![]() |
BAYKALIN DERDİNİ ARIYORUZ
HAZIMSIZLIK:AK PARTİ OYLARINI VE MİLLETİN AK PARTİYİ SEVMESİNİ KALDIRAMAMASI (ÖNERİMİZ AKPİRİN)
UNUTGANLIK:AK PARTİNİN 22 TEMMUZDAKİ DESTEĞİNİ UNUTMASI (ÖNERİMİZ AKPİRİN) UTANMAZLIK:AK PARTİ İCRAATLARINI GÖRDÜĞÜ HALDE YALAN SÖYLEMESİ (BU DURUMA BİZ BİLE YARDIM EDEMEYİZ) |
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
kardeş anket açmak zorunda falan değilsin rahat ol ;D
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Şimdi anket açmak bence yanlış çünkü adamın derdi saymakla bitmez...
Aslında hani amerikan filmlerinde zencilerin söylediği bir söz var bilirsiniz Lanet olsun dostum senin derdin ne biliyormusun ... Lanet olası k....cın kafandan büyük olması diye.... Bence baykalın derdi tek kelimeyle o :D |
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Baykalın derdi
taktik ve stratejik çözümlemesini yapamaması bi yapsa o koltukta olmaz ama yapamıyor işte aslında daimi olarak koltukta otursun yoksa malzeme bulamayız stres atacak.... |
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Alıntı:
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Alıntı:
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
bencede ;D ;D ;D
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Alıntı:
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Onun derdi kendisiyle ;D
Doktor yalnız bırakın dedi :D :D |
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Onun derdini anlayan var mı ki yaav :-X
Anlaşılmak için anlaşılır olmak lazım E bu adamda o yok ee ne diye zorluyoruz biz onu böyle kabullendik :D |
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Lütfen insanları tanımadan kendi kafanıza göre eleştirmyiniz bir insan birini eleştiricekse önce kendinden başlamalıdır utanlara hatırlatırım LÜTFEN AĞIR İTAMLARDA BULUNMAYALIM KİMSYE ZORLA BİR ŞEY SEVDİRMİYORUM
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Başlık tam komedi (:
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Yapma emre kızıyo kendileri beğenmediysen bakma lütfen :P :D
|
SİZCE BAYKALIN DERDİ NEY
Bakmamak mümkün mü Zeynep (:
Şaka bi yana anketten de beli olduğu üzre Ak Partili ve temiz yürekli bir arkadaşsın tebrik ediyorum ama forum editörü olarak uyarmam gerek Hamzacım mümkün olduğu kadar dil bilgisi kurallarına göre yaz...Yani eğer bu başlıkta ki ''NEY'' kelimesini bir CHP'li görse valla sanal alemde rezil oluruz karizmamızıda kimse kurtaramaz...Hatta kapata davasına bunuda eklerler benden söylemesi... (: |
PARDON ÜYELİĞİMİ NASIL SONLANDIRA BİLİRİM
|
onu annayışla karşılıyoruz :)
ayıp arkadaşlar olgun davranalım anayışla karşılamamız gerek :) doktorunu talimatı bizede yerine getirmek düşer demi arkadaşlar :) |
herkezi duyarlı davranmaya davet ediyorum
|
ben seçemedim bide daha şık ekliye bilirdin ::)
|
DAYAAAAAAAKKKKK :D :D
|
All times are GMT +3. The time now is 05:05. |