Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiyemi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27279)

RDönmezs 05-01-2008 21:19

Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiyemi

Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiye mi ?

* Sevgilime
* Kıskanmama sebep olan kişiye
* Kendime

fazlrahmet 05-01-2008 21:27

Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiyemi

Sanırım kendime kızardım hani hep derlerya kıskanç kişi kendisine güveni olmayan kişidir diye... :D
Ama eşini kıskanmak ve onun seni kıskanması aşırı olmayacak kadarsa güzel birşeydir... :-*

Esra KAÇ 05-01-2008 21:36

Tabiki sevdiğim kişiye kızardım.
Ama kıskanmakta kıskanılmakta güzel...

acizane44 05-01-2008 21:44

sevdiğim insana kızmasamda bunu bir sekilde belirtmek isterim birde gıcıklık yapıyorsa tamam ALLAH yardımcınız olsun :D
Ama insanın bazen hoşuna gidiyor :D

Kafes 05-01-2008 21:45

bilemem simdiye kadar kendimden baskasini kiskanmadim http://imgcash2.imageshack.us/img301...donion2ya8.gif

LüGaT 05-01-2008 21:47

Sevgilim olduğu için doğrudan kendime kızardım. Başka türlüsünü de burda insanlarla paylaşmam için hiçbir sebep yok zaten.

Necip Fazil 05-01-2008 21:48

Bizim sevdiğimiz nikahımızın altına girdiğinde sevdiğimiz olur ve kıskanmaya mahal verecek biri olmaz.

VesseLam

isimsiz 05-01-2008 21:49

en kökten çözüm sevgilinin olmamasıdır. o zaman kime kızcağın sorunuda ortadan kalkar. :-*

isimsiz 05-01-2008 21:49

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bizim sevdiğimiz nikahımızın altına girdiğinde sevdiğimiz olur ve kıskanmaya mahal verecek biri olmaz.

VesseLam

:-* :-* işte anlatmak istediğim bu +1

KAmusal mışş 05-01-2008 21:56

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Sevgilim olduğu için doğrudan kendime kızardım. Başka türlüsünü de burda insanlarla paylaşmam için hiçbir sebep yok zaten.

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı

VesseLam

Harika yorumlar
+

Yâren 05-01-2008 21:58

İnsanın sevdiğinin olması, kıskanması, kıskanılması güzel bir duygu.

Müntesip 05-01-2008 22:06

bu konu cok hassas bir konu hemsom :D ne demeli bilinmez ki,simdi sevgilimize kızmak ne haddimize :D bizler kalbi ılık adamlarız o sebeple o şık gidiyor.sebep olan kişiye mi dersen eger hatası varsa muhakkak cezası verilir ama hani akrabasıdır yanlış anlama sebebiyle sesimi yükseltirsem o zamanda kendime kızarım.

sümeyra 05-01-2008 22:08

Bu soruyu eş olarak düşünürsek
beni kıskandıracak bir duruma mahal vermesi çok yanlış olur.
Kendime kızarım ben nerde hata yaptım diye :)

LüGaT 05-01-2008 22:13

Hz. Aişe (radıyallahu anhâ) anlatıyor:

"Safiyye (radıyallahu anhâ) gibi güzel yemek yapanı görmedim. (Bir defasında) Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) benim odamda iken, Safiyye ona yemek yapıp [göndermişti]. Çok şiddetli bir kıskançlık hissettim. Öyle ki beni bir titreme sardı. (Gidip) kabını kırdım, sonra da pişman oldum ve:

"Ey Allah'ın Resûlü dedim, yaptığım bu hareketin keffâreti nedir?"

"Tabağa aynıyla tabak, yemeğe misliyle yemek!" buyurdular."

:)

merve 05-01-2008 22:16

Sevdiğime kızarım herhalde :-\

Bostancı 05-01-2008 22:18

Sevgilimi oda kim :o
Duruma bağlı eğer eşimin bir suçu yoksa kıskandırana kızarım eğer varsa eşime'de kızabilirim ama kıskanmaya mahal verecek bir eşle evleneceğimi sanmıyorum ;)

RDönmezs 05-01-2008 22:33

Kendime kızarım..

sümeyra 05-01-2008 23:10

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Hz. Aişe (radıyallahu anhâ) anlatıyor:

"Safiyye (radıyallahu anhâ) gibi güzel yemek yapanı görmedim. (Bir defasında) Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) benim odamda iken, Safiyye ona yemek yapıp [göndermişti]. Çok şiddetli bir kıskançlık hissettim. Öyle ki beni bir titreme sardı. (Gidip) kabını kırdım, sonra da pişman oldum ve:

"Ey Allah'ın Resûlü dedim, yaptığım bu hareketin keffâreti nedir?"

"Tabağa aynıyla tabak, yemeğe misliyle yemek!" buyurdular."

:)

:) :) :)

ATmaCA53 05-02-2008 19:48

ankete bakılırsa her 3`de yapardım :D :D :D :D

Sukut-u Hayal 05-02-2008 20:24

Hic sevmem bu konulari >:(

çilik 05-02-2008 20:27

sevdiğime kızarım gebertirim onu kafasını kırarım :D :D :D

Beritan 07-13-2008 21:24

ben birini seversem bu evleneceğim kişi olur...
benim evleneceğim kişi beni o kadar basit bir duruma düşürmez...
umuyorum 8)

Necip Fazıl 07-13-2008 21:26

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
ben birini seversem bu evleneceğim kişi olur...
benim evleneceğim kişi beni o kadar basit bir duruma düşürmez...
umuyorum 8)

:-* :-* :-*

Hıfz-ı lisan 07-13-2008 22:14

kıskanmak basit bir durum mu? ilginç bir bakış açısı :)

Beritan 07-13-2008 22:15

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
kıskanmak basit bir durum mu? ilginç bir bakış açısı :)

kıskanmaya demdim..kızmaya dedim :)
ben kıskancımdır..ama sevdiğim kişiye bu bende etrafta gördüğüm şeylerden dolayı hatta bi ara saplantı olmuştu...
o yüzden benim seveceğim(evleneceğim )kişi bu duruma beni düşürmez

Hıfz-ı lisan 07-13-2008 22:18

pardon ben yanlış anlamışım.. :)

Beritan 07-13-2008 22:19

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
pardon ben yanlış anlamışım.. :)

nedemek anlamam önemli :)

Demokrat 07-13-2008 22:20

Güzin ablaya sormak lazim :)

RDönmezs 07-13-2008 22:37

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
sevdiğime kızarım gebertirim onu kafasını kırarım :D :D :D

Abooo :D boksör var aramızda :D

güliş 07-19-2008 22:25

ben de sevdiğime kızarım... :D

politikaci 07-19-2008 22:25

ikisinede kızarım :D

Neşe 07-19-2008 22:52

kendime kızarım ben ne yaptım ki böyle bi olayla karşılaştım diye

All times are GMT +3. The time now is 21:15.