![]() |
Nostalji
Alıntı:
Bütün çocuklar eşit doğar ama bazıları daha eşit doğar diye... |
Nostalji
Heidi vardı ben onu izlerdim evde hep...
Casperı da çok severdim...Bir de Tomve Jerry var tabi (: |
Nostalji
Alıntı:
Kasımda askere gidince bu ballardan uzak durcam :( |
Nostalji
Casper bugs bunny tom ve jery de iyiydi de bip bip diye bi kuş vardı rodranır ben onu çok severdim :D :D :D
|
Nostalji
Alıntı:
Bu arada yanlış yazmışım casperin çizgi filmine değil normal filmine gitmiştik (: |
Nostalji
Saftirik elmır da vadı :)
Ben bir de hababam sınıfı serisini hala defalarca izlerim sıkılmadan... Eski dizilerden de süper baba vardı beğendiğim...Başka pek hatırlamıyorum... :-X |
Nostalji
Ooo eski dizi dedin mi trt deki dönemlerinde karaşimşek vardı 90 lı yıllar o zaman daha çocuguz:):)
Bide 96 lı yıllarda falan power rangers vardı |
Nostalji
POWER RANGERS VE O KOPEK VARDI BIR TANE KOPEGIN ADI NEYDI D LE BASLIYORDU
OGLENCIYDIM SABAHLARI HEP O KOPEGI IZLERDIM :P |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
EVEEET LESSIEEE HEP ONU IZLERDIM
|
Nostalji
Power rangersı hatrlıyorum da kara şimşeği hatırlamıyorum... :-X
Kara şimşek tam olarak hangi yıldı? |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
Hatta kitt diyordu arabaya :) :D Şimdi de yeni versiyonu çıkıyor |
Nostalji
Alıntı:
Demek bir köpek vardı baş harfi d ile başlıyor :D :D |
Nostalji
ya d diyesim geldi ama sen lesi deyince Lessie oldugundan emin oldum
|
Nostalji
Power rangers la ilgili oyun dediğimiz yerin dibine gireceğim anılarımız vardı.Anlatmayayım
|
Nostalji
Tamam oldu şimdi...Ben 91 li olduğuma göre annem mama yedirirken izletiyordur heralde (:
|
Nostalji
Alıntı:
Kederlendim... |
Nostalji
Alıntı:
Bizim kuşak bu çizgi film dönemleri diziler Şimdi ki çocuklar da artık net olayına girmiş, forumlar falan Acaba en şanslı ,en güzel olanı hangisi |
Nostalji
arkadaslar daha once soylemistim ama size de soylim
ben pembe ranger Kimberley 'i cok severdim her namazimdan sonra Allah'im ona hidayet ver diye dua ederdim sonra bir baktim artik o oynamiyor, yerine baskasi gelmis. sari sacli o salak kiz :D |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
MAHALLE OYUNU KUSAGI DA SANSLI DEGIL CUNKU BEN MAHALLE OYUNU SEVMIYROUM AMA ovalarda, gollerde, denizlerde, bisikletlerde geciren cocuklar sansli olmus olabilir |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
Hatta sonra kayboldu bir müddet sonra yeşilden beyaza dönmüş şekilde tekrar gelmişti uzun saçları vardı Bide konuşan bilgisayarlarının adı alfa mıydı |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
Hatta bonjur gibi entellektüel oyunlarımızda vardı :D |
Nostalji
Arkadaş o dua ettiğin Müslüman olup kapandı,sonra yerine laik birini buldular :D
|
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Susam Sokağını da anmasak olmaz
Benim favorim Kurabiye canavarıydı Hala özenirim o kurabiyelerine |
Nostalji
Gerçekten ya şimdi çocuklar bebekleri arabaları bırakmış internette oynuyor... :'(
Ben çizgi fim hastasıydım ama yeğenlerime beğendiremiyorum bir tane... :) Mahalle oyunu süperdir....Akşam 10 a kadar sokaktaydım...Yüzüm gözüm pislik içinde olurdu...Abim kovalardı ve girmek istemezdim..Bıraksalar sokakta uyuyucam :D |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
O KADAR GUZEL YIYORDU ki.. oyle bir yiyordu ki o kurabiyeleri insanin kurabiye yiyesi geliyorduuuuu cok guzel yiyordu valla.. |
Nostalji
Alıntı:
bi de annem bana susam sokaginin hikaye oykulerini almisti :'( :'( zaten annem herseyin kitabini alirdi bana ;D |
Nostalji
Alıntı:
Bizim zamanımızda jetonlu kollu atariler vardı gidip sreet fighter oynardık |
Nostalji
street fighter da bir kere bile kazanamadim :D
|
Nostalji
Alıntı:
Bir ormanımız vardı kışın kar yağınca koca dağdan aşağıya ..... Yazın kirazlarını yerdik..Orada pikni dediğimiz ama çok fakir bir sofra kurup yemek yerdik |
Nostalji
Zaten ne olduysa pokemon çıktıktan sonra oldu oya öncesinde ne güzel hayatımda bana futbolu ilk defa sevdiren çizgi film vardı tusubasa :D :D
Futbol mu oynuyordu kavgamı belli değil aama çok severdim |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:40. |