![]() |
Servet'ten inanılmaz fedakarlık ....
http://www.internetspor.com/images/news/17827.jpg 06 Mayıs 2008 Salı Sağ ayak parmadığında kırık, bileğinde de ödem saptanan Servet, herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Galatasaray, Gençlerbirliği Oftaş maçına hazırlanırken, Servet'in sakatlığı nedeniyle oynama şansının düşük olduğu bildirildi. Sağ ayak parmadığında kırık, bileğinde de ödem saptanan Servet, "Sağ tarafım adeta felç oldu. Ama bu kadar mücadeleden sonra ne olursa olsun şampiyonluk maçında da oynamak istiyorum" dedi. Nonda'nın da sağ ayak tarak kemiğinden sakatlığınun bulunduğu, ancak maça yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. internetspor.com |
Sampiyon olursak bunda Servetin cok buyuk payi var..
TESEKKUR EDERIZ SERVET |
Koçum benim febe senin kıymetini bilemedi senin gerçek değerin Galatasaray'da anlaşıldı aldığın bütün paralar sana helal olsun Galatasaray forması alacaktım kimi alsam diye düşünüyordum bu Servet olacak kesinlikle ... ;) |
Helal olsun,bu sezon en iyi futbolcularımızdandı ve en iyi futbolculardan biriydi :-*
Son dakikalarda girip yer alır belki. |
nonda oynamasınn
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Helal olsun SERVET sana da bu yakışır :-*
|
servetin yanından emreyi çekip alın
Servet bildiğin servet... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Serveti onlar oynatamadılar ya kıskançlıklarından çatır çatır çatlıyorlar bir ara Thomas'da öyleydi yollayın bakim kezman'ı bize gol kralı olmuyor mu .... :D |
İhtiyacımız yok Kezman'a.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
denizlisporlu Servet fenerbahçeyle sözlesme imzaladığında fenerbahçe den iyice soğumus maçlarını dahi takip etmez olmustum bu kadar k.a.z.m.a. bi futbolcu işte :)
Feneri de rezil etti avrupada Gs yi de :) leverkusen 2008 yılında bi maçta 5 gol attığı takımın defansı servet çetin ;D :D ;) 8) |
shevchenko 4 servet 0
barbarez 5 servet 1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şimdi de defansınızda bir k.a.z.m.a daha var edu diye onu ne yapacaksınız yoksa kazmalar bitmez mi bizde diyorsunuz ... :D |
ona kıyaslama denmez savunma denirsen anlamadın konuyu bastan oku
shevchenko 3türkiye(servet) 1 Shevchenko 3 servet1(milan deplasman) Shevchenko 4 0 Servet(kadıköy)... |
EN AZ GOL YİYEN TAKIMIZ BİRDE KAZMA DİYORSUN .. KENDİNİ DÜZELTTİ DİYORUZ ....
|
;Bu gölge nin bayan olduğuna kalıbımı basarım yada futboldan anlamayan bir erkek.Edu fenerbahçe defansının tek güvencesi Sen hiç izlemedin galiba adam kalecinin ve ön liberonun + luganonun yerine oyruyor
|
ONDAN FENERBAHÇE EN AZ GOL YİYEN TAKIM DEĞİL..
KENDİ KALESİNE ATMA ŞAMPİYONUSUNUZ |
Ciddiye alıp cevap vermeyin :-*
|
Alıntı:
|
Zoruna niye gidiyor kardeşim hakaret etmeni gerektirmiyor seviyesi düstü buranın lafınızı iade ediyor ayrılıyorum Gölge
|
hem maç izlemiyorsun hemde servete çamur atıyorsun..o maçlar eski maçlar.. ŞAMPİYONUZ ..
bizim 1 defans adamımız 10 tane fenerbahçe eder |
Alıntı:
|
Bari burda fener-galatasaray kavgasi yapmayin..
Gozunuzu seviyim :( |
Alıntı:
|
kısacası galatasarayın defansı TÜRK olduğu için her zaman üstün oldu... edu kendi kalesine atsın sen baştacı tut.. ve galatasaryın bu sezonki yıldızına kazma de.. ŞAMPİYON GALATASARAY
HOCAMIZ YOK KAÇ MAÇ SEYİRCİSİZ OYNADIK SAKATLARLA BOĞUŞTUK FEBE MAÇINA +7 DK VEREN HAKEMLERLE UĞRAŞTIK .. ee taktiri ilahi şampiyon olduk |
Alıntı:
Gol,Taç,Korner,Asist,Ofside vs. vs. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kazma kaçırdı golü ! diyor mu hiç ? |
futbol oyununun içinde yok evet ancak Türk Futbol Yorumcularının Futbol literatürüne sokmus olduğu bir kelime olarak kastettim bayım..
Ekranda aksama kadar sözünü dinlediğiniz(seni kastetmiyorum tüm ilgilenenlenri)spor yorumcularının ağzından duymadın mı?Tv lerde bile boy gösteriyor kazma tabiri |
örnekleyim hakan kardeşim:
Ümit Aktan-...Feldkamp baltaları çıkardı.. hakan balta oyundan çıkarken :D |
ama sen servet febe deyken o zamanlarda kalmışsın ee orda yıldızların işine bi carlos var oda 40 yaşında ronaldinho gelcek diyonuz onuda 50 yaşında getirirsiniz...... yıldızlar neden gs den çıkıyor tanju şükür vs vs vs vs
|
All times are GMT +3. The time now is 04:33. |