![]() |
Türklük
Arkadaşlar size bişey sorcam sizce Türkü Türk yapan en önemli şey nedir?
|
türklük
sana bir sürü şey sayabilirim aslında...
ama bana kalırsa böyle bi konu açılmamalıydı... |
türklük
Aramıza hoş geldin,ilk +'tın benden :-*
(laik olması) :D Diline,kültürüne,dinine sahip çıkması :-* |
türklük
Ooo türk kızı hoşgeldin
bende eskiden Türk evladıydım ama sonrada engineer oldum.. Türk'ü Türk yapan birçok özelliği var ama bu konu gereksiz ve yanlış bölümde (: |
türklük
Alıntı:
Türk'ü Türk yapan özelliklere gelince... Bana göre çok fazla ve önemli maddeler var ama benimkiler başkasınınkilere uymayabilir bence göreceli :-\ |
türklük
Alıntı:
hoşgeldin Türk Kızı :) Türk'ü Türk yapan vatan uğruna gözünü kırpmadan can verebilmesidir,kültürüdür,dayanışmasıdır, say say bitmez ki :) bir de Osmanlı zamanındaki asıl olan Türklüğümüzü malesef yitirdiğimizi düşünüyorum :( :( |
türklük
Alıntı:
|
türklük
Alıntı:
|
türklük
türkü türk yapan demesekteinsanı insan yapan hatta insanı sultan yapan meselelerden bahsetsek daha fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
|
türklük
Alıntı:
|
Türklük
Alıntı:
Türklüğünüzü unutmayı , unutturmayın ... "Önce insan" palavralarını topluma enjekte etmeyin ... Türklükle insanlık elmayla armut gibidir ama yine ayrı kavramlar olmasına rağmen Türklükle Müslümanlık daha birbirine yakındır daha birbirlerine yapışmışlardır. Türklüğünü kaybedersen dinini kaybetmen daha kolay olur ... |
Türklük
Alıntı:
Önce insan!..benim icin karsimdakinin Türk olmasi, insan olmasindan daha önemli degildir ;)..sunuda asla unutmayalim Müslümanligini kaybeden Türkler zamanla Türklügünüde kaybetmistir bunun en güzel örnegi sanirim gagavuz Türkleri ;) |
Türklük
SAygı sınırlarını zorlayan tüm mesajlar tarafımdan silinecektir bilginize.
|
Türklük
Alıntı:
|
Türklük
ilginç bir soruuu :-X
|
| All times are GMT +3. The time now is 01:23. |