Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29041)

Hüdaverdi 05-19-2008 09:20

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Sav'dan garip savunma: Kamerayı fark etmedim! Hac ibadeti için söylediği sözleri bakın nasıl savundu...

Hacca gitmek isteyen partiliye "Araplara para kaptırma, bakarsın Muhammed seni bırakmaz" diyen CHP Genel Sekreteri Önder Sav kendini savundu: Kendisine takıldım sadece. Orada kamera olduğunu da fark etmedim.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, olayın aslının Önder Sav'a sorulması ve kendisine bilgi verilmesi talimatı verdi. Sav ise "Mustafa İnal'ı çok uzun yıllardır tanıyorum. Kendisine takıldım sadece. Ben ne diyeceğimi ne dediğimi bilmez miyim? Orada kamera olduğunu da fark etmedim" açıklaması yaptı.

Genel merkezden, görüşme sırasında televizyon kamerası bulunmadığı, çekimin cep telefonu ile yapılmış ve sızdırılmış olabileceği belirtildi. Olayın "espri" mahiyetinde olduğu Baykal'a iletilirken, CHP lideri ‘dikkatli olun’ uyarısında bulundu.

BUGÜN
/
samanyoluhaber

Hüdaverdi 05-19-2008 09:22

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Hayvandan da aşağı bir seviyeye düşüren bu herife ne denebilir ki.
parti zihniyeti 6 okun yanında 7. okuda yerleştirdi.Varın 7. okun ismini siz koyun :-*

Semm 05-19-2008 09:24

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Ben ne diyeceğimi ne dediğimi bilmez miyim?

Orada kamera olduğunu da fark ettim zaten deseymiş ya..

tayyipleyiz 05-19-2008 12:23

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Sayın Baykal' dan uyarı; "Dikkatli Olun", 7. Okumuzu Alenen belli etmeyin ... ;)

politikaci 05-19-2008 12:26

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

meclistede ezikler arttı.......bunlara oy atanın halini görüyoruz. çok konuşma sav maazerete bak hele takılmışmış..dinle takılmakda günahtır eee senin küçücük beyninin bunu algılamaması anormal değil...

KAmusal mışş 05-19-2008 13:02

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Kamerayı fark etmemiş vaaay beee
Fark etse böyle mi olurdu zaten hani din de bizim diyolardı ya sahipleniverirdi kamerayı görünce.
Rol yapmak da sizin işiniz ne de olsa.
Tanıyan tanıdı zaten bu kadar düşüp de kendinizi belli etmenize hiç gerek yoktu.

Demokrat 05-19-2008 14:55

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

kamerayi farketse demek ki takiyye yapacakmis!

Kırık_Çocuk 05-19-2008 14:57

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Espiri yapma çabası içinde olduğunu düşünmüştüm bende..Kimsenin gülmemesi zaten olayı özetliyor.

Demokrat 05-19-2008 14:58

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Espiri yapma çabası içinde olduğunu düşünmüştüm bende..Kimsenin gülmemesi zaten olayı özetliyor.

Her sakanin altinda biraz gerceklik payi yok mudur? ;)

EpiVaTeS 05-19-2008 15:00

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

ALLAH ın indirdiği ile dalga geçen kafa bulanlar kıyamette haliniz nicedir...
O gün bir dost,arkadaş ve yardım edecek kimse bulamazsınız.

Sav bakalım sonun ne olacak...

Kırık_Çocuk 05-19-2008 15:15

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bu konuyla alakalı değil ama abi ben o sözün geçerli olduğunu düşünmüyorum..Yolda kamera şakası yapan adam yaptığı kişyle bi husumeti mi var hayır şaka yahpıyor altında başka şey aranmaz şakanın.. tabi bana güre :)

EpiVaTeS 05-19-2008 15:19

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

bu konuyla alakalı değil ama abi ben o sözün geçerli olduğunu düşünmüyorum..Yolda kamera şakası yapan adam yaptığı kişyle bi husumeti mi var hayır şaka yahpıyor altında başka şey aranmaz şakanın.. tabi bana güre :)

şaka yapacak başka konu bulamamışmı
black
böyle bir yorumu nasıl yapıyorsun anlamadım :-\ :'(

Kırık_Çocuk 05-19-2008 15:23

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

şaka yapacak başka konu bulamamışmı
black
böyle bir yorumu nasıl yapıyorsun anlamadım :-\ :'(

hiç yakışık değil fakat şaka yapma amacında soylemiş olduğunu düşünüyorum sadece..Tabiki böyle şeylerin şakası olmaz çünkü birçok insanın çok değer verip sahiplendiği şeyleri bir başına çıkıp alaya alamazsın en azından bunun bi sınırı olur..Neyse :)

EpiVaTeS 05-19-2008 15:27

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

demek ki sav kişiliksizinin yaptığı ufak bi şakadan ibaret değil
Müslümanların hepsine ve onların Biricik PEYGAMBERİNİN şahsına edilmiş bi hakarettir
bunu savunmak aptallıktır başkada bir şey değil...

merve 05-19-2008 15:33

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Kameranın olduğunu fark etmemiş, şuursuz >:( >:(

Kırık_Çocuk 05-19-2008 15:36

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Alıntı:

Müslümanların hepsine ve onların Biricik PEYGAMBERİNİN şahsına edilmiş bi hakarettir

Yönü banaysa bu ithamın,Ben kimseyi savunmuyorum bu konuyla ilgili attığım 10-12 mesajda da bunu beyan ettim.Sadece hakaret amaçlı soylemediğimi beyan ettim.Bundan bi çekincen mi var, yoksa sana göre neyse bana göre de o mu olması gerekiyor..

EpiVaTeS 05-19-2008 15:38

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Alıntı:

Alıntı:

Yönü banaysa bu ithamın,Ben kimseyi savunmuyorum bu konuyla ilgili attığım 10-12 mesajda da bunu beyan ettim.Sadece hakaret amaçlı soylemediğimi beyan ettim.Bundan bi çekincen mi var, yoksa sana göre neyse bana göre de o mu olması gerekiyor..

ELHAMDULİLLAH müslümanım diyorsan
sana göresi bana göresi yoktur
görüş tektir...
han sen müslüman değilim diyorsan ve şaka olduğunu ve kabul edilebilir olduğunu söylüyorsan o başka
o zamanda senin ondan farkın olmaz... benim gözümde...

Kırık_Çocuk 05-19-2008 15:45

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

şaka olduğunu kabul etmedim.Şaka amaçlı söylemiş olacağını belirttim ifaddeki yanlışlıklar olayı başka yere çekmesin..

EpiVaTeS 05-19-2008 15:47

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Alıntı:

şaka olduğunu kabul etmedim.Şaka amaçlı söylemiş olacağını belirttim ifaddeki yanlışlıklar olayı başka yere çekmesin..

farklı anlamlara çekmiyorum merak etme....

Kırık_Çocuk 05-19-2008 15:49

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

o zaman Önder savın canı cehenneme

EpiVaTeS 05-19-2008 15:52

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

ha şöyle böyle de canımı ye....

Kırık_Çocuk 05-19-2008 16:12

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Nasıl diyeceğim benim elimdedir.Tabirinde biraz kaba ve üslupsuz.
Ha şöyle yola gel der gibi..
umarım samimiyetinizden oturu boyle soyluyorsunuzdur..teşekkürler

romakudüs 05-19-2008 18:14

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

işteiki yüzlülülüü ortaya çıktı bunların adam diyor kameraların olduğunu fark etmemiş peeeeh
demek fark etse adam başımıza halife kesilecek

Bostancı 05-19-2008 21:12

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

Kamerayı fark etmediyse kamerasız yerlerde neler söylüyorlar Allah bilir >:(

kardelen007 05-19-2008 21:57

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

içleri dışları bir olmuyo demek ki bunların..daha da açığa vurmaya başladılar....yaptığından özür dileyeceğine kamera diyo adam ya >:( >:(

Nagihan 05-20-2008 16:24

ÖNDER SAV'IN MAZERETİ!!

''Kamera olsa açık açık söylemezdim,kendimi o kadar belli etmezdim ama kamera varmış duyuldu bir kere ne yapalım'' demeye mi çalışıyor. :-\ :-X

All times are GMT +3. The time now is 21:54.