![]() |
"DELİ " 7. oldu ....
Sırbistan'nın başkenti Belgrad'da yapılan 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda 272 puan toplayan Rusya birinci oldu.
Türkiye Mor ve Ötesi Grubu'nun seslendirdiği "Deli" ile 7'nci oldu |
"DELİ " 7. oldu ....
gayet başarılıydık tebrikler :-* |
"DELİ " 7. oldu ....
O şarkıyla 7.lik bile güzel...
|
"DELİ " 7. oldu ....
Gelenek bozulmadı yine komşu komşusuna oy verdi ... Şarkılardan çok komşu ilişkileri ön plandaydı ... :-\
|
"DELİ " 7. oldu ....
tüh be ne güzel ilk 3 e girdik bir ara
|
"DELİ " 7. oldu ....
Komşular aldı puanları
bosna hersek bize vermez sırplara verir >:( biz yunanistana veririz onlar vermez bizim insanlarda kim dost kim düşman bilmiorr öle puanlar aldıkki ben bi ara azerbaycan bile bize vermicek sandım neyseki verdiler.. |
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Türkce soyleyip 7. olmak ingilizce soyleyıp 1. olmaktan daha iyidir ;) Bize oy vermeyen yunanistan ve ermenistana her sene puan verilmesi ne mantıktır annamadım.Oylama sonucu cıkan bi sonuc degil sanki..Bosnanın Sırbistana verdigi puan Azerbeycanın ermenistana verdigi puan bizim verdıgımiz puanlar tam bi ezikliktir...Sonucu veren sırketın Turk sirketi olması bile benım bu sonucun oyla verıldıgıne ınandırmıo..
|
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Bana faydası olmayan kilisenin papazını seveyim.
|
"DELİ " 7. oldu ....
Çok çok başarılıydı Mor ve Ötesi
Deli şarkısı ile Mor ve Ötesi kalplerimizin birincisi oldu. Hakkımız olan birincilikti.Burda şunu anlıyorum ki gerçekte hiç dostumuz yokmuş. |
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Mor ve Ötesi harikaydı bence
Ermenistana giden 10 puan beni delirtti böyle bi şey olamaz yaa >:( Şarkımız güzel,grubumuz güzel,gelemeyen oylara tamam da ermenistana 10 puan nası gider yaa bari 5 filan gitseydi >:( |
"DELİ " 7. oldu ....
ya bi tam sıralamayı verin lütfen
|
"DELİ " 7. oldu ....
Türke Türkten başka dost yoktur.Önemli olan bu gibi yarışmalarla birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmeye öğrenmek.Adamlar birbirlerini nasıl tutuyor,biz ise birbirimizi bir kaşık suda boğuyoruz.İçimizdeki karışıklıklardan sıyrıldığımız zaman her alanda başarılı olacağımıza inanınıyorum.
|
"DELİ " 7. oldu ....
;) Birinci olunsaydı hiç gurur duymazdım..Daha güzel daha faydalı işlerde temsil etsek ülkemizi..Bilgide yarışsak gereksiz işlerde değil..Sakalımda yok ki dinleteyim.. 8)
|
"DELİ " 7. oldu ....
Bütün ülkeler komşularına dağıttı biz avucumuzu yaladık fransa bile 10 verdi şu bosna vermedi yazıklar olsun..
|
"DELİ " 7. oldu ....
İŞTE TÜRKİYE'YE OY VEREN ÜLKELER
İngiltere: 8 puan Makedonya: 7 puan Ukrayna: 4 puan Almanya: 10 puan Bosna Hersek: 8 puan Arnavutluk: 10 puan Belçika: 10 puan San Marino: 4 puan Bulgaristan: 5 puan Fransa: 10 puan Romanya: 8 puan Norveç: 2 puan Macaristan: 5 puan Hollanda: 10 puan İsviçre: 6 puan Azerbaycan: 12 puan Finlandiya: 4 puan Belarus: 3 puan Rusya: 2 puan Gürcistan: 6 puan Danimarka: 4 puan TÜRKİYE'YE PUAN VERMEYEN ÜLKELER; Yunanistan, Estonya, Letonya, Sırbistan, İsrail, Kıbrıs, Moldova, İzlanda, Portekiz, Andorya, Polonya, Slovenya, Ermenistan, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Malta, İrlanda, Hırvatistan, İsveç, Litvanya, Karadağ. TÜRKİYE 12 PUANI KİME VERDİ? Türkiye ise en yüksek üç oyunu şu ülkelere dağıttı; 12 puan...........Azerbaycan 10 puan...........Ermenistan 8 puan.............Ukrayna Türkiye hiç oy vermeyen Yunanistan'a ise bizden 7 puan gitti. Aynı şekilde 8 puan verdiğimiz Ermenistan'dan hiç puan alamadık. |
"DELİ " 7. oldu ....
İŞTE SIRALAMA
1. Rusya 2. Ukrayna 3. Yunanistan 4. Ermenistan 5. Norveç 6. Sırbistan 7. Türkiye |
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
ermenistana yunanistana biz mı oy verdik sanıyorsunuz? buradaki ermeniler rumlar verdi ;) her zmanda verecekler alışın |
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Duygu'nun söylediği gibi her sene bu rezillik tekrarlanıyor iken biz her sene bu yarışmaya çok büyük bir beklenti ile katılıyoruz ... :-\
|
"DELİ " 7. oldu ....
Turkiyedeki Ermeniler bi guzel oy verdiler ulkeciklerine..
Ermenistanda Turk birakmadilarki oy versinler Turkiyeye :-X |
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Amerika katıldımı
|
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
|
"DELİ " 7. oldu ....
:) :)
|
"DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
Bir ülkenin dışa açılımında en etkin rollerden biride sosyal aktivitelerdir. Dikkat edersen şarkı ve sunum aralarında ülkenin tarihi ve doğal güzelliklerinin reklamı yapılıyor.Buda ülke turizmine büyük bir katkıdır. Ülkemiz politik yönden zaten dışa açılımında önyargılara mağruz kalıyor, bu önyargıları berteraf etmenin tek yolu, sporuyla, müziğiyle avrupayı fethetmek. Bilim felan demişsin, iyi güzel söylemişsin ama okumakla bitmiyor. Bir uçak yap, veya buna benzer birşey, işte o zaman Eurovisiona katılmayalım. Snin dediğin olsun.. Amerika neden yok.. Adı üstünde Eurovisiyon.. Avrupanın vizyonunda ABD nin ne işi var, kıtalar farklı birdefa.. Belkide bilimde o kadar ilerilerki Eurovizyna katılıp ülke reklamı yapma gereği duymuyorlar. ;) Bir gün o seviyeye gelirsek, sakalın olmasada sözünü dinleyip katılmayız.. |
"DELİ " 7. oldu ....
Dar düşündüğümü sanmıyorum Ömer bey.. :) Turizm cennetlerinden biri zaten ülkemiz..Turizm konusunda yeterince reklam yapmış.Turizm zenginliği açısından en büyük ülkeler arasında..Sırf reklamı olacak diye her sene aynı rezilllik yaşanmaz ki..? Oylama sonuçlarını gördük..Her sene aynı..Birinci olduğumuz şarkıda ingilizce..Madem ülkeler kendisini tanıtıyor kendi lisanıyla tanıtsın..Tekrar söylüyorum,Sertap hanımın şarkısı birinci olduğunda utanç duydum..Halada kınıyorum..
Bilimde gelişmek için yalnızca uçak icat etmek gerekmez sanıyorum..Her türlü gelişebiliriz..Sadece burdakileri kapsamıyor lafım..Millet olarak her sene bu konu üzerinde yoğunlaşıp ''acaba kaçıncı olacaz'' diye meraktan çıldıracağımız yerde biraz kendimizi farklı şeylerle geliştirmeye çalışsak.. Amerika avrupa ülkesi olmayabilir..Sadece Amerika değil bizde Avrupa ülkesi değiliz..Hadi biz güçlü bir adayıyız Avrupa Birliğinin(ki sanmıyorum) Azerbeycanda ab üyesi mi..? Kısacası ben tasvip etmiyorum..Edenlere saygı duyarım..Mantıklı düşündüğüm zaman bana tamamen rezillik olarak geliyor..Her sene aynı ülkelerden oy alıyorsun,oy verdiğin bir çok düşman ülkeden bir oy bile almıyorsun..Yerin dibine geçmemiz lazım..Şarkıyla ülke tanıtılacaksa vay benim güzel ülkemin haline.. :-X |
"DELİ " 7. oldu ....
genelde insanlar şarkının müziğini ön planda tuttuğu için mor ve ötesi başarılı olamadı. yani çakkıdı çakkıdı olması lazım biraz. şarkının sözleri çok anlamlı ve tüm dünyaya mesaj veriyor aslında. eminim zamanında 1. olan şarkımızdan çok daha güzel bir şarkı, zaten genellikle azınlıkların çok olduğu ülkelere oy gidiyor. aslında bir şarkı yarışması değil bu, birazda siyaset var işin içinde..
|
All times are GMT +3. The time now is 12:01. |