrupada silindiyse bunun asıl sebebi paradır. Futbolda paran varsa başarı bir şekilde gelir.) |
Alıntı:
|
96-02 sezonlarında Galatasaray gerçek bir takımdı. Fener ise doldur boşalt takımı. Her sezon 10 futbolcu gider 20 futbolcu gelirdi. Şimdi Fener 2 sezondur işi rayına oturttu. Cimbom ise doldur boşalt takımı oldu.
Sezon sonu muhtemelen birkaç futbolcu değişikliğiyle Fener daha da güçlenir. Cimbom, 5 senenin sonunda avrupa başarısını yakalamıştı. Fenerin de önünde bir iki sezon daha var. Aksilik çıkmazsa, Fener'İn bu yılki avrupa rüzgarı, önümüzdeki senelerde daha sert esecektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynı fb gibi ilk maçın ilk yarısını yenik kapadı ikinci yarı attığı gol kadar deplasmanda madridden yedi Fenerde aynı şekil ne tesadüf yaaaaa..... ilk yarı m.s sonuç :) 0-1 2-1 2-0 fb 0-2 3-2 3-0 gs... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
umarım bu başarılar sürekli bir şekilde kazanılır ki öyle bi haber için 10 yıl beklemeyelim
her sene son bilmem kaça bi takımımız kalsın.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya Feneri yenmek o kadar önemli değil ki. Bu ülkede başarı çıtasını Cimbom yükseltti. O seviyenin altındaki zaferler, kimseyi (en azından beni) tatmin etmiyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:41. |