![]() |
Facebook üyesi misiniz???
Arkadaşlar bu anketin sonucuna göre başka bir konu açacağım.... şimdilik bana kalsın bu.... evet ...
facebook u olanları bi görelim..... benim var.... :D |
Benim de var :)
|
Facebook'a üye olmanın kötülüklerinden bahsedilecek büyük ihtimalle bir sonraki konuda; ama benim işime yaramadı desem yalan olur; dolayısıyla, evet, benim de var facebook hesabım...
|
Benim yok eskiden vardi kisa bir sureligine ama sildim
|
Alıntı:
|
Malesef var, nerede bir alacaklı varsa beni bulup yakama yapıştı : )
İşin latifesi bir yana uzun zamandır görüşemediğim dostlarımı buldum. Kullanmaktan kullanmaya fark var ;) VesseLam |
Alıntı:
|
benim yok geri kaldım ben simdi ???
|
Bencede facebook çok kötü bir site değil tamam arkadaslık teklifleri yolluyorlar ama kabul etmek veya etmemek sana kalmiş çok güzel gruplar var facebookta mesela AKP KAPATILMASIN VEYA TAYYİP ERDOĞANI SEVEN BEŞBİN KİŞİ BULABİLİRİM V.S gibi
Bende üyeyim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben üye değilim ama facebook`da üye olamıyorum her nedense, yok böyle bir email adresi var, yok böyle bir rumuz ve isim var deyip kafamın tasını attırıyor, en iyisi facebooksuz kalmak, bir tek facebook yok dünyada başka sitelerde var ben türkçe siteler olan facebookları tercih ediyorum ;D ;D :D :D
|
Alıntı:
|
Pek işime yaramaz ama üyeyim.
|
Üyelik aldım sürekli birileri ekliyor ama çözemedim facebook'u...
Zaten giresim pek gelmiyor... |
Bence bu facebook çok iyidebirşey degil.
Üye oldugun zaman birisi benim profilimden diger herkeze ulaşabiliyor. Geçenlerde televizyonda haberlerde duydum mesela; facebooktaki bilgilerden kişilerin banka hesablaranı kadar ulaşılabiliyormuş... |
başkanım.. ulaşması için o kişinin arkadaşlık davetini kabul etmesi gerek... yoksa göremez.....
|
hayır üye değilim,hiçbizamanda üye olmayı düşünmedim bana hiç cazip gelmedi nedense.. arkadaşlık sitelerinden farksız geliyor..kuruluş amacını aşmış bir site ;) Alıntı:
bana görede nerde boş kalmış insan varsa hatta amiyane tabirler amale,kro bile diyebiliris:) hepsi oraya dolmuş :)) (mutlaka istisnalar vardır..genelleme yapmış olmayalım ;)) |
Kısa bir dönem için üyeliğim vardı. Sildim sonra. Gerçek bilgilerin verilmesini doğru bulmuyorum. istihbarat servisleri için hazır liste oluyolar...
|
hayır,üye değilim.düşünmüştüm ama daha olmadım
|
Alıntı:
Benim yok bu arada ;) |
Çok düşünmüştüm üye olmayı,
ama şuan üyeliğim yok sanırım olmazda .. |
Evet var ama girmem hiç beni bulmaları için öle bi açtım çok sevdiğim ilk okul arkadaşlarım buldular beni :D
|
Üyeliğim yoktur... ;)
|
Arkadaşlar çok sakıncalı bir olay...Araştırmalarıma göre çeşitli gruplar var bunlar siyasi gruplarda olabiliyormuş...Ayrıca daveti kabul et etme anında adamlar senin hakkında her bilgiyi topluyabiliyor...Sanırım Osman Özsoy'un bir yazısında okumuştum...İnsanların duyguları suistimal ediliyor ve daha bir çok şey...Bence gereksiz birşey...Zatende üye değilim çok şükür.. :-*
|
Alıntı:
|
Evet ben de üyeyim.Gayet mutluyum Allaha şükür doğru yolda kullanmasını biliyorum
|
bikere girdim baktım begenmedim görüşmek istediğim bütün arkadaşlarımla görüşüyorum zaten istemediklerimi bulmasamda olur bu durumda üye olmaya ne gerek var ;)
|
Hiç gerek duymadım,beni kimse bulmasın 8)
Yanımdakiler yetiyo şükür :D |
tamam arkadaşlar... katılımınız için teşekkürler....
|
var güzel bi şey..
|
hayır...üyede olmam heralde...
|
Üye değilim olmam da.
|
var ... mutluyum ...
Kullanma amacına göre değişir , uzun süredir göremediğim arkadaşlarımla tekrar bağlantı kurabildim ... konser , toplantı , gezi gibi tanıdığım insanlar tarafından organize edilen etkinliklerden haberdar oluyorum , lise - üniversite arkadaşlarımın neler yaptığını ne işlerle uğraştıklarını bilmek profesyonel hayatta avantaj sağlıyor (adamların çoğu müdür olmuş). Profilinize hakimsiniz , "privacy" kısmından profilinizin güvenlik ayarlarını yapabilirsiniz ... mesela profilinizi sadece arkadaşlarınız görebilir gibi. Ben aktif kullanıyorum ve yararlı buluyorum çünkü abuk subuk siber sarkıntılık huyum yoktur ... aksine taciz ediliyorum ... |
Yok ben bulaşmadım buna,Türkçe olsa bi ihtimal ama değilim :-*
|
Alıntı:
burada nasıl yapacağını görüntülü anlatıyor , mozilla firefox kurulumu var öncelikli iş olarak , bir bak istersen ... |
Evet, facebook'ta üyeliğim var...
Uzun zamandır çeşitli sebeplerden dolayı ulaşamadığım arkadaşlarım vardı. Onları bulabilir miyim diye üye olmuştum, buldum, çok da mutlu oldum... Neredeyse bir yıl önce üye olmama rağmen, belki de amacım dışında kullanmadığım için herhangi bir sıkıntısını da görmedim... |
Alıntı:
+1 |
hayır değilim...zaten amele kaynıyomuşşşş :D :D
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:31. |