![]() |
içki haram değilmişşşş...boşa gitti ayık yıllarım :)
Kamer Genç kendini kaybetti
Geçtiğimiz haftalarda TBMM’de bir dizi provokasyonlara imza atan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, yine ‘sarhoş mu ayık mı?’ dedirtecek ilginç açıklamalarda bulundu. Superpoligon internet sitesinde yer alan haberin detayları şöyle: TBMM'nin renkli ismi, “Tek kişilik muhalefet'' Kamer Genç, “İçki fetvası'' verdi. Meclis'teki linç girişimi sonrası günün adamı olan Tunceli Bağımsız milletvekili Kamer Genç, dün gece Ankara'da katıldığı bir kokteylde, “İçki ve haram'' ilişkisini anlattı. Devlet Konuk evinde düzenlenen Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) gecesine katılan Genç, yine ilgi odağı oldu. Önce kırmızı şarap ikram edilen Genç “Teşekkür ederim almam'' dedi. Kokteyle katılanlar Genç'in içkiyi bıraktığını zannedip, “Yoksa siz de AKP iktidarında içmiyor musunuz?'' diye sordular. Genç ise, “Aksine ben içerim. Ama şarap bana göre değil. Viski olursa içerim'' dedi. Bunun üzerine garsonlar Genç'e viski servisi yaptı. Viski bardağının içinde buz olduğunu gören Genç “ Buzlu viski içmem. Viskinin tadını bozar. Buzsuz ve sek viski, bu içkinin tadını verir'' dedi. Bunun üzerine Genç'e buzsuz viski geldi…. 'İÇKİ HARAM DEĞİL' Genç viskisini içerken “Bir de haram diyorlar. Nesi haram olacak '' yorumu yaptı. DYP milletvekili olduğu dönemde göz önünde içki içmediğini anlatan Kamer Genç, “O zamanlar parti yöneticilerinin ricaları vardı. Göz önünde içme, tabanımız muhafazakar diyorlardı. Ben de DYP döneminde, böyle ortalarda pek içki içmedim. Şimdi bağımsızım, kimseden de çekinmem. Taban maban da kalmadı zaten'' dedi. İçki hakkında ilginç haram yorumları yapan Genç, “Onlara göre içki haram. Haram veya değil, ben içiyorum. Zaten haram ise, o zaman içkinin yok edilmesi gerekir. Ben de içerek yok ediyorum. Haram şeyleri içip ortadan kaldırıyorum. Büyük bir hizmet veriyorum, daha ne olsun'' |
kalpleri o kadar kararmışki haram bile helal geliyor...işte biz böyle bir ülkede yaşıyoruz
adam göğsünü gere gere içkisini anlatıyor.....ama biri çıkıp deseki kutlu doğum haftamız mübarek olsun nerdeyse idama gönderiliyor(hakan şükür örneği gibi) ben bu ülkeyi bu hale getirenlerden utanıyorum |
boga yani harika bir baslik koymussunn +
|
Ey Zahit Şaraba Eyle İhtiram
İnsan Ol Cihanda Bu Dünya Fani Ehline Helaldir, Na Ehle Haram Biz İçeriz Bize Yoktur Vebali ... diyor Kamer Genç sanırım :) Ne diyelim sirozunuz bol olsun ;) VesseLam |
Alıntı:
|
ne beklersinizki
1 tunceli askeriyenin silahlarının şehre dönük olduğutek yer bacayip bir millet 2 tamer genç anlatmaya gerek yok ne beklersinizki utanma ar namus haya bunun gibi nitelikleri taşımayan biri malum çiçekleri sulatırdı bu millette salak ya yedi içki onlar için bir ifade etmezki zaten ebu cehil ebu lehep gibi diyecem ama onlara hakaret olur bu bu kadar beter bir insan |
Şimdi belli oldu neden her zaman saçmaladığı,demek ki hep alkol alıyormuş :-*
Zinada günah olmadığı için sanırım çicek suladı kendileri :-* |
Herkes fetva veriyor...
|
E YUH! artık.
Seni kim yok etsin e akılsız zır cahil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bazı şaşkınların kalpleri mühürlenmiştir. Asla gerçekleri görüp doğru yola yönelemezler ve işte onların sonu ebedi cehennemdir.
''Onların gözleri vardır görmezler Kulakları vardır duymazlar'' Rabbim sana şükürler olsun ki, bu şaşkınları bize ibret olsun diye verdin. İmanım, bu rezili gördükten sonra değerine değer kattı. Elhamdülillah müslümanım ve Rabbim hak yolundayım. Şaşırtma beni. |
“Bir de haram diyorlar. Nesi haram olacak ''
Bu söz Dinden çıkarır adamı ama umrundamı ki..? |
Zaten haram ise, o zaman içkinin yok edilmesi gerekir. Ben de içerek yok ediyorum. Haram şeyleri içip ortadan kaldırıyorum. Büyük bir hizmet veriyorum, daha ne olsun''
Birgün sende yok olursun inşallah...Allah ıslah etsin.... |
kim içerse içsin beni ilgilendirmez ama biri çıkıp içki haram değildir, başörtü, tesettür dinimizde yeri yoktur diyen kendini imam zanneden insanlara çok kızıyorum >:( >:( ,
arkadaşlar şu kamer gence bir ayet gösterelimde belki imana gelir sonra... |
Yuhh
|
:D çiçekçi iyice uçtun beee :D
|
isteyen içer istemeyen içmez ona ne
|
Doğru söylemiş. Kamer Genç'e içki haram değil. Çünkü islam dininde zeka özürlü olanların cezai ehliyeti yoktur.
|
Alıntı:
:D :D + |
"Senin dinin sana, bemimki de bana..." yeter ki gölge etme, ihsan da istemez... ;)
|
ZATEN HERSEY GUNAH SİZSE SORARSAK İCKİ İCMEKTE BİLE ARTIK YOBAZLIGI BIRAKIN GECEN O ADMI DOVEMDİNİZMİ
|
Alıntı:
|
buda Kameri Gençevi mi olmak istedi ne bilim....
Bu adam dinden çıkmıştır... |
Alıntı:
5- “Şeytan, içkide ve kumarda aranıza düşmanlık ve kin düşürmek, sizi Allah’ı anmaktan ve namaz kılmaktan alıkoymak ister. Artık siz hepiniz vazgeçtiniz değil mi?” (Maide Sûresi, 91) Al bay çok bilmiş bizmi günah diyoruz yoksa Allahmı... Size sorsak her şey helal (: Yobazlığını kendi ellerinle deşifre ettin tebrik ederim ;) |
Kendi çapında konuşmuş yine. >:(
|
ALINTI-1 (Kime ait olduğu önemli değil. Düşünürseniz bulursunuz hangi eve ait olduğunu)
İçkiden kastımız doludur ama , bu içki alkolikler gibi kadehler dolusu degil tanrıya ibadet gibi bir yudum içilir , kaldiki ibadetin sarhoşu olur kisi bir yerden sonra bir yudum şarap neyler insana.. ALINTI-2 / (Bir Ak Parti Forum Üyesi. Kim olduğu önemli değil. Okuyunca kim olduğunu bulursunuz) Zaten herşey günah size sorarsak. İçki içmekte bile. Artık yobazlığı bırakın! CEVAP / Hz. Muhammed (S.A.V) "Bir kimse, içki içene bir lokma yedirse, Allahü Teala onun cesedine yılan ve akrep salar.İçkicinin içmesine yardımcı olan, onun dininin yıkılmasına yardım etmiş olur.Ona o yolda borç para veren, bir müminin ölmesine yardım etmiş olur.Onunla oturan, kıyamet günü kör olarak dirilir;bu halinden onu hiç kimse kurtaramaz.Devamlı içki içeni evlendirmeyiniz.Şahitlik ederse şahitliğini kabul etmeyiniz. Beni, hak peygamber olarak gönderenin hakkı için; içki içen, Tevrat'ta, İncil'de, Zebur'da, Kur'ân'da lanetlenmiştir. İçki içen, onu helal sayıyorsa Allah'ın peygamberlerine indirdiklerini bütünüyle inkâr etmiş olur. İçkiyi ancak kafir olan helâl sayar. Bir kimse, içkiyi helâl sayarsa ben, dünya ve âhirette ondan uzağım." |
ben bir şey sormak istiyorum.içki içmeyi yasaklamanın amacı insanları kendilerine zararlı olan şeylerden uzaklaştırmak,öyle değil mi?
|
İslam'da güvence altına alınan şeylerin başında "akıl" gelir. Bu yüzden yasaklandığı söyleniyor. Uyuşturucu vs.. de bu yüzden haramdır. :-*
|
Alıntı:
Ha evet bir çok hikmeti vardır zarar veriyordur,sarhoş ediyordur o ayrı hikmetlerinide araştırırız ama Allahın emrine hikmeti için iman etmek iman değildir... Sadecene Allah emrettiği için iman edilir.. |
Alıntı:
|
öyle ise sigara da haram..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ama insana sayısız zararı var,içkiden çok daha fazla..
|
Alıntı:
İçtihad alanıdır. Çoğunluk alimler haram olduğunu söyler. Yani aksini söyleyenler de var. |
akıl sağlığı değil de israf olarak düşünülürse haramdır.. yine de alimler en doğrusunu bilir
|
Kamer Genç hakkında soruşturma açılmalı.Dini bir konu hakkında açıklama yaptığı için.TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK ! :)
|
Alıntı:
|
aslında dediğin doğru karaeşref,ben de bunu anlatmaya çalışıyordum.hani kolayı cipsi bırak bugün yediğimiz sebzelerin,meyvelerin içine bile hormonlar enjekte ediyorlar,insan sağlığına zararlı hale getiriyorlar.bunların engellenmesi gerek bence.
biraz sağlık alanına kaydı konu ama...affedin. |
All times are GMT +3. The time now is 05:02. |