![]() |
TÜRK'LERİN ENLERİ
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
En İyi Güçlü Türk Devleti:Büyük Hun İmparatarluğu ,Göktürkler,Avrupa Hun İmparatorluğu,Selçuklu İmparatorluğu,Osmanlı İmparatorluğu,Türkiye Cumhuriyeti. En İyi Akıllı Türk hükümdarı ve lideri:Fatih Sultan Mehmet,Atatürk. En İyi Türk kadın Hükümdar:Tomris Kaan. En iyi Küçük Hükümdar:Dördüncü Mehmet .Yedi yaşında tahta çıktı. En İyi Kültürlü Hükümdar:Fatih Sultan Mehmet. En İyi Yardımsever Hükümdar:Kanuni Sultan Süleyman. En iyi Türk Annesi:Zübeyde Hanım,Nene hatun En İyi Türk Bayrağı: Üç hilal, Ay Yıldız. En iyi çok Sevdiğimiz Lider:Atatürk En iyi Karizmatik Lider:Atatürk En İyi Kahraman Türk Hükümdar:Atilla, Oğuz Han,Alparslan,Fatih Sultan Mehmet,Yavuz Sultan Selim,Dördüncü Murat En İyi Savaşcı Hükümdar:Atilla,Yavuz Sultan Selim. En İyi Paşa:Barbaros Hayrettin Paşa En İyi Fetih:Anadolunun Fethi ve İstanbulun Fethi. En İyi Zafer:İstanbulun Fethi,Mohaç Meydan Muharebesi,Çanakkale Zaferi,Kurtuluş Savaşı. En iyi Kahraman Türk:Vatan için terini ve kanını akıtan herkes. En İyi Türk Tokadı:Osmanlı Tokadı En İyi Deli Türk:Deli Dumrul En İyi Çok konuştuğumuz Türk:Fatih Sultan Mehmet,Atatürk, Alparslan Türkeş,Recep Tayyip Erdoğan En İyi Aktif Türk hükümdarı:Mete Han,Atilla,Yıldırım Beyazıt,Fatih Sultan Mehmet,Yavuz Sultan Selim,Kanuni Sultan Süleyman. En iyi Türk Şiiri:İstiklal Marşı En İyi Türk Bilim adamı:Serkan Anılır En iyi Türk Sporcusu:Yaşar Doğu,Metin Oktay,Hamza Yerlikaya ,Hakan Şükür,Bahri Tanrıkulu, Naim Süleymanoğlu,Halil Mutlu. En iyi Türk Antrenör:Fatih Terim. En iyi Türk takımı:Galatasaray. En iyi Türk Takımı Sembolü:Aslan Unuttuklarımız varsa affola. |
TÜRK'LERİN ENLERİ
En İyi Türk Sembolü:Bozkurt
En iyi Türk Antrenör:Fatih Terim. En iyi Türk takımı:Galatasaray. bence bunlar kişiden kişiye değişir türklerin diye genelleme yapmamak lazım :-* |
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
bence güzel akıl edilmiş..+
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
guzel bir calisma, emegine saglik +
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Bu liste tabi ki arkadaşın listesi.
Bir sürü şeye ben de katılmıyorum. Kemalist arkadaşın dediği doğru değil,Alparslan Türkeş faşist falan değil,hatta etrafındaki insanlardan daha demokrat bir liderdi.Ben onu çok seviyorum.En çok konuştuğumuz Türk olduğuna katılmıyorum. Keşke daha çok konuşulsa en çok da ülkücü camiada.. |
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
O cerkes, o laz, o kurt, o su, o bu dersek o zaman Turk kalmayacak ;D
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
hocam bunlar kişşisel tabi bana göre en karizmatik Türk lideri Yavuz Sultan Selim
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
harika +1 .. en iyi türk takımı tabikide galatasaray en iyi antrenörde fatih terim. bunu birileri dışında herkes kabul ediyor
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
http://cerkez.blogspot.com/2007/05/t...-erkesler.html |
TÜRK'LERİN ENLERİ
yakında kim türk kim değil diye anket açılcak yanlız bu gidişle ;)
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Kalbinden ben Türk'üm diyen herkes Türktür neyin tartışmasını yapıyosunuz
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
ben Türküm hatta Türkmenim ama kendimde bir eksiklik veya bir üstünlük hissetmiyorum ;)
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
güzel enler sevdim + |
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
dedem hep ceddini inkar edenden adam olmaz derdi :)
bende övünürüm iyikide Türk'üm ama herşeyden önce müslümanım ve Üstünlük ancak takva iledir. haklısın :) |
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
hasbinallah ya!!
türk olsa, çerkes olsa,l az olsa, kürt olsa ne farkeder? 'Ne mutlu Türküm diyene ' diyoruz, Türk doğana değil.... Bu kadar göçebe bir toplumda da kimsenin safkan türk olduğuna inanmıyorum! |
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|
TÜRK'LERİN ENLERİ
Alıntı:
|