Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Sizce A.B.D de seçimleri kim kazansın? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27718)

Akmehmet_Akif 05-05-2008 19:09

Sizce A.B.D de seçimleri kim kazansın?

Sizce A.B.D de seçimleri kim kazansın?Düşüncenizi merak ediyorum.

mavera 05-05-2008 19:10

Kesinlikle ama kesinlikle Obama..nedeninide akisa göre yazarim ;)

Akmehmet_Akif 05-05-2008 19:12

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı

Siyahlardı onlar demi

mavera 05-05-2008 19:14

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Siyahlardı onlar demi

Siyahi bir lider, genc, savas karsiti, demokrat, ilimli, hosgörülü hatta müslüman oldugu bile idda ediliyor atalari afrikali müslüman ama beni ilgilendiren secim zamaninda kullandigi argümanlar..
eger kazanirsa iraktan hemen cekilecegini vaat etti ;)..
bir ülke düsünün ki 20 yildir iki aile tarafindan yönetiliyor ve bir dönem daha bu aileler yönetime talip kimler mi onlar baba ve ogul bush, clintonlar ;)..
ve bu ülke dünyanin en büyük gücü yani dünyanin kaderi bir sekilde bu iki ailenin elinde oluyor ;)

Hüdaverdi 05-05-2008 19:17

Yanılmıyorsam Müslüman olmadığını açıklamıştı :-*

mavera 05-05-2008 19:17

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Yanılmıyorsam Müslüman olmadığını açıklamıştı :-*

evet kendisi müslüman olmadigini acikladi ama atalari müslüman siyahiymis ;)

Akmehmet_Akif 05-05-2008 19:19

Alıntı:

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Siyahlardı onlar demi

Siyahi bir lider, genc, savas karsiti, demokrat, ilimli, hosgörülü hatta müslüman oldugu bile idda ediliyor atalari afrikali müslüman ama beni ilgilendiren secim zamaninda kullandigi argümanlar..
eger kazanirsa iraktan hemen cekilecegini vaat etti ;)..
bir ülke düsünün ki 20 yildir iki aile tarafindan yönetiliyor ve bir dönem daha bu aileler yönetime talip kimler mi onlar baba ve ogul bush, clintonlar ;)..
ve bu ülke dünyanin en büyük gücü yani dünyanin kaderi bir sekilde bu iki ailenin elinde oluyor ;)

idda deyil açıklandı ailesinde herkez soyu sopu müslümanmış sadece kendisi deyilmiş.Ama oda gerçi müslümandır.Ailesi soyuna kadar müslümansa onu her türlü müslüman yaparlar.Ama oda söylemiyordur.Söylese belki oy alamaz.

akturkan 05-05-2008 22:57

BUSH OLMASINDA KİM OLURSA OLSUN:):)

Akıncı_Gençlik 05-05-2008 22:59

Ne farkeder ki hepside aynı

mavera 05-05-2008 22:59

Alıntı:

Akıncı_Gençlik Nickli Üyeden Alıntı

o zaman niye secim yapiyorlar ki ;)

Kafes 05-05-2008 23:05

Bence de Musluman ama neden sakliyor anlamadim

politikaci 05-05-2008 23:05

hilarry clintonn...oda bayan çünkü

mavera 05-05-2008 23:08

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı

acaba baskan o mu olacak, esimi!...abd deki yasalar geregi bir kisi iki kere baskan olamiyor bu nedenle nasil baba bush un yerine oglu olduysa, clontonun da esi yer aldi...
ben kendi iradesiyle aday olduguna hic ama hic ihtimal vermiyorum cünkü abd baskanligi hilarry i cok asar o ki monica skandalini görmezden geldi, abd baskanliginda cok tökezler ;)

Akıncı_Gençlik 05-05-2008 23:17

Alıntı:

Alıntı:

o zaman niye secim yapiyorlar ki ;)

sadece görüntü için seçilen ve yönetimden sorumlu olamayan, sistem kuklalarının en büyüklerinin seçildiği bir seçim olduğu için

ayrıca başkan olmayı başarmış ama insan olmayı başaramamış güruhtur bunlar...

vs vs vs

mavera 05-05-2008 23:19

herhalde bush sadece secilmis olmak icin secilmedi!..evet cok fazla nüans farklari olmayabilir ama az bir fark bile dünyaya cok sey kazandirabilir ;)
hitlerde secilerek baskan olmustu hatirlatmak isterim!

Akıncı_Gençlik 05-05-2008 23:20

Alıntı:

herhalde bush sadece secilmis olmak icin secilmedi!..evet cok fazla nüans farklari olmayabilir ama az bir fark bile dünyaya cok sey kazandirabilir ;)
hitlerde secilerek baskan olmustu hatirlatmak isterim!

Hitlere kurban olsun onlar ;)

mavera 05-05-2008 23:30

Niye ki hitler yahudi! katlettigi icin mi!

Akıncı_Gençlik 05-05-2008 23:34

Alıntı:

Hayır dünyanın en büyük t e r ö r i s t ! devletinin başkanları olduğu için

mavera 05-05-2008 23:42

Alıntı:

Alıntı:

peki o devleti terörist yapan kim!..abd den dahada nefret edilmesinde bush un etkisi nedir, simdi hepsi ayni dedin ya o acidan söyledim ;)

Akıncı_Gençlik 05-05-2008 23:50

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

[b]peki o devleti terörist yapan kim!..abd den dahada nefret edilmesinde bush un etkisi nedir, simdi hepsi ayni dedin ya o acidan söyledim ;) [/b

Sözümün arkasındayım İlk başkanından sonuncusuna kadar Hepsi aynı ...

Şahsen bunların Hitlerden fazlası var eksiği yok ...

ayrıca önceki mesajımda yazdığım gibi sistem kuklalarinin en büyüklerinin genel adı bu,

abd yi zog yapan da bu siyonizmdir

mavera 05-05-2008 23:54

abd nin sistemi baskanlik sistemidir ve o sistem gücünü büyük oranda baskandan alir evet o baskanin calisma alani bellidir ama eger hersey o baskanin iki dudagi arasindadir..
eger dirayetli bir baskan gelirse ki o cok görünüyor bence bazi seyler degisebilir ;)

Akıncı_Gençlik 05-06-2008 00:08

Meselede o zaten ABD Başkanlarının neredeyse tamammı Masondur onların istemediği kişinin koltuğu oturması mümkün gibi gözükmüyor

Başa her geçenin tüm dünya barışını ! sağlama arzusu içinde kıvranmasıda bu yüzden değil mi?

mavera 05-06-2008 00:11

Evet abd de lobicilik cok önemli bir noktadadir..seninde dedigin gibi bu konuda yahudi lobisi en önde yer alir, ermeni lobisi bile adindan söz ettiriyor ve bütün adaylara soykirimi tanittiriyorsa bizim cok firin ekmek yememiz lazim ;)

Akmehmet_Akif 05-06-2008 22:57

ama eniştemler A.B.D deler 5 yıldır siyahlar kazanabilirmiş.Ama bakınca yapmazlar ama A.B.D de beli olmuyor hiçbirşey

rikopasa 05-07-2008 13:48

Yahu adam müslüman değilim demiş siz hala "yok yok müslümandır o" , "oy kaybetmemek için açıklamıyor" diyorsunuz ... bazen anlamıyorum bu ne inattır böyle ... adam değilim diyor ya , bunda anlamayacak ne var ...
Obama nın bağlı olduğu bir kilise var ve papazıda ırkçı , bush bile kullandı bunu "papazı ırkçı olan bir kiliseye bağlı" diye ...
Hey Allahım ya ... arkadaşlar sabitlenmeyin kilitlenmeyin ....

Demokrat 05-07-2008 13:49

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Yahu adam müslüman değilim demiş siz hala "yok yok müslümandır o" , "oy kaybetmemek için açıklamıyor" diyorsunuz ... bazen anlamıyorum bu ne inattır böyle ... adam değilim diyor ya , bunda anlamayacak ne var ...
Obama nın bağlı olduğu bir kilise var ve papazıda ırkçı , bush bile kullandı bunu "papazı ırkçı olan bir kiliseye bağlı" diye ...
Hey Allahım ya ... arkadaşlar sabitlenmeyin kilitlenmeyin ....

Yok yok müslümandir o :) bu arada obama ikrci degildir ;) ben obamayi aday olmadan öncede taniyordum, bir tane irkci aciklamasini veya icraatini bana gösterebilir misiniz...bu arada dedeleri afrika göcmeniymis yani göcmen olan birinden nasil bir irkcilik beklenirki hemde siyahi yok yaranmak icin yapiyor diyorsan kime ve ne icin...

rikopasa 05-07-2008 14:03

"obama ırkçıdır" diye birşeymi söylemişim ben , tekrar baktım öyle birşey yazmamışım ...
haaa anladım ... "obamanın kiliseye bağlı olması" sana uymadığı için "ırkçı papaz" cümlesini "obama ırkçıdır" demişim gibi algıladın ha ...
eeee bunda diyecek bişey daha literatürlere girmedi ...

Demokrat 05-07-2008 14:06

Alıntı:

"obama ırkçıdır" diye birşeymi söylemişim ben , tekrar baktım öyle birşey yazmamışım ...
haaa anladım ... "obamanın kiliseye bağlı olması" sana uymadığı için "ırkçı papaz" cümlesini "obama ırkçıdır" demişim gibi algıladın ha ...
eeee bunda diyecek bişey daha literatürlere girmedi ...

ama ben sana demedim ki busha söyledim o lafi sen niye üstüne alindin :)

EpiVaTeS 05-07-2008 14:08

ya bize bir faydası yok
ama Obamanın kazanması iyi olur
en azından Neocon değil...

rikopasa 05-07-2008 14:15

Alıntı:

ama ben sana demedim ki busha söyledim o lafi sen niye üstüne alindin
Demokrat Mavera ... stand-up falan yapsana sen ... Cem Yılmaz bu kadar yetenekli değil ha ... :D

Eşref 05-07-2008 14:15

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı

Condoleezza Rice'da bayan. ;)

Abd seçimlerini kimin kazanacağı umrumda değil. Kaybeden Amerika, kazanan Müslümanlar olsun.

Sukut-u Hayal 05-07-2008 14:19

Obamanin vaatlerinden biri de Amerikanin sozde soykirimi kabul etmesi.
Bu yuzden ermeniler Obama'yi destekliyor.
Zamanin arsivinden:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...2065726D656E69
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...2065726D656E69

Demokrat 05-07-2008 14:21

Evet ermeni lobisi obamayi bu konuda ikna etmisler..gerci obamadan cok demokratlar bu konuda olumlu yaklasiyor, cumhuriyetciler irakta cikarlari oldugu icin simdilik Türkiyeyi karsilarina almiyor yoksa Türkiyeyi sevdiklerinden degil ;)

Demokrat 05-07-2008 14:23

Alıntı:

Alıntı:

ama ben sana demedim ki busha söyledim o lafi sen niye üstüne alindin
Demokrat Mavera ... stand-up falan yapsana sen ... Cem Yılmaz bu kadar yetenekli değil ha ... :D

Sizin elinize su dökemeyiz efendim :)..sizdede yetenek var ben bizim krala söyleyimde sizi ise alsin ne olarak mi onuda siz bilin artik 8)

rikopasa 05-07-2008 14:30

Alıntı:

Sizin elinize su dökemeyiz efendim ..sizdede yetenek var ben bizim krala söyleyimde sizi ise alsin ne olarak mi onuda siz bilin artik

arap hayranlığı heryerde mirim ... suudi kralınamı söyleyeceksin ...

Demokrat 05-07-2008 14:32

Alıntı:

Alıntı:

Sizin elinize su dökemeyiz efendim ..sizdede yetenek var ben bizim krala söyleyimde sizi ise alsin ne olarak mi onuda siz bilin artik

arap hayranlığı heryerde mirim ... suudi kralınamı söyleyeceksin ...

yok yok ben patagonya kralini kastetmistim ama ne yaparsin sizde paranoyak olanlardan oldugunuz icin akliniz hemen suuda gidiyor :)

rikopasa 05-07-2008 14:39

yok yav ondan değil ... sizinkiler arabistandan çıkmıyor , memleketide sattılar araplara ya ondan öyle yorum yapmıştım ...
vaaay patagonyalısın ha .... bende diyorumki bu ülkede tüm bunlar olurken bu arkdaş nesini savunuyor bunların diye ... şimdi anladım ... demek patagonyadan ülkemizin durumu toz pembe gözüküyor ... görmemek için anca patagonyalı olmak lazım zaten ... :D

Demokrat 05-07-2008 14:44

he gurban oraliyim..duydum ki senin gibi paranoyaklar yüzünden Türkiye, Patagonyayi gececekmis..
Is yapan bir hükümet gelmis ama cikarcilar önünü kesmek icin herseyi yapmis secimle yenemedikleri icin, ayak oyunlari yapiyormus bizim ülke krallikla yönetiliyor ama bizim ülkede bile böyle bir durum yok artik gerisini sen düsün..
bu arada sana yaptigim is teklifinin icini acayim malum bizim kralinin cani cok sikkin bu siralar buralarda soytari filan yok bende duydum ki Türkiye de cok iyi soytarilar varmis, tam o sirada sende lafin üstüne gelince sana is teklifi yaptim ;)
Farkettigim kadariyla isinin hakkini veriyorsun, teklifimizi geri cevirmeyecegini umuyorum 8)

rikopasa 05-07-2008 14:51

yahu mavera ... Allahını seversen bumu çıktı şimdi senden ? vallahi daha iyi birşeyler bekliyordum ya ... vaaay demek ülkenin kralı soytarı istemiş seninde aklına ben gelmişim ha ... ilkokul müsamerelerinde kullanılabilecek bir komiklik ... :D

Demokrat 05-07-2008 14:53

Alıntı:

yahu mavera ... Allahını seversen bumu çıktı şimdi senden ? vallahi daha iyi birşeyler bekliyordum ya ... vaaay demek ülkenin kralı soytarı istemiş seninde aklına ben gelmişim ha ... ilkokul müsamerelerinde kullanılabilecek bir komiklik ... :D

Eldeki malzeme(rikopasa) yle ancak bu kadari cikiyor tamamen malzemeyle alakali kardes, ben öyle veli göcer gibi malzemeden calmayi beceren biride degilim :).. Ama her gecen gün kendini gelistiriyorsun, simdi birde ayaginla burnuna dokunmayi dene bakalim becerebilecek misin 8)

All times are GMT +3. The time now is 06:06.