Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=128)
-   -   İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=2978)

adviser 07-30-2007 10:59

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...

İzmir teşkilatı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Tüm yurttaki dava arkadaşlarımıza 29 Mart 2009 sabahı müjdeyi vereceğiz. Ya İzmir bizi alır, ya da biz İzmir'i...

nk1985 07-30-2007 13:05

inşallah dualarımız sizinle

izmir

ankarada çankaya

istanbulda kadıköy

buralardaki belediyeleri alırsak chp diye bir parti kalmaz özellikle izmir....

chp denize dökelim zaten kıyıdan başka yerde oy almıyorlarmış bize dokunmak yetiyor chpyi denize dökmek için

kardelen007 07-30-2007 13:13

inş dualarmz heryeri kazanablmek için bizim burdada hep bildm bileli mhpydi bu sefer akparti alcak inş çalşmlar o yönde ve gönüllerde....Rabbm yüzümüzü kara çıkartmasn

Abdullah KAÇ 07-30-2007 13:27

İzmir Gençlik Kolları İl Başkanımıza Ve Üniversite başkanımıza selamlarımı iletir misiniz?

Abdullah KAÇ Kütahya Üniversite Başknı.

Ömer_Furkan 07-30-2007 16:47

baykal o zmn kesin istifa eder herhalde ;D

AKmetalci 07-30-2007 16:48

etmez o yüzsüz herif.

izmir de ak olcak

Scorpio 07-30-2007 18:45

AK Izmir ;) :) :)

biolojist 07-31-2007 00:38

izmir de ak olsun yaa rahata erelim bizde artk :-\

Scorpio 07-31-2007 00:46

insalah.Bu arada ben onumuzdeki secimlerde ilk defa oy kullanicam(ALLAH kismet ederse).Izmir'li oldugum icin Izmir'de oy kullanicam.AK IZMIR iicin elele

İnterferon 07-31-2007 00:53

Ya İzmir bizi alır, ya da biz İzmir'i...
Evet slogan güzel,İnşallah O kaleyide yakın zamanda feth ederiz

Mu-Alim 08-03-2007 12:29

alınmaz derlerdi,chp'nin kalesi dediler antalyaya...aldık
celal doğanı çok severler,antep banko chp dediler..aldık
osmaniye bahçelinin memleketi dediler..aldık(yerel seçimler)
güneydoğudan dtp haricinde kimse kolay kolay vekil çıkaramaz dediler..silip süpürdük..
11 il kaldı birinci olmadığımız...
İzmir'de oyları kafa kafaya getirdik bu seçimde..2009'da eze eze birinci oluruz..Benim en ufak bir şüphem yok bundan..Biliyorum ki izmirli kardeşlerimizin de yoktur...

saklımabet 08-04-2007 14:10

izmirin bu seçimlerde alınma ihtimalibence kıl payı farkla kaçabilir ama hükümetin ve teşkilatın olağan üstü çaba harcaması halinde ihtimal var anca bir sonraki seçimlerde mutlaka ak zihniyette olacaktır

Benide_Kapatın 08-04-2007 14:11

Ynt: İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...

valla duyduğum en güzel haber olur ama MHP liler CHP lilere verir AK PARTİ ye oy vermez gibime geliyo.Hadi hayırlısı.

Feride 08-06-2007 15:57

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
inşallah dualarımız sizinle

izmir

ankarada çankaya

istanbulda kadıköy

buralardaki belediyeleri alırsak chp diye bir parti kalmaz özellikle izmir....

chp denize dökelim zaten kıyıdan başka yerde oy almıyorlarmış bize dokunmak yetiyor chpyi denize dökmek için

istanbulda bi de avcıları unutmayalım. inşallah burayı da alırlar. kurtuluruz hepsinden..

politikaci 07-17-2008 17:40

valla su içilmiyor burda otobüs duraklarında ve su faturalarında suyu yemekte dahi kullanmayın yazıyor. birdaha chp gelmez merak etmeyin .. mhp de gelmez tam Türk çok yok burda bi bizim taraflar öyle bizdende mhp ye oy çıkmaz .. bize kalıyor işte

Ak_Kelebek 07-17-2008 17:57

Bu gidişle İzmir bizim olacak!

Supraliminal 07-17-2008 22:51

inşallah bizim olur ya izmiri bunların elinden alalım .

oguzdesouza 07-17-2008 22:57

Valla inşallah diyelim ama...

İzmir'deki akrabalarıma ne zaman sorsam AK Parti ağzıyla kuş tutsa yine kazanamaz diyorlar :-\

Supraliminal 07-17-2008 23:04

benimde pek umudum yok ordan fakat şu var ;
ben haber sitelerinde haber okuyorum son günlerde izmir suyuyla ilgili haberler çıkıyor,
yorumları okuyorum izmirli vatandaş yazmış hiç memnun değilim chpden vs.daha böle yorumlar var .akpartiye oyumu atıcam diyenlerde var.
İnşallah kazanırız orayıda ne diyim.

Neşe 07-17-2008 23:44

dualarımız partimizle sonuna kadar yanındayız inşallah izmirde ak partili olur

hakansükür 07-19-2008 23:50

zor ama hayırlısı

kbra14 07-23-2008 14:04

inşallah izmirde doğru yolu bulur kazanamadığımız yer kalmasın izmirli kardeşler el ele vererek bu işi halledebilirler bizdende manevi destek tam inşallah.dualarımız sizinle allah yardımcımız olsun

politikaci 07-23-2008 14:05

merak etmeyin akparti kaznıcak demiyorum ama chp hiç kazanamaz belediye hiç ii değil

Beylerbeyi 07-23-2008 14:33

izmirde konak ve karşıyaka dışında her yer dökülüyor. karşıyaka ve konak şehrin vitrini olduğu için belediye tarafından değer veriliyor. çok değil yarım kilometre kayın konaktan yukarı sanki başka bir şehre giriyorsunuz.

izmirliler hizmete değil ideolojiye oy veriyorlar. partimizin izmiri alacağını düşünmüyorum ama duamı da esirgemiyorum.

LüGaT 07-23-2008 14:38

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
izmirde konak ve karşıyaka dışında her yer dökülüyor. karşıyaka ve konak şehrin vitrini olduğu için belediye tarafından değer veriliyor. çok değil yarım kilometre kayın konaktan yukarı sanki başka bir şehre giriyorsunuz.

izmirliler hizmete değil ideolojiye oy veriyorlar. partimizin izmiri alacağını düşünmüyorum ama duamı da esirgemiyorum.

İmza atıyorum. :-* Alırsak mükemmel ama almasak da çok mesele değil, eksik olsun.

Supraliminal 07-23-2008 14:42

izmir halkının bilinçlenmesi gerekir.
ideolojilere oy veriyorlarsa
izmir yakında bataklığa döner cehepe tarafından

politikaci 07-23-2008 14:46

inşallah kurtulcaz şu chp den

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:28

Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşallah.... Durmak yok hizmete devam...:-*

politikaci 07-31-2008 13:29

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşAllah.... Durmak yok hizmete devam...:-*

evet merak etme hele.izmirdeki arsenikli sularda sonra :)

politikaci 07-31-2008 13:30

Alıntı:

Reddiye Nickli Üyeden Alıntı
Aman kalsın yahu boşverin. Nefret ediyorum İzmir'den de insanından da ...

Yanlız lütfen bu tarz yorumlar yapmayın bende izmirliyim sevmemniz yüzünden ben burda chp ye mahkum kalamam kanser oranı %150 olan sudan içemem..biryerler boşvermeyle olmaz işte..İzmirdeki Akpartilileride hiç düşünmüyorsunuz

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:32

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşAllah.... Durmak yok hizmete devam...:-*

evet merak etme hele.izmirdeki arsenikli sularda sonra :)

evet kardeşim hele ki Büyük şehir belediye başkanının konuşmasını duyunca çok gülmüştüm aslında içler acısı bir hal bu.'' iÇİN DİYEMEYİZ...'' ne demek yaa koskoca belediye başkanı nasıl der bunu..? izmirlilerde anlayacaklar artık arada ki farkımızı :-*

Kemalist59 07-31-2008 13:34

İzmir belediyesini AK Parinin alabileceğine inanmıyorum.Alıp almaması o kadar benim umrumda da değil.Ancak şunu söyleme isterim suyunda kanser olan AK Partili belediyeler de var.CHP yi savunmuyorum.Ancak sağlık olayında insan diye bakılmalı sadece CHPli belediyenin üstüne gidilmemeli.

RDönmezs 07-31-2008 13:34

İzmir'in çoğunluğu yine CHP der çünkü ordaki insanlar aileden gelen bir şeyle oy kullanıyorlar zehirde içseler kafalarına taşta atsalar CHP derler..

airbus 07-31-2008 13:35

olmayacak değil ama zor...

politikaci 07-31-2008 13:36

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
İzmir belediyesini AK Parinin alabileceğine inanmıyorum.Alıp almaması o kadar benim umrumda da değil.Ancak şunu söyleme isterim suyunda kanser olan AK Partili belediyeler de var.CHP yi savunmuyorum.Ancak sağlık olayında insan diye bakılmalı sadece CHPli belediyenin üstüne gidilmemeli.

Hangi belediyeler kanserli söyle..burda su içemessin nasıl biliyormusun suyun tadı midem bulanıyor.ben hergün hazır su parası vermek mecburiyetinde değilim.o suyu yemekte bile kullanmamak mecburiyetindede değilim..keyfinemi expo yu kazanamadık..Biz 2 günlüğüne denizliye gittik..suyun tadı nasıl biliyormusun da bir su içtim.5 dk dır bir içtim.su temel sıvıdır.onu bile riskle alıyoruz

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:37

Alıntı:

Sevgili kardeşim cehape ye laf atıyorsam sebepsiz değil millete 1 senedir arsenekli suyu içirmeye ne hakları var? Hangi zihniyete sığar bu? Kendileri hazır su içerken alım gücü olmayan kesim ölsün mü!!!! >:(

politikaci 07-31-2008 13:38

Alıntı:

Alıntı:

Sevgili kardeşim cehape ye laf atıyorsam sebepsiz değil millete 1 senedir arsenekli suyu içirmeye ne hakları var? Hangi zihniyete sığar bu? Kendileri hazır su içerken alım gücü olmayan kesim ölsün mü!!!! >:(

ne 1 senesi 2005 den beri böyleymiş :o

Kemalist59 07-31-2008 13:38

Başta yaşadığım kent olan Ankara..
Söyleyecek tek sözüm var Suyun Gibi Aziz Ol Gökçek...
Arkadaşlar burada AKP-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:40

Alıntı:

Arkadaşlar burada Ak Parti-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

İnsana değer veren bir Başkan yoksa ne yapmalıdır peki?

politikaci 07-31-2008 13:41

Alıntı:

Arkadaşlar burada Ak Parti-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

onun bi kanserojen oranını araştır istersen..birde izmire bak.. 2005 den beri saklıyormuş belediye başkanı.bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bi vicdansızlık ben burda kaç yıldır kanserojeni tavan yapan arsenikli su içtim .. kanser 17 yaşında belli olur derler.. ben 15 yaşındayım..Allah korusun

All times are GMT +3. The time now is 18:50.