![]() |
35/2
arkadaşlar ben karşıyaka gençlik kollarından hasan murat. karşıyakanın türkiyenin ak partimiz için bu dava için en zor yeri olduğunu düşünüyorum ama üstesinden geleceğimize de inanıyorum dualarınızı almak için açtım bu bölümü lütfen dualarınızı karşıyakamız ve güzel ülkemin her yeri için yapalım üstadın da dediği gibi yarın elbet bizim elbet bizimdir...gün doğmuş gün batmış EBED bizimdir... es selamu aleykum. :)
|
35/2
Aleyküm selam
Hoşgeldiniz |
35/2
Aleyküm Selam hoşgeldiniz...
Kalıcı olmanız dileği ile... |
35/2
bende izmir karşıyakadanım kardeş
|
35/2
izmirliler forumu bastı :)
hosgeldiniz |
35/2
Aleykum Selam ve Rahmetullah..hoşgeldiniz..
|
35/2
politikacı geliyomusun toplantılarımıza geliyosan adın ne :)
|
35/2
yanlız ben 35/1.2 yazısını görünce direk atladım konuya .. izmirli değiliz karşıyakalıyız .. :P :D
ben toplantılara gelemem çünkü daha 14 yaşındayım |
35/2
a.s Hoşgeldiniz aramıza İzmir ve Karşıyaka bizi en çok zorluyan yer Allah çalışmalarınızda yardımcı olsun..
|
35/2
Allahın izniyle karşıyaka ve izmiri almak Mekkenin fethi gibi kolay olacak.... O(C.C) isterse herşey olur ...dualarınızı avuç avuç bekliyoruz kardeşlerim.
|
35/2
hoşgeldin kardeşim.
|
35/2
ilk beğeni benden olsun ksk li kardeşim
|
35/2
politikacı sen küçükmüşsün abicim ya inşaallah ilerde aramıza bekleriz. :-*
|
35/2
inşallah 18 yaşına basar basmaz hemen gençlik kollarına giricem :)
|
35/2
İzmir Karşıyaka emekli askerlerin oturduğu biryer.. İşin zor kardeş
|
35/2
Aleyküm Selam.
Üyeliğiniz hayırlı olsun kskhasan. İyi forumlar diliyorum.. |
35/2
hosgeldin kardes ;)...sen simdi izmir limisin, kasiyakali mi 8)
|
35/2
Aleyküm selam hoşgeldiniz. :)
|
35/2
Hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz :)
|
35/2
Hoşgeldiniz...
İzmirliler artıyor...İşiniz zor, Allah yardımcınız olsun :) |
35/2
Alıntı:
|
35/2
Alıntı:
|
35/2
Alıntı:
onuda arkadas anlatsa iyi olur..cok karsiyakali arkadasim var nerelisin diye sordugum zaman izmirliyim demez, karsiyakaliyim der ;) |
35/2
İlginç...
|
35/2
arkadaşlar 35/2 yi sormuşlar anlatayım 35: izmir /2 : karşıyaka çok basit bi matematik işlemi :)
|
35/2
Peki direk İzmir niye denmiyor? İzmir'e bağlı değil mi sonuçta?
|
35/2
işte bu soruyu ben cevab veremem karşıyaka sahilleri verir karşıyakanın güzelliği verir bi de insanlarını ikna edebilsek bu güzelliklere bu güzellikleri görmeye. :(
|
35/2
Aramıza hoşgeldiniz.
|
35/2
ALEYKUM SELAM HOŞGELDİN İYİ FORUMLAR DİLERİM
|
35/2
İlginç ama kardeş...İstanbul'un da Beşiktaşı var, Kadıköy'ü var, Üsküdar'ı var...Yıldız, Bebek vs. Ben Eyüplüyüm İstanbul'lu değilim desem deli derler bana...Ama ben Karşıyakalıyım İzmir'li değilim diyenlere deli demiyorlar...Ayrımcılık var :)
|
35/2
yoo biz deliyiz :)
|
35/2
ve aleykumselam hoş geldin :-*
|
35/2
bizim burda öyle denir 'izmirli değiliz karşıyakalıyız' 35/2 35 buçuk anlamındadır.ayrıca karşıyaka amerikada 300 kişilik taraftar grubuna sahip olduğu gibi karşıyakanın il olmasını destekleyen ilçedir.
taraftarları fanatikliğiyle bilinir bu nedenle karşıyakalıları karşıyakalılardan başka pek kimse sevmez.aynı zamanda burda karşıyaka göztepe rekabeti,fenerbahçe galatasaray rekabetinden daha büyük geçer bu durum fanatikliğe bağlanır. ]KSK |
35/2
35/2 ne ben onu anlayamadım tamam karşıyakalıların 35 buçuk (35,5) dediklerini biliyorum da
35/2:17,5 yapar :D |
35/2
aslında 35 1/2 yazılır bunun özel bir sembolü vardır ama biz burda böyle yazıyoruz
|
35/2
Alıntı:
|
35/2
komik olan ne ??? üstte açıklama yaptım.nedense bize hiç komik gelmiyor 8)
|
35/2
Alıntı:
|
35/2
Allah allah bu karşıyakalılar da çok asabi oluyor ya.. :D
Arkadaşım aklıma geldi şimdi oda nerelisin dediklerinde sınıftaki karşıyakalı çocuğa inat. Tam 35 izmir buca derdi :D :D |
35/2
:D :D :D :D ben izmiri sevmem chpli dolu ondan İZMİRLİ DEĞİLİZ KARŞIYAKALIYIZ 35 1/2
|
All times are GMT +3. The time now is 12:15. |