![]() |
Once Oku Sonra Resme Bak...
once yazıyı oku,sonra resmi aç!!! Bu yaziyi kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum.Resimdeki cocuk arkadaslariyla beraber Sundarbansa tatil icin gitmis. Resim cekmelerini istemis. Flas patlayinca cocuk bagirmis ve bayilmis.Iki gun sonra cocuk kalp krizinden olmus.Arkadaslari resimi tap ettirmisler ve resimi gorunce cok korkmuslar.Resim cekilirken hepsi ordaydi ama gormedikleri birşey varmis.Birer birer sinir hastanesine yatmislar.Bir asker bu resimi 13 uzmana gondermis. Hemen terfi etmis.Bir sirket sahibi bu resimi gormus,gulmus ve silmis.bunun üzerine iflas etmis .Bu resimi 13 kisiye gonder.Bekle ve olanlari seyret .Sakın resmi silme. siteye girrr:::::
http://img265.imageshack.us/img265/3...a3eb631hr1.jpg alıntıdır |
resimi gönder falan bunlara inanmıyorum ama korktum yaaa en büyük korkum benim bunlar anneeeee evde de yalnızım :'( :'(
|
gamze saol paylaşım için ben göndermiyorum kimseye ;D bade_esna korkma cicm bişi olmazsss :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
[b]ne yalnızmısın bu yazıya eklemeyi unutmuşlar bunu yalnız evde okuyan gören bilen nebilim işte farkedenler :-\ varsa 7 gün içerseinde ay süleyemeyeceğiim :'( süleyimmi yook yokk dilim varmıyoo :'( ama ısrar ettiniz söylüyorum :-X ,,,,,, ,,,,, ,,,,, kendisiyle bizzat tanışma fırsatı yakalar :o[/b] |
korkmamak elimde degil ki ya susun ne olur anneee yaaaa nerden girdim bu konuya üffff :'( :'(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yaff ben şaka yaptıım valla bak öyle birşey olmaz vicdanım sızlamaya başladıı :'( :'( |
ya yok alıntı yaptım zaten kimseye gönderme
korkma bişey olmaz bak ben yanındayım |
Saçmalık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
evett tabiki saçmalık korkmayıın yaa onlar bizden korksun :-X :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
ovvvvvvvvv ...korktum gece uyuyamıcam :'( :'( :'(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam bir "RING" vakası... :-X
|
Alıntı:
Bir ara bana dadandılar her gece her gece gele gele baya samimi olduk :D dua ediyorum yok gitmiyor,kelime-i şehadet getiriyorum yok yine olmuyor,en sonuncusunda dayanamdım bastım küfürü gidiş o gidiş :D Bu yüzden odamı değiştirmek zorunda kaldım,odamda oluyor her nedense :-* İlginç bir durum. ---- Korkan varsa müzk açsın son ses dinlesin :-* |
kuzen bak küfür çareymiş gerek kalmadı gelmeme... :D :D :D
|
Alıntı:
|
Valla şaka demiyorum ettim küfür gitti ama bu seferde gündüz uyuduğumdada gelmeye başladı artık her neyse :-*
Çok yatak değiştirdim bu yüzden,şuan ki yatağımda 1 kez rastladım o kadar,bayadır gelmiyor çok şükür :-* Kötü bir şey ama ne zaman böyle dalgaya vursam geliyor :D Bugünde gelir :-* Siz küfür etmeyin ama mazallah daha fenası olur,ben biraz deliyimdir sövdüğüme bakmayın :-* Dinlediğim bir hoca karabasan denen şeyi cinlerin yaptığını söylemişti. :-* Dua okuyup, Allahü tealaya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır.Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. :-* Ayet-el-kürsi,İhlas,Muavvizeteyn ( felak-nas )ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Kıbleye doğru yat birde ;) Abdest almadanda yatma :-* |
''Bugünde gelir'' rahatlıga bak ya siz iyice haşır neşir olmuşunuz maşaallah :D ben her gece okumadan yatmam zaten yinede verdiğin bilgiler için sağol
|
[i][b]Güzel hayaletmiş (:
|
Alıntı:
|
Kanka olduk biz ayda 1 gelmezse darılıyorum :-*
Alıştığım için rahatım. ---- Konunun başına keşke +18 yazılsaydı,18 yaşından küçük kardeşlerimizin korkmaması için :-* |
allahtan bana uğramıyorlar allah koruyo çünkü ben öle şey görsem ölürüm orda korkundan ben rüyalarım genelde korkunç
|
arkadaslar bunu ben senelr once gormustum yeni model hayaletler cikti artik :P
|
yeni modalar nerede yaf
güselmis korkmadım bu arada gelen olursa hüdaverdiye yollarım baksaNA KANKİ OLMUŞ O |
Alıntı:
|
uff inanmadım hiç :-X bende yapıyım yanıma photosopla cinler periler zor bişey değil hemde kimmiş bu iflas eden iş adamı neden medyaya yansımadı :o hergün böyle mailler geliyor hiçbirine itibar etmiyorum hala da bişey olmadı :-* korkmayın allah'a dua edin size birşey olmaz :-* |
yaf bu konuyu fıkralar bölümüne koysaydınız yerini daha iyi bulmuş olurdu gibime geliyo 8) ;)
|
Bende çok korktum ... :'(
|
Mail adresime kaç defa böyle yazılar geliyor yok birisi bu yazıyı silmiş işini kaybetmiş,başkası kaza geçirmiş sende silip ilgilenmezsen başına bişey gelebilir kim çıkardıysa artık sildim ilgilenmedim hiç bişeyde olduğu yok :)
Resime gelince foto montaj olduğunu düşünüyorum photoshopla yarım saatini almaz bunu yapmak :-* |
Şimdi ben bu konuyu ortadan kaldırınca yani silince, forum da çökmesin... NEyse, ne olur ne olmaz kalsın bari... :-X :-X :D
|
Alıntı:
Böyle şeylerle uğraşacağımıza gidip bi namaz kılalım :-* |
böyle şeyleri niçin koyarsınız bilmem dostlar
fobisi olan var olmayan var dimi :-\ :( |
All times are GMT +3. The time now is 15:07. |