![]() |
Euro Diesel ile Benzin fiyatının aynı olmasını protesto ediyorum
İnanılmazı başardık .... :D
|
Valla ezberden konuşmaya amma alışmışsınız ... yanınızda kardeşinizi kesseler "hayırlısı" diyecek kadar duyarsız olmuşsunuz ...
Dilinize bir dolamışsınız tankmış , darbeymiş ... bırakın bu işleri artık , 2002 yılından beri tek başınıza iktidardasınız kardeşim ... bundan haber verin , hep neden gösteriyorsunuz , o oldu bu oldu bize böyle yaptılar ühü ühü ühü ... geçin bunları , çözüm üretin. Karşılaştığınız problemleri aşamadınız , bu kadar basit. |
Burada tartışmalar objektif olsaydı bunu yapabilseydiniz , sözde değil özde demokrat olabilseydiniz kimse gülerek birşey yazmazdı. O gülüş bugünkü halimize değil , bugünkü halimizi göremeyenleredir. Kimseye hatasından veya yanlışından veya düştüğü zor durumdan dolayı gülmem.
Burada "millet kan ağlıyor , esnaf iflas etti" dedik insanlar yok öyle birşey diyebildiler ... "Güzel olanı bozmak" ... güzel olan ve bozulmak istenen birşey gösterin Sn. Yalçın. Sadece size göre güzel değil ama bana görede güzel olacak. Evimin önündeki arabam için günlük 7 ytl verecekmişim ... ayda yapar 210 ytl ... bumu güzellik ... Yine söylüyorum , ne olursa olsun sen 6 yılllık tek başına iktidar olmuş bir partisin ve ülkeyi soktuğun hale bak ... |
Alıntı:
evinin önündeki degil cadde'deki araban için park parası ödeyeceksin güzel kardeş.yeni imar izinlerinde otopark mecburi biliyorsun bu durumda da caddeye çekeceğine biraz zahmet eder otoparkına cekersin millet'te yollarda çile çekmez... hiçbirşey bir bakışla görünmez,6 yılda ne icraat yapmışlar demek yapılan işe haksızlık olur be güzel kardeşim.sadece yapılan yollar bile diğer hükümetlerin yaptıklarına bedel !!! şimdi sana yapılan icraatları sayamayacagım.gözlerini kapat ve 6-7 sene önceki türkiye'nin içte ve dıştaki halini düşün...eminim ki farkı farkedeceksin !!! |
Alıntı:
"müşteri gelsin pijamayla çıkarım" dedi ya Sn Unakıtan , tabii evinin altındaki bakkalı işletiyor ya .... Sümerbank - İngilizlere Seka - yunan Şeker fabrikaları - israil tekel - israil petkim - amerika tüpraş - amerika telekom - amerika limanlar - yunan Bunlar için "kar yapmayan işletmelerimizi satıyoruz" dediler , alanlara bakınca o işletmenin potansiyeli olduğu gün gibi ortada ... 6 senelik tek başına iktidar işletemezmiydi bunları ? bu ülke her borcunu millettenmi çıkaracak ? hiçmi kendi değerlerinden kazandıklarıyla borç ödemeyecek ? |
Alıntı:
6 yıllık tek başına iktidar a yüklemeyelimde kime yükleyelim esnafın halini ? Haaa lüks düşkünü dimi bizim halkımız , ondan böyle oldu ... Düzenleseydin bankalar kanununu , kredi kartları ile ilgili yasalarla bağlasaydın bankaları ... işine gelen yasayı cart diye çıkartıyorsun ... Öyle sokak ortasında kredi kartı dağıttırmasaydın , pazardaki limoncuyu kovalatacağına bunları kovalatsaydın zabıtalara. Alıntı:
|
İstanbuldaki tramway hattı %50 daha uzadı...
Metrobüs geldi. İDO büyük bir şirket oldu. Bir yere giderken hep İDO'yu kullanıyorum mesela... Sadece 6 yıl içinde 4 kat petrolün varil fiyatı arttı: http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=45096 Ve Petrol arttığından ürünlere zam geldi. Asker şuan operasyon yapıyor onun içinde milyonlarca $ gidiyor. Bunları hesaba katmak lazım. Ve Ak PArti iktidara gelmeden önce borsa çökmüştü 7.000 lerde bir şey idi. Bu yıl rekorlar üstüne rekorlar kırdı... Ve bir sürü gelişimi engellemeye çalışanlara rağmen ve dünyadaki global krize rağmen şuan borsamız: 42.874 - İnanmıyorsan borsaya bakmak için : http://www.borsagundem.com/ Hükümetin fazla üzerine neden gidiyorsunuz , gidemezsiniz. Çünkü bu hükümet Ülkemizi Çağdaş uygarlık seviyesindeki hedeflere yaklaşmış... Çağdaş uygarlık derken. Her okulda PC odaları var. 2002'de açlık sınırında olan birinin şuan cep telefonu var SSK Sağlık karneleri kalktı şuan tüm dökümler internette Eczaneden ilaç alırken internet üzerine aldığınız ilaç vs. kayıt ediliyor. E-Devlet sisteme geçti E-Okul ile ilköğretime kayıtlar yapıldı. OKS'ye başvurular internet üzerine geçti. Kayıtlarda öyle İnternet abonesi sayısında patlama oldu. Avrupanın en ucuz 2.interneti bizde. Anlat anlat bitiremem kardeşim... Dahasını arkadaşlarım ekleyebilir. Yoruldum :D |
Alıntı:
Birde ben ekleyeyim elleri vardır doğruyu yazmazlar... Bak arkadaşım en basitinden Türktelekom hakkında bilgi vereyim. En çok bunu kullanırlar çünkü. 1- Adamlar özelleştirildikten sonra internette bir ucuzlama oldu. 2- Şuan Türktelekom reklamlarını görüyorsun-En basiti bu örnek olarak çünkü özelleştirilen şirkete bir hız geliyor daha gelişiyor daha teknolojik oluyor daha iyi hizmet veriyor. Ülke daha çok kalkınıyor... 3- En basit bir örnek daha: Türktelekom görüntülü sohbete geçiyor be kardeşim... Özelleştirmeyle ilgili bir sorunun varsa. Belgelendirme bölümündeki belgelendirmelerimizi inceleyiniz. Bir sorunuz varsa sorun. Arkadaşlar yanıtlar... Sitemde sorunvar onu çözmeye çalışıyorum... |
Alıntı:
Görüntülü sohbet teknolojiyle alakalı bir şey ve kullanırsan seninde olur , Akp mi icat etti görüntülü telefonu. Alıntı:
Böyle basit şeyleri icraat olarak anlatabildiğine göre senin gözler iyice kapanmış kardeş. Alıntı:
"durmak yok yola devam" değilmi sizin olaya ööle yok hemen yorulmak ... |
Alıntı:
1) yukarıda ki yazdıklarından 3'te 2'sinin borçları halkın vergilerinden karşılanıyordu.bu kadar kurumu devlet eliyle düzeltmek kolay mı sanıyorsun ??? onca alanda yetişmiş insana ihtiyaç varken hükümet üç-beş kuruş kazanacagım diye bunlara özel adam mı yetiştirsin ??? 2)alan firmalar sırtına yüklenip gitmiyorlar ya fabrikaları yine vergilerini bize ödüyorlar yine bizim insanımız çalışıyor ve insablar artık hizmet alıyor !!! sen düşünebilirmiydin internetin bu kadar yaygınlaşacagını !!! 3) olaya sadece özelleştirme gözüyle bakmayalım istersen !! ülkemizin devletler muvazenesindeki yerine bir bakın isterseniz nerelerden nerelere geldi...dünyanın ilk 10 ekonomisine giriyoruz...geniş açıyla bakmak faydamıza olur kanaatindeyim... |
Alıntı:
Alıntı:
Yahu hükümetin görevi nedir ... yan gelip yatmakmıdır ... 6 senedir tek başına iktidarsın ... yapacaksın tabi bunları , özel adamsa özel adam , eğitimse eğitim ... ne demek yani şimdi senin dediğin ... olurmu böyle bir yaklaşım ya. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ricopaşa;
Bence sen aslında CHP'liler tarafından kabul görmemişsin ve buraya kendini yakın hissediyosun ama bir yandan bizimle yakınlaşmaya arkadaş olmaya çalışırken bir yandan da gururun yüzünden hırçın davranıp aslında bizi sevmiyomuş gibi davranıyosun... Bak gel konuşalım anlaşalım sende Ak Parti'li ol... (: |
komünist bir rejimle yönetilmediğimiz için hükümetin görevi ;
saglık,savunma,eğitim ve adaleti tesis etmek için uygun zemin hazırlamaktır.demişsin ki hükümet yan gelip yatsın mı ??? gece dörtlere kadar mesai yapıyor adamlar,sn ERDOGAN sürekli çalışıyor keyfinden yurtdışı gezileri yapmıyor ya ??? gecen kürşat tüzmen diyor ki ailemle kahvaltı yapmayalı epey oldu !!! devletin sorunu sadece üç- beş fabrika değil lütfen size yakışmayan suçlamalarla hükümetin icraatlarını eleştirmeyin !!! adamsa adam,egitimse egitim demişsin !!! yahu elma armut mu yetiştiriyoruz ki ? insandan bahsediyoruz arkadasım !!! |
Alıntı:
Bu arada arkadaş olmaya "çalışmak" gibi bir niyetim yok , seversen seversin beni bu kadar basit , sizlerle arkadaş olmak için bir ekstra çabam yok ama seviliyorum işte ... karizma meselesi ... Kendime ait doğru düşündüğüm şeyleri söylemek "hırçınlık" mıdır ? CHP mi ? vaaay insan sarrafı seni ... isminin önüne "social" eklesene , sen tam bir "social engineer" sın. Tek bir oyum bile sol partilere gitmedi ... |
Valla onu bunu bilmem ama bir yandan zamanını burda geçirip bir yandan onlarca kez cevap aldığın halde aynı saçmalıkları ve suçlamaları yazman senin için vakit öldürmek ama karışmıyoruz tabi özgür bir mekan burası..Saygı çerçevesinde istediğin kadar eleştirebilirsin ama bu şekilde eline ne geçtiğinide anlamış değilim...
Social Engineer güzelmiş bu arada 8) |
Genellikle özelleştirmeleri MHP tarafı kullanır. Esnaf, Laiklik, Din, vs. CEHAPE kullanır...
eklemeden geçemeyeeğim mesajlardan alıntı yapıyorsun ama ... Bilmemne paşa için yazıyorum bunu... Neden ekonomi 7 lerde iken şuan 42 ye çıktı onu neden eleştirmiyorsun... Neden global krizden bizim az etkilendiğimizide eleştirmiyorsun. neden İMKB100 - 50 seviyelerine çıktı rekor kırdı ve bir savcının çıkıp dava açmasıyla borsa 39 seviyelerine bile düştü onları eleştirmiyorsun... Amerikada Mortgage krizi çıktı neden bizim ülkemizdede mortgage var neden bir kriz olmadı. Sapa sağlamız. Sapa sağlamız. Artık ülkeyi yerin dibine sokmaya çalışıp çok saçmalamaktan vaz geç... Gözlerin var onu kullan adam gibi araştır sağlam şeylerle yorumlarını karıştırmadan geç karşımıza. |
By_Çakır ....
"Bilmemne paşa" değil "rikopaşa" ... sinirlenme celallenme öyle hemen ki seni çoluk çocuk kısmına alıp söylediklerini dikkate almamamı sağlama. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
(Emre'nin Notu : Kardeş biraz daha insancıl konuşalım ve hakaretlerde havada uçuşmasın...) |
Alıntı:
ayrıca rikopaşa nın akparti hakkında yaptığı şu eleştirilere sonuna dek katılıyorum;her sorun çıktığında ağlama,güzel olan herşeyi kendilerine vehmetme fakat yanlış giden olaylar için başkalarını suçlama politikaları |
Tam isabet..Birbirinizi buldunuz :-*
|
şu yazıyı oku düşün belki sende kendini bulursun sayın arkadaşım
Toplantı… - Beyler, borsa düşüyor… - Sezer’in işidir, o yaptı diyelim. - Sezer emekli oldu birader… - Başsavcı’nın yüzünden diyelim. - Bak, o olur… - 10 milyar dolar kaçırdı diyelim. - 20 diyelim, 20! - Bi dakka arayayım şu şişmanı, "Alo, benim ben… 25 milyar dolar kaçırdı diye yaz… 35 mi yazdın? İyi, değiştirme o zaman, 35 milyar dolar kaçırdı yaz… Öbürlerini de ara, onlar da yazsın." - Dolara n’apçaz? - 2 sıfır daha atalım. - Kalmadı ki sıfır… Dedim ben size, bi defada 6’sı birden atılmasın diye, 4’ü atılsaydı, 2’sini de şimdi atardık, yırtardık. - Valla hiç boşuna kafa yormayalım arkadaş, direkt Euro’ya geçelim, herkes Euro kullansın, indi çıktı stresi olmaz. - Riyal’e geçsek… - Dur be kardeşim! Zaten başımız dertte, riyal miyal yumurtlama… - E canım, İran Riyali demeyiz, Suudi Riyali deriz, ne var bunda? Hacılara da kolaylık olur. Bi taşla iki kuş. - Kürşat, çıkar şunu kardeşim toplantıdan, gözünü seveyim… - Gel abi sen, hava alalım biraz. - Malezya Ringgit’i desek… - Abi, ölümü öp, çıkalım! - Tövbe tövbe, ne diyoduk? - Dolara n’apçaz? - Başsavcı maaşını komple dolara yatırdı, pariteyi kasten zıplattı diyelim. - Yerler mi? - Yemesine yerler de, adamın maaşı 4 bin lira falan… Bizim maaşları da kurcalarlar sonra, akıllarına getirmeyelim. - Şimdi bakın şöyle yapalım… Başsavcı bu işi çıkarınca Dow Jones düştü, petrol fiyatları yükseldi, petrol yükselince dolar da yükseldi diyelim. - Hay aklınla bin yaşa! - İşsizliği de savcıya yıksak mı? - Yık sen, yık… - İtiraz edene kömür takviyesi yapın, içeri girenlerin fotoğraflarını da koyun, ülkeyi yıkcaklar, ekonomiyi batırcaklar falan deyin. * - Abi… - Ne? - Borsa yükselişe geçti… - Yapma! - Valla… Dolar da iniyor iyi mi. - İstikrar deyin o zaman… Ara şişmanı, istikrar yazsın. Piyasa, Başsavcı’ya kulak asmadı yazsın… Çok fena rezil oldu desin. - İşsizliğe ne desin? - Onu demesin. yılmaz özdil |
bu tarz işleri chp'nin ve ergenekon'nun nasıl yaptıgını gördük kardeşim zorlama kendini !!!
|
Et ama petrol üreticileri ülkeleri et et evet et ama Opec et Mecburlar bu zammı koymaya dünyada petrol fiyatları almış yürümüş sen ne deiyorsun.
|
Alıntı:
ondan sonra niye cari açık fazla.niye biz pirinç sıkıntısı çekiyoruz.niye tarım ürünleri ithal eden bir ülke haline geldik, diye ağlamaya devam ederiz. ağlamaya mahkumuz.çünkü çiftçi nin mazotundan özel tüketim vergisi alıyoruz.çiftçi traktörle tarlaya gezmeye çıkıyo sanki. durmak yok ağlamaya devam.. ayrıca kardeşim ben iki dönem akpartiye oy vermiş biriyim.öle ajan muamelesi yapmaya kalkmayın.seçmenin işi partiyi eleştirmektir.eleştirilere siper olmak değildir.onlar kendilerini savunurlar.takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçin. |
öçf be kardeşim ööf be ne uzatıyorsunuz Dünya Ekonomik krizde senin tuttuğun adamalr başa gelse varya millet açlık savaşı yapar bu ülkede.
|
yorumumun silinmesini protesto ediyorum.kesinlikle saygısızca değildi.
(Emre'nin Not'u : Sevgili kardeşim..Yorumunu sildim.Bu site farkındaysan Ak Parti'nin sitesi.Eğer Ak Parti yada partililere hakaret edeceksen git tarafını tuttuğun Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisinin forumlarına derdim ama sende haklısın çünkğ doğru düzgün oyunuz bile yok...Hakaretlere varan tartışmlara girersen olan sana olur.Küçük düşersin.Ettiğin hakaretler bizim partili arkadaşlarımızı bizim gözümüzde küçük düşürmez!..Saygılı ol...) |
Sen önce kime hizmet ettiğini açıkla . Öyle ben Hallkın sesiyim ben halkım, muhalifim mavralarını bırak. Bırak kardeşim bırak
|
Alıntı:
halkın sesi falan da değilim.burası bir fikir mydanı ve ben de kurallar çerçevesinde kendi fikirlerimi paylaşıyorum.muhatap olmak istemiyorsan cevap yazmak zorunda değilsin. |
Bende bu kadar uzun yazınca yavv dedim ne uzun yazıyor Anayasayı tekrar mı yazıyormu ne yapıyor dedim evet burası fikir meydanı ama gelip öyle desteksiz desteksiz onu bunu eleştiri muhalifet yapma yeri değil cevap yazarım onuda senden izin almam boş mavra yapma klavye tuşlarına yazık senin klavye tuşlarını düşündüğümden değil ondan klavye tuşlarımıda hükümet eskitti dersin diye yazıyorum .Kimseye hizmet Etmiyorsundur buna eminim imzana koy turan saçmalıklarını etmiyorsundur doğru .Nedir kardeşim Amerika çizince dünyayı ayağa kaldır. sen alenen yok misak-ı milii yok turan'ı çiz koy yapmayın yav yapmayın neyinize yetmiyor. 26-45 36-42 paralelleri.
|
Alıntı:
saçmalık dediğin TURAN ülküsü hakkında sana bir nutuk çekerdim ama sen zaten böyle büyük ülkülere sahip olamayacak kadar küçük düşünüyorsun.burda ikili tartışmalara girmek gereksiz.itici oluyor. senin amacın burda ülke problmlerini tartışmak değil,insanlara laf sokarak onları küçük düşürmeye çalışmak.biz burda akaryakıta yapılan zamları konuşuyoruz.muhabbeti manipüle ediyosun. |
Yavv hadi git ondan Turan mış siz Türk Müslümandır deyip ondan sonra Turan'ı mı oluşuturcaksınız Hristiyan Türkler'de vardır. Siz milletin sınırı ile millteni dini ile uğraşacağınıza ne yapsakda başarılı olsak deyin. Ülke problemleriymiş siz çok anlıyordunuzda niye millet sizi anlayamadı peh peh Anlaşılmıyormuş gayet iyi anlaşılıyor. Anlayana .kim yolluyor sizi bu siteye kim ajanlık yapıp sonra kendi sitelerinizde yazınca büyüyormusunuz .Öyle sırf muhalifet olsun nereye nereye giderse gitsin siyaseti ile siz Sivas dan çıkamassınız. Bitmedi sen buraya gel Akpartinin sitesinde gereksiz mavra yap itici ben olayım hadi be sende oradan laf sokmakmış asıl gerçekler bunlar . Nutukmuş evet çekersin sizin ezberiniz kuvvetlidir ağlarınız ezberletmiştir size çekersin nutuk ah birde kendi düşüncelerin olsa hadi oradan sende şimdide gereksiz tartışmalara girmeyceğim deyip susarsın susarsın çünkü konuşacak bişeyiniz yok.
|
Alıntı:
TURAN konusu için daha fazla konuşup kendini küçültme.hükümet geçen dönem orta asya ülkeleri ile işbirliği anlaşmaları yapmadımı.ORHUN ANITLARINA geziler yapılmadımı.yolu falan asfaltlandı.diyeceğim o ki; biliyorsan konuş alim sansınlar,bilmiyorsan sus bari adam sansınlar.. |
Sus be elinizin kanı bulaşıyor şu foruma Rahip Santaro Hrant Dink Cinayetleri hep sizin adamlarınızın işi siz hala Tüm dünyadaki Türklerin hepsinin müslümanmı sanıyorsunuz boş işler kardeş bunlar boş . Öyle iki ticaret antlaşması imzalayınca kimse Turancı olmuyor öyle lügatına güveniyorsan öt de bizde ne melem bir varlık olduğunuzu anlayalım. Öyle 3 kelime ile konuşuyoruz ama kendi üç kelimemiz sizin gibi onun bunun ez berlettiği değil git dostum git öyle kuru öyle içi boş ki söylemlerinizin bırakın bu türkleri birleştirme ayaklarını size inanan o masum o genç insanlarada kıymayın inanın gelecekleri sizin gibiler yüzünden maffoluyor. O boş o anlamsız idealleriniz içinmi kıydınız Hrant Dink'e yeterin çekin elinizi üstümüzden Hristiyanlarda en az sizin kadar Türk tür.Türk
|
Alıntı:
ayrıca çiftçiye verilen mazotun özel tüketim vergisinin kaldırılmasını bende istiyorum ve hükümetinde planları var bu konuda ancak biraz sabır,altyapısı oluşturulmadan bir işe başlanırsa yolda kalınır.sonra çiftçi mazotu alır baskalarına satar !!! tehlikeli bu işler,öyle ulu orta konusmayla olmuyor ... prinç'ten dem vurmuşsun !! Birand'ın haberlerini izleyip burada konusma istersen çünkü sende onların yalan haberlerine alet olursun !!! demişsin yurtdısından gıda maddesi ithal ediyoruz !! devlet tarla mı sürsün , ekin mi eksin ?? düzde konusuyorsun...devlet zamanında 3 inek verdi çiftçiye 2'sini sattı birisini de kesti yedi çiftçi ... burası türkiye kolay olmuyor hiçbirşey !!! muhakkak ki partiyi eleştirecegiz ancak insanların arasına tefrika sokmak için çabalamayacagız kardeşim.bbp'liin galiba tavsiyem o ki sn Muhsin YAZICIOGLU'nu örnek al ...adam akparti'yi eleştrirken dahi destekliyor.. |
Tebrik ederim, Yalçın bey... :)
|
Alıntı:
|
Çiftçinin durmu ile ilgili veya maliyetleri parametreleri ile ilgili detay bilgim yok , kabaca fiyatların aradaki süpekülatif manevralardan kaynaklandığını biliyorum. Çiftçinin maliyetlerini azaltması , kar marjını yükseltmesi ile ilgili ayarlamaların dışında benim söylediğim şey bunlardan biraz farklıydı.
Benim söylediğim şey dün arazi bakmaya gittiğimizde yemek yemek için köy lokantasına girdik ve beraber olduğumuz arkadaşların aralarında Amasya daki tarlalarından bu yıl kiminin para aldığı konuşuluyordu , hayda dedim ne parasıymış bu ? ... Dedilerki devletten aldığımız para ... haaa dedim devlet teşviği ... ne güzel , hoşuma gitti ... daha sonra konuşmalar uzadıkça baktımki tarlayla ilgilenen yok ... dedimki bu tarlayla ilgilenilmiyormu , yoo dediler yerini bile bilmiyoruz ... eee dedim ... devlet bu parayı neden veriyor ? adam demezmi "ilgilenmeyelim diye" ... o anda kopmuşum , açtım ağzımı yumdum gözümü artık ... Tamam bu kanun Akp zamanında çıkmamış olabilir ama daha öncede dedim ya 6 yıllık tek başına iktidarsın düzeltemedinmi be kardeşim ... Mantıklı bir açıklaması vardır yoktur ama benim mantığım almadı bu olayı ... |
yok yok bu insanlar sizin zannettiğiniz gibi insanlar değil hatta Haydar Baş ın aktif savunucularından ve gerçekten dindar inanan güzel insanlar. Haa Haydar Baş çokmu matah birşey , kandırmışlar bu gariplerimide ona buna hayır adı altında parta toplatıyorlar bunlarda kendileri borç bulup bu hayır işlerini yapıyorlar , böyle iyi niyetli insanlar ... neyse konu bu değil dağıtmayalım.
"ben böyle birşeye tanık olmadım ama olmaz olmaz diye birşeyde yok" demişsiniz , aman Sn Yalçın ben bunlara kulaklarımla şahit oldum , var böyle birşey bunu böyle kabul edin lütfen. Aksaklıkları gidermek için gerekli sürenin Akp ye verildiğini düşünüyorum. Toplam hizmet süresi olarak 10 yıl (6 yılı geçti 4 kaldı) , az bir süre değil. 3 tarafının denizlerle çevrili , mezopotamya nın devamı olan verimli topraklara sahipsin , vatanını canından üstün tutan bir toplumun var , hoşgörüde hayırseverlikte iyi niyette dünyayı kıskandıracak özellikler genlerinde var , 4 mevsimin yaşandığı karışına kurban olunacak toprakların var ... böyle bir ülkeye hizmet etmek , sorunları çözmek o kadarda zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Tabiiki siyaset bu kadar romantik değil ama o kadarda çetrefilli değil .... |
K :)ardeş dizel ve benzin ni Türkye mi?Üretiyor.
|
bakın babam 5 sene önce aksaraya gitmek için kaç sefer otobüse biniyordu.
Şimdi ALLAH RAZI OLSUN metrobüs yapıldı 25 daakika cennetten cevizlibağ a gidiyor.5 dakika da tren vay a biniyor 30 dakika nerde 1 saat nerde.Bide sabah otobüs te yer bulamıyor insan insanların ter kokusunu çekiyorsunuz.Ama metrobüste havalandırma çok güzel büyükte zaten yer bulabiliyor.Şu an belediye otobüsleri çok güzel öğrencilere paso yüde 50 indirimmli.Ben gözlük aldım.Gözlük aldım gözlük 100 liraydı sgortayla 10 lira ödedik normalde bedavaydı 10 liraya biz sağlam cam taktırdık.100 lira nerde 5 lira nerde hatta bedava.Hastanede 30-40 lira nerde hastanede 1 lira nerde 1 lirada fotokobi parası |
a.b ye bigirelim vergiler düşecek arabalar çok ucuzluyacak
|
All times are GMT +3. The time now is 02:27. |