Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   selam gençler ...ben yasin...yeni üyeyim (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27790)

çılgınliberal 05-06-2008 13:01

selam gençler ...ben yasin...yeni üyeyim

bu ne cahilliktir yahu böyle...akp yi savunuyosunuz amma neden savunuyosunuz nedir görüşü nedir bakış açısı bilen yok....

Ak_Zeynep 05-06-2008 13:04

Gelir gelmez nasıl anladın :D

Sen gitmeden hoşgeldin diyim ben :D

Kafes 05-06-2008 13:04

;D oyle mi dersin?

çılgınliberal 05-06-2008 13:05

ben bunu bir çoğu için söledim anlayana anlamıştır.....eğer tahammül yoksa zaten belli ne olduğu...ayrıca ben akp gençlik kollarındayım....

Kafes 05-06-2008 13:13

bence insnlari kucumseyip on yargiyla elestirmekten ziyade daha guzel bir "merhaba" diyebilirdiniz :)

BaDe_EsNa 05-06-2008 13:26

hoşgeldiniz
ilginç bir giriş olmuş ;) umarım forumu seversiniz ve önyargılarınızın yanlış olduğunu anlarsınız :)

akgenclik56 05-06-2008 13:52

aleykümmüselam hoşgeldiniz

vuslata özlem 05-06-2008 13:54

hoş geldin

KAmusal mışş 05-06-2008 13:55

Hoşgeldiniz.
Gelir gelmez anlamak belki zor olur forumda biraz gezinmenizi tavsiye ederim :-X

CeVHeR 05-06-2008 13:56

Alıntı:

çılgınliberal Nickli Üyeden Alıntı
bu ne cahilliktir yahu böyle...akp yi savunuyosunuz amma neden savunuyosunuz nedir görüşü nedir bakış açısı bilen yok....

Sen öğretirsin bize... :-*

eddie 05-06-2008 13:57

hoşgeldiniz bari..

Hüdaverdi 05-06-2008 13:58

Hoş geldin kahin.

tayyipleyiz 05-06-2008 14:03

Alıntı:

ben bunu bir çoğu için söledim anlayana anlamıştır.....eğer tahammül yoksa zaten belli ne olduğu...ayrıca ben akp gençlik kollarındayım....

Yeni gelen güzel üyelerimiz hep anlayışımızı sorgular oldular... Anlamakta zorlandığımız bir konu mu var acaba, anlama gayreti de veriyoruz ama... :-X Anlama anlam katan, farktır. Farkımız, farklılıklara olan bakışımızdır...
Öncelikle hoşgeldiniz demek isterdim ama hoş halinizi daha merak eder kıldınız.. ;) :)
Aramıza hoşgeldiniz... :)

CeVHeR 05-06-2008 14:05

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yeni gelen güzel üyelerimiz hep anlayışımızı sorgular oldular... Anlamakta zorlandığımız bir konu mu var acaba, anlama gayreti de veriyoruz ama... :-X Anlama anlam katan, farktır. Farkımız, farklılıklara olan bakışımızdır...
Öncelikle hoşgeldiniz demek isterdim ama hoş halinizi daha merak eder kıldınız.. ;) :)

Abi, arkadaş bize cahiller demiş ama kendisinin bu cümleleri anlayabileceğini pek sanmıyorum. Biraz daha sade şeyler karalasaydın... :D

eddie 05-06-2008 14:07

Alıntı:

tahammül edilebilecek bir giriş yapmamışsın ki.. gençlik kollarından olsan akp demezdin zaten chpli ağzıyla..

tayyipleyiz 05-06-2008 14:12

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Abi, arkadaş bize cahiller demiş ama kendisinin bu cümleleri anlayabileceğini pek sanmıyorum. Biraz daha sade şeyler karalasaydın... :D

Sendemi anlam kargaşası içindesin sevgili kardeşim... :) Sana hiç yakıştıramadım, Ak Partiyi savunur biri olarak... :-X AK, AK, AK... PARTİ ;) :)

mavera 05-06-2008 14:19

Bizde cehaletimizi gidecerek cilgin! birini bekliyorduk ;)... hem cilgin, hemde liberal daha ne isteriz ki! acin arkadasin önünüde bize nasil akp! li olunur göstersin, bizde ak partili olmaya devam edelim ;)

Ferdi42020 05-07-2008 00:42

Entresan Bir Giriş...

acizane44 05-07-2008 01:09

hoşgeldinizde neyi öğretmeye geldiniz acaba?,bende size birsey öğreteyim kanımca gençlik kolları akp demez özünüzü saklamayın inşallah ;D

Ferdi42020 05-07-2008 01:12

bENİM İÇİNMİ SOLEDİNİZ OGRETME DERKEN OZ SAKLANIRMI...

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 01:14

ben sana bir şey derdim ama demicem. sen anlamışındır. bunların aynı ayarında bi kaç kelime düşün, onlar benden sana gelsin!

KAmusal mışş 05-07-2008 01:17

Alıntı:

Ferdi42020 Nickli Üyeden Alıntı

Yanlış anlamayın bu sözler size değil sanırım konuyu açan şahsa ;)

acizane44 05-07-2008 01:32

Alıntı:

Ferdi42020 Nickli Üyeden Alıntı

yazdıklarım sizin şahsınıza değildir efendim...

Necip Fazil 05-07-2008 01:42

Aklıma nedense Reha Muhtar geldi ;

"Nerde bu millet, nerde bu devlet "

Reha Muhtar'ın aradığını bulduğu kadar, sizde sorularınıza cevap bulabilirsiniz bu uslup ile ...

VesseLam

tayyipleyiz 05-07-2008 01:45

Bu forumda daha nelerle karşılaşacağız, neler göreceğiz bilinmez ama çok şey öğreneceğimiz kesin hani... ;)

_Yeniden_ 05-07-2008 01:59

Aleyküm selâm...

İsterseniz birgün tartışalım burda Ak gençlik neyi biliyor neyi bilmiyor...Bizim bildiklerimizi bilmediğinize göre öğrenecek çok şeyiniz var... ;) Öğretiriz... 8)

Bu arada provakatörlükte bir numara değilsiniz....Bu kadar ucuz numaralara mı kaldık yahu ;)

hacer 05-14-2008 12:51

değişik bir tanışma şekli hoş geldin

Benide_Kapatın 05-21-2008 19:57

[b]Aramıza hoşgeldiniz, diyorum ama böyle boş mesajla ve kahvehane ağzıyla selam verilmez..

ayhan_42 05-21-2008 19:58

hoşgeldiniz......

ENGİNEER 05-21-2008 20:01

Bence hiç uğraşmayalım banlayalım bunu (:

All times are GMT +3. The time now is 18:55.