Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Facebook üyesi misiniz??? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27254)

sadeceali 05-01-2008 17:03

Facebook üyesi misiniz???

Arkadaşlar bu anketin sonucuna göre başka bir konu açacağım.... şimdilik bana kalsın bu.... evet ...

facebook u olanları bi görelim.....

benim var.... :D

merve 05-01-2008 17:04

Benim de var :)

Mu-Alim 05-01-2008 17:11

Facebook'a üye olmanın kötülüklerinden bahsedilecek büyük ihtimalle bir sonraki konuda; ama benim işime yaramadı desem yalan olur; dolayısıyla, evet, benim de var facebook hesabım...

Kafes 05-01-2008 17:12

Benim yok eskiden vardi kisa bir sureligine ama sildim

sadeceali 05-01-2008 17:12

Alıntı:

Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Facebook'a üye olmanın kötülüklerinden bahsedilecek büyük ihtimalle bir sonraki konuda; ama benim işime yaramadı desem yalan olur; dolayısıyla, evet, benim de var facebook hesabım...

hayır tunahan abi... alakası yok... aksine iyi bişey olacak.. :)

Necip Fazil 05-01-2008 17:13

Malesef var, nerede bir alacaklı varsa beni bulup yakama yapıştı : )

İşin latifesi bir yana uzun zamandır görüşemediğim dostlarımı buldum. Kullanmaktan kullanmaya fark var ;)

VesseLam

Mu-Alim 05-01-2008 17:14

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hımm... Tamam, yanıldım o zaman. Kusuruma bakma kardeşim. (:

sesli34 05-01-2008 17:14

benim yok geri kaldım ben simdi ???

NuR-eFSaN 05-01-2008 17:14

Bencede facebook çok kötü bir site değil tamam arkadaslık teklifleri yolluyorlar ama kabul etmek veya etmemek sana kalmiş çok güzel gruplar var facebookta mesela AKP KAPATILMASIN VEYA TAYYİP ERDOĞANI SEVEN BEŞBİN KİŞİ BULABİLİRİM V.S gibi

Bende üyeyim

Mu-Alim 05-01-2008 17:16

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Bencede facebook çok kötü bir site değil tamam arkadaslık teklifleri yolluyorlar ama kabul etmek veya etmemek sana kalmiş çok güzel gruplar var facebookta mesela AKP KAPATILMASIN VEYA TAYYİP ERDOĞANI SEVEN BEŞBİN KİŞİ BULABİLİRİM V.S gibi

Bende üyeyim

Ama şu da var ki "feysbukçular" genelde millete yüksekten bakan, zengin kesimin insanı. Orada çoğunluk, bizim aleyhimizde...

merve 05-01-2008 17:23

Alıntı:

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı

Bende üyeyim

Ama şu da var ki "feysbukçular" genelde millete yüksekten bakan, zengin kesimin insanı. Orada çoğunluk, bizim aleyhimizde...

Evet gerçekten çogunluk bizim aleyhimize, abuk subuk gruplar var >:( >:( >:(

ATmaCA53 05-01-2008 18:17

ben üye değilim ama facebook`da üye olamıyorum her nedense, yok böyle bir email adresi var, yok böyle bir rumuz ve isim var deyip kafamın tasını attırıyor, en iyisi facebooksuz kalmak, bir tek facebook yok dünyada başka sitelerde var ben türkçe siteler olan facebookları tercih ediyorum ;D ;D :D :D

Kafes 05-01-2008 18:58

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
ben üye değilim ama facebook`da üye olamıyorum her nedense, yok böyle bir email adresi var, yok böyle bir rumuz ve isim var deyip kafamın tasını attırıyor, en iyisi facebooksuz kalmak, bir tek facebook yok dünyada başka sitelerde var ben türkçe siteler olan facebookları tercih ediyorum ;D ;D :D :D

:D :D +

LüGaT 05-01-2008 19:06

Pek işime yaramaz ama üyeyim.

ENGİNEER 05-01-2008 19:07

Üyelik aldım sürekli birileri ekliyor ama çözemedim facebook'u...

Zaten giresim pek gelmiyor...

Esra KAÇ 05-01-2008 19:10

Bence bu facebook çok iyidebirşey degil.
Üye oldugun zaman birisi benim profilimden diger herkeze ulaşabiliyor.
Geçenlerde televizyonda haberlerde duydum mesela; facebooktaki bilgilerden kişilerin banka hesablaranı kadar ulaşılabiliyormuş...

sadeceali 05-01-2008 19:11

başkanım.. ulaşması için o kişinin arkadaşlık davetini kabul etmesi gerek... yoksa göremez.....

inşirah 05-01-2008 19:51

hayır üye değilim,hiçbizamanda üye olmayı düşünmedim bana hiç cazip gelmedi nedense..
arkadaşlık sitelerinden farksız geliyor..kuruluş amacını aşmış bir site ;)

Alıntı:

aleyhinize olduğu kısmı hakkında bişey söyleyemem ama "yüksekten bakan,zengin kesim" söyleminize katılmıyorum :)
bana görede nerde boş kalmış insan varsa hatta amiyane tabirler amale,kro bile diyebiliris:) hepsi oraya dolmuş :))
(mutlaka istisnalar vardır..genelleme yapmış olmayalım ;))

Üç mevsim 05-01-2008 20:30

Kısa bir dönem için üyeliğim vardı. Sildim sonra. Gerçek bilgilerin verilmesini doğru bulmuyorum. istihbarat servisleri için hazır liste oluyolar...

aksavaşçı 05-01-2008 20:33

hayır,üye değilim.düşünmüştüm ama daha olmadım

Nagihan 05-01-2008 21:05

Alıntı:

Alıntı:

Ali ne dusunuyorsun yine?? :-\ :o

Benim yok bu arada ;)

Nazende 05-01-2008 21:08

Çok düşünmüştüm üye olmayı,
ama şuan üyeliğim yok sanırım olmazda ..

RDönmezs 05-01-2008 21:10

Evet var ama girmem hiç beni bulmaları için öle bi açtım çok sevdiğim ilk okul arkadaşlarım buldular beni :D

acizane44 05-01-2008 21:16

Üyeliğim yoktur... ;)

fazlrahmet 05-01-2008 21:20

Arkadaşlar çok sakıncalı bir olay...Araştırmalarıma göre çeşitli gruplar var bunlar siyasi gruplarda olabiliyormuş...Ayrıca daveti kabul et etme anında adamlar senin hakkında her bilgiyi topluyabiliyor...Sanırım Osman Özsoy'un bir yazısında okumuştum...İnsanların duyguları suistimal ediliyor ve daha bir çok şey...Bence gereksiz birşey...Zatende üye değilim çok şükür.. :-*

Esra KAÇ 05-01-2008 21:31

Alıntı:

başkanım.. ulaşması için o kişinin arkadaşlık davetini kabul etmesi gerek... yoksa göremez.....

Bunu bilmiyordum ama genede bana pek güvenli birşeymiş gibi gelmiyor.

Ak_Zeynep 05-02-2008 00:00

Evet ben de üyeyim.Gayet mutluyum Allaha şükür doğru yolda kullanmasını biliyorum

BaDe_EsNa 05-02-2008 00:08

bikere girdim baktım begenmedim görüşmek istediğim bütün arkadaşlarımla görüşüyorum zaten istemediklerimi bulmasamda olur bu durumda üye olmaya ne gerek var ;)

KAmusal mışş 05-02-2008 00:18

Hiç gerek duymadım,beni kimse bulmasın 8)
Yanımdakiler yetiyo şükür :D

sadeceali 05-02-2008 00:49

tamam arkadaşlar... katılımınız için teşekkürler....

Benide_Kapatın 05-02-2008 01:38

var güzel bi şey..

Beritan 05-02-2008 02:37

hayır...üyede olmam heralde...

dildade 05-02-2008 03:16

Üye değilim olmam da.

rikopasa 05-02-2008 10:57

var ... mutluyum ...
Kullanma amacına göre değişir , uzun süredir göremediğim arkadaşlarımla tekrar bağlantı kurabildim ... konser , toplantı , gezi gibi tanıdığım insanlar tarafından organize edilen etkinliklerden haberdar oluyorum , lise - üniversite arkadaşlarımın neler yaptığını ne işlerle uğraştıklarını bilmek profesyonel hayatta avantaj sağlıyor (adamların çoğu müdür olmuş).
Profilinize hakimsiniz , "privacy" kısmından profilinizin güvenlik ayarlarını yapabilirsiniz ... mesela profilinizi sadece arkadaşlarınız görebilir gibi.
Ben aktif kullanıyorum ve yararlı buluyorum çünkü abuk subuk siber sarkıntılık huyum yoktur ... aksine taciz ediliyorum ...

Hüdaverdi 05-02-2008 11:02

Yok ben bulaşmadım buna,Türkçe olsa bi ihtimal ama değilim :-*

rikopasa 05-02-2008 11:35

Alıntı:

Yok ben bulaşmadım buna,Türkçe olsa bi ihtimal ama değilim
http://www.youtube.com/watch?v=7qqLrGpFdq8

burada nasıl yapacağını görüntülü anlatıyor , mozilla firefox kurulumu var öncelikli iş olarak , bir bak istersen ...

nar 05-02-2008 14:35

Evet, facebook'ta üyeliğim var...
Uzun zamandır çeşitli sebeplerden dolayı ulaşamadığım arkadaşlarım vardı. Onları bulabilir miyim diye üye olmuştum, buldum, çok da mutlu oldum...
Neredeyse bir yıl önce üye olmama rağmen, belki de amacım dışında kullanmadığım için herhangi bir sıkıntısını da görmedim...

Hüdaverdi 05-02-2008 14:48

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yok ben bulaşmadım buna,Türkçe olsa bi ihtimal ama değilim
http://www.youtube.com/watch?v=7qqLrGpFdq8

burada nasıl yapacağını görüntülü anlatıyor , mozilla firefox kurulumu var öncelikli iş olarak , bir bak istersen ...

Oldu gerçektende sağolasın,bakayım nimetlerinden faydalanabilcek miyim :-*

+1

oturanboğa 05-02-2008 14:56

hayır değilim...zaten amele kaynıyomuşşşş :D :D

Kafes 05-02-2008 14:56

Alıntı:

oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
hayır değilim...zaten amele kaynıyomuşşşş :D :D

;D ;D hosgeldin bogaa

All times are GMT +3. The time now is 16:31.