![]() |
... ve lanet Antalya...
Çok güsel manzara resimleri ama anlayamadığım neden konu açarken Lanet kelimesi kullandın ??? :o :(
|
... ve lanet Antalya...
Lanet olası bir şehir çünkü :-\
Gelen bin pişman gelemeyen bir pişman ;) |
... ve lanet Antalya...
Antalya da olmaktan memnun olmayabilirsiniz madem konu açıp güzel resimlerini eklediniz başlığıda yakışır olmalıydı vesselam...
|
... ve lanet Antalya...
Bence de acizane kardesim hakkı sonucta güsel mekan sana ait anıları kötü olsa gerek ki böle bir ifade kullanmıssın . . .
Yüce Rabbimin yarattığı hiç bir şey kötü değildir. Önemli olan bizim bakış acimiz nasıl gördüğümüz ve düşündüğümüzdür. İnsallah sende Bulunduğun yerden lezzet alırsın tugba kardeşim |
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
Lanet değil "Cennet" Antalya. Burda olmayı seviyorum.
|
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
8) 8) :) :) :) :-* |
... ve lanet Antalya...
zaman mekan ayrıntı
yeterki gonuller bir olsun :) |
... ve lanet Antalya...
resimler çok güzel teşekkürler +1
|
... ve lanet Antalya...
Nazar mı deydi n'oldu ama biraz önce Antalya'ya inanılmaz bir dolu yağdı. Ben böylesini hiç görmemiştim. Ortalık bembeyaz. İnşallah zarar ziyan yoktur.
|
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
başlık enteresan
|
... ve lanet Antalya...
sinir oluyorum su turistlere
|
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
Bunun aksini söyleyen olmadı. Yani Allah ın yarattığı bişeye kötü demedik, demem de zaten. BU kadar sığ bakmayın arkadaşlar. Alıntı:
Resimine bak geç kardeşim. Benim yaratılana karşı görüşümü bilemezsin de eleştiremezsin de. Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
antalya gibi şehir olmaz.beratsız antalya hiç olmaz :P her yeri ayrı kokan antalyam.tüm hatıralarım sende.
|
... ve lanet Antalya...
Bence kardeşimiz bu resimleri paylaşırken lanet kelimesini ANTALYA nın şehir olarak yapısına değil orada yaşanan islam dışılığa söylendiğini düşünüyorum.Kardeşim umarım yaşadığın şehirde mutlu olabilme imkanı bulursun sende.Sapkınlıklar ortasında kalan bir şehir olduğunu orada okuyan bir arkadaşımdan duymuştum.... :'(
|
... ve lanet Antalya...
bence çok güzel bi yer tubacım emeğine sağlık + :-*
|
... ve lanet Antalya...
Antalya güzeldir, hele Alanya başka güzeldir. Tabii yazın bir iki ay memlekette olup, sıcağını ve kötü ortamını görmemek şartıyla...
|
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
Mekana lanet yok ;) Alıntı:
Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
yakında oralı olucam belki tuba :D :D
|
... ve lanet Antalya...
Nasıl bir bağnaz düşüncedir. Mekan güzel ama turistlere lanet olsun...
Turizmin şuanda ülke ekonmisinin lokomotifi olduğunun Antalyanında başkenti olduğunun farkındamısınız? 10 milyon insanın direk veya dolaylı yönden istihdam edildiğinide bilmeniz lazım.. Antalyada turizm olmasaydı belki şu anda yaşam koşullarınız çok farklı olacakdı, Dinimiz dışa kapalılığımı emrediyor, bu zihniyet ne zaman değişecek? Ülkede yabancı istemeyen, kendinden başkasına hor bakan düşüncelerimiz oldukca, bizlerede hor bakılmaya devam edilecek Bu kadar radikal düşünmeyin arkadaşlar. Globalleşmek için bu akımı hazmede bilmeniz gerekiyor. Burada hepimizin yaşam refahının yükselmesi sözkonusu |
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
Merak ettim bağnaz olan kimdir aramızda :-\ Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
Memleketimizin eşsiz köşelerinden, güzelliklerine haiz kareler bizi mest eder nitelikte... :)
Teşekkürler...+1 |
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
|
... ve lanet Antalya...
ooh oh. Ne güzel. En güzeli senin için olsun ablacım.
Amin cnm hepimiz için inşaAllah :-* |
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
Rica ederim ;D |
... ve lanet Antalya...
...ve lanet antalya... çok güzel...
|
... ve lanet Antalya...
Doğal güzelliğine eyvallah ama anlatılanlardan dolayı ''lanet'' kelimesini kullanması konusunda Tuğba arkadaşıma katılıyorum...
Nede olsa yaşayan bilir... |
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
Alıntı:
Eyvallah kardeşim. Sanırım sen daha iyi anladın bu durumu ;) |
... ve lanet Antalya...
Antalya'ya gelen turistlerede mahalle baskısımı yapsak, belki imana gelirler.. Yada turizmi ortadoğuya endekslesek sadece o taraftan insanlar gelse, arada israillilerde kaynar ama, hepsinin hristiyan olmasından iyidir. En azından araplar çoğunlukta olur |
... ve lanet Antalya...
Jonathen749 Ben sizi bir türlü anlamıyorum. Önceden Alıntı:
Alıntı:
Bu bir ironi mi bana açıklar mısınız? |
... ve lanet Antalya...
:)
üstteki mesajımda içinizden geçenlere tercüman olmaya çalıştım.. Kesinlikle kendi düşüncelerim değil. Aslında anlamayacağınızı hiç düşünmemiştim. Antalyanın size göre imana gelebilmesi için acizene bir tekliftir benimkisi |
... ve lanet Antalya...
Alıntı:
1.si sen ne kadar akıllısın yada ne kadar beni tanıyorsun ki benim içimden geçenleri biliyorsun. Rica ederim benim adıma benim olmayan hisleri açıklama. Hayır senin adına utanç verici bir şey. Komik oluyorsun benim için. 2.si Anlayamadığım şey sizin neden ve nelere gereksinim duyarak böyle şeyler yazmanızdır. 3.sü de Benim Antalya nın imanıyla bir derdim yok. Kimsenin imanıyla derdim yok. Bunu söylediğimi de hatırlamıyorum zaten. Bu acizane teklifiniz için sağolun. Ama parmaklarınız boşa yorulmuş. |
... ve lanet Antalya...
Bir nebzede tebessüm ettirebildiysek ne mutlu.
Keşke sende beni güldürebilseydin.. Bir ilin imanın ölçmek ne sana nede bana düşmez tabiki, zira herkes kendinden sorumludur. Durum böyle iken, bir şehrin doğal güzellikleri kafi ise neden "lanet"? Bir şehri lanet ilan etmek, ne anlama gelir? Gerçek bir antalyalı bu ithamda buluna bilirmi? |
... ve lanet Antalya...
Bir kaç yıl önce Endonezya'da tsunaminin yokettiği yaklaşık 250 bin kişi düşünüyorum,(bu sahil kısmının tamamen fuhuş yuvası haline geldiği kesin anlatılanlardan)
Sonra Kuran'ı açıyorum... Lut Kavmi Semut Kavmi ve diğerlerinin helakının ne tür sebeplerden olduğunu görüyorum... Sonrada tekrar Tuğba'ya katılıyorum... |
... ve lanet Antalya...
RESİMLER ÇOK GÜZEL AMAA BENDE ANTALYADAYIM NEDEN LANET OLDUGUNU ANLAYAMADIMM :o :o :o
|
All times are GMT +3. The time now is 17:12. |