Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Arseven'in AKP'ye karşı dili tutuldu!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29314)

Gercekleri Görelim 05-21-2008 17:28

Arseven'in AKP'ye karşı dili tutuldu!!!

21 Mayıs 2008 12:41

Vakit gazetesi yöneticilerinden Mustafa Karahasanoğlu'na yakınlığı ile bilinen Vakit'in Kulis Yazarı Serdar Arseven'in bugünkü yazısı oldukça ilginçti.

Murat Hazine / Haber5.Com / Özel Haber

Vakit gazetesi yöneticilerinden Mustafa Karahasanoğlu'na yakınlığı ile bilinen Vakit'in kulis yazarı Serdar Arseven'in bugünkü yazısı oldukça ilginçti. Yazısına, geçtiğimiz günlerde 'cinsel sapıkların' toplantısına katılan AKP Mersin Milletvekili ve Meclis İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Zafer Üskül'ü konu edinen Arseven, herşeyi yazdı, herşeyi söyledi fakat AKP aleyhine tek bir cümle söyleyemediği gibi, AKP'yi aklamak için elinden gelen tüm gayreti gösterdi.

Zafer Üskül ne söylemişti?

'Cinsi Sapıkların' derneği KAOS GL'nin 'Homofobiye karşı buluşma' toplantısına katılan AKP'nin sosyal demokrat ve içki içmesiyle övünen vekili Zafer Üskül, "Farklı cinsel tercihleri olanlar da insandır. Farklı cinsel tercihleri olduğu gerekçesiyle ayırmayız. Heteroseksüele nasıl bakıyorsak, diğerlerine de öyle bakarız" şeklinde konuşmuş ve eşcinselleri toplumun normal bir unsuru olarak gördüklerini itiraf etmişti.

"Haklarınızın ihlal edildiğini düşündüğünüz durumlarda adresiniz belli. Bize başvurabilirsiniz" sözleriyle toplantısına katıldığı ahlak yoksullarına teminat veren Üskül'ün bu sözlere hangi 'medeni' hakları kastettiği merak konusu olmuştu. Müslüman mahallesinde salyongoz satanların hakkını savunan fakat toplumun ahlakını ağzına dahi almayan Üskül'ün sözleri üstüne gidilmemiş ve AKP kurumsal bir tepki göstermemişti. AKP tabanında da ciddi bir rahatsızlık oluşturan açıklama adeta Üskül'ün yanına kar kalmış ve sosyal demokrat AKP'li vekilin sözleri yoğun gündemin arasında kaybolmuştu. Ancak Vakit yazarı Serdar Arseven, bugünkü köşesinde Zafer Üskül'ü konu edinince Zafer Üskül tekrar gündeme oturdu. Yazısında, CHP'li bir okurun sorduğu soruyu yanıtlayan Arseven; meseleyi açıklamaya çalıştı, ancak yaptığı açıklamalar daha fazla soru işaretine sebep oldu.

Arseven ne yazdı?

Serdar Arseven, yazısının genelinde 'Biz Zafer Üskül'ü uyarmıştık...' ana fikrini işledi ancak, Zafer Üskül'ü hedefe oturtup 'zor günler' geçiren AKP'yi ağzına bile almadı. Bir okurunun, Zafer Üskül'ün eşcinseller toplantısındaki sözlerine atıfla, 'CHP'li olsaydı, ne yapardınız?' şeklinde bir sorusunu yönelttiğini söyleyen Arseven, namuslularla, cinsi sapıkların bir tutulduğunu kabul etti. Yazıda, toplantıya davet edilen partilerin, AKP haricinde katılım göstermekten imtina ettiklerini dile getiren Arseven, AKP'deki bu 'eşcinsel' ilgisine değinmedi. Hadiseyi adeta siyasi iktidarı aklamak ister gibi bir üslupla anlatan Serdar Arseven, siyasi iktidar adına teminat veren Üskül'ün tavrını, 'Ne günlere kaldığımızın resmi' olarak nitelendirmesine rağmen, memleketin ne günlere kaldığının resmi olan vekilin hangi parti tarafından özel davetle milletvekili yapıldığını söyleyemedi.

AKP masum mu?

AKP Mersin Milletvekili Zafer Üskül'ün açıklaması üzerine 'CHP'li olsaydı' sorusunu yönelten okuruna Üskül'ün zaten köken itibariyle CHP'li olduğunu hatırlattığını söyleyen Arseven, bununla yetinmeyerek, zor günler geçiren AKP'ye, CHP'nin, Doğan Grubu'nun veremediği zararı Üskül'ün sözlerinin verdiğini savundu. AKP'nin verdiği yetki ile Meclis İnsan Hakları Komisyonu Başkanı olan Üskül'ün, adeta AKP'nin dışına itilmeye çalışıldığı ise gözlerden kaçmadı. Yazısında AKP'yi aklamak için adeta çırpınan Arseven, 'faciaya' AKP'nin içinde bulunduğu iç burkan(!) hali ifade eden bir kulis notu eklemeyi de ihmal etmedi. İşte o not:

“Derin güçler, ‘topyekûn’ üzerimize geliyor. Amerika’dan bile adeta ‘kapatsan da olur kapatmasan’ da mesajları yükseliyor. Avrupa Birliği desteğine de güvenecek hâlimiz yok. Varımız, yoğumuz millet desteği… Zafer Üskül gibi ne yaptığını bilmeden hareket eden arkadaşlarımız yüzünden millet desteğinden de olacağız!”

Üskül CHP'li olsaydı?

Yazıda AKP'yi aklamak için herşeyi söyleyen ve adeta AKP'yi kötü adamın karşısında yalnız kalmış 'Küçük Emrah' gibi gösteren Arseven, okurunun sorduğu soruya ise makul bir yanıt vermedi. Zafer Üskül'ün AKP Milletvekili olarak, CHP ve DSP'nin dahi katılmadığı toplantıya koşarak gitmesini tamamen Üskül'ün şahsi tavrı olarak lanse etmekten de geri durmadı. Vakit yazarı Arseven'in AKP'nin eşcinsel sevgisini ve Hükümet namına verilen teminatları neden sorgulamadığı üstünde ciddi soru işaretleri oluşuyor.

Serdar Arseven'in, eşcinsel sevdalısı Zafer Üskül'ü milletvekili yapan ve açıklamalarını da sahiplenen AKP'ye karşı susmaya devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak: http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=317103

Duygu'Seli~ 05-21-2008 17:34

Ben burda bir terslik görmüyorum..Evet Zafer bey gibi bazen ne dediğini bilmeyenler yüzünden partimiz böyle sorunlar yaşayabiliyor..Ama bunu tüm partiye mal edipte kötülemek mantıklı bir iş mi size göre..? O hata yaptı diye ben kalkıpta tüm partiyi mi kötüleyeyim.. ;) eşcinsel olsun bilmem ne olsun..Sonuçta onlarda vatandaş hak olarak bizim gibi bir çok haklara sahipler..Buna engel olunamaz...Bir ak partili vekil kalkıpta eşcinsellere küfür etseydi bu seferde yobaz antiözgürlükçü diye manşet ederdiniz hükümeti.. ;) yalan mı..? Hiç sanmıyorum..Kalemine sağlık sevgili Serdar Arseven'in..Altına imzamı atıyorum.. :-*

Gercekleri Görelim 05-21-2008 17:40

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Ben burda bir terslik görmüyorum..Evet Zafer bey gibi bazen ne dediğini bilmeyenler yüzünden partimiz böyle sorunlar yaşayabiliyor..Ama bunu tüm partiye mal edipte kötülemek mantıklı bir iş mi size göre..? O hata yaptı diye ben kalkıpta tüm partiyi mi kötüleyeyim.. ;) eşcinsel olsun bilmem ne olsun..Sonuçta onlarda vatandaş hak olarak bizim gibi bir çok haklara sahipler..Buna engel olunamaz...Bir ak partili vekil kalkıpta eşcinsellere küfür etseydi bu seferde yobaz antiözgürlükçü diye manşet ederdiniz hükümeti.. ;) yalan mı..? Hiç sanmıyorum..Kalemine sağlık sevgili Serdar Arseven'in..Altına imzamı atıyorum.. :-*

Üskül CHP'li olsaydı? tepkiniz kesin böyle olmazdi,ayrica üskül kendi kafasina göre o toplantiya katilmis degildir siz bunu sadece üskül ün üzerine yikip aklanacaginizi sanmayin Türkiye de Escinseller in ,homo larin dernegini acabilmelerini saglayan akp hükümeti degilmiydi ;)

politikaci 05-21-2008 17:43

Duyguseli'nin dediği gibi eğer orda çıkıpta bağırsaydı antiözgürlükçü olurdu. Artık saldırcak birşey bulamıyorsunuz.nediyim daha

Gercekleri Görelim 05-21-2008 17:49

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Duyguseli'nin dediği gibi eğer orda çıkıpta bağırsaydı antiözgürlükçü olurdu. Artık saldırcak birşey bulamıyorsunuz.nediyim daha

Ne alakasi var anti özgürlükcü diye damgaliyacaklar diye Allah u tealanin yasaklamis oldugu seyi mi savunacagim,Allah yolundan sasirtmasin kimseyi nehale geldik ;)

Duygu'Seli~ 05-21-2008 17:49

Ben zaten eşcinsellerin böyle haklardan mahrum bırakılmasını savunmuyorum ..? Onlarda bu ülkenin vatandaşıysa aynı haklara sahibiz..Onlarında oyları var,onlarında fikirleri var..Bunu geçelim..Suçu Üskü'lün üstüne yıkma meselesine gelelim..Evet her vekilin yaptığı basın açıklamaları ve katıldığı toplantılardan partinin haberi vardır..Onun o toplantıya katılmasındada bir terslik görmüyorum..Sadece bazı laflarını düşünmeden söylemiş ve bunun için tüm partiyi zan altında bırakmak APTALLIKTIR..!! Serdar Arseven'de bunu açıklamaya çalışmış ve en doğrusunu yapmıştır..Zafer bey'in chpli olmasıyla bu konunun alakası nedir..? Öyle bir durum söz konusu olsaydı eleştirilen yine ''chp'nin vekili '' olurdu..Parti'nin tüm fertleri olmazdı...Çok abartıp saçmalaıyorsunuz..Ak Parti vekillerinden biri eşcinsellere küfür etseydi yobaz derdiniz.. ;) işinize gelenleri görüyorsunuz..Devam edin.. :-*

Duygu'Seli~ 05-21-2008 17:53

Alıntı:

Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ne alakasi var anti özgürlükcü diye damgaliyacaklar diye Allah u tealanin yasaklamis oldugu seyi mi savunacagim,Allah yolundan sasirtmasin kimseyi nehale geldik ;)

Vay annesini..Allah'ın adını işinize gelince ne güzelde dile getiriyorsunuz öyle.. ;) Biz eşcinsellerin yaptıkları doğrudur savunuyoruz demiyoruz kardeşim..Eşcinselde olsa,solcuda olsa,sağcıda olsa,dinsizde olsa sonuçta aynı ülkenin vatandaşları..Ve biri dilediği gibi yaşarken diğeri bu hakkından mahrum kalamaz..Onlar hesabını Allah'a verecek bize sorgulamak düşmez..O halde hiristiyanlarıda dışlayalım..Hristiyan bir sürü Türk vatandaşımız var..Allah hristiyanlığada karşı..O halde onlarıda aynı şekilde her şeyden mahrum bırakın.. ;) akıl var mantık var..Ama nerde göremiyorum..Çamur atmak adına en ufak bir fırsatı kaçırmıyorsunuz..Bu siyaset değil çirkefliktir..

Duygu'Seli~ 05-21-2008 18:00

Benim muhaliflere bir gıcıklığım yok ki..Herkesi seviyorum ben..Allah için.. :-*

Gercekleri Görelim 05-21-2008 18:01

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Vay annesini..Allah'ın adını işinize gelince ne güzelde dile getiriyorsunuz öyle.. ;) Biz eşcinsellerin yaptıkları doğrudur savunuyoruz demiyoruz kardeşim..Eşcinselde olsa,solcuda olsa,sağcıda olsa,dinsizde olsa sonuçta aynı ülkenin vatandaşları..Ve biri dilediği gibi yaşarken diğeri bu hakkından mahrum kalamaz..Onlar hesabını Allah'a verecek bize sorgulamak düşmez..O halde hiristiyanlarıda dışlayalım..Hristiyan bir sürü Türk vatandaşımız var..Allah hristiyanlığada karşı..O halde onlarıda aynı şekilde her şeyden mahrum bırakın.. ;) akıl var mantık var..Ama nerde göremiyorum..Çamur atmak adına en ufak bir fırsatı kaçırmıyorsunuz..Bu siyaset değil çirkefliktir..

Ecsinselleri savunmasan bile dernekl kurmalarina destek ve imkan mi saglamaniz gerekir yok bilmem vatandasmis mis ,onlari katledin de demiyoruz odurumdakilere yaptiklarinin ne kadar yanlis oldugunu anlatacaginiz yerde bir dünya gercegi diyerek , arka cikiyorsunuz camur demissin neresi camur yazilanlar yalansa camur atiyor deyin

Duygu'Seli~ 05-21-2008 18:08

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ecsinselleri savunmasan bile dernekl kurmalarina destek ve imkan mi saglamaniz gerekir yok bilmem vatandasmis mis ,onlari katledin de demiyoruz odurumdakilere yaptiklarinin ne kadar yanlis oldugunu anlatacaginiz yerde bir dünya gercegi diyerek , arka cikiyorsunuz camur demissin neresi camur yazilanlar yalansa camur atiyor deyin

Ona bakarsan hristiyanlarda kendilerine ait dernekler kurulmasını istiyorlar ve rahatlıkla kurabiliyorlar..Onlarda dinimize göre yanlış değilmidir..? Eşcinseller oy kullanıyorlar ve ne olursa olsun onlarında düşünce ve haklarına saygı duymak gerekir sınırları aşmamak kaydıyla..Burada ben sınırların aşıldığını düşünmüyorum..Dernek istemişler..Neticede insanlar ve söz hakları var..Hükümetimizde her ırktan,dilden,cinsten insana hoşgörü ve saygıyı esas alıdığından red etmemiştir..Onlar belirli dernekler açmadıkları vakit bir kaç kendini bilmez gizli dernek ve kuruluşlarla topluma daha çok zarar veriyor..Devlet kontrolü altında olması daha sağlıklı değilmidir..? Ben eşcinsellerden nefret bile ediyorum..Sevmiyorum ama bu onların haklarına engel koyulması anlamına gelmez..Siz dini boyutunu düşünürseniz o halde hiristiyanların ve yahudilerinde Türkiye'de açtıkları dernekleri vs kapatalım..Nasıl olur..? Onlarda sapık inanışlarla ayinler yapıyorlar..Onlarada mani olalım..Unutmayın..Biz uyarırız,öğretmeye çalışırız ama onların haklarına mani olamayız..Bu insanlığa yakışmaz..Onun dini ona benim dinim bana.. :-*

Düş Sokağı Sakini 05-21-2008 18:10

tercih meselesi, karışmamak lazım. yanlışta olsa..

Gercekleri Görelim 05-21-2008 18:27

tersih baska dernek kurmalarina imkan vermek toplantilarina katilmak baska birkere Milletvekilinin o toplantiya katilip sanki normalmis gibi izlenim vermesisini talihsizlik olarak görüyorum,o zaman sapiklarin da dernek kurmalarina izin versinler ne olur yani degilmi ;),sigara icmek te tersih degilmi neden kapali alanlarda yasaklaniyor yasaklanmasina karsi oldugumdan dolayi sormuyorum tam aksine yasaklanmasini onayliyorum ,amma gel gör ki ecsinceligin yasaklanmasi bir tarafa akp hükümeti tarafindan dernek kurmalarina izin veriliyor,Avrupa da normal karsilanan ecsinseller yavas yavas yüzde 90 Müslüman olan memleketimiz de normal gözüyle karsilana bilmesi icin zemin hazirlaniyor bu da Muhafazakar olma iddiyasiyla cikan akp tarafindan,

Düş Sokağı Sakini 05-21-2008 18:30

sitenin kadrolu muhalefeti iş başında. senle tartışmak için yorum yapmadım, hiç uğraşcak durumdada değil. anlayacağın, baykallık yapma. olur?

ENGİNEER 05-21-2008 18:35

Konuyu açan arkadaş...Eşcinsellerden en az senin kadar tiksiniyorum fakat Demokrasi ve Cumhuriyet'in olduğu bir ülkede eşcinsellik bir suç değildir ve Ak Parti başa gelirken Cumhuriyet'e sadık kalacağına söz vererek geldi...

Ayrıca eşcinselleri dışlamak yerine yanlışını gördüğünü belli edip buna rağmen onları kabul edersen daha etkili olur.Yani eline mızrakları almaya gerek yok bu insanlara karşı..

Duygu'Seli~ 05-21-2008 18:39

Alıntı:

tersih baska dernek kurmalarina imkan vermek toplantilarina katilmak baska birkere Milletvekilinin o toplantiya katilip sanki normalmis gibi izlenim vermesisini talihsizlik olarak görüyorum,o zaman sapiklarin da dernek kurmalarina izin versinler ne olur yani degilmi ;),sigara icmek te tersih degilmi neden kapali alanlarda yasaklaniyor yasaklanmasina karsi oldugumdan dolayi sormuyorum tam aksine yasaklanmasini onayliyorum ,amma gel gör ki ecsinceligin yasaklanmasi bir tarafa akp hükümeti tarafindan dernek kurmalarina izin veriliyor,Avrupa da normal karsilanan ecsinseller yavas yavas yüzde 90 Müslüman olan memleketimiz de normal gözüyle karsilana bilmesi icin zemin hazirlaniyor bu da Muhafazakar olma iddiyasiyla cikan akp tarafindan,

Biz eşcinsellere normal gözüyle bakıp yaptıkları sapıklıkları desteklemiyoruz..Bilakis karşıyız..Kurdukları derneklerle hiç olmazsa nerede ne yapptıkları bellidir..Devlet kontrolü altındadır..Ama sokak sokak gezen,bir çok sorun çıkartan eşcinsel ve benzerleri mi daha makbul yoksa kendi derneğinde göz önünde olmadan her türlü haltı yiyenler mi..? Anlaşamıyoruz çünkü anlamıyorsunuz.. ;) Sigara yasağı tamamen sağlıkla alakalıdır bu kıyaslamanız mantıklı mı size göre..Sigarayı evinizde için ama her yerde içerek çevrenizde bulunan insanları zehirlemek insan haklarınada aykırıdır..Gidin ormanda,ağaçlık ferah yerlerde için..Tamamen yasaklanmadı ki..? Serbestsiniz.. ;) eşcinsellerede her haltı serbest etmedik ki..? Uluorta rezillik yapacakları yerde derneklerinde,kendi mekanlarında yapsınlar değil mi..? ;) Bu tamamen kişisel tercih meselesidir..Ve hükümetimizde bir yanlış olmadığı,bir zararı olmadığı sürece herkesin fikrine riayet etmek zorundadır..Milletvekilleri yemin ederken ne diyorlar..? Irk dil din cinsiyet ayrımı yapmak doğrumudur..? Bizler onların yaptıklarına destek vermiyoruz..Sadece tercihlerine göre yaşamlarına saygı gösteriyoruz..Milletvekilleri sadece bizim sizin değil herkesin vekilleridir..Hristiyanda oy veriyor,eşcinselde,sağcıda solcuda..Chp'nin vekilleride bizim vekillerimiz,Ak Parti'ninde..Hepsi üzerinde haklarımız var çünkü bizim vergilerimizle maaş alıyorlar..Ve bu ülkede sadece müslümanlar değil,eşcinseller,hristiyanlarda vergi veriyor..Bu bir hak meselesidir..Onlarda bu ülkenin vatandaşı..Kendilerini aşıp,ülke huzurunu bozmadıktan sonra her haktan faydalanabilmeliler..Biz yine muhafazakarız..Tasvip etmesekte saygı duymak zorundayız..Aklı vicdanı olan her insan aynısını yapar..Türkiye sadece bizim malımız değildir..Türk vatandaşı olan herkesin malıdır.. :-*

ENGİNEER 05-21-2008 18:41

:-*

Düş Sokağı Sakini 05-21-2008 18:42

meslektaşım şu imzandaki yazı tipinin adını alabilirmiyim?

konuyuda dağıttık ama, kusura bakmayın. ???

ENGİNEER 05-21-2008 18:44

Buyur Mühendis kardeşim

''Monotype Corsiva''

(:

Gercekleri Görelim 05-21-2008 18:49

Alıntı:

Alıntı:

Biz eşcinsellere normal gözüyle bakıp yaptıkları sapıklıkları desteklemiyoruz..Bilakis karşıyız..Kurdukları derneklerle hiç olmazsa nerede ne yapptıkları bellidir..Devlet kontrolü altındadır..Ama sokak sokak gezen,bir çok sorun çıkartan eşcinsel ve benzerleri mi daha makbul yoksa kendi derneğinde göz önünde olmadan her türlü haltı yiyenler mi..? Anlaşamıyoruz çünkü anlamıyorsunuz.. ;) Sigara yasağı tamamen sağlıkla alakalıdır bu kıyaslamanız mantıklı mı size göre..Sigarayı evinizde için ama her yerde içerek çevrenizde bulunan insanları zehirlemek insan haklarınada aykırıdır..Gidin ormanda,ağaçlık ferah yerlerde için..Tamamen yasaklanmadı ki..? Serbestsiniz.. ;) eşcinsellerede her haltı serbest etmedik ki..? Uluorta rezillik yapacakları yerde derneklerinde,kendi mekanlarında yapsınlar değil mi..? ;) Bu tamamen kişisel tercih meselesidir..Ve hükümetimizde bir yanlış olmadığı,bir zararı olmadığı sürece herkesin fikrine riayet etmek zorundadır..Milletvekilleri yemin ederken ne diyorlar..? Irk dil din cinsiyet ayrımı yapmak doğrumudur..? Bizler onların yaptıklarına destek vermiyoruz..Sadece tercihlerine göre yaşamlarına saygı gösteriyoruz..Milletvekilleri sadece bizim sizin değil herkesin vekilleridir..Hristiyanda oy veriyor,eşcinselde,sağcıda solcuda..Chp'nin vekilleride bizim vekillerimiz,Ak Parti'ninde..Hepsi üzerinde haklarımız var çünkü bizim vergilerimizle maaş alıyorlar..Ve bu ülkede sadece müslümanlar değil,eşcinseller,hristiyanlarda vergi veriyor..Bu bir hak meselesidir..Onlarda bu ülkenin vatandaşı..Kendilerini aşıp,ülke huzurunu bozmadıktan sonra her haktan faydalanabilmeliler..Biz yine muhafazakarız..Tasvip etmesekte saygı duymak zorundayız..Aklı vicdanı olan her insan aynısını yapar..Türkiye sadece bizim malımız değildir..Türk vatandaşı olan herkesin malıdır.. :-*

evet Milletvekilleri yemin ederken ne diyorlar..? Irk dil din cinsiyet ayrım haklisin amma sapiklik kelimesini göremiyorum Cinsiyetle alakasi ne anlamadim,yapilan sapikliklari kontroll altinda tutmak icin dernek kurmalarina imkan mi vermek gerekir ;) o zaman mevcut olan her sapikliga dernek kurdurun en azindan dedigin gibi kontroll atinda olur, sizze bu sapikliklara karsi Milleti aydinlatan dernek kursaniz daha iyi olmaz mi?,siz Millet vekillerinizi bu derneklere göndererek mi kontroll altinda tutuyorsunuz,eger bunu chp li yapsaydi eminimki bu savunmayi yapmaz diniz

Duygu'Seli~ 05-21-2008 18:57

Biz halkı dini bilgilerle aydınlatıyoruz..Chp vb partiler önümüze engel koymasa dahada çok aydınlatacağız.. ;) dinimizde sadece eşcinsellik değil hristiyanların bir çok ayini bir çok ibadeti sapıklıktır..Allah'ın oğlu olduğunu benimsemek bile başlı başına bir sapıklıktır..Hristiyanlarında bulunan tüm derneklerini yok edelim..Mabedlerinede izin vermeyelim çünkü dinimize göre ters olan herşeyi savunuyorlar.. ;) hala anlamamakta direniyorsunuz..Biz onlara destek vermiyoruz..Onlarında bizim gibi bu ülkede hakları var kardeşim..Onlarda vergi veriyor,onlarda oy kullanıyor,onlarda Türk vatandaşlığına sahip..Biz nasıl her haktan yararlanabiliyorsak onlarda yararlanmalı..Yaptıkları sapıklıklar onlarla Allah arasındadır..Bize elimizden geldiğince bilgilendirmek,doğru yolu göstermek gerekir..Dinimizdede bu var ve öğretiliyor zaten..Eee onlar doğru yolu görmüyorsa kafalarından tutup asacakmısın..? Bu mudur..? Sen görevini yapar söyler anlatırsın eyvALLAH..ama anlamıyorsada senin dinin sana benim dinim bana der çekilirsin..Daha nasıl anlatsam acaba..? ;)

beko_heko 05-21-2008 22:18

Alıntı:

:-*

CeVHeR 05-22-2008 01:01

Merak ediyorum. Bu konuyu açan veya bu haberi yapan arkadaş Arseven' i ne kadar tanıyor, ne kadar takip ediyor... Arseven' in Ak PArti' yi nasıl eleştirdiğinden haberiiniz yok sanırım. ÖZellikle Vakıflar ve Zina yasasında yeri göğü inletmişti Arseven...

All times are GMT +3. The time now is 21:11.