![]() |
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...
İzmir teşkilatı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Tüm yurttaki dava arkadaşlarımıza 29 Mart 2009 sabahı müjdeyi vereceğiz. Ya İzmir bizi alır, ya da biz İzmir'i...
|
inşallah dualarımız sizinle
izmir ankarada çankaya istanbulda kadıköy buralardaki belediyeleri alırsak chp diye bir parti kalmaz özellikle izmir.... chp denize dökelim zaten kıyıdan başka yerde oy almıyorlarmış bize dokunmak yetiyor chpyi denize dökmek için |
inş dualarmz heryeri kazanablmek için bizim burdada hep bildm bileli mhpydi bu sefer akparti alcak inş çalşmlar o yönde ve gönüllerde....Rabbm yüzümüzü kara çıkartmasn
|
İzmir Gençlik Kolları İl Başkanımıza Ve Üniversite başkanımıza selamlarımı iletir misiniz?
Abdullah KAÇ Kütahya Üniversite Başknı. |
baykal o zmn kesin istifa eder herhalde ;D
|
etmez o yüzsüz herif.
izmir de ak olcak |
AK Izmir ;) :) :)
|
izmir de ak olsun yaa rahata erelim bizde artk :-\
|
insalah.Bu arada ben onumuzdeki secimlerde ilk defa oy kullanicam(ALLAH kismet ederse).Izmir'li oldugum icin Izmir'de oy kullanicam.AK IZMIR iicin elele
|
Ya İzmir bizi alır, ya da biz İzmir'i...
Evet slogan güzel,İnşallah O kaleyide yakın zamanda feth ederiz |
alınmaz derlerdi,chp'nin kalesi dediler antalyaya...aldık
celal doğanı çok severler,antep banko chp dediler..aldık osmaniye bahçelinin memleketi dediler..aldık(yerel seçimler) güneydoğudan dtp haricinde kimse kolay kolay vekil çıkaramaz dediler..silip süpürdük.. 11 il kaldı birinci olmadığımız... İzmir'de oyları kafa kafaya getirdik bu seçimde..2009'da eze eze birinci oluruz..Benim en ufak bir şüphem yok bundan..Biliyorum ki izmirli kardeşlerimizin de yoktur... |
izmirin bu seçimlerde alınma ihtimalibence kıl payı farkla kaçabilir ama hükümetin ve teşkilatın olağan üstü çaba harcaması halinde ihtimal var anca bir sonraki seçimlerde mutlaka ak zihniyette olacaktır
|
Ynt: İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...
valla duyduğum en güzel haber olur ama MHP liler CHP lilere verir AK PARTİ ye oy vermez gibime geliyo.Hadi hayırlısı.
|
Alıntı:
|
valla su içilmiyor burda otobüs duraklarında ve su faturalarında suyu yemekte dahi kullanmayın yazıyor. birdaha chp gelmez merak etmeyin .. mhp de gelmez tam Türk çok yok burda bi bizim taraflar öyle bizdende mhp ye oy çıkmaz .. bize kalıyor işte
|
Bu gidişle İzmir bizim olacak!
|
inşallah bizim olur ya izmiri bunların elinden alalım .
|
Valla inşallah diyelim ama...
İzmir'deki akrabalarıma ne zaman sorsam AK Parti ağzıyla kuş tutsa yine kazanamaz diyorlar :-\ |
benimde pek umudum yok ordan fakat şu var ;
ben haber sitelerinde haber okuyorum son günlerde izmir suyuyla ilgili haberler çıkıyor, yorumları okuyorum izmirli vatandaş yazmış hiç memnun değilim chpden vs.daha böle yorumlar var .akpartiye oyumu atıcam diyenlerde var. İnşallah kazanırız orayıda ne diyim. |
dualarımız partimizle sonuna kadar yanındayız inşallah izmirde ak partili olur
|
zor ama hayırlısı
|
inşallah izmirde doğru yolu bulur kazanamadığımız yer kalmasın izmirli kardeşler el ele vererek bu işi halledebilirler bizdende manevi destek tam inşallah.dualarımız sizinle allah yardımcımız olsun
|
merak etmeyin akparti kaznıcak demiyorum ama chp hiç kazanamaz belediye hiç ii değil
|
izmirde konak ve karşıyaka dışında her yer dökülüyor. karşıyaka ve konak şehrin vitrini olduğu için belediye tarafından değer veriliyor. çok değil yarım kilometre kayın konaktan yukarı sanki başka bir şehre giriyorsunuz.
izmirliler hizmete değil ideolojiye oy veriyorlar. partimizin izmiri alacağını düşünmüyorum ama duamı da esirgemiyorum. |
Alıntı:
|
izmir halkının bilinçlenmesi gerekir.
ideolojilere oy veriyorlarsa izmir yakında bataklığa döner cehepe tarafından |
inşallah kurtulcaz şu chp den
|
Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşallah.... Durmak yok hizmete devam...:-*
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İzmir belediyesini AK Parinin alabileceğine inanmıyorum.Alıp almaması o kadar benim umrumda da değil.Ancak şunu söyleme isterim suyunda kanser olan AK Partili belediyeler de var.CHP yi savunmuyorum.Ancak sağlık olayında insan diye bakılmalı sadece CHPli belediyenin üstüne gidilmemeli.
|
İzmir'in çoğunluğu yine CHP der çünkü ordaki insanlar aileden gelen bir şeyle oy kullanıyorlar zehirde içseler kafalarına taşta atsalar CHP derler..
|
olmayacak değil ama zor...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Başta yaşadığım kent olan Ankara..
Söyleyecek tek sözüm var Suyun Gibi Aziz Ol Gökçek... Arkadaşlar burada AKP-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz. |
Alıntı:
İnsana değer veren bir Başkan yoksa ne yapmalıdır peki? |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 18:50. |