Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   ¤ Zaman Hürriyet'i ikiye katladı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28161)

Benide_Kapatın 05-09-2008 15:08

¤ Zaman Hürriyet'i ikiye katladı

Zaman'dan bir tiraj rekoru daha

Her geçen gün daha fazla insana ulaşan Zaman Gazetesi, 21. yaşında 1 milyon tiraja ulaşmanın haklı sevincini yaşıyor.

Zaman Gazetesi bugün 1 milyon 041 bin 052 adet basıldı. Yaklaşık dört ay önce başlattığı abone kampanyası ile okur sayısını hızlı bir şekilde artıran Zaman Gazetesi, haftalık ortalama 865 bin tiraja sahipti.

Gazetelerin satış oranlarının düştüğü bugünlerde Zaman Gazetesi'nin tirajının artıyor.

http://img176.imageshack.us/img176/2...rajyeniao0.jpg

Müntesip 05-09-2008 15:14

hala zaman gazetesinin misyonunu anlamayanlara ders olsun !!! hürriyet'in hergün yalan haberi çıkıyor o gazeteyle kıyaslamak bile yanlış .zaman gazetesi hiçbir aydın dogan gazetesiyle kıyaslanamayacak kadar güzel ve dünya capında kendini ispatlamış bir gazete !!!
paylaşım için teşekkürler kardeşim :-*

Gönülden 05-09-2008 15:20

Ben gazete satışlarına bakarak insanların gerçekleri gitgide gördüğünü ve artık doğruyu okudukça bilinçlendiğine kanısındayım
Onlarında eli ayağına dolaşıyor bu günlerde..işin sırrı ne diye düşünüyorlar
Bunca uğraşılmasına rağmen satışı artan Zaman gazetesi trajı zorladıkça..onlar hala karalama, safsata haberler yapıyorlar..gerçekleri yazıp uslanmadıkça yakında listenin sonunu bulacaklar..(inşallah)
Onlar haddini bilsinler kendinide Zaman gibi kaliteli bir gazeteyle kıyaslamasınlar
Paylaşım için teşekkürler..

merve 05-09-2008 15:52

Benim ablamda Hürriyet okuyor :(

Geçen gün bu gazetede ne buluyorsun da alıp okuyorsun dedim önce "sananeee" diye bağırdı :'( sonra kupon biriktirdiğini söyledi :(

Yani Hürriyet sadece verdiği kuponlardan dolayı satılıyor;) Aslında alanlarda farkında boş bir gazete oldugunun...

fütüvvet 05-09-2008 15:55

¤ Hürriyet Okurları belkimde Amiral Battı oynuyorlardır..

sananee ha .. :D

Amiral Gemisi Hürriyet okurları amiral battı oynuyorlardır belki de :)

hipermuhafazakar 05-09-2008 16:24

Bir zaman gelecek elbet Zamanın trajı 1,3 milyonları aşacak ve Hürriyet 300 binlere düşecek

ENGİNEER 05-09-2008 16:31

Ben 1 sene boyunca Hürriyet okudum ama aynı zamanda Vakit alırdım..Böylece Hürriyetin hangi konuda yalan söylediğini anlardım ve düşüncelerimi ona göre ayarlardım...Yazarların kavgalarını felan görme iyi oldu benim için...

Yani demem o ki Hürriyet aslında yalanları dahi bilinmesine rağmen okunuyor...

Herneyse...Zaman'a helal olsun ama biraz soanra birisi bedva dağıtıryorlar demezse şaşarım (:

RDönmezs 05-09-2008 16:40

2 yıldır ZAMAN abonesiydim 3-4 aydır kestim tekrar başlatacam bu zürriyetsizler görsün gazetecilik doğru habercilik nasıl oluyor.

rikopasa 05-09-2008 16:47

Rakamlara bu kadar takan bir oluşuma zor rastlanır.
Hükümet enflasyon şöyle üşük , böyle güçlü ekonomimiz var , dış dalgalanmadan hayatta etkilenmeyiz diyor ama çarşı pazar esnaf kan ağlıyor.
Şimdi sizler "yooo biz memnunuz kimmiş o kan ağlayanlar ben görmedim" dersiniz ama o iş öyle değil arkadaşlar ...
Aferin Zaman gazetesine ... Hey be nelerle uğraştırıyorlar adamı ...

Benide_Kapatın 05-09-2008 16:49

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Hükümet enflasyon şöyle üşük , böyle güçlü ekonomimiz var , dış dalgalanmadan hayatta etkilenmeyiz diyor ama çarşı pazar esnaf kan ağlıyor.
Şimdi sizler "yooo biz memnunuz kimmiş o kan ağlayanlar ben görmedim" dersiniz ama o iş öyle değil arkadaşlar ...

Naparsın doğru haber ihtiyacı, :D

oturanboğa 05-09-2008 16:50

Alıntı:

şu anda yaşanılan ekonomik problemin gerçek sorumlusunu hükümet olarak görüyorsanız yuh artık...o kafanızdaki at gözlüğünü bi çıkarın da nelere sebep olduğunuzu bir görün derim...esnaf niye kan ağlıyor

ENGİNEER 05-09-2008 16:50

Alıntı:

Hayatında kaç tane esnafla konuştun desem ona bile yalan cevap verirsin...

Hepiniz böylesiniz aslında...Köylüen çiftçiden bi haber ama bir yandanda onların üzerinden fakir edebiyatı yapan adamlarsınız (:

Ben sana İstanbul'un varoşu Gaziosmanpaşa'Da haber vereyim...Burası son 7 ylda inanılmaz gelişti ;)

rikopasa 05-09-2008 17:01

Alıntı:

Hayatında kaç tane esnafla konuştun desem ona bile yalan cevap verirsin...
Kiracılarımız esnaf , kobi ... onlarla konuşuyorum her ay başı ...

Alıntı:

Ben sana İstanbul'un varoşu Gaziosmanpaşa'Da haber vereyim...Burası son 7 ylda inanılmaz gelişti
O varoşlar olmasa kim ne yapar bilemem zaten ... biriktirdikleri kömürleri satmışlardır.

Alıntı:

şu anda yaşanılan ekonomik problemin gerçek sorumlusunu hükümet olarak görüyorsanız yuh artık...
Evet dünya ekonomisi sıkıntılı ama bizimki hala çıkıp bize birşey olmaz diyor.

Alıntı:

esnaf niye kan ağlıyor
Ben şahidim kardeşim , sanayinin göbeğinde yaşıyorum ve şahidim ... arkası yazılan çek oranlarından , protesto edilen senet oranlarından haberin varmı senin.
Çin malından batan esnaf varken 700 küsür çin malına denetlemeyi kaldırdınız ...

Alıntı:

Hepiniz böylesiniz aslında...Köylüen çiftçiden bi haber ama bir yandanda onların üzerinden fakir edebiyatı yapan adamlarsınız (:
Kylümü dedin , çiftçimi dedin ... tarımı bitirdiniz tarımı ... ne anlatıyorsun burada ...

Hayretsiniz ,

oturanboğa 05-09-2008 17:06

bravo valla...ak parti ilk 5 yılını mükemmel bitirdi..tekrar seçilceği anlaşılınca birilerinin işine gelmedi..terörü hortlattılar..sınır ötesi diye baskı yaptılar...sınır ötesine girdik..havamızı aldık sayenizde...abdullah gül cumhurbaşkanı olamasın diye türlü oyunlar düzenlediniz..onu da engelleyemeyince askere sığındınız.asker 27 nisandan sonra havasını aldığı için size destek çıkmayınca %47 lik iktidar partisini kapatmaya çalıştınız...
ekonomi bu kadar şeye nasıl dayanabilir...hala 2000 2001 deki döneme dönmediysek bu ak partinin hala başarılı olduğunu gösterir

rikopasa 05-09-2008 17:13

% 53 ü hep yok saydınız işte bunlar ondan oldu ... ülkede % 53 de var bunu unuttunuz hepiniz , dedim ya rakam takıntılısınız ...

Necip Fazil 05-09-2008 17:15

Rakamlara luzum yok, bizim " İşkembe-i Kübramız " var, diyenlerede saygı göstermek lazım ;)

VesseLam

oturanboğa 05-09-2008 17:17

Alıntı:

% 53 ü hep yok saydınız işte bunlar ondan oldu ... ülkede % 53 de var bunu unuttunuz hepiniz , dedim ya rakam takıntılısınız ...

%53 ü biz hiçbir zaman yok saymadık....ayrıca ak parti %80 in %47 sinin oyunun aldı...kim azınlık kim çoğunluk muhabbetine girceksek işimiz var seninle....muhalefet muhalefetliğini bilseydi belki her şey daha normal olurdu

rikopasa 05-09-2008 17:29

ülkede ne muhalefet var ne iktidar var ... bu hep böyle oldu ve birşeyler değişmez ise böylede devam eder ...
benim inancım 6 yıllık tek başına iktidar olan bir partinin bu ülkeyi daha iyi yerlere getirmesi gerekirdi ...

Necip Fazil 05-09-2008 17:31

Değişelim birşeyleri üstad, ne demek ... Paşa abilerini çağır tanklarını hazırlasınlar, yada üniversitedeki yoldaşlara haber verelim devrim zamanı geldide çattı bile !

İktidarın, muktedir olmasına karşı olanlar düşünsün, ülkenin düştüğü hali ! Onlar kendilerini çok iyi bilirler !

VesseLam

oturanboğa 05-09-2008 17:33

Alıntı:

ülkede ne muhalefet var ne iktidar var ... bu hep böyle oldu ve birşeyler değişmez ise böylede devam eder ...
benim inancım 6 yıllık tek başına iktidar olan bir partinin bu ülkeyi daha iyi yerlere getirmesi gerekirdi ...

getirdi de...anlayana sivrisinek saz...

rikopasa 05-09-2008 17:37

Alıntı:

Değişelim birşeyleri üstad, ne demek ... Paşa abilerini çağır tanklarını hazırlasınlar, yada üniversitedeki yoldaşlara haber verelim devrim zamanı geldide çattı bile !

İktidarın, muktedir olmasına karşı olanlar düşünsün, ülkenin düştüğü hali ! Onlar kendilerini çok iyi bilirler !

Sizlerde de böyle bir paranoya var anlaşılan ... Öyle birşey isteyen yok ... gerekmedikçe ...

Vesselam ...

Necip Fazil 05-09-2008 17:39

"Gerekmedikçe "... demek ki ?

Ne zaman gerekiyormuş peki? Adnan Menderes gibi 3 seçimde de oylarını katlayan Ak Partiyi, iktidarın sandıkta gelmeyeceğini anladığınız zaman dar ağacına göndererek mi ? Yoksa ülkede işler biraz yoluna girip, ergenekoncuların paçaları tutuşunca mı ?

Asıl paranoya laikiz diye geçinenlerde var, birilerini donlarımızı uzatacakta, gösterecek yerimiz kalmayacak diye ... ;)

VesseLam

rikopasa 05-09-2008 17:53

Alıntı:

Gerekmedikçe "... demek ki ?

Ne zaman gerekiyormuş peki? Adnan Menderes gibi 3 seçimde de oylarını katlayan Ak Partiyi, iktidarın sandıkta gelmeyeceğini anladığınız zaman dar ağacına göndererek mi ? Yoksa ülkede işler biraz yoluna girip, ergenekoncuların paçaları tutuşunca mı ?

Asıl paranoya laikiz diye geçinenlerde var, birilerini donlarımızı uzatacakta, gösterecek yerimiz kalmayacak diye ...

Ona bakarsanız Deniz Baykal da "kendi derin devletlerini oluşturmak istiyorlar" demişti bunuda ciddiyemi alalım şimdi yani ...

Gerektiği durumları sizler daha iyi bilirsiniz ...

Ne dedi paşa "bu ülke Osmanlıdan Cumhuriyet çıkarttı , aşamayacağımız sorun yoktur" ...

Sebebi kim olursa olsun insanlar sokaklarda birbirlerini kırmaya başlarsa , gerginlik bu boyutlara gelir ise tabiiki bu bir şekilde önlenmeli.
Haa bu arada böyle bir durum söz konusudur demiyorum , herkezin birbirini anlamasına ihtiyacımız var.
Şu da bir gerçektirki toplumun belli bir kısmının bazı korkuları var molla rejimi gelecek , iran olacağız diye ... size anlamsız gelebilir ama böyle bir gerçek var ... bunun giderilmeside iktidara düşer bence ...

Müntesip 05-09-2008 17:54

Alıntı:

güzel kardeş;
hep birşeylere kusur bulmakla meşgulsun...kimsenin rakamlara taktıgı yok...bizim rakamlarımız icraatlarımız sonunda artıyor gün geçtikçe...asıl rakamlara takılan ergenekon(heryerekon)cu zihniyettir.bu sebepledir ki akpartinin bu rakamlara ulasmasını hazmedemediklerinden dolayı zaman zaman matematik hesablarını yanlış yaparakta rakamlara düşman olduklarını belirtiyorlar.6 yıl boyunca en cok bu kapatma davası sürecinde ekonomi darbe yedi...bunu anlamakta güç degil...biraz zorla kendini !!!

oturanboğa 05-09-2008 17:57

Alıntı:

Alıntı:

Gerekmedikçe "... demek ki ?

Asıl paranoya laikiz diye geçinenlerde var, birilerini donlarımızı uzatacakta, gösterecek yerimiz kalmayacak diye ...

Ona bakarsanız Deniz Baykal da "kendi derin devletlerini oluşturmak istiyorlar" demişti bunuda ciddiyemi alalım şimdi yani ...

Ne dedi paşa "bu ülke Osmanlıdan Cumhuriyet çıkarttı , aşamayacağımız sorun yoktur" ...

Sebebi kim olursa olsun insanlar sokaklarda birbirlerini kırmaya başlarsa , gerginlik bu boyutlara gelir ise tabiiki bu bir şekilde önlenmeli.
Haa bu arada böyle bir durum söz konusudur demiyorum , herkezin birbirini anlamasına ihtiyacımız var.
Şu da bir gerçektirki toplumun belli bir kısmının bazı korkuları var molla rejimi gelecek , iran olacağız diye ... size anlamsız gelebilir ama böyle bir gerçek var ... bunun giderilmeside iktidara düşer bence ...

osmanlıdan cumhuriyet çıkarmak zor bir şey değil..osmanlı her zaman halkına adaletli davranmıştır...cumhuriyet osmanlı için zor bir şey değil..
halkın bir kısmının korkuları da anlamsız değil komik....hatta ortamı germek amaçlı..gerçek bile değil...

Necip Fazil 05-09-2008 17:57

İki kör oturmuşlar sofraya dolma yiyorlarmış,

Bir tanesi diğerine demiş ki ; " Hop birader iki iki yeme "

Diğeride söylenmiş ; " Hayırdır nereden çıkardın bunu sen kör değilmisin ? " Diye ...

Aldığı cevap şu olmuş ; " Ben iki iki yiyorumda "

Şimdi Deniz Baykal'da kendi derin devleti yıkılır diye, başkasına da derin devleti kondurmak istiyor ama, dediğiniz gibi bunu da kimse yemiyor.

Ülkeyi kargaşaya sokan, gençleri kırdıranda, bunu temizlemek için meydanlarda tank gezdirenler ve onların derin devletleridir, işine gelmeyen tabiki inanmaz ;)

Vesselam

Müntesip 05-09-2008 18:04

Alıntı:

derin devlet işlerini ergenekonu savunan deniz baykal daha iyi bilir.herkesi kendi gibi sanıyor garibim..
aslında osmanlı'yı mumla arar durumdayız...magrifet osmanlı'dan cumhuriyet cıkarmak degil cıkardıgın cumhuriyet'in tüm dinamiklerini korumaktır.
aydın dogan'ın yayınlarıyla bayagı mesgulsun sanırım.kargasa cıkacak felan,deniz baykal agızlarını bırak kardeşim.
evet toplumda bazı kesimler,birkaç kişinin çıkarlarına ters düşmesi sonucu faaliyetleri durdurmak için her türlü yönteme baş vurarak saf(temiz) insanların dimağlarını bulandırmaktadırlar.her sözden bir anlam cıkarmaktadırlar.chp'nin aynıyla yaptıgı olayı akparti yapınca molla rejimi gelecek oluyor ama chp yapınca hoşgörü oluyor.ne kadaar temiz kalpli insanımız var herkesi kendi gibi dogru söylüyor biliyor.aslında hükümetin söylemlerine ve icraatlarına bakarsanız korkulacak birşeyin olmadıgı görülür,hem dikkat edin saadet partisi gecen seçimlerde neyle itham etti partimizi !!!

LüGaT 05-09-2008 21:00

Çirkinler aynalarla anlaşamamasının sebebi neyse bizim muhalefetin rakamlarla anlaşamamasının sebebi o ;) İstatistik "bilim"i bu aralar muhalefete pek yaramıyor.

fütüvvet 05-10-2008 19:52

1 milyona ramak kaldı! İşte son rakam

ZAMAN YİNE ZİRVEDE - İŞTE CUMA GÜNKÜ TİRAJLAR

Her geçen gün daha fazla insana ulaşan Zaman Gazetesi, dün (cuma) 986 bin 053 adet sattı.

Yaklaşık dört ay önce başlattığı abone kampanyası ile okur sayısını hızlı bir şekilde artıran Zaman Gazetesi, haftalık ortalama 865 bin tiraja sahipti. Gazetelerin satış oranlarının düştüğü bugünlerde Zaman Gazetesi'nin tirajının artıyor

Sukut-u Hayal 05-10-2008 20:59

Bu daha hurriyetin iyi gunleri ;D

fütüvvet 05-10-2008 20:59

Alıntı:

Turkiye icin Akparti Nickli Üyeden Alıntı
Bu daha hurriyetin iyi gunleri ;D

İNŞALLAH EN İYİ GÜNLERİ BU GÜNLER OLUR..

All times are GMT +3. The time now is 23:45.