![]() |
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni AK Partimizin Kazanması İçin Ne Yapılabilir?
selam aleykum ARKADAŞLAR şuanki belediye bence çokiyi çalışmıyor . HİZMETİ yavaş
ADALETKALKINMA PARTİLİ bir başkan isitiyoruz İZMİR KALESİ 2009 yerel seçimlerde yıkılaçak akpartili gençlik olarak birlik içersinde gece gündüz demeden çalışmalıyız AKP partimizin icraatları anlatılmalıdır. |
İZMİR BÜYÜKŞEHİRİ AKP PARTİMİZ kazanması için ne yapılabilir?
hepimiz.İkameti izmire aldıralım :)
|
CHP belediye başkanı resmen rezil etmiş güzelim izmiri gittikçe sinir oluyorum >:(
|
ÖNCE KARŞIYAKAMIN BAŞINA BİR AKPARTİLİ SONRA İZMİRİMİN BAŞINA BİR AKPARTİLİ
|
Kardesim izmir halkı hala goremiyorsa o İzmiri, kimse bisey yapamaz..İnsallah fark etmislerdir artık ...İzmiri gorur gormez fark edilen bi belediyecilik farkı var İstanbulla Ankaraya gore...İnsallah ilk secımde iyi bir baskanla İzmirde Akpartinin belediyesi olur
|
Alıntı:
en çokta bu kanıma dokunuyo |
Sağlam bi adayla izmiride alabiliriz diye düşünüyorum
ayrıca İzmir gitgide ikinci istanbul olma yolunda hızla ilerliyor belki izmirin için biraz kötü olacak ama bizim için bi avantaj |
BİR iZMİRLİ,BİR ÜLKÜCÜ OLARAK,BİR MHP Lİ OLARAK OLARAK KESİNLİKLE TEMENNİMİZ ÖNCELİKLE MHP NİN BELEDİYEYİ ALMASIDIR.
YOK BU GERÇEKLEŞMEZSE TEMENNİMİZ ASLA VE ASLA CHP NİN ALMAMASI GEREKTİĞİ ŞEKLİNDEDİR. SANIRIM NE DEMEK İSTEDİĞİMİZ ANLAŞILMIŞTIR. İZMİRDE CHP ÖNDE,HEMEN ARKASINDA AZ Bİ FARKLA AKP VE ONLARI GERİDEN ŞU AN İÇİN İZLEYEN MHP VARDIR. SANIRIM % 40 CHP, 35 AKP VE % 25 MHP GÖZÜKÜYOR GİBİ... m SEÇİM ATMOSFERİNDE SANIRIM DENGELER DEĞİŞECEK.... |
Alıntı:
|
ben karşıyaka gençlik kollarından hasan murat karşıyaka ve izmiri almanın şartı gönüllerden geçer inşaallah ilk önce gönülleri sonra da izmiri feth edeceğiz...es selamu aleykum.
|
izmirin alınması çok zor......belediye ne kadar yavaş hizmet etsede kötü işler yapsada buradaki halk baglanmış bir kere chp ye...ama bence burada parti falan önemli degil eger gerçekten ii işler yapacak bir başkan gelirse başa bu izmir için yararlı olur düşüncesindeyim....bence buca belediye başkanı cemil şeboy ak parti tarafından izmir büyük şehir belediyesine aday gösterilmeli..kazanma ihtimali %50 diuye düşünüyorum..izmirin çogu yerinde seviliyooo
|
Sağlam bir isim ve yorulmadan, yılmadan çalışmak gerekiyor hizmetler anlatılmalı İzmirlilere..
|
bence bu sene yine başa gelemicezde ama daha yüksek oy alıcağımıza inanıyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ah tamam oldu şimcik :) |
Alıntı:
|
bir kısımın yüzdesi mi var bir kısım işte :D
|
Alıntı:
|
Bu sene chp izmirden %35 akparti %30 aldı arada fark yok inşallah yerel seçimde fark kapanır
|
Alıntı:
|
İNŞALLAHH ŞU UĞURSUZ CHP ÜSTÜMÜZDEN KALKACAK
|
Alıntı:
|
Ama herkes senin gibi değil kayısı. milletvekili seçimlerindede adam milletvekili daylarını tanımadan partisine oy atıyor.bu yerel içinde geçerli oluyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar önce Selamlar herkese!
Asıl memleketim Ankara olmakla birlikte, 1989'dan beri İzmir'de yaşayan bir kardeşinizim.. (Babamın memur olması ve tayini İzimir'e çıkması vesilesi ile 1989 itibarı ile İzmir'e yerleşmiş bulunuyoruz.) Ben şahsen, AkParti'nin Ege'nin incisi güzel İzmir'i de almasının çok zor olduğunu düşünmüyorum. Ancak bazı sorunlar olduğunu da görüyorum.. AkParti Genel Yönetimi'nin İzmir Teşkilatı'na bir neşter atması gerekli.. Aslında bunları şimdi burada paylaşınca tepki alacağımı da biliyorum. Yine de paylaşmayı uygun buluyorum.. Önce amacım kimseyi kırmak ya da rencide etmek değil bazı tespitlerimi paylaşmaktır, bunu özellikle belirteyim.. Benim, nacizane tespitlerim şu yöndedir; Burada, yani Ege'nin incisi güzel İzmir'imizde, parti kadrolarının yeniden yapılandırılması gerektiğini düşünüyorum.. Parti politikalarına yürekten bağlı çalışanlarla, adam sendecilerin bir bir ayıklanması gerekiyor.. Kendi çıkarlarını, parti çıkarlarından önde tutanların ya da kendi çıkarları için partiyi kullanaların iyi tesbit edilmesi gerekiyor.. Yani kısacası ufak bir operasyon gerekli.. 'Herşey İnanmakla Başlar' demişler.. Hangi tür yarışta olursa olursun kazanmaya kim daha çok inanmışsa o kazanıyor, tabi önce Allah'ın (CC) izniyle.. Buradan yola çıkarak, İzmir'de de kazanmaya daha çok inanmış kadrolara ihtiyaç var.. En azından Parti Yönetimi kadar kazanmaya, başarıya inanmış kadrolar lazım, İzmir'e de.. 'Aman canım, İzmir zaten zor, bunu herkes biliiyor.. kaybetsek de karışan olmaz' mantığıyla seçim kazanılmaz.. İzmir'de kazanmak için daha çok inanmış Akkadrolara ihtiyaç var, diye düşünüyorum.. AkParti'nin seçimlerde ancak bu şekilde kazanabileceğine inaniyorum.. AkParti Yönetimi'nin İzmir teşkilatında gerekli 'İnce Ayar' ları yapması ve önümüzdeki ilk seçimlerde İzmir'i de Akpartili görmek ümidi ile.. Herkese Selamlar.. B@YR@KT@R |
evet ben de izmirliyim ve memleketimde Ak hizmetler görmek istiyorum
fark bu sefer azaldı inşAllah kapanır ve biz İzmirlilerde şu chp lanetinden kurtuluruz... |
lemon hangi ilçedensin
|
Alıntı:
|
Bence önümüzdeki yerel seçimlerde AK partimiz mutlaka kazanacaktır Büyükşehir Belediyesini çünkü Ahmet Piriştina'nın kendi oyları çoktu ve chp kazandı ama bu seçimlerde AkPartimiz inşallah kazanacaktır
|
İZMİR BÜYÜKŞEHİRİ Ak Parti PARTİMİZ kazanması için ne yapılabilir?
izmirliler chp diye tutturmuşlar hizmet iyi değil seçimler yaklaşıorr die bir yandan uğraşıolrr ama bu yıl o %3 lük kısmıda alıcaz chp çıkamayacak..!
|
Ben izmirli olarak chp den memnunum ulasım sorunumuz yok baskanımız esnafla ic ice bu secimde urla bademler gibi ilcelerde buyuk sehir icin oy kullancaklar o ilcelere izmirden otobus seferleri basladı yollar asfaltlandı
mesela bademler yuzde 100 chp dir cami bile yapılmasına karsılar koylerinde :) |
bu yapılanların hepsi zaten Piriştina'nın zamanından beri süren projeler yani hiç proje yok bu adam geldi hazır üzerine kondu bence başarısız bir yönetim ama Piriştina olsa ona oy verirdik vefat etti :(
|
Bence Taha Aksoy aday olursa kazanma ihtimalinin yüksek olduğınu düşünüyorum. Ne kadar iyi bir yönetici olduğunu UNİVERSİAD'da kanıtladı...
|
Bir MHP li olarak AKP'nin izmir'de kazanmasını CHP'ye havada karada isterim.
Ama yeterki bunlar kazanmasın! He He He He... |
Alıntı:
|
ya izmir selanik göçmeni dolu atatürkün partisi ya chp hemşericilik oynuyıorlar burda...
|
All times are GMT +3. The time now is 22:07. |